רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה, הקמתי רשת ביתית, (כמו כולם) ויש לי את הבעיה הזאת: (ואני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון) אח שלי זה המחשב המארח, ואני הלקוח, המחשב של אחי מוגן בפיירוול של ווינדוס, ולי אין פפירוול (כי לא צריך... אני מוגן ע"י המחשב שלו) מה שקורה זה ככה, גם כשיש פיירוול וגם כשאין (אצלו, כמובן) אני לא יכול להתחבר לאימיול ב- High ID, או לכל תוכנה אחרת, אני מקבל רק Low ID, וזה ממש מטריד אותי כי אני לא יכול להוריד כלום... למישהו יש פיתרון?!?!? תודה רבה לכל הסוסים והתותחים שבפורום וכל מי שמנסה לעזור!!! :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך הצעה לנתב טוב עדיף שיהיה ללא גישה אלחוטית (אבל לא מחייב - יש לי כבר תשתית קווית בכול הבית). וכמו שהבנתם אין לי בעיה להשקיע אם המוצר שווה את השקעה. כרגע אני מתלבט בין DI824VUP D-Link לבין WRT54GS LinkSys או LinkSys BEFSX41. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, מישהו מכיר\יכול להמליץ על מתג (switch) ג'יגהביט (1000) לרשת קוית בייתית מהירה (אחת הכניסות תלך לראוטר) תודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי... עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומט עכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpg בתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שעד עכשיו היו מחוברים בעזרת כבל מוצלב נמאס לי להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ,אז החלטתי לקנות נתב 1. איזה נתב מומלץ(ADSL) נתב קווי (לא אלחוטי) ? 2. אפשר לחבר הכל בעזרת הכבל המוצלב או שאני צריך לפרוס כבל חדש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הרי מן הסתם צריך מן רשת מחשבים שבה יהיה מאוחסן הכל.. וצריך אינטרנט עם מהירות העלאה עצומה.. הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב ואינטרנט צריך בשביל זה?צריך גם הורדה מהירה וגם העלאה מהירה? ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בקשה כמה שיותר מהר
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-