רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://www.brinkster.com/Hosting/Personal.aspx אני מחפש משהו כזה ^ רק בGO DADDY כי אני משלם רק בPAYPALL צריך המלצות כי לא מצאתי בעצמי משהו דומה. לא יודע אם זה הפורום המתאים כי לא מצאתי משהו פה באתר על בניית אתרים.. מדגיש מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ברצוני לקנות סטרימר PLAY ON HD ובנוסף צריך לקנות אנטנה שהיא בתקן N אצלי בבית יש ראוטר אלחוטי של HOT בתקן G ברצוני לדעת האם המכשירים יוכלו "לדבר אחד עם השני" או שאני חיב לקנות ראוטר אלחוטי בתקן N כדי שאני אוכל להעביר סרטים שירים וכו' בסטרימר האם ישנם גם בעיות שיכולות לצוץ עקב שימוש בשני תקנים שונים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בחברה אנו מעוניינים שכאשר יבצעו חיפוש מילים מסוימות בגוגל יגיעו לאתר מסויים ( או לפחות שיופיע כאחד האתרים) משהו ניסה לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-