רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי נטגיר 2610 כמודם ו-1034 בתור ראוטר. הכוונה ל-Downstream ו-Upstream שהיו מוצגים בעבר בממשק של ה-2610
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש ברשותי סיבים אופטיים של סלקום תחת שוק סיטונאי של בזק,כבר איתם 4 חודשים מרוצה והכל עובד כמו שצריך רק שדלוקה אצלי מנורת pon אדומה בראוטר שלהם במשך חודש ודיברתי עם סלקום והם אמרו שזה בסדר שכל עוד שאין תקלות אצלי ברשת ובגלישה אז זה תקין ,עכשיו מבדיקה שביצעתי ברשת נורת pon אדומה זה לא טוב זה אומר עוצמות אות גבוהות ורק טכנאי עם ציוד מתאים יכול לבדוק זאת האם מישהו מכיר ויודע ? אם זה בסדר או לא?
-
- 3 תגובות
- 14k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
- 2 followers
-
-
חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..
-
יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לקרוב משפחה יש בעסק רשת קטנה ומיושנת: שרת, עליו מותקן windows server וארבעה מחשבים בהם משתמשים העובדים בעסק. כל הארבעה משתמשים בתוכנות אשר שומרות את המידע בכונן משותף, שנמצא בשרת. הגיבוי נעשה כיום בדרך פרימיטיבית - העתקת 2-3GB של קבצים ותיקיות מהכונן המשותף ל-DVD, באופן ידני מדי שבוע. בעקבות כשל בכונן המשותף שבשרת שאירע בימים האחרונים, שגרם להשבתה של יומיים-שלושה (עד שבדקו מה קרה, עד ששיחזרו, עד שהוסיפו ידנית את המידע מאז הגיבוי האחרון), רציתי להציע לו דרכים גיבוי קצת יותר מוצלח וחכם. האילוץ הוא שהעלות הנוספת צריכה להיות מינימלית. חשבתי להמליץ לו על שני דברים שאני לא בטוח לגביהם לגמרי, ולכן מתייעץ. 1. הדבר הראשון שחשבתי זה מערך RAID 1 בשרת, כך שלא יקרה מצב בו HD שמת…
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, קילתי את הHOTBOX ואני רוצה לדעת מהן העוצמות התקינות של המכשיר בשביל לקבל עבודה אידיאלית, הנה תמונה של העוצמות שלי כרגע: האם הן תקינות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד. אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4. כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב. כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן. יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?
-
- 40 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו (כפול 3) תהיה בחירה טובה?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
תוך כמה זמן נראה לכם שהטכנולוגיה הזאת תגיע לארץ ? נשמע ממש טוב סוף סוף מהיריות מהירות כמו שצריך
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-