רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפי המדריך שיש בפורום. אני עושה מאפיינים על החייגן, מתקדם, אך אין לי את האפשרות של שיתוף אינטרנט..., ואני יודע שאמור להיות שם. זה החלון הזה:
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בכדי לחבר את הXBOX360 לאינטרנט כאשר יש תשתית כבלים חייבים נתב , כל נתב שאני מחפש רושמים עליו שהוא לא עובד טוב עם כבלים ....? אז מה לקנות ? עם אפשר כבר באתה נשימה אוליי להחליף לראוטר שתהיה גם רשת אלחוטית וגם חיבור לקונסולה.. :-) תודה רבה לעוזר ים
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אחותי ביקשה ממני להכין לה סקר שהיא תוכל לשלוח לאנשים ושהיא תוכל גם לשמור את התוצאות אמרתי לה שצריך לעשות אתר בשביל , עכשיו אני הבנתי שיש אתר שנותן לך ליצור סקר ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הכתובת שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שעובדת על הקו טלפון בבית (hpna). מחשב אחד מחובר ישירות למודם כבלים, ועוד מחשב מחובר אליו ברשת. המחשב שמחובר למודם מקבל את המהירות הנורמאלית והכל בסדר. במחשב השני שמחובר אליו ברשת המהירות הרבה יותר איטית - בערך חצי מהמהירות של הראשון. ישבתי על זה כבר יום שלם ואני יכול להגיד בבטחון שזאת לא בעיית תוכנות ריגול או וירוסים.שיחקתי כל היום עם ההגדרות של ה MTU וRWIN ושום דבר לא שינה כלום. מה שעוד שמתי לב זה שפינגים מהמחשב הראשון שמחובר למודם יוצאים בסדר (חוזרים ב1 ms) ואם אני שולח פינגים מהמחשב השני לראשון אז שמתי לב שיש ספייקים רציניים כל כמה שניות. הוא שולח כמה רגיל שחוזרים תוך 1 ms ואחרי זה יש שליחה או שתיים שחוזרות תוך 76ms או באיזור. יש למישהו רעיונות (עדיף לא…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-