עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mysteriu,

הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

3. Started by bora-aa,

היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by elior021,

שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by I.Robot,

כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by ריקלר,

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

9. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by zeroone,

כשאני מנסה לעשות resume לקובץ שהורדתי במירק אני מקבל את ההודעה You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אם אני מוחק את הקובץ שירד (ללא resume) הוא יורד ללא ההודעההזו איף פותרים את הבעיה. הורדתי קובץ 698 מגה מתוך 701

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by ecdotil,

מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by ReDeOn,

יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?

13. Started by jeyjey,

יש לי פינגים מטורפים בET כמובן שבזמן המשחק שום תוכנה שמנצלת את האינטרנט לא פועלת ניסיתי גם ריסט לא עזר אני מחובר לADSL 1.5 מגה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by eggnoob,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!

15. Started by Stingray,

החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)

16. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת מ-ROUTER 3COM. כל המחשבים גולשים ברשת ואף כולם שייכים לאותה WORKGROUP, אני לא מצליח להכנס ממחשב אחד לשני, אף ע"פ שעשיתי שיתוף ואני רואה את כל המחשבים ב-MY NETWORK PLACES תחת View Workgroup computer. שאני מנסה להכנס או מודע לי שאי אפשר עקב הרשאות. יש שיתוף שמאפשר לכולם לראות את כולם וה-USER בכל מחשב הוא ADMIN. יש פתרונות למישהו? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by sapartil,

נניח שהראוטר נמצא במרחק 200 מטר מהלפטופ אבל הסיגנל נקלט בעוצמה גבוהה. האם המרחק ישפיע על מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by zahav5289,

שלום אני מחפש שרת אמין לאיחסון אתר עד 10 מגה בחינם. תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים

21. Started by תוכי טורבו,

שלום לכולם... שמי אמיר וכפי שאתם מבינים זו הפעם הראשונה שלי בפורום! לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש בנוסף למחשב הישן שלי ועכשיו ניצבת בפניי בעיה והיא כיצד לחבר את שני המחשבים לאינטרנט בדרך הטובה ביותר כך ששני המחשבים ינצלו את החיבור לאינטרנט בצורה הטובה ביותר! יש לי את ציודי הקצה, כלומר- ראוטר, SWITCH, HUB או מחשב ישן. עכשיו שאלתי היא כיצד לחבר את שני המכשירים (בעזרת אילו ציוד קצה ואיך?)

22. בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by olina,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by raiman1,

כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים