עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by johnny_hm,

היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by Dan1989,

שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by ben060,

ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by jbgood,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Tabasco,

קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by ROI5001,

יש לי ראוטר אלחוטי של חברת Dlink חיברתי את כל החיבורים כמו שרשום עכשיו כאשר הוא מחובר דרך הראוטאר הוא רושם שלא ניתן לקבל כתובת IP וכאשר אני מנסה להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת בדפדפן זה רושם לא ניתן להציג דף זה למה זה? ובלי הרואטר הוא עובד מצויין

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by Lirux,

מי הספקית הכי טובה שכדאי להתחבר אליה לאינטרנט adsl..?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. תודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. למשל פה- מה מסמל ה speed ? ולמה הוא משתנה בהתאם לעוצמת האות ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by yoahe,

חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Skippy,

שלום לכולם יש לי ראוטר של 3com מחשב אחד מחובר ישיר ושני מחשבים מחוברים אליו ברשת אלחוטית מחשב אחד עובד מצויין המחשב השני סובל מניתוקים בתדירות גבוהה ובעיות של קליטה נמוכה של הרשת המחשבים ממוקמים אחד ליד השני, באחד יש קליטה מלאה בשני יש קליטה נמוכה! החלפתי בין הכרטיסי רשת והמחשב הבעייתי עושה את אותן בעיות קליטה וניתוקים. מה יכול לגרום לזה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by ksksks,

שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by avner_s,

יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by gania23,

אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי... עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומט עכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpg בתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by tom123,

היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים