רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום . הצלחנו לחבר בעזרת כבל מוצלב לשני הכרטיסי רשתשל שני המחשבים ה מחבר את המחשבים ונותן העברת קבצים דרךהמחשבים אך ללא אינטרנט. המודם שמחובר הוא מחובר ישירות לכרטיסרשת. יש ליעוד מודם שמחברים ל- usb עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה שהמחשב מאסטר ישתף את האינטרנט עם המחשב השני בבית. תעזרו בבקשה זה דחוף ואני לא יכול לחבר את השני עם המוד השני בנפרד זה מנק במאסטר את האינטנט תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 4.06.2007 בשעה 18:55:11[h טעות שלי בשניהם יש אקספי
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של בזק באמצעות הנתב VTECH IAD604-IL, אני עובד מתוך חדר פנימי בבית שנמצא במרחק של 10-15 מטר מהנתב, לשם כך קניתי מגדיל טווח TP Link TL-RE200. לצערי לא מצאתי מיקום אידיאלי למגדיל הטווח שבו האינטרנט עובד בצורה חלקה ללא ניתונים. הנסיונות לשחק עם המיקומים כדי קבל חיבור יציב קצת הוציאו אותי מדעתי. אני מעוניין לדעת האם ישנו נתב ראוי במחיר סביר (עד 400 שקלים) שייספק את הסחורה או שכדאי לי להשקיע במגדיל טווח איכותי יותר? ואם יש לכם ניסיון עם נתב ספציפי, מה טוב תודה רבה על ההתייחסות
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפי המדריך שיש בפורום. אני עושה מאפיינים על החייגן, מתקדם, אך אין לי את האפשרות של שיתוף אינטרנט..., ואני יודע שאמור להיות שם. זה החלון הזה:
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כל פעם שאני לוחץ על כפתורים באינטרנט יש אפקט קול של "קליק" מעצבן ביותר שלא היה לי עד עכשיו... אני לא יודע מה גרם לזה ואני מת להשתיק את זה... למישהו יש רעיון??? דרך אגב, ערכת הצלילים שלי היא "no sounds" ככה שזאת לא הבעיה!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-