רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אתמול התקנתי לידידה שלי רשת אלחוטית: הראוטר linksys wrt54g כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס (2 כרטיסי רשת pcmcia וכרטיס רשת אחד PCI וכרטיס רשת אחד USB (לקחתי את ה USB כי לא היה לו עוד PCI) ויש לה 2 מחשבים נייחים פנטיום 3 שאחד מהם הוא XP והשני 98 ויש לה 2 ניידים שיש עליהם XP עד כאן המצרכים עכשיו לאחר מאמצים רבים הצלחתי שהכל יעבוד עד שרציתי להצפין לה את הרשת האלחוטית שלא כל אחד יוכל להכנס ופה נתקלתי בבעיה כיוון שאם אני שם הצפנה של wpa -psk ה 98 לא מכיר אותו ושניסיתי לשים wep גם לא הצלחתי שהמחשבים יתחברו, ניסיתי לתת לכל אחד מהם סיסמא שונה כיוון שיש 4 keys שאפשר לחלק אבל עדיין אין הצלחה לפעמים הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר ובסוף הוא לא זיהה את הרשתות אשמח לעזרה…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום ! אני בונה רשת פנימית לעסק שאני פותח דרך adsl במהירות 5MB אז על איזה מודמים אתם ממליצים העדפתי היא או b-focus 312+ או ALCATEL speed touch 510 על מה אתם ממליצים ומדוע? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 08:53:57 Nישהו מכיר משהו ?אגב, אם מישהו יודע איזו דרך , או תוכנה, להגבלת process זה יהיה טוב אני מחפש תוכנה להגבלת process או דרך כלשהי, מישהו יודע? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי דבר כזה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קורה לי יותר מדי פעמים בזמן האחרון, שאם אני רושם כתובת בשורת הכתובות ומנסה להיכנס אליה, הדף לא מצליח להיטען. אבל נגיד שאני לוחץ על קישור מסוים (לדוגמא:בפורום פה, אני אלחץ על הקישור לפורום אינטרנט) אז זה עובד. גם האייסיקיו,אימיול, ותוכנות אינטרנט אחרות עובדות. ניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס וזה אותו הדבר, לפעמים עובד, ולפעמים לא. אם אני עושה ריסטרט לראוטר אז לפעמים זה מסדר את זה, אבל לא להרבה זמן. מה עושים? תודה על העזרה וסליחה על החפירה!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-