עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

2. Started by Jenia24,

תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012

3. ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by zeroone,

כשאני מנסה לעשות resume לקובץ שהורדתי במירק אני מקבל את ההודעה You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אם אני מוחק את הקובץ שירד (ללא resume) הוא יורד ללא ההודעההזו איף פותרים את הבעיה. הורדתי קובץ 698 מגה מתוך 701

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by miki26,

שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...

8. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

12. Started by susu,

ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Stingray,

החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)

14. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת מ-ROUTER 3COM. כל המחשבים גולשים ברשת ואף כולם שייכים לאותה WORKGROUP, אני לא מצליח להכנס ממחשב אחד לשני, אף ע"פ שעשיתי שיתוף ואני רואה את כל המחשבים ב-MY NETWORK PLACES תחת View Workgroup computer. שאני מנסה להכנס או מודע לי שאי אפשר עקב הרשאות. יש שיתוף שמאפשר לכולם לראות את כולם וה-USER בכל מחשב הוא ADMIN. יש פתרונות למישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by sapartil,

נניח שהראוטר נמצא במרחק 200 מטר מהלפטופ אבל הסיגנל נקלט בעוצמה גבוהה. האם המרחק ישפיע על מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by aexxx,

שלום לכולם, יש לי wireless adsl modem router של edimax - ar6024wg. בזמן האחרון התחילו לקרות התנתקויות של הקישור, הקישור נתקע עד שלא עושים reboot למודם אי אפשר לגלוש. אותו דבר קורה כשאני מפעיל ++DC, אחרי מספר שעות הקישור נתקע וצריך לעשות reboot למודם. דבר דומה קורה עם eMule, יש התנתקויות זמניות של כמה שניות (הכרטיס רשת שלי מראה לי שהקישור חזר לפעול) וזה דופק את כל ההורדות (ד"א אני לא מתנתק מהספק, וה-IP שלי לא משתנה). דבר נוסף הוא שכשאין תעבורה או שסתם גולשים, אין בעיה הכול זורם. יש לי כמה רעיונות למה יכולה להיות הבעיה, 1. ה-firmware של edimax סוג ב' וכשפותחים תוכנה שפותחת המון connections ומורידה בקצבים גדולים - הוא נתקע. 2. אולי הכרטיס הרשת שלי דופק. ( יש לי onBoard של n…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. יש לי בבית רשת ביתית בין שלושה מחשבים. ובזמן שאחד המחשבים משתמש באינטרנט לשיתוף קבצים או משחק רשת זה מאט משמעותית את שני המחשבים האחרים. רציתי לדעת אם אני יגדיל את מהירות הגלישה ל100MB למשל האם זה יתחלק שליש לכל מחשב ואם זה ישפר את המצב. תודה מראש מיכל

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by xtrauser,

שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש אלחוטי וגם שאפשר לחבר אליו מחשבים עם כבל רשת... רציתי לדעת איזה ראוטר הכי כדאי לקנות ומה הכי איכותי ולא עושה בעיות.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום חבריי. ברשותי מחשב אחד שמחובר לרשת באמצעות "מודם נתב לרשת אלחוטית" שקיבלתי מבזק מסוג : TNM - SIEMENS SL2-141 בקרוב ימוקם עוד מחשב במרחק של כ 11 מטר (קו אווירי) מהמחשב הנוכחי . בתוך ה 11 מטר האלה יש שני קירות כל אחד מהקירות 10 ס"מ. אני רוצה לחבר למחשב החדש כרטיס רשת שיוכל לקלוט את המודם נתב שיש לי בקליטה מלאה. אין העדפה מסוימת בין USB ל PCI או כל דבר אחר. בנוגע לתקציב, אין לי מושג מה הסדר גודל לדברים האלה אבל ברגע שתפקחו את עיניי קצת אני אשנה כותרת ואכניס תקציב. נכון לעכשיו תקציב פתוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by coloreye,

היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.