רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני משתמש בזה כדי להיכנס למחשב אחר ברשת השאלה שלי. האם זה אפשרי שאני אוכל להתחבר לחשבון שלי בזמן שאחרים משתמשים במחשב בחשבון שלהם. כי במידה ויש מישהו במחשב הוא צריך לעזוב אותו כדי שאני אוכל להתחבר יש איזה פאטצ או משהו שיכול לאפשר את זה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בקשה כמה שיותר מהר
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי, אני לא בטוחה אם השאלה שייכת לפורום הזה... מקווה שכן. אז לשאלה: אני מחוברת לאינטרנט בכבלים. כאשר אני מתנתקת, אני לא יכולה להתחבר חזרה. המחשב נותן לי כל מיני הודעות שגיאה. הוא אומר לי לעשות restart למחשב על מנת למחוק הגדרות קודמות.. כאשר אני עושה restart זה לא משנה, הוא עדיין לא נותן לי להתחבר. רק אחרי הרבה זמן (גם אם לא עשיתי restart ) רק אז הוא מאפשר לי להתחבר. יש לי הרגשה שהמחשב איכשהו שומר הגדרות או משהו כזה להרבה זמן ואז הוא "חושב" שהוא עדיין מחובר ולכן לא נותן לי להתחבר. האם זה קשור איכשהו ל-refrash rate ואם כן (וגם אם לא) יש למשהו רעיון איך לשפר את הדבר המעצבן הזה? תודה מראש
-
איך אני פותח פורטים יש לי את התוכנה azureus ואני משתמש בפורט 6881 איך אני יכול לוודאות שהוא פתוח ואם יש לו פיירוול איך אני מוציא תפיירוול מימנו ?? ואם צריך ליפתוח עוד פורטים בשביל שירד לי מהר?? יש פורט יותר עדיף מימה שאני משתמש 6881? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הייתי בכמה מסיבות-רשת גדולות, ותמיד נתנו שם כתובת ip של מחשב כלשהו מתוך הרשת, וכאשר הקלדתי את הכתובת בדפדפן אז הגעתי למיני אתר שיש בו מידע על כל מיני שטויות שקשורות ללאן. אם הבנתם למה אני מתכוון, אז אפשר בבקשה מדריך לאיך לעשות את זה? (אם זה עוזר, הרשת שאני מתכנן לעשות בה את זה היא רשת של בערך 20 מחשבים שעל כולם רץ win-xp) אגב, שרת iis כבר מותקן על המחשב שהתכוונתי לעשות את זה בו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם... שמי אמיר וכפי שאתם מבינים זו הפעם הראשונה שלי בפורום! לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש בנוסף למחשב הישן שלי ועכשיו ניצבת בפניי בעיה והיא כיצד לחבר את שני המחשבים לאינטרנט בדרך הטובה ביותר כך ששני המחשבים ינצלו את החיבור לאינטרנט בצורה הטובה ביותר! יש לי את ציודי הקצה, כלומר- ראוטר, SWITCH, HUB או מחשב ישן. עכשיו שאלתי היא כיצד לחבר את שני המכשירים (בעזרת אילו ציוד קצה ואיך?)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
איזה ציוד דרוש לי לחיבור שני מחשבים ברשת לא אלחוטית? שני כרטיסי רשת 10/100 וכבל ?Cable RJ45 cross? ? אני רק צריך לוודא שזה מה שאני צריך. אם זה לא נכון, וצריך ציוד אחר, מישהו בבקשה מוכן להגיד? ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס רשת אחד על מחשב, אני יכול להוסיף עוד אחד ולא יהיו לי בעיות עם זה? אגב אני צריך להתקין כרטיס רשת?! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-