רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עשיתי 10מגה של בזק אתמול ולא לקחתי אלחוטי רציתי לדעת מה מומלץ?עד 300-350 ש"ח מה אני רוצה מהראוטר? פילטר של IP קבוע כלומר לפי כתובת מאק קליטה טובה,אמנם אני לא רחוק אבל לא רוצה להתרחק 10-15 מטרים ולראות קו אחד. יעצו לי על ה linksys e1000 וראיתי את הלינק הזה גם: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm מה אתם ממליצים.???
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, לקרוב משפחה יש בעסק רשת קטנה ומיושנת: שרת, עליו מותקן windows server וארבעה מחשבים בהם משתמשים העובדים בעסק. כל הארבעה משתמשים בתוכנות אשר שומרות את המידע בכונן משותף, שנמצא בשרת. הגיבוי נעשה כיום בדרך פרימיטיבית - העתקת 2-3GB של קבצים ותיקיות מהכונן המשותף ל-DVD, באופן ידני מדי שבוע. בעקבות כשל בכונן המשותף שבשרת שאירע בימים האחרונים, שגרם להשבתה של יומיים-שלושה (עד שבדקו מה קרה, עד ששיחזרו, עד שהוסיפו ידנית את המידע מאז הגיבוי האחרון), רציתי להציע לו דרכים גיבוי קצת יותר מוצלח וחכם. האילוץ הוא שהעלות הנוספת צריכה להיות מינימלית. חשבתי להמליץ לו על שני דברים שאני לא בטוח לגביהם לגמרי, ולכן מתייעץ. 1. הדבר הראשון שחשבתי זה מערך RAID 1 בשרת, כך שלא יקרה מצב בו HD שמת…
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, קילתי את הHOTBOX ואני רוצה לדעת מהן העוצמות התקינות של המכשיר בשביל לקבל עבודה אידיאלית, הנה תמונה של העוצמות שלי כרגע: האם הן תקינות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התחדשתי בLinksys WRT120N חדש ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. חיבור ישיר כן עובד. אני מחובר דרך 018 על תשתית של כבלים. הקושחה של הנתב מעודכנת ל1.0.4. כמה שאני מנסה לשחק עם ההגדרות בL2TP, הנתב מסרב להסתנכרן עם המודם (THOMPSON). לתמיכה הטכנית של 018 אין רעיון חוץ מלהחליף את הנתב. כרגע אני גולש עם נתב EDIMAX הישן. יש למישהו רעיון של מה לחפש ואיפה?
-
- 40 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם האנטנה הזו (כפול 3) תהיה בחירה טובה?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תוך כמה זמן נראה לכם שהטכנולוגיה הזאת תגיע לארץ ? נשמע ממש טוב סוף סוף מהיריות מהירות כמו שצריך
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איפה אוכל להשיג כאלו או תואמים ןמה כדאי. יש לי תשתית של CAT6. כמו כן האם לחבר ישר לראוטר או דרך SWITCH? מה היתרונות והחסרונות? מה עדיף לסטרימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הגדלתי את המהירות מ2.5 ל4 מגה ולצערי בבדיקת המהירות שעשיתי(דרך האתר של בזק) המהירות אפילו לא קרובה למה שהיא צריכה להיות(נע בסביבות ה300) מה שמוזר כאן שבמחשב השני באותה בדיקת מהירות זה מוריד מעולה(500+) מה שאומר שמבחינת הספק והתשתית הכל בסדר והבעיה היא אצלי..... ניסיתי להבין מה ההבדלים ומצאתי ככה... א.אני מחובר בקווי והמחשב השני מחובר באלחוטי ב.אני עם ויסטה והמחשב השני עם xp מה שניסיתי זה לחבר את שלי באותו כרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני ועדיין התוצאה נמוכה בהרבה מהמחשב השני.. הבנתי שיש מצב שצריך לשנות משו בפרוטוקולים של הויסטה אולי זו הבעיה אך לצערי אני לא בדיוק מתמחה בתחום... אם למישו יש פיתרון/רעיון/הצעה אשמח לשמוע תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט. אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט. הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל). במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו? אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך נטויזן מבחינת ספק טינטרנט..... טובים/גרועים???
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-