עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Googleness,

יש טעם להתקין על XP את הפרוטוקול IPV6? זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by Zeev86,

מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. Started by ksksks,

שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. אני מנסה להכנס לאתר YOUTUBE אבל הדפדפן מנסה להתחבר לאתר אבל אי אפשר, האם מישהו יודע אם ישנה בעיה באתר הזה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by goodspeed,

שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by eytan243,

שלום ! אני בונה רשת פנימית לעסק שאני פותח דרך adsl במהירות 5MB אז על איזה מודמים אתם ממליצים העדפתי היא או b-focus 312+ או ALCATEL speed touch 510 על מה אתם ממליצים ומדוע? תודה מראש !

11. שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 08:53:57 Nישהו מכיר משהו ?אגב, אם מישהו יודע איזו דרך , או תוכנה, להגבלת process זה יהיה טוב אני מחפש תוכנה להגבלת process או דרך כלשהי, מישהו יודע? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי דבר כזה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by 3d7,

יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. יש לי בעיה מאוד מוזרה זה קורה פתאום באמצע גלישה, אני מחובר והכל בסדר, אבל כאילו אני מנותק, האינטנט לא עובד וגם איני יכול למשוך דואר, למרות שאני מחובר לחייגן, עשיתי בדיקות עם 012 וכל מה שבדקנו הראה שאני מחובר ולמרות זאת איני יכול לגלוש, נתקתי את הקספרסקי ואת ה fire wall וכלום לא עזר, אפילו עשיתי סריקה של ווירוסים ועדיין, אין הסבר, רק כאשר אני מבצע restart זה מסתדר, האם זה קרה כאן למישהו ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by annex12,

אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.

18. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by Raz20,

כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by ldmajor,

שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by hck,

היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים