עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by LRa,

זאת ההודעה שפירסמתי בפורום WINDOWS שם לא ממש עזרו לי והפנו אותי לכאן(שזה גם משהו) ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ). ל…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  3. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ModChiP,

כמו שאני רואה את זה , המון אנשים מרוצים מהוט והוטנט האם שווה לי כלקוח להישאר בזק ובזק בינלאומי, או לעבור להוט?

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום. לפני כשבוע שידרגתי ממהירות 5 מגה למהירות 50 (בזק, בזק בינלאומי). במחשב שנמצא ליד הראוטר אני מקבל מהירות מלאה, אבל בשאר המחשבים שמפוזרים בבית ומחוברים על ידי HomePlug, המהירות נמוכה ממה שאני אמור לקבל. האם ייתכן שההום-פלאג הוא גורם הבעיה וצריך הום-פלאג שתומכים במהירויות שכאלה? אני לא יודע איך לבדוק אם מה שיש לי כרגע תומך, אבל אם מישהו אחר יכול לבדוק ורק צריך לדעת את הדגם אז זה - TP-Link PA211 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by emeister,

שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד

8. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by Bug2000,

נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי היום edimax 7206apg מכיוון שהמחשב בסלון שלי לא קולט את הראוטר שנמצא בחדר. אחרי שהתקנתי אותו ניסיתי להתחבר דרך המחשב בסלון, אך הוא כותב לי: Limited Connectivity - no internet access, מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:32:35 רציתי לציין שיש לי ראוטר linksys wrt54gl והתקנתי עליו firmware של dd-wrt[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 19:41:16אני אשמח אם מישהו יוכל לדבר איתי במסנג'ר וכך להדריך אותי איך לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד !בתודה מראש, טל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  15. בשבוע שעבר יצא לי להוריד די הרבה בשבוע אחד (מעל 70 ג'יגה, מהם 2-3 בביטורנט). בסופ"ש כבר הפסקתי לעבור את ה600K גם מ HTTP בחו"ל. ספידטסטים לא מגיעים ל5 מגה לאירופה. בבזב"ל באותו זמן, בלי גיימר, עובד כרגיל. תשתית 50 מגה של בזק. חבל.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by curdi1,

היי, אני רוצה להעביר בבית שלי על גבי תשתיות קיימות של חוטי טלפון (בלי קו עליהם) רשת מהנתב לממ"ד. יש ממירים כאלו בשוק ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by online,

שלום אנשים, אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר. היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח. האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים? תודה

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TermiNal,

אהלן, בביתי 3 קומות, ראוטר ומודם נמצאים בקומה העליונה ומשדרים אות תקין לקומה העליונה והאמצעית וכעת ישנו צורך בחיבור WIFI גם בקומה התחתונה. בקומה התחתונה ישנו חיבור אינטרנט קווי אשר עובר דרך הקיר ומחובר בצידו האחד לראוטר אשר בקומה העליונה ובצידו השני נמצא כשקע נקבה בקיר אשר בקומה התחתונה. רציתי לשאול האם ניתן לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו בקומה התחתונה? האם יש צורך לקרוא לטכנאי או שמא זו פעולה בסיסית שניתן לעשות בקלות? הראוטר שנמצא בבעלותי כרגע הינו - linksys wrt54g, אשמח לקבל המלצות לראוטר הנוסף שעליי לקנות. (אין צורך במשהו מפוצץ, ראוטר זול ופשוט יעשה את העבודה) תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  22. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by kinduv,

שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום. חבר שלי מתגורר בבנין רב קומות בקומה הראשונה. ההורים של אשתו גרים בקומה הרביעית. (נשמע כמו התחלה של שאלה באלגברה...) להורים יש רשת אלחוטית אבל אי אפשר לקלוט אותה בקומה הראשונה. יש לי ראוטר אלחוטי ישן שאני לא משתמש בו (דגם 6216MG של אדימקס אם אני לא טועה). קראתי שיש אופציה להשתמש בראוטרים כרפיטרים או משהו כזה ככה שהוא יהיה סוג של כרטיס רשת אלחוטי יותר חזק מהכרטיס USB הרגיל, האם הראוטר שלי תומך בזה ואם כן איך מבצעים את זה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by D-M-X,

(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.