רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
היי אנשים! לא מזמן התקנתי רשת אלחוטית של rotal 1025w. יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת, וכאשר אני מוריד בשני המחשבים במקביל, מהירות ההורדה מתחלקת (יש לי 1.5 מגה, כל מחשב מוריד במקביל רק עד 80-90 K). כמובן כאשר שאני מוריד רק במחשב אחד, מהירות ההורדה כפולה. האם יש דרך לך ששני המחשבים יורידו במהירות מירבית במקביל? בתודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר חדש , הקודם שלי נדפק לגמרי , של DLINK דגם : DI-524... התקציב הוא 200 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. הכי חשוב שהוא יהיה הכי טוב ויציב שיכול להיות במסגרת התקציב , ושלא יהיו לו בעיות עם הוט ונטוייזן , וגם שיהיה לו תמיכה מהחברה לכל תקלה. תודה מראש נ.ב שמעתי על THOMSON כחברה טובה ... ? ולמי שצריך עוד פרטים: העכשווי קרס לי ברגע שחיברתי 3 כבלים וטיים לכל אחד מהספוטים שלו , מתחת לזה הוא עובד. ואני אפילו לא מצליח להכנס למרכז הזה שלהם... אגב אני לא ממש מבין בזה אז אם זה לא פרופרציונלי ביחס לתקציב..
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אצלי בבית הרשת במהירות 12 מגה של 012 ראוטר בקומה התחתונה מחובר למודם ומשדר למגדיל טווח שאני מתחבר דרכו הבעיה היא שאני לא גולש על 12 מגה אלא על 6-8 מגה במקרה הטוב דיברתי עם 012 והם אמרו שזה בגלל המגדיל טווח בדקתי במחשב שבו מחובר המודם ומהירות שם היא 12 מגה אם אני מחבר את המחשב שלי בצורה חוטית אני אנצל את מלוא מהירות הרשת שלי?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-