עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ofeky1,

יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. אהלן, קניתי במיוחד כבל רשת מוצלב על מנת להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי הכל, ביטלתי פיירוול בכל מחשב, ועדיין לא מצליח זאת אומרת, אני מצליח לראות את המחשבים, אבל מהלפטופ אני לא מצליח להיכנס למחשב השני. (ב-my network places, שעושים add a network place). אבל מהחשב הנייח אני מצליח להיכנס ללפטופ ולקבצים המשותפים שבו. יש למישהו הצעות? במחשב הנייח יש windows xp במחשב הנייד יש windows media center, אני מקווה שזה לא מה שמפריע, או שאולי צריך להגדיר עוד משהו...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 09:48:08 אני לא מאמין, הצלחתי. בלי הכבל רשת אפילו, אלא עם הרשת האלחוטית. הבעיה היית שכשחיפשתי את המחשב ב-add a network place הוא לא נתן להיכנס אליו אז פשוט רשמ…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by aladin_7,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by עדי עדי עדי,

שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע

5. יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by URON,

כשעברתי לתשתית בזק (15 מגה) הטכנאי חיבר לי נתב d-link n 2760u e1 וכיום אני משלם עליו דמי שכירות חודשית ,ושאלתי האם אני יכול להחזיר להם אותו ולקנות בשוק מודם שווה ערך (לא זקוק לנתב) ,ולחסוך דמי שכירות? ואם כן , אז על זה מודמים אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by .rootsecret,

how can i connect to the internet withe tha cable connection . what kind of connection do i need when it works withe L2TP protocol . i will be happy to get help . thanks alon m.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by Cheif,

רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Yama,

ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itzikcore,

שלום.יש לי ראוטר +b-focus wireless 352 עכשיו לפעמים דף האינטרנט לא עובד,וצריך להפעיל את הראוטר מחדש כדאי שהוא יעבוד שוב למה? והבעיה שהכי מטרידה אותי.זה פתיחת הפורטים.אני יודע איך לפתוח פורטים,אבל אחרי שפתחתי פורטים,אני לוחץ על הכפתור add למסגרת של Applied Rules בשביל לעדכן את הפורט.ואז רשום לי ERROR: rule (null) is in use for PC 10.0.0.1 אני לא מבין למה?פעם הייתי פותח פורטים בקלות.זה לא נותן לי עכשיו.צריך עזרה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by tirant,

אשמח לעזרתכם. אני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה וקראתי על שני הדגמים האלו. מה שמעניין אותי זה כיסוי קליטה במהירות טובה בדירה של מטר, קראתי המון ביקורת טובות על ה AX3, השאלה איך ביחס לשיאומי באספקט של כיסוי ( אינטרנט 100 מגה בזק בינלאומי ראוטאר של VTECH )

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לראשונה, משווק בארץ באופן סדיר כרטיס רשת אלחוטי DUAL - כלומר כזה התומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz, |הדגש|בממשק USB|סדגש|. הכרטיס של חברת Linksys מכונה AE1000, עלותו בחנויות סביב 250 שקל והוא מגיע עם מעמד (STAND) המאפשר להניח אותו בנוחות על השולחן. פרטים על הכרטיס מאתר Linksys ניתן למצוא כאן - http://homesupport.cisco.com/en-us/support/adapters/AE1000 מי שמעוניין בכרטיס DUAL בממשק PCI יכול לרכוש בארץ את הכרטיס של חברת D-Link מדגם DWA-566 בעלות של כ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של תדר 5Ghz ניתן לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm השימוש בכרטיס כמובן רלוונטי רק למי שיש ברשותו נתב התומך בתדר 5Ghz.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  19. היי, אני מחובר ברשת ביתית בעזרת מודם ADSL של אלקטל וראוטר PheeNet big 4ps דרך חברת 012 לפני שהתחברתי בעזרת ראוטר הכל עבד כשורה וגם מספר חודשים מאז קניית הראוטר. לאחר מכן התחילו התנתקויות, מספר פעמים ביום, ועל מנת להחזיר את התקשורת אני נאלץ לאתחל את המודם, ולפעמים לחכות מספר דקות. מישהו, יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. היי לפני שפרמטתי את המחשב הישן שלי היו לי 2 מחשבים עם XP SP2 וראטור עם שיתוף אינטרנט וקבצים כעת, האינטרנט עובד בסדר בשניהם ואפשר לראות את הקבצים של המחשב החדש מהמחשב הישן אבל את הקבצים של המחשב הישן לא ניתן לראות מהמחשב החדש (אפשר רק אם אני עושה מיפוי כוננים אבל אני לא מעוניין) דרך אגב עשיתי שיתוף קבצים פשוט ואני משתף כל תיקייה בנפרד פעלתי גם לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm אך ללא הועיל ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להיכנס למחשב הישן דרך חלון "שכנים ברשת" במחשב החדש היא: תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by michmich99,

שלום לכולם, נתקלתי במדריך הזה: http://www.speedguide.net/articles/windows-8-10-2012-server-tcpip-tweaks-5077 ויש גם את זה: http://www.speedguide.net/articles/lan-tweaks-for-windows-7-8-10-5819 אין לי כל ידע בכל זה. זה נראה לי מידע שבמידה והוא אכן יעיל יכול לעזור להרבה מאיתנו. האם יש פה מישהו שמבין ויכול לחזק אם זה באמת יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by idanohh,

חיפשתי ולא מצאתי אודה לכם אם תסבירו איך פותחים פורט ב Kerio Personal Firewall כי עד עככשיו לא הצלחתי להבין איך פותחים פורט אגב התוכנה בשבילה אני רוצה לפתוח פורט היא אי מיול

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש מתאם רשת חשמל, שיכול לעבוד בתלת פאזי, וגם כשהוא מחובר למפצל חשמל. מה מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.