רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מסתבר כי משתמשי בזק בינלאומי המנויים בחבילת הגיימרים או בחבילת הגלישה הבטוחה מקבלים כתובות IP המופיעות כחסומות ברשימת הכתובות של peerguardian ישנה תכתובת ובה פונה נציג בזק בינלאומי בבקשה להסיר את החסימה אך ללא הועיל המשמעות היא שאפליקציות p2p נחסמות אפקטיבית למנויי החבילות הנ"ל מאחר ש peerguardian מאד פופולרית http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?showtopic=17294 האם למישהו רעיון קונסטרוקטיבי ? נראה שמתחזק הרשימה השחורה מסרב לבקשת ההסרה מנמוקים בלתי הגיוניים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין להכין cantenna לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html עכשיו אני רוצה לקנות מאיביי את PIGTAIL ושאר החלקים. אבל אני לא בטוח אם הם עם החיבור הנכון. יש את הPIGTAIL האלה: http://www.ebay.com/itm/300562738419?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/180969833701?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/290809437853?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ויש את זה 3 מטר! באותו מחיר! אומנם לא כתוב עליו שהוא PIGTAIL, אבל נראה לי שהוא אותו כבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-WiFi-Wi-Fi-Router-New-/330809383358? השאלה הא…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או משהו שלוקח מהBANDWITDH ברקע ובבקשה ממי שבודק שגם יסגור תוכנות שתופסות משאבי אינטרנט. המטרה : שרת HL בארצות הברית שבדרך כלל אני מקבל ממנו PING של 170 ועכשיו משום מה 600-700 ! מאוד יעזור לי אם אנשים אחרים יבדקו את השרת הזה ואני גם רוצה להשוואת תוצאות עם אנשים שגם הם עובדים עם NV, כמוני. כל מה שצריך לעשות זה Start > RUN > command prompt ולכתוב ping 69.31.6.26 מאוד יעזור אם תגידו את ממוצע הפינגים שלכם ! תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לנסות את מזלי כאן (האמת שאני כבר מיואש) אני משחק משחק רשת WoW מלפני שבועיים התחלתי לקבל LAG גבוהים חבל"ז (500-5000 lantency), ISP 012 מהירות 5MB רשת ביתית 2 מחשבים ניסיתי הכל , לעבוד ישירות מול המודם של הכבלים (אותו הדבר) ביצעתי tracert הפנתי את הבעיה לתמיכה של 012 ושל WoW וכל אחד טוען שהבבעיה אצל השני אולי למישהו מכם יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? תודה מראש חברים 8)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי,אני ב 012net 2.5 D פעם אני זוכר שהיתי משחק 92+ לאנגליה לא משנה באיזו שעה,עכשיו אני משחק באותו שרת אבל עם פינג של 120+ אותו דבר גם עם שרתים בגרמניה. שמתי לב שהפינג מצויין בשעות הבוקר (5-12). ניתן לעשות משהו או שזה הספק? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 19:23:32 somebody?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש אפשרות לעשות את הרשת האלחוטית כמו רשת חוטית ככה שאפשר יהיה לעשות פעותות כמו פינג בין המחשבים הרשת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למי שיש ניסיון בתחום רציתי לדעת אם זה יכול לעבוד גם בין דירות שונות ? אני מתכוון יש דירה אחת בקומת קרקע ודירה שניה מעליה האם זה יעבוד ? חשוב לציין שמבחינת חשבון חשמל כל דירה משלמת לחוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, כרגע מחשב ווינדוס מתפקד כשרת, מזרים ממנו לתחנות (סלון + ח.שינה). אליו מחובר הרדיסק חיצוני בUSB3, עליו כול המדיה. על אותו מחשב מופעל קליינט של deluge, מוריד ב RSS באופן עצמאי ובכך יוצר עומס על הקו ביוחד כאשר מוריד ומזרים בו זמנית(מוגדר scheduler אבל לפעמים אני עוקף ידנית). המטרה שלי להוציא את אותו המחשב מחוץ למשחק. לאחרונה החלפתי ראוטר, (ל Archer C7), שוקל לחבר אליו את אותו ההרדיסק עם המדיה, להתקין קליינט Transmission , (וכמובן לשנות קושחה, DD-WRT). בשלב יותר מאוחר להחליף את ההרדיסק לNAS. השאלה שלי, האם מישהו קינפג שרת Plex לרוץ על סטרימר אנדרוייד ? על איזה סטרימר? איך הביצועים? מה נדרש לבצע? נ"ב: מצאתי מדריכים להתקנה על NAS, לינוקס (http://www.htpcguides…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את MYPLEX כדי לצפות בו מרשת סלולרית אבל אני לא מצליח להתחבר לשרת של המדיה, ניסיתי לפתוח פורט בראוטר (TP_LINK) אבל עדיין לא עזר- יש לא את המדיה סרבר על המחשב. יש למישהו רעיון או פיתרון ??? חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
עד היום עברתי רק עם POP3, כלומר, למשוך את המיילים מ Gmail למחשבים השונים, כאשר בכל מחשב ההגדרה היתה להשאיר עותק על השרת, ולכן בעצם מכל מחשב שעליו מותקן Outlook ומקונפג ל Gmail שלי, הייתי רואה את כל המיילים בצורה נוחה. בעבודה אינני יכול להגדיר חיבור POP3 לג'ימייל, אלא רק IMAP, אם אני מבין נכון IMAP לא מוריד דבר, אלא פשוט משקף את תיבת המייל שלי Online לתוך ה Outlook, בדיוק כפי שאני מתחבר דרך ה Web לתיבה. אין לי בעיה להעביר את כל שאר המחשבים ל IMAP במקום POP3, אבל אם אעשה זאת: 1. אם ממחשב אחד שאני אמחק מייל מסויים, מהמחשב השני אני כבר לא אראה אותו, נכון ? 2. אני לא אוכל לקרוא מיילים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט, נכון ? 3. על מה אתם ממליצים ? אגב, 4. מה מבחינת תיקיות ? לאחר הגד…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו רציתי לפתוח פורטים למשחק Battlefield ופתחתי פורטים באתר של הראוטר שיש לי ופתחתי את זה בתת קט' Virtual Server.. ויש כאלו שאמרו שצריך לפתוח ב Port Forwarding מה ההבדל בין השניים ואיפה באמת אני צריך לפתוח פורטים?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-