רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ב 3 דברים: קודם אני אתן קצת רקע אני כיום עובד על אינטרנט שעובר דרך הכבלים של הוט הכוונה שיש לי פיירבוקס בסלון + מוקה + 4 ממירים מיני פיירבוקס ברחבי הבית כדי לתת כיסוי נרחב חשוב לציין שיש לי בית גדול בעל 3 קומות. כמו כן יש לי מוקה מדגם הראשון מכוון שאין לו כפתור של ON ו OFF מאחורה כך שזה לא הדגם החדש של ה 2.0 וכמו כן יש לי מהירות 100 מגה ספק ותשתית הוט והוט נט. 1. מכשירים שונים מחוברים על ידי כבל רשת שיוצא ממיני פיירבוקס למכשירים שונים כגון מחשבים נייחים טלוויזיות חכמות וכו' למשל בחדר שלי יש כבל מהמיני פיירבר לסוויץ ומהסוויץ יוצאים כבלים למכשירים החכמים בחדר חשוב לציין שכל הכבלים הם CAT 7 כמו כן האות לא הכי יציב מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבוע בקשתי עזרה בנוגע לניתוקים ברשת אלחוטית וקיבלתי מספר עיצות אבל בעיית הניתוקים לא נפתרה. מה שאני ממש צריך היא תוכנת Automatic recovery לכרטיס רשת אלחוטי. לא אכפת לי שהרשת תתנתק מפעם אבל אני חייב שהחיבור יתאושש באופן אוטומטי אם אני לא לייד המחשב! בבקשה, כל מי ששמע על תוכנה/אופצייה כזאת. אני מאוד אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בוקר טוב, עד כיום היה ברשותי מודם ראוטר של Kasda KW5212. לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שהמודם על הפנים. הפכתי אותו לbridge וחיברתי אליו ראוטר tpling c2 ac900. בינתיים זה עובד יפה, אין כבר ניתוקים כמו פעם קודמת. אך מבחינת WIFI - הפלאפונים לא טוענים הכל, נראה שיש איטיות. בדקתי במחשב מהירות - יש מהירות 10 מגה הורדה ו3 מגה העלאה הספקית שלי הינה 018 ומהירות 100 מגה. אם אני רוצה לתקן את המהירות לכאורה בWIFI, איפה עלי להתחיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המודם הזה יתאים לסיב של סלקום? https://www.aliexpress.com/item/4000747557354.html
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אצלי יש רשת אלחוטית עם 2 מחשבים נייחים (אחד מהם מחובר לראוטר DLINK DI-524) ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת טוב מאוד, למעט נושא אחד: אני לא מצליח להתחבר לממשק הרשת של הראוטר שלי! כשאני נכנס לכתובת (192.168.0.1) דרך המחשב ה"ראשי" אני מקבל שגיאה ש"האתר לא נמצא". כיביתי פירוולים למיניהם, ועדיין לא. אני לא ממש צריך את ממשק הרשת כרגע, אבל במידה ואני אתקל בבעיה כלשהי (וזה מתקשר לשאלה הבאה) הייתי רוצה לדעת שהממשק עובד. השאלה השנייה: בשני המחשבים הניידים בבית יש XP עם SP2. במחשב הנייח הראשון, יש XP עם SP1 וגם במחשב הנייח ה"ראשי". אני רוצה לשדרג לSP2 במחשב הנייח הראשי. האם בכלל משתלם לי? ואם כן, האם יש איזשהם שינויים בקונפיגורציה של הרשת שאני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
תוכלו להמליץ לי בבקשה על חברה ספציפית של נתבים אלחוטיים קבלתי 2 שמות d-link ו linksys יש למישהו חברות אחרות או שיכול להמליץ ולחזק את שני אלה אני ישמח תודה רבה לכל העוזרים אני ממש מתלבט
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה: הייתי מחובר בVDSL בדירה הקודמת, יש לי מודם HG610 הזמנתי טכנאי שיחבר את האינטרנט בדירה החדשה שיגיע רק בעוד כשבוע. בינתים חיברתי את המודם שלי לשקע בזק בדירה החדשה והוא הצליח להסתנכרן בADSL2+ לכאורה, אך הוא לא מצליח לחייג לאינטרנט המודם כרגע מוגדר עם ההגדרות חיבור לVDSL. אז קודם כל, יש מצב שיש סינכרון אבל אי אפשר לחייג ? (כי הקו מנותק או משהו) או שזה כנראה רק משהו בהגדרות החיבור של המודם ואני צריך לשחק עם זה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חברת Asus מציגה כרטיס רשת קווי, התומך במהירויות מעל 1G, המיועד לשוק הצרכני. האם זה המוצר שיהפוך מהירויות אלו לסטנדרט החדש? http://www.netcheif.com/blog/?p=6958
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-