עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shaul,

כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. בכדי לחבר את הXBOX360 לאינטרנט כאשר יש תשתית כבלים חייבים נתב , כל נתב שאני מחפש רושמים עליו שהוא לא עובד טוב עם כבלים ....? אז מה לקנות ? עם אפשר כבר באתה נשימה אוליי להחליף לראוטר שתהיה גם רשת אלחוטית וגם חיבור לקונסולה.. :-) תודה רבה לעוזר ים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by orkamara,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by amitaiz,

בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Raz20,

כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by shayh,

שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Stanly,

שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by ran_cohen,

פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?

11. גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?

12. Started by composite,

שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by tavlins,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by idovidal,

כשאני מוריד קובץ בהורדה ישירה קצב ההורדה ממש איטי מתחלף 1 ל2-3 שניות וגם אני לא ממצא את מהירות האינטרנט שלי יש לי 12 מגה וזה מוריד לי על 60 KB עם IDM למישהו יש מושג מה עושים? אני מחובר לאינטרנט דרך מודם THOMSON חיבור של CABLE

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? אז כך: 1- קניתי כבל רשת מוצלב. 2- קניתי כרטיס רשת. 3- חיברתי את כרטיס הרשת למחשב 1 ( יש לו כרגע 2 כרטיסים ) WIN XP . 4- במחשד השני ( WIN 98/SE ) יש כרטיס רשת. איך אני מגדיר אותם? אני מחובר דרך הכבלים והספק שלי הוא נטוויזיון,אני צריך את ההגדרות שרושמים בכרטיסי הרשת. אפשר בבקשה עזרה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. Started by shenig,

הי, מישהו מכיר\יכול להמליץ על מתג (switch) ג'יגהביט (1000) לרשת קוית בייתית מהירה (אחת הכניסות תלך לראוטר) תודה, shenig

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by trojan,

כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.