רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הי, כשאני גולש ב-YNET, כמעט תמיד המחשב שלי נתקע. יש לי חיבור מהיר, זיכרון 1G, אבל בכל זאת לוקח לו הרבה זמן עד שאפשר למשל להשתמש בסרגל הגלילה. מה עושים? או שבעצם YNET הוא סוג של אתר "זולל זיכרון"?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפני הכל, אני רוצה לדעת כמה דברים.. אני נכנס למשתמש בנטויז'ן, ואני רואה שאני משלם על 2MB/96K כ159 ש"ח לחודש!, אני אומר לעצמי מה לעאזאזל.. מישהו מוכן להסביר את ההגיון הזה? אני חושב שאני משלם להם ככה משהו כמו שנה, ואני אפילו לא יודע על זה, שב40 ש"ח פחות אני יכול להתחבר ל5MB. בקיצור, אני אתקשר לנטויז'ן יום ראשון ואברר איתם, אני הולך להכנס בהם חזק, פשוט מעצבן. עכשיו, אם אני לא אסתדר עם נטויז'ן, ונניח שאני אלך לחברה אחרת - לאיזה חברה מומלץ ללכת? בלי בעיות פינגים, גלישה חלקה - אני חושב שאני אלך על החבילה של 5MB, יכול להיות - אם לא אני אעבור ל2.5MB. בקיצור, מה החבילה הכי מומלצת כיום? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בזמן האחרון לי, כמו לעוד הרבה אנשים לפי הפורום, יש בעיות במהירות ההורדה דרך הביטורנט. לפי מה שנראה, ספק האינטרנט (נטוויז'ן) פשוט חוסם אותי. ניסיתי הצפנה דרך היוטורנט אבל זה לא עבד. מישהו יודע על דרך אחרת להצפין שאולי תעבוד ותפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-