עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. תראו אני צריך לבנות אתר מכירות פומביות שהוא די מורכב ומיוחד ויש לו איזה רעיון מיוחד שחשבתי עליו 1)אני מחפש חברה תותחית שתבנה לי את האתר שתהיה אטרקטיבית גם מבחינת המחיר וגם מבחינת זמן הבניה והאיכות-ואין לי מושג איך לבחור חברה 2)זה משנה לאיזה חברה של דומיין אני פונה? 3)לגבי איכסון האתר ושמירה על ביטחונו איזה שרת הכי טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. אני מנסה להוריד מהמירק והמהירות לא עוברת את ה 1kb בשום מקום יכול להיות שהספק חסם את הפורט? ואם כן אז איך אני עוקף את זה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by sapartil,

נניח שהראוטר נמצא במרחק 200 מטר מהלפטופ אבל הסיגנל נקלט בעוצמה גבוהה. האם המרחק ישפיע על מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. שלום אנשים ברשותי מחשב עם לוח אם MSI K8N Neo4-F . אני מחובר לאינטרנט (ADSL) דרך מודם USB (alc 150)a בחדר אחר יש עוד מחשב שהייתי רוצה שהוא גם יחובר לאינטרנט (על אותו קו) ושהמחשבים יחוברו בינהם ברשת על מנת להעביר קבצים וכו'. 1. איזה ציוד אני צריך לקנות? (אם אפשר הפניה לדגמים מומלצים) 2. איך אני מחבר אותם באופן פיזי? 3. אילו הגדרות אני צריך לבצע כדי ששניהם יחוברו לאינטרנט ובין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. אני משתמש בזה כדי להיכנס למחשב אחר ברשת השאלה שלי. האם זה אפשרי שאני אוכל להתחבר לחשבון שלי בזמן שאחרים משתמשים במחשב בחשבון שלהם. כי במידה ויש מישהו במחשב הוא צריך לעזוב אותו כדי שאני אוכל להתחבר יש איזה פאטצ או משהו שיכול לאפשר את זה?

9. Started by sariti,

שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, נכון להיום יש לי רשת חוטית רגילה בין שני מחשבים ויחד איתה שיתוף אינטרנט. כל פעם שאחד המחשבים נכבה הרשת נופלת ויחד איתה האינטרנט במחשב המשני. ניסיתי כל סוג הגדרות אפשרי וזה לא פתר את הבעיה. החלטתי לקנות ראוטר ובעזרתו לנתב את האינטרנט לכל אחד מהמחשבים בנפרד. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח. יש עדיפות לאלחוטי אבל לא חובה. איך הראוטר הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 כמובן שאם יש פתרון אחר במחיר זול יותר משמעותית (אפילו לא אלחוטי) שיגרום לכך שפשוט האינטרנט לא יהיה תלוי באחד המחשבים תציעו גם אותו.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …

12. סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF

13. Started by Lmagus,

יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Dan1989,

שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Bypass,

שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by TheWave,

יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by shahark55,

היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

25. Started by bbbbbb,

אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים