עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by סיון19,

היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by nanus,

שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by MasteRoi,

ברשותי שני מחשבים. הם מחוברים אחד עם השני ברשת רגילה של כל מוצלב. ומשותפים באינטרנט של מחשב אורח ומארח. הבעיה היא שהרשת הפכה להיות לא יציבה, כלומר לפעמים אני לא מצליח לגשת לקבצים המשותפים וכמו כן לאינטרנט המשותף. דבר נוסף הוא שעכשיו עשיתי Ping מהמחשב האורח אל המארח והוא לא דווח על שגיאה, לעומת זאת כאשר עשיתי Ping מהמחשב המארח אל האורח הופיעה לי ההודעה: Requested Timed Out בבקשה מי שיודע, נא לעזור. :-\

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. Started by mor873,

הנתונים : מחשבים: 1.מחשב רגיל עם Windows XP 2.מחשב נייד עם Vista Home basic ראוטר : BR-6204WG EDIMAX יש לו 4 כניסות קוית + אנטנה אלחוטית . החיבור שנעשה ועובד לי האיטנרט : המחשב הרגיל מחובר קוית והנייד אלחוטית ושניים עובדים טוב מאוד (אחרי שהשפרצתי דם) בגלל שהכל היה דפוק בהתחלה בגלל חוסרים של דרייברים וקשוחה וכו') השאלות: 1.האים ניתן לבצע קשר בניהם להעברת קבצים (מחשב רגיל מחובר קוית ונייד אלחוטית עם ויסטה). 2.האם ניתן להדפיס ברשת עם הנייד שמחובר אלחוטית ולא קוית . 3.התחלתי להקים משהו ובנייד ראיתי את המחשב השני אך לא הצלחתי "לחדור" אליו (אבל לאחר כל מיני שטויות הוא נעלם) אז מנקים הכל בשביל להתחיל מהתחלה . תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by gabi21,

שלום לכולם... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  10. פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by avner_s,

יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by RON_Xxx,

אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. היי איך אני יכול להפתר מהדבר הזה <? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?

20. Started by pure perfection,

כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by chair,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by yotam360,

יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים