רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, איך אני מגדיר STATIC NAT בווינדוס 2000 או XP PRO עבור רשת שמשתמשת ב ICS אני אפרט: יש שני מחשבים בלי נתב שגולשים ברשת. אני רוצה להגדיר ניתוב סטטי לךמחשב המשני במחשב הראשי... אני יודע שיש ב 2000 SERVER אופציה לעשות זאת אבל אני לא בטוח שזה עובד טוב יחד עם ICS... אשמח לדעת אם מישהו עשה משהו בסגנון הזה כבר ואם כן אז איך בדיוק....
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
first of all i am sorry for typing in english. cause on this computer i don't have hebrew. i need to build a network for the internet connection in my house. i don't want a wireless network due to medical reasons, and i don't want a network with cabels going threw all the house, because i need it to connect to 5 computers. some people told me about a network that will go threw the phone lines, and also threw the electrisety wires. i need to know what is faster, also compare to the wireless system, and maybe sugestions for other network. thanks alot and sorry about the fact that it is in english.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני חושב על לקנות P3 ישן ולחבר אותו לאינטרנט. אני עם אינטרנט זהב בכבלים 1.5MB. מודם TERAYON TJ715X יש למודם יציאת USB ויציאה לכרטיס הרשת. אז רציתי לדעת אם אני יכול לבנות רשת ביתית בכך שאני אחבר את יציאת USB למחשב החדש ויציאת הכרטיס רשת למחשב הישן שאני אקנה????
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני לא מבין משהו. במידה ואני רוצה שני מחשבים או יותר לחבר לאינטרנט באופן עצמאי.(ללא צורך במחשב אחד מרכזי דולק) - אז אני צריך נתב. מדוע אני צריך SWITCH? במידה ואני גם ארצה לשתף קבצים בין המחשבים - אז אני צריך SWITCH? איזה נתבים ממולצים וזולים היום לקניה בארץ? האם לנתבים יש מגבלות שונות לגבי סוג הרשת אליה מתחברים : אינטרנט בכבלים או ADSL? האם הנתבים יכולים להסתדר בכל מהירות על ה ADSL או כבלים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל מעבר מADSL לאינטרנט בכבלים ( וגם מעבר מיס לכבלים ) יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים ( המבצע של HOT לגבי המחשב נשמע די טוב, אז אולי 4 מחשבים ) - ברשותי סוויץ' השייך לי ומודם-נתב של בזק - ECI - השייך לבזק ומן הסתם צריך להחזיר להם, במילא לא ניתן להשתמש בו לכבלים נכון ? אם אני אחבר את המודם שאני אקבל מהכבלים לסוויץ' שלי, והאינטרנט יהיה ללא חייגן, זה אמור לעבוד לא ? ( ללא שום נתב )
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב! קניתי נתב חדש היום לעבודה נתב D-Link דגם: DI-604 עם פיירוול פנימי ואני רוצה לדעת איפה אני יכול לקבל הסבר על איך לחבר אותו מבחינת הגדרות והכל פשוט קיבלתי אותו ללא הסברים אולי מישהו יודע היכן יש הסברים להתקנת רשת של 3/4 מחשבים עים נתב ? ( הסבר קצר אני מבין פחות או יותר פשוט אף פעם לא עשיתי את זה ואסור לי שבעבודה יראו שאני מבצע " ניסוי ותהייה " אני חדש בעבודה ועדיין צריך להוכיח את עצמי זה לא עיקר עבודתי אבל אם אני כבר שם...). אני יודע שצריך לחבר לכל יציאה של הנתב כרטיס רשת במחשב אחר ואת היציאה השנייה למודם adsl מה שאני צריך זה הגדרות מבחינת תוכנה ופיירוול ואיך אני מחבר מדפסת שתעבוד עם כל המחשבים (למדפסת אין חיבור רשת ) סליחה שקישקשתי יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך להקים רשת במשרד של שלושה מחשבים שזה אני יודע כבר בסך הכול צריך hab וכרטיס רשת בכל מחשב וזה הכל בגדול (תקנו אותי אם אני טועה ?? ) אבל הבעייה שלי היא כזאת אני צריך לחבר לרשת הזו עוד מחשב שהוא נמצא בכלל בעיר אחרת ( מרחק של km 30 ) ששם נמצא המשרד באתר שלנו עכשיו אני רציתי לדעת איך ניתן לחבר את המחשב המרוחק מה הציוד הנדרש והאים זה בכלל כדאי לתקופה של שנה/ שנה וחצי ובבקשה אם אתם יכולים לעזור לי במהירות כי העבודה שלי תלויה בזה ( אני די חדש ועד עכשיו התעסקתי רק עם בעיות תוכנה ) בתודה גדולה מראש stam
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אתמול ניסיתי לעשות רשת ics בין שני מחשבים לפי המדריך שיש פה ולא כל כך הלך אז בסוף הפעלתי את הוויזארד של ווינדוס והצלחתי לשתף אינטרנט. עכשיו במחשב השרת עם שני הכרטיסי רשת הכל טוב סבבה יש אינטרנט והכל אבל במחשב הלקוח כל פעם שאני ניכנס לאתרים קופצת לי ההודעה ששואלת אם אני רוצה להיתחבר או לעבוד אוף ליין אבל בעקרון יש אינטרנט אני יכול לקרוא אימייל ואני יכול להיתחבר לכל מיני משחקים ברשת. ועוד בעיה היא השיתוף קבצים אני פשוט לא מצליח לראות את הקבצים של המחשב השני קראתי כל מיני מדריכים ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד. בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-