רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם רשתות ואני קצת חלוד, אז אני אשמח להסברים. יש עסק קטן שיש בו משהו כמו 8 עמדות מחשב מחוברות כולן ב LAN, מדי פעם מתחברים ב WIRELESS. יש גם משהו כמו 2-3 מכשירים שמתחברים ב WIRELESS כמו מדפסות. עד עכשיו הרשת הייתה טלאי על טלאי עם כל מיני רכזות קטנות וכו'. החלטנו לעשות סדר, הוזמן מתג איכותי והוא יותקן היום. חוץ מזה יש נתב מעפן של ספקית האינטרנט המקומית (העסק בארה"ב) ואנחנו מחפשים נתב שיחליף אותו. הנתב כמובן אמור לטפל באינטרנט וברשת האלחוטית. הכוונה היא לחבר את כל ה SWITCH לנתב, ואז נוצרת לי בעיה עם ה DHCP. האם לתת לנתב לנהל את זה? למתג לנהל את זה? אם נותנים למתג לנהל האם זה לא מתנגש עם הניהול בנתב אם מתחברים לרשת האלחוטית? אם למישהו יש חומר שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין גדול ברשתות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. עד עכשיו היה לי בבית מחשב נייח שהתחבר ישירות (חוטי) לראוטר netgear בתקן G ומחשב נייד שהתחבר לראוטר אלחוטית. לאחרונה עברתי דירה ובדירה החדשה יש קושי להעביר קו אינטרנט עד לחדר המחשב ולכן חשבתי לשים את הראוטר בסלון ושגם הנייח יתחבר אלחוטית. כמובן שאני לא רוצה שתהיה פגיעה גדולה בביצועי האינטרנט ולכן אני כנראה אקנה ראוטר וכרטיס רשת חדשים בתקן N. השאלות שלי הן: 1. עד כמה יש שיפור בתקן N לעומת תקן G ? האם זה באמת מורגש (מהירות יותר מעניינת אותי מאשר טווח) ? 2. האם יש איזה פתרון bluetooth לקישור בין הראוטר למחשב ? 3. ראוטרים מומלצים (אני כנראה אביא מחו"ל). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בחברה אנו מעוניינים שכאשר יבצעו חיפוש מילים מסוימות בגוגל יגיעו לאתר מסויים ( או לפחות שיופיע כאחד האתרים) משהו ניסה לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-