רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא איפה אני מגדיר אותה בהגדרת אבטחה של הראוטר ברשת האלחוטית אין בעיות פורטים והכל עובד טוב במחשב הנייד הבעיה היא בנייח שמחובר עם כאבל, שם למרות שאני פותח פורטים ליו טורנט הוא פשוט לא משתף.. גם הגלישה בFF עושה בעיות וגם המסנ
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי, הצורך העיקרי הוא למשחקי רשת,מכיוון שיש לי בבית XBOX 360 אני מתכוון לשחק ברשת,ואני צריך ראוטר אלחוטי מכיוון שהאקבוקס נמצא בחדר על הגג, ולכן אני צריך ראוטר טוב,בלי ניתוקים שיעשה את העבודה טוב טוב ובלי בעיות. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח (חריגה עד 350) המרחק שיהיה בין הראוטר לאקסבוקס הוא משהו כמו 20 מטר....
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-