עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by the_rock100,

שלום יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב תוצרת סמסונג. אני חיברתי את הממיר דרך USB למחשב ויש לי XP וזה לא מזהה את הממיר אני פשוט רוצה לראות במחשב טלויזיה, אז התקשרתי לחברה והם אישרו ואמרו שזה פועל עם דרייבר דבר כזה אבל הם אמרו שהם לא תומכים בזה והם לא יודעים מה שם הדרייבר. אז אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הדרייבר תודה.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by דודזלצר,

אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by peralon,

אני חייב דחוף מאוד שרת לאיכסון תמונות שלא יקרוס תוך שניה... מספיק 15 מגה ניסיתי בוואלה אבל הסתבכתי איתם..אל תשאלו אה..וכמובן שהשרת יהיה חינמי תודה מראש נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה..

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by montigo,

יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by overload,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם- ZV5226EA ומחשב רגיל בבית (לוח אם IS7-E אם זה חשוב). - אני רוצה לחבר אותם ברשת- מה אני צריך לקנות? - אני אפילו לא יודע איזה כבלים אני צריך ואיך הם נראים. - ומה העלות המשוערת של כל העסק הזה? תודה! (זה די חשוב כי נגמרו לי הדיסקים )

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by darkman,

זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by rafi20,

היי.. ראיתי בתוכנית זומביט לפני כמה ימים כמו Router שכזה שיכול להעביר גם DATA כמו אמפי 3 .וכדומה חוץ מחיבור אינטרנט כמובן.. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה? נראה ממש מדהים.. כמו HTPC כמו תפריט כזה. שאפשר לראות סרטים וכדומה במקום אחר לגמריי כמו בסלון.. זה בא עם שלט.. מישהו מכיר? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by moses_23,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם. קניתי קבל רשת מוצלב(לא יודע אם זה חשוב) אבל אני עושה הכל כמו שצריך ואני לא יכול להיכנס לרשת! אני יכול להיכנס למחשב השני אבל המחשב השני לא יכול להיכנס אלי! אולי אני עושה משהו שגוי? אולי יש איזה שהו מדריך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. בעיה בקבלת/שליחת קבצים באייסיקיו... זאת השגיאה שאני מקבל כשאני בא לשלוח, גם כששולחים דברים אלי אז זה אותה השגיאה: Cannot connect to other party as you are both behind firewalls. Use a SOCKS proxy server. Configure the server trough the Preferences dialogue. זה אייסיקיו 2003 Pro A... יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי אבל זה מוגדר שם בסדר... הצלחתי בעבר לקבל ולשלוח דברים... אבל פתאום זה קרה... לא יודע למה... תודה למי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. חבר שלי הביא טלפון כזה מחו"ל. הוא לא מצליח לחבר אותו וגם לא "המומחים" של NETVISION. יש פה מישהו עם נסיון בנושא?

20. היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by darkman,

אז ככה אני מוחבר ל012 750K ADSL ואני רוצה לשדרג ל 1.5 אז התקשרתי ואמרו לי שאני חייב להתחיב לשנה שהמחיר הוא 39 שקל ל3 חודשים ראשונים ואחרי זה 79 ל 9 חודשים נוספים אז אמרתי ל שתוסיף בהערות שיש להם שם שעוד 5 חודשים (מתי שמסתימת לי התתחיבות) אני ירצה לנתק אז היא ישר "חכה חכה" אני יעביר אותך למחלקת שימור לקחות בקיצור התחיבות ל חצי שנה 3 חודשים 39 3 חודשים 79 אל תוותרו להם!!!!!!!!!!!!! *ישראלי הוא לא פראייר*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Shark,

שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים