רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
עקב הפורטים החסומים בנתב הרשת שלי (ALCATEL SPEED TOUCH 510), ישנה הגבלת פוטים מסויימים שגורמים להפחתה משמעותית במהירות ההורדה של התוכנות השיתופיות בהן אני משתמש (לדוגמה ביטורנט). הנתב הזה היה בהתחלה ALCATEL SPEED TOUCH, והפכתי אותו לנתב ע"י צריבה כל מיני דברים בביוס ושידרוג התוכנה שלו... חיברתי למחשב שלי מודם אחר, ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מודם אחר שהיה בצד), והמהירות הורדה עלתה מ-3 Kbps ל-80 Kbps בביטורנט. האם הפיירוול החומרתי שמצוי בנתב הוא בעצם זה שחוסם את הפורטים? אם יש מישהו כאן שיודע איך לפתוח את הפורטים החסומים במודם הזה, שיגיב בבקשה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המחוברים ע"י ראוטר. באחד מהם צורב DVD המוגדר כמשותף, וניתן לגשת אליו מהמחשב השני. יש אפשרות להגדיר אותו בתכנת נרו כך שניתן יהיה לצרוב דרך המחשב השני ( הכוונה לשים דיסק בצורב, לגשת למחשב השני ולנהל את פעולת הצריבה ממנו ) ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כל פעם שאני לוחץ על כפתורים באינטרנט יש אפקט קול של "קליק" מעצבן ביותר שלא היה לי עד עכשיו... אני לא יודע מה גרם לזה ואני מת להשתיק את זה... למישהו יש רעיון??? דרך אגב, ערכת הצלילים שלי היא "no sounds" ככה שזאת לא הבעיה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-