עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by online,

לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by wooper,

היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Golden Fish,

היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by LTE,

שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by kio,

היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by stav_r,

אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. שלום חבריי. ברשותי מחשב אחד שמחובר לרשת באמצעות "מודם נתב לרשת אלחוטית" שקיבלתי מבזק מסוג : TNM - SIEMENS SL2-141 בקרוב ימוקם עוד מחשב במרחק של כ 11 מטר (קו אווירי) מהמחשב הנוכחי . בתוך ה 11 מטר האלה יש שני קירות כל אחד מהקירות 10 ס"מ. אני רוצה לחבר למחשב החדש כרטיס רשת שיוכל לקלוט את המודם נתב שיש לי בקליטה מלאה. אין העדפה מסוימת בין USB ל PCI או כל דבר אחר. בנוגע לתקציב, אין לי מושג מה הסדר גודל לדברים האלה אבל ברגע שתפקחו את עיניי קצת אני אשנה כותרת ואכניס תקציב. נכון לעכשיו תקציב פתוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by raiman1,

כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by horacio,

האים יש מדריך בבקשה? ואים לא אפשר הסבר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  15. אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by J0HNiE,

Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by ArielN,

שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

23. Started by D84500,

שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים