רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה יש חנות באשדוד שמוכרת מתאם כזה עד 160 שקל כי כמעט כל החנויות שהייתי בהן אין להן חוץ מכמה עם מחירים "יפים" כמו סטאר נט ב210 שקל
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בסוף הכתבה הוא ממליץ לחבר את המודם ליציאה של Usb ודווקא אני חשבתי שכמובן שעדיף לחבר את המודם דרך כרטיס רשת . גם מכיוון שדרך כרטיס רשת החיבור יותר יעיל ומהיר מיציאה רגילה של Usb כמו כן ניתן להרחיב את "הרשת" כאשר אני עובד עם כבל רשת. עריכה - לפי התגובות בסוף הכתבה , כנראה מתברר שהכותב טעה .
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עריכה: ------- הצלחתי נראה לי לפתוח את הפורט אבל אנשים עדיין לא מוצאים את הסרבר, יש לי FIREWALL, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית פשוטה בין 2 מחשבי XP, כאשר האחד מארח חיבור אינטרנט לשני. משום מה הרשת הפסיקה לעבוד (שיתוף קבצים ואינטרנט)- ובמחשב הלקוח מופיע הערה על כרטיס הרשת "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובפירוט נרשם שזה בגלל שלא הוקצתה למחשב כתובת רשת, וזה עלול לבטל אפשרויות רשת מסוימות. יש כפתור שמאפשר לי לנסות לתקן אוטו' את החיבור- אבל אחרי כמה דקות ניסיון התיקון נכשל. ההודעה הופיעה גם במחשב המארח אבל עכשיו היא נעלמה- ובכל מקרה בדקתי את ההגדרות ב 2 המחשבים והן נראות תקינות. באף אחד מהמחשביםאין פיירוואל או משהו דומה (וגם הפיירוואל של ווינדוס מבוטל) הרשת עבדה טוב לפני כן. במחשב המארח התקנתי קצת לפני שהבעיה הופיעה SP2, אבל כבר הסרתי אותו והבעיה עדיין נשארה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת עם 4 חוטים לבין 8 חוטים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חשבתי על ראוטר שתומך גם באלחוטיות וגם בחיבור רגיל, וגם יציאה למדפסת אם יש כזה דבר. כרגע המודם יתחבר לראטור ועוד 2 מחשבים, ואל הראוטר יהיה מחובר כבל להאב שאליו מחוברים עוד 2 מחשבים אז צריך מנימום 4 כניסות לראוטר, אבל עדיף יותר.. אני צריך משהו זול, 350 שקל מקסימום.. אם זה נמוך מדי תגישו ואני אשנה את הדרישות תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חלונות XP עם SP2, פתאום התחיל מצב כזה, שכל מספר דקות אני מתנתק מהרשת (אני מחובר באמצעות כבלים לנטויז'יון) וזה לא נותן לי להחבר מספר דקות אח"כ (לא מזהה אותי ברשת) מה פתאום הבעיה? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב תוצרת סמסונג. אני חיברתי את הממיר דרך USB למחשב ויש לי XP וזה לא מזהה את הממיר אני פשוט רוצה לראות במחשב טלויזיה, אז התקשרתי לחברה והם אישרו ואמרו שזה פועל עם דרייבר דבר כזה אבל הם אמרו שהם לא תומכים בזה והם לא יודעים מה שם הדרייבר. אז אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הדרייבר תודה.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דחוף מאוד שרת לאיכסון תמונות שלא יקרוס תוך שניה... מספיק 15 מגה ניסיתי בוואלה אבל הסתבכתי איתם..אל תשאלו אה..וכמובן שהשרת יהיה חינמי תודה מראש נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה..
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה שאני מנסה לפתור כבר כמה ימים, אודה לכל מי שיוכל לעזור. יש בחדרי 2 מחשבים עם Windows XP SP2 עם 2 כרטיסי רשת אלחוטיים. למחשב א' כרטיס 54mbps PCI של LevelOne. למחשב ב' התקן 54mbps USB של LevelOne. הצלחתי לקנפג בניהם חיבור בהצלחה, אבל משום מה מחשב א' מציג 54mbps בחיבור (כמו שצריך) ואילו מחשב ב' מציג 11mbps. ניסיתי לשנות ערוצים, לשנות הגדרות בדרייברים, לעבוד עם הניהול WiFi של ווינווס או זה של התוכנה המגעילה של LevelOne. שום דבר לא פותר את הבעיה הזו, ואני סובל ממהירות נמוכה. יש לשים לב שהדרייברים אכן מותקנים בצורה נכונה, ואני רואה שכתוב כרטיס 54mbps ואפילו בדרייברים יש טאב ואני בוחר שם 802.11g, אבל בתוצאה הסופית ברגע שאני מתחבר הוא תמיד מתחבר עם 802.11b ועם 11m…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-