רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
היי אני הולך לעשות לי רשת אלחוטית בבית ספר למחשב נייד בגלל שלא בכל הכיתות החיבורי אינטרנט עובדים ואני צריך שם חיבור כל הזמן בשביל ה Novell וה TS. אז קבלתי אישור לקנות רשת אלחוטית שאני יוכל לשים שם כל יום ולהתחבר מהכיתות. אני צריך משהו עם טווח הכי גדול שבאמת אפשר למצוא עכשיו בארץ, במחיר נורמלי. כרטיס רשת USB כדי, למרות שגם PCMCIA מתקבל על הדעת... במיוחד חשוב שיהיה טווח גדול ובלי הרבה ניתוקים. קראתי על 3COM דברים ממש טובים. יש למישהו משהו להציע? בתודה גיא
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש מקווה להשתלב! :hi:1 עכשיו לעניין יש לי שתי מחשבים בבית שולחני ונייד ואני רוצה לעשות רשת ביתית אצלי. יש לי ראוטר B-Focus 312+ WoW וסוויצצ' עכשיו מה שעשתיתי זה חיברתי את המודם/ראוטר לפורט הראשון של הסוויצ' ואז מחשב א' מהכרטיס רשת לפורט השני של הסויצ' ומחשב ב' מהכרטיס רשת אל הפורט השלישי. עכשיו אמרו לי שאני צריך להגדיר משהו בראוטר שלי. מה בדיוק ואיפה????בview all conections איפהב מהגדרים את הראוטר? עוד דבר ראיתי על הסוויצ' שלי שיש לו שתי אפשרויות לשים או normal או uplink מה זה כל אלה ועל מה לשים? ניסיתי מיליון מדריכים ולא הצלחתי אז תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן של" אקספלורר" אני לא אוהב את "פיירפוקס". האם יש דרך ב"אקספלורר" שאני יעשה קיצורים של אתרים? נגיד במקום לרשום את כל הכתובת של אתר מסויים אז רק לכתוב מילה ואנטר?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קניתי היום מודם ethernet של eci יש לי פס של 750 ק"ב. הכרטיס רשת שלי הוא intel pro 100 VE איך אני יכול לבדוק download performance ופינגים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ו אני לא מצליח להוריד את החיגן של 012 NET :-\ בכל מקרה מישהו יודע מהו האתר של HOT? כי אני מחובר ב CABLE דרך HOT ;D
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול התקנתי לידידה שלי רשת אלחוטית: הראוטר linksys wrt54g כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס (2 כרטיסי רשת pcmcia וכרטיס רשת אחד PCI וכרטיס רשת אחד USB (לקחתי את ה USB כי לא היה לו עוד PCI) ויש לה 2 מחשבים נייחים פנטיום 3 שאחד מהם הוא XP והשני 98 ויש לה 2 ניידים שיש עליהם XP עד כאן המצרכים עכשיו לאחר מאמצים רבים הצלחתי שהכל יעבוד עד שרציתי להצפין לה את הרשת האלחוטית שלא כל אחד יוכל להכנס ופה נתקלתי בבעיה כיוון שאם אני שם הצפנה של wpa -psk ה 98 לא מכיר אותו ושניסיתי לשים wep גם לא הצלחתי שהמחשבים יתחברו, ניסיתי לתת לכל אחד מהם סיסמא שונה כיוון שיש 4 keys שאפשר לחלק אבל עדיין אין הצלחה לפעמים הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר ובסוף הוא לא זיהה את הרשתות אשמח לעזרה…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי נתב Linksys http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971. אני משתמש בו כבר שנה בממ"ד. היום חברת הכבלים צריכה לחבר לי את הנתב בחדר האישי שלי (מכל מיני סיבות שאין צורך לפירוט). השאלה היא: האם עוצמת הקרינה תשפיע עלי בזמן שאשן בחדר? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-