עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!

2. Started by annex12,

אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.

3. יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

שלום לכולם. ברשותי 2 מחשבים, אחד חדש (athlon 64 3000+)- כאשר הכרטיס רשת מובנה על לוח האם, ואחד ישן (P3) שרכשתי לו כרטיס רשת וחיברתי ללוח אם. רציתי לחבר את שניהם לרשת וכעיקרון הבנתי שבכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ללא תלות של מחשב זה באחר עליי לחבר את אותם באמצעות ראוטר. הבנתי גם ש EDIMAX BR 6104K הוא ראוטר בסיסי וזול שיענה על הצרכים שלי. כעת מספר שאלות: 1) כיצד לחבר את 2 המחשבים ואת הראוטר? באיזה כבלים עלי להשתמש? 2) בנוסף לשיתוף האינטרנט ברצוני לשתף את המדפסת וגם לבצע שיתוף קבצים בין המחשבים...כיצד אני עושה זאת? 3) מהי פעולת הקינפוג שעליי לבצע לראוטר? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Tchr0,

יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?

9. Started by Or94,

יש לי את המפרט בצד שבו מותקן ווינדוז 7 64 ביט והוא המחשב שיש בו את כל הסרטים והסדרות והכל. יש לי מחשב נוסף עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. במחשב עם הווינדוז 7 כאשר אני נכנס לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים ברשת הביתית אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעמיים. כאשר אני נכנס במחשב שלי עם הויסטה לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעם אחת וכאשר אני נכנס אליו חסרה תיקיה שקיימת במחשב עם הווינדוז 7. נוצר לי בלגן שלם עם הרשת הביתית. אשמח אם תעזרו לסדר.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by whitiger19,

איזה כרטיס רשת יש לPS3? בתקן N? G? תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by itayze,

טופל .

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  16. הגדרתי ראוטר אצל חבר שלי... של 3 מחשבים הכל עובד טוב ומצוין... אחד מחובר באלחוטי ושניים בקווי... הכל עובד מצוין והכל טוב עד ששמתי קידוד WPA וניסיתי לחבר את המחשב עם הרשת האלחוטית ולא הצלחתי למרות שיש לכרטיס קונפיגירציה חיצונית כזו בסגנון GUI מכיוון שלווינדווס 98 אין אפשרות איפה להקליד את הקוד כמו XP.... אז הקלדתי בתוכנה החיצונית של הכרטיס... הוא רשם שהוא התחבר אך כביכול אין רשת ולא פינג... לא יודע למה זה קרה.... רציתי לדעת למה... כי לבינתיים ההגנה ששמתי היא MAC FILTERING ... אם אפשר לקרוא לזה הגנה... דוגרי זה מסנן בסיסי ומשתמש בסיסי לא צריך יותר מזה ... כי לא נראהל י שמשהו יבוא לרשת ויעשה mac spoofing כדי להכנס לרשת שלי... וכדי שהוא יעשה את זה הוא צריך לעשות sniffing אז ל…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by E_XeQuit,

יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by shenig,

הי, מישהו מכיר\יכול להמליץ על מתג (switch) ג'יגהביט (1000) לרשת קוית בייתית מהירה (אחת הכניסות תלך לראוטר) תודה, shenig

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. טוב אז ככה, אני מנוי בכבלים ובבזק בינלאומי, חבילת 1.5 מגה. נגמרה לי ההתחייבות, התקשרתי לבזק והם נתנו לי מחיר לספק 89 ש"ח. בכל מקרה חברת הכבלים מציעה את חבילת ה 3 MB ב 80 ש"ח. בזק איכזבו אותי (לקוח שלהם 5 וחצי שנים). בזק התחילו לדבר איתי על איך שהם החברה עם רוחב הפס הגדול ביותר ורק נטויזן שהיא כביכול מתקדמת יותר יש לה 6GB רוחב בעוד שלהם יש 13.2GB. בקיצור - דיברתי עם ברק - 49 ש"ח - 3MB/150K דיברתי עם נטוייזן - 59 ש"ח - 3MB/278K לא יודע אם קריטי לי האפלואד אבל זה יכול להיות נחמד... בקיצור - שניהם לכלכו על ברק בטענה שהיא החברה הקטנה בארץ עם רוחב פס מזערי - בעוד שבפורום פה קראתי רק טובות על ברק - מה לעשות? מה לקחת? ומה באמת טוב? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. ה-WUSB6100M של Linksys הוא מתאם USB זעיר שמספק ביצועים שטרם ראינו כמותם בקטגוריה במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזו יצרניות מוצרי ה-WiFi על עשרות מוצרים חדשים. את הכותרות הגדולות תפסו נתבים 802.11ac חדשניים, נקודות גישה מתקדמות, נתבים הכוללים מודמי כבלים, התקני Home Plug ומגוון רחב של מוצרים אלחוטיים המיועדים לבית החכם – מצלמות, גלאי מים ועשן, בקרי תאורה וכדומה. נתבי ה-802.11ac שהוכרזו, תומכים במהירויות אלחוטיות מסחררות, פועלים בשניים ולעיתים אף בשלושה תחומי תדר ומתגאים במפרטי חומרה שאינם מביישים מחשבים. בנוסף, הם תומכים בטכנולוגיה חדשה, המכונה MU-MIMO, המאפשרת להם לשדר בו-זמנית ובמלוא רוחב הפס האלחוטי שלהם לעד 4 התקנים אלחוטיים. מצד שני, ברוב רובם של …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by kio,

היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. שלום, אני משדרג את החיבור דרך הכבלים והספק מ- 5M ל- 12M. הנתב האלחוטי כיום הוא Linksys WRT54GS version 4. שימש אותי בנאמנות רבה כבר כ- 5 שנים. המהירות הנומינלית שלו 54 Mbps. האם לאור השדרוג ל- 12M יש להחליפו? האם הוא יהפוך לצוואר בקבוק? באותה הזמנות האם חשוב לעשות לו עדכון גרסה לקושחה? הוא עובד עדיין בגרסת המקור שהגיע (1.05) כאשר היום יש כבר ורסיה 4.21. האם חשוב לעדכן במיוחד על רקע השדרוג או במידה ואין בעיה אז אין צורך? בברכה ובתודה מראש על התשובה, שי

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by huba,

יש לי בעיה באינטרנט, אני לא יכול להוריד קבצים מהדפדפן, וזה קורה בכל הדפדפנים שיש לי על המחשב גם באקספלורר וגם באוונט, לעומת זאת מהקאזה ומהאימיול אני כן יכול להוריד קבצים... זה מה שהוא כותב לי כשאני מנסה להוריד משהו: http://img197.imageshack.us/my.php?image=14vj.jpg תודה לכל מי שעוזר...

• 6 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים