רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
זה כמה זמן שאני מחפש NAS שעושה גם BITTORRENT, בנתיים מצאתי את זה: TS-109 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=92 TS-209 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=94 שני הדגמים הללו מאוד מומלצים אך עם זאת מעט יקרים. מישהו מכיר עוד ויש לו המלצות בנושא (נא לא להמליץ לקחת מחשב ולהתקין LINUX)?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב מריץ VISTA ומחובר למודם תומסון (כבלים).ספק בזק בינ"ל.במחשב זה 2 כרטיסי רשת.אחד מתחבר למודם והשני למחשב השני (ווינדוס 7) בכבל רשת מוצלב.עשיתי שיתוף אינטרנט ועד היום הייתי גולש ב2 המחשבים ללא שום בעיה (כמובן שהמחשב הראשי דלוק 24 שעות בגלל זה אין לי צורך בראוטר).לפני יומיים משהו השתבש פתאום והמחשב המשני לא מצליח להתחבר לאינטנרנט.בצד שמאל למטה מופיע לי מחובר אל :מקומי בלבד או לעיתים קישוריות מוגבלת או חסרה. מצ"ב צילום מסך של המחשב הראשי. Uploaded with ImageShack.us מישהו יוכל אולי לכוון אותי מה השתבש פתאום ? (חומת אש מתירה את השיתוף,מסומן וי על החיבור "שיתוף אינטנרנט",מחשב דולק).?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מעוניין לשדרג את גירסת הנתב ל 6.2, משום מה כשאני מתחיל את השדרוג, או שואל אותי על שם משתמש וסיסמא של הנתב (כשבפועל אין לי!) - יש פתרון לכך? דבר שני, אני משתמש בתוכנה uTorrent גירסא 1.7.5, פתחתי כבר אלף פעם את הפורטים הנכונים, ומשום מה הוא עדיין מראה לי בתוכנה שיש לי פורט חסום! (עיגול אדום...) כמה עובדות: אתמול רק קיבלתי את הנתב,ולפני כן לא הייתה לי את הבעייה הזו. האם יש למישהו מושג איך עושים DMZ בנתב הזה?(FW מבוטל כבר),, כי אני לא ראיתי אופציה כזו.. האם יש איזשהו הגדרות מתקדמות סמויות לממשק שלו? חבל לי לחזור לסוג הקודם של החיבורים שהיו לי לפני כן..זה נתב מעולה! תודה, מוטי
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם הראוטר מוגבל לעבוד רק עם סלקום או שאני יכול לעבוד עם ספקים אחרים באמצעותו?
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס רשת לפחות ככה אני חושב . האינטרנט בא והכול בסדר עד שאני הולך מאתר לאתר אחרי שתי דקות אין אינטרנט ב INTERNET EXPLORER אבל יש אינטרנט ב SKYPE אם אני רוצה לפתוח משהו אין אינטרנט . רק לאחר 2 - 4 דקות אז יש אינטרנט . וככה . כשאתה רוצה אתר אתה לא יכול להיכנס . יש לי שלושה מחשבים ברשת הביתית . אז לכולם יש אינטרנט מהראוטר למחשב יש אינטרנט . רק לי אין . חשבתי שיש משהו בכבל החלפתי אותו הבעיה נשארה . אני מתחבר לאינטרנט בכבל לראוטר ומהראוטר למודם . ואין לי אינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, קניתי במיוחד כבל רשת מוצלב על מנת להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי הכל, ביטלתי פיירוול בכל מחשב, ועדיין לא מצליח זאת אומרת, אני מצליח לראות את המחשבים, אבל מהלפטופ אני לא מצליח להיכנס למחשב השני. (ב-my network places, שעושים add a network place). אבל מהחשב הנייח אני מצליח להיכנס ללפטופ ולקבצים המשותפים שבו. יש למישהו הצעות? במחשב הנייח יש windows xp במחשב הנייד יש windows media center, אני מקווה שזה לא מה שמפריע, או שאולי צריך להגדיר עוד משהו...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 09:48:08 אני לא מאמין, הצלחתי. בלי הכבל רשת אפילו, אלא עם הרשת האלחוטית. הבעיה היית שכשחיפשתי את המחשב ב-add a network place הוא לא נתן להיכנס אליו אז פשוט רשמ…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשעברתי לתשתית בזק (15 מגה) הטכנאי חיבר לי נתב d-link n 2760u e1 וכיום אני משלם עליו דמי שכירות חודשית ,ושאלתי האם אני יכול להחזיר להם אותו ולקנות בשוק מודם שווה ערך (לא זקוק לנתב) ,ולחסוך דמי שכירות? ואם כן , אז על זה מודמים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
how can i connect to the internet withe tha cable connection . what kind of connection do i need when it works withe L2TP protocol . i will be happy to get help . thanks alon m.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברצוני לעזוב את הוט בה הייתה תמיכה ברשת אינטרנט על הקואקס שרץ בבית ע"י מתאמי moca, האם מתאמי ה- HPNA של יס מבצעים זאת? ברצוני להוסיף במס' נק' ראוטר שיוגדר כ- AP, האם יש נסיון מוכח לכך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.יש לי ראוטר +b-focus wireless 352 עכשיו לפעמים דף האינטרנט לא עובד,וצריך להפעיל את הראוטר מחדש כדאי שהוא יעבוד שוב למה? והבעיה שהכי מטרידה אותי.זה פתיחת הפורטים.אני יודע איך לפתוח פורטים,אבל אחרי שפתחתי פורטים,אני לוחץ על הכפתור add למסגרת של Applied Rules בשביל לעדכן את הפורט.ואז רשום לי ERROR: rule (null) is in use for PC 10.0.0.1 אני לא מבין למה?פעם הייתי פותח פורטים בקלות.זה לא נותן לי עכשיו.צריך עזרה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. אני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה וקראתי על שני הדגמים האלו. מה שמעניין אותי זה כיסוי קליטה במהירות טובה בדירה של מטר, קראתי המון ביקורת טובות על ה AX3, השאלה איך ביחס לשיאומי באספקט של כיסוי ( אינטרנט 100 מגה בזק בינלאומי ראוטאר של VTECH )
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-