עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lmagus,

עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by blackorder,

יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by מור,

כל העסק הזה עם רשתות עושה לי אז שיהיה קצת יותר פשוט איזה רשת עדיפה למשרד שיש בו תקשורת קבועה בין מחשבים אבל אני רוצה ליצור חיבור אינטרנט לכול המחשבים, בנוסף תשתית החשמל גרועה (2 פאזות) עם הפסקות חשמל מה עדיף לי שאלה אחרת האם אפשר ליצור רשת על תשתית הטלפון בבית?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by Jenia24,

שלום! יש לי 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר עם המודם והכל (כאילו חיבור מהשקע) ועוד אחד שמקושר לראוטר עם כרטיס רשת. עכשיו איפו שעומד המחשב עם הראוטר , אמא שלי רוצה להעיף אותו משם בקיצור להעיף את הריהוט והכל , עכשיו זה אומר שגם במחשב שלי עם הכרטיס רשת לא יהיה אינטרנט ככה אני מבין. יש איזה דרך , שאני אוכל לקבל אינטרנט חוץ מלהעביר את המחשב למקום עם החיבור בקיר? כי אמא שלי לא צריכה ת'מחשב הוא סתם עומד שם בשביל שיהיה לי רשת.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. תודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. אני גר במרכז ת"א dand4@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by yoahe,

חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by buuhaa,

שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…

11. Started by danieln9,

אוקי אז יש לי חשבון דואר POP בשני מחשבים מחוברים ברשת ומה שאני צריך לעשות זה שבימקום שיוריד חלק מהדואר במחשב א וחלק במחשב ב אז אמרתי טוב בו נעתיק את הקבצים של הדואר(INBOX וכו') לשרת(ששמתי) ונשנה את ההגדרה של הSTORE FOLDER אבל זה לא נותן לי לעשות כזה דבר :'( האם יש דרך להגדיר שרת דואר או שאני אקבל את הדואר בשרת ואקרא בשני המחשבים זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by choochoo,

שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by Blackend,

עשיתי אינטרנט בכבלים החלטתי לעבור כי נגמר לי החוזה וההצעות שקיבלתי לא היו מפתות כמו 139 כולל הכל מנטויז'ן זה עדיף מה 230 ששילמתי קודם לכן. יום חמישי באים להתקין לי כבר! אז יש לי מספר שאלות. 1.איזה סוגי מודמים יש ומה כדאי לבקש? 2.עם חייגן או ללא חייגן?(האם זה משנה שיש לי נתב בכלל?) 3.וסתם טיפים והתרשמות שיש לכם לגבי אינטרנט בכבלים אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by E_XeQuit,

יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by D-Bang,

הקמתי רשת חוטית בין המחשב שלי למחשב הנייד בעזרת המדריך שפורסם כאן, הכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה לעשות את אותו הדבר רק הפעם WIRELESS, אבל משום מה זה לא הולך לי... שני המחשבים מוצאים איזשהו חיבור שכלל לא קיים אצלי בבית (כנארה של השכנים) אבל האחד לא מזהה את השני במחשב הנייד מותקן כרטיס WI-FI של MSI ובמחשב הראשי שמתי USB ADAPTER של D-LINK. אני מתחבר לאינטרנט דרך חייגן של נטויז'ון.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by XMB,

יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by laufgas,

היי חברים. יש לי שאלה. אני כרגע מתגורר בחו"ל ויש לי אינטרנט Wimax. רציתי לדעת אם יש בעייתיות מסויימת לחבר את המודם של ה-Wimax לראוטר, ובכלל מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לראוטר? זה אותו הדבר כמו עם חיבור ADSL?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר 3com ב012 אני רציתי לבדוק את הראוטר ולכן השתמשתי רק במודם בשביל לגלוש שמתי לב שהמהירות גלישה הרבה יותר גבוהה ואין תקיעות יכול להיות שזה הגדרות בראוטר? איך אני יכול לבדוק שהראוטר תקין?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים