רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים שמתי לב שצצו לי פרסומות בצדי הפייסבוק. הפרסומות האלה לא אופייניים לפייסבוק, הם היו באנרים גדולים כמו הבאנר כאן למעלה. שמתי את העכבר בשביל להבין מאיפה זה מגיע והבנתי שזה מגיע מאתר שנקרא clickon.co.il מחקתי את הקוקיז לראות אם זה יסיר את הפרסומות וזה עבד. אתמול שוב הפרסומות חזרו. אין לי מושג אין הם משתילים לי את קוקיז הפרסומיים האלה אבל אני חושב שזאת חוצפה. זה התנהגות של וירוס ולא חברה. רציתי לדעת מה החוקיות של דבר פעולה כזאת. זאת לא חדירה לפרטיות ללא רשות לצורכי פרסום? הם לא אמורים לשאול לפני שהם מחדירים לי משהו למחשב? לדעתי זה ספאם לכל דבר ואם צריך אני גם אתבע אותם.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות לענן cubby שלושה קבצי rar גדולים (77MG 1.1GB וְ - 2.1GB, סה"כ כ3.2 ג'יגה). נרשמתי לאתר, הורדתי את האפליצית שולחן העבודה (PCמודבר על) והזנתי בה את שם המשתמש והסיסמה והאפ' רשמה שהיא הסתנכרנה. גררתי את הקבצים לשם באיזור 7 בבוקר ומאז בכל פעם שאני שם את הסמן של העכבר על האייקון של האפ' צצה בועה שאומרת "transffering" אבל בפועל אני לא רואה שהקבצים הועלו לאתר, וגם הbar שבתחתית האפ' מראה "0 מגה בשימוש מתוך 5 גיגה". השאלה שלי היא האם רק בסיום העלאה של כל קובץ האתר והאפ' מתרענים ובגלל שהעלאה שלי איטית זה פשוט לוקח זמן וזה תקין , או שאולי יש לי בעיה עם הסינכרון? הכי טוב היה לנסות להעלות קובץ קטן למבחן ולראות אם הוא עולה, אבל כבר התחלתי להעלות את הקבצים הגדולים ויהיה ל…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי חברים! מקווה ששמתי את הטראד במקום הנכון. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....בעיה הזויה ברמות ולא מתאימה לרמה של מיקרוסופט. אז ככה : בעת כניסה לשירות הHOTMAIL אני מקבל פתאום הודעה שהשירות נחסם עקב פריצה לחשבון (מצוף קובץ עם ההודעה), בהמשך להנחיות אני מבצע CONTINUE על מנת לאמת שזהו באמת החשבון שלי, האימות מתבצע ע"י שליחת SMS עם קוד אימות לטלפון הנייד שלי רק הבעיה היא שמכל המדינות שמופיעות ומקבעות את הקוד של המדינה לא מופיעה ישראל. איך אני אמור לאמת את החשבון שלי בכל זאת??? (זה הזוי!!!) האם יש דרך לפנות למייקרוסופט בעניין? נ.ב - כתוצאה מזה שאני לא יכול להתחבר להוטמייל - אני לא יכול להתחבר למסנג'ר (מקבל הודעה שהשירות חסום בצורה זמנית) צירפתי 2 צילומים שמתארים את הבעיה בתקוו…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב! אני כותב אחרי די הרבה זמן שלא כתבתי... בכל מקרה, הבעיה הפעם היא כזו: יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ביניהם בכבל רשת מוצלב, מה שנקרא רשת ביתית - שיתוף קבצים ומדפסות מופעל וכמו כן גם האינטרנט משותף (ICS). עד לאחרונה הייתי מחובר דרך ADSL, ועכשיו עברתי לכבלים (דרך ברק אם זה משנה משהו). קיבלתי מודם Terayon, התקנתי אותו (בינתיים בUSB, עוד מעט דרך חיבור רשת), ושמח וטוב לב הורדתי התקנה של חייגן של ברק, התקנתי ונוצר לי חייגן L2TP, דרכו אני מתחבר לאינטרנט (דרך איזשוהי תוכנת התחברות, אם מישהו מכיר). עד פה הכול טוב ויפה. כאשר אני משתף את החיבור אינטרנט (Advanced, ואז Allow other users to connect through this connection או משהו כזה) הוא פשוט לא נותן לי להתחבר לאינטרנט - נ…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברת D-LINK שחררה מדריך משתמש מפורט למודם/נתב הדואלי - DSL-7805U. את המדריך ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/downloads/DSL-7850U-R1.00-Manual-D02-20130306.pdf סקירה מפורטת של המודם/נתב הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שרת SERVER 2000 עכשיו במחשב באחת התחנות , XP PRO , אני רוצה להתקין MMC למטרת שליטה על ה ACTIVE DIRECTORY (התקנתי את הADMINPKC של 2000) והוא נותן לי כל הזמן את השגיא הבאה : מה ניתן לעשות , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-