רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הראשי שאליו מחובר מודם USB והוא ICS, הוא מחובר למחשב המשני, מחשב המשפחה. הבעיה כאן היא שאי אפשר כמובן לגלוש במחשב המשפחה כאשר המחשב הראשי מכובה, מכיוון שלמודם אין אפשרות להתחבר ללא הפעלת המחשב. כמובן שהתלות הזאת גורמת לבעיות ועצבים מיותרים ולכן חשבתי לשקול לקנות ראוטר או סוויץ', אין לי מושג מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות, ומה אני אמור לעשות... המטרה שלי היא סכה"כ שהמודם יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב הראשי מכובה, ולא להוציא יותר מדיי כסף על זה. דרך אגב מה ההבדלים בין הראוטרים?
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בראוטר לרשת יש לי ארבע מחשבים שמחוברים לראוטר ואני רוצה לקבוע את המחשב שלי כאדמין עליהם כדי שתהיה לי שליטה מרחוק על המחשבים איך אני עושה את זה האם ניתן לקבוע כזה דבר דרך ווינדוס או שצריך לעשות משהו מיוחד
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מנסה להתקין ICS בבית, ובמחשב החדש (השרת) נתקלתי בבעיה קטנה. מצורפת תמונה מהאתר ותמונה מהגדרות החייגן שלי. אין לי את האפשרות של ICS, איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מודם רשת כזה: SpeedTouch 510 - אותו חיברתי לנתב מסוג: D-Link DL604 עכשיו, לא התקנתי את הדרייברים של המודם, כי אני משער שאם חיברתיע את המודם לנתב, אז כל מה שצריך לעשות זה להגדיר את הנתב.. אבל המדריך של הנתב על איך להגדיר וכאלה בכלל לא מובן. התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינל" אליהם אני מחובר, הם נתנו לי כתובות DNS, ואמרו שצריך לבחור Dynamic IP. מעבר לזה הם לא אמרו כלום. זה מה שעשיתי, אבל לא הולך, האינטרנט לא מתחבר... מה עושים?!?!?!?!?! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מצאתי גרסת firmware חדשה לאלקטל 510 שברשותי. ראיתי שברשימת הדברים החדשים IPQoS אבל לא הבנתי בדיוק מהו (אני חושב שזה משו שמאפשר לי להגביל רוחב פס לכל מחשב. אני צודק?) הבעיה היא שלא מצאתי שום חומר באנגלית על הפירמוור הזה אלא רק בהולנדית. העידכון הוא רישימי והוא יושב על אתר החברה בהולנד. קישור לעידכון למי שרוצה : http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה רכשתי מודם נתב+ PC PORT של חברת 2WIRE בחיבור USB...דרך בזק הכוונה היא לחבר שני מחשבים ברשת על מנת שנוכל לגלוש בשניהם במקביל...החיבור הוא דרך הגב טלפון של הבית... אחרי שהצלחתי לחבר את המחשב הראשון למודם נתב..והאינטרנט שבו פועל בסדר..לא הצלחתי לחבר את המחשב השני אליו..כאילו חיברתי אותו בדיוק כמו שכתוב נוריות POWER ו NETWORK דולקות ועל המחשב שלי (הראשי)אני רואה את שם המחשב השני... אבל המחשב השני לא מתחבר לי לאינטרנט רציתי לשאול איזה הגדרות אני צריך להכניס בשביל להגדיר לו להשתמש באינטרנט של המחשב הראשי.. ממש מהתחלה לאחר שהתכנתי את הPC PORT ואת הדרייברים שלו.... תודה לכל מי שיכול לעזור לי..פשוט בזק רוצים תשלום נוסף עבור תמיכה טכנית אז אולי תוכלו לעזור לי פה..
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
פעם עובד פעם לא עובד אתמול עשיתי שיחת קול עם חבר שלי עבד יופי, עכשיו זה לא רוצה לעבוד, לא נגעתי בלום אני יודע שאני רק ברשת... הפיירוול של הראוטר מבוטל וגם של הווינדוס ואין לי פיירולים אחרים. אתמול דיברתי בסקייפ ובמסנג'ר עבד יפה מאוד... ובכלל לא רק אתמול תמיד המצלמה וכו' עבדה אבל עכשיו זה לא עובד.. מה זה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לרשת אלחוטית בקרוב בבית , ורציתי לשאול אותכם אם מה ששמעתי נכון . יש לי מודם ALCATEL ADSL שהוסב מ HOME ל PRO , ככה שהוא מתפקד כ ROUTER עכשיו . הכוונה שלי הייתה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ולחבר למחשב ה DESKTOP , לקנות כרטיס PCMCIA לנייד ושהם ידברו ביניהם (עם שיתוף אינטרנט כמו שקיים עכשיו). אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי ??? , אמרו לי שחייבים בכל זאת נתב אלחוטי שיחובר בכבל מוצלב לנתב של אלקטל... מישהו מכיר את הקונפיגורציה , האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי win 2003 server במחשב אחד. עכשיו יש לי שני מחשבים .. אחד עם xp ואחד עם 2003 server. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך אני עושה רשת ביניהם? זאת אומרת לפני כן שהיה לי בשניהם xp עשיתי את זה בלי בעיה, אבל עכשיו אני לא יודע איך עושים. אגב, אין לי ראוטר או משהו זה פשוט מחשב אחד מחובר לאינטרנט (זה עם ה-2003) והשני מחובר אליו דרך הכרטיס רשת. אגב, אפשר לעשות רשת ביניהם כששניהם עם win 2003 server? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-