רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בקשה כמה שיותר מהר
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי ) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה. הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה. איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעל…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה בexplorer לפנות לאחד המחשבים שלי או כשאני סתם רוצה לדפדף ברשת הפנימית הכל כאילו נתקע. אני יודע בוודאות שרק מחשב אחד עושה את הבעיה, כי רק כשפונים אליו זה נתקע, ואם מדפדפים בכל הרשת אז נתקע רק כשהוא דלוק. יש למשיהו רעיון? ד"א מערכת ההפעלה היא XP Pro SP2
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עכשיו בסלון לא קולטים טוב או שאין קליטה או שהגלישה מקוטעת עכשיו בגלל שלקרב את הראוטר לא בא בחשבון(2 מחשבים מחוברים אליו קווית) חשבתי לקנות AP כדי להגביר את אות השידור. עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז אני צריך המלצה לAP טוב במחיר סביר משהו כמו עד 150 שקל. הראוטר שיש לי עכשיו זה של בזק מדגם SL2-141 חשבתי בהתחלה להחליף אותו אבל זה לא מבטיח לי שתהיה קליטה(המרחק הוא משהו כמו 20 מטר עם 2 קירות בלוקים) אז אני רוצה ללכת על בטוח. ועוד שאלה אם הבנתי נכון בהתחלה מגדירים את הAP דרך כבר רשת במחשב לאיזה רשת להתחבר ואז מצבים אותה במקום שרוצים כשהיא מחוברת רק לחשמל נכון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם הם מהירים ? איך השירות ? לא משנה מחיר . אני מעוניין בחבילת 1.5 ... הם מהירים ?! תודה !
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם הראוטר כאשר אני נכנס לממשק שלו דרך דפדפן כלשהו הוא נכנס לכמה שניות אני מצליח להעביר כמה חלוניות ואז הוא כותב לי "Navigation to the webpage was canceled" אני לא מצליח לשנות הגדרות כלום.. כמה שניות נותן ואז מפסיק.. אני עובד עם win7, מחובר אליו 2 מחשבים, חוץ מזה האינטרנט עובד מצוין. מה יכול להיות מקור הבעיה? ועוד שאלה.. בראוטר הזה אפשר לפצל את הרוחב פס בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המודם AZTECH 600E שמחובר למחשב שלי, יש עוד מחשב בחדר שנמצא במפלס ("קומה") מתחת לחדר שלי שאני רוצה לחבר לאינטרנט. אני רוצה שהמחשב שלי ימשיך להיות מחובר חוטית והמחשב השני יחובר אלחוטית. ראיתי בעבר המלצות על ה Linksys WRT54GL, האם הוא עדיין מומלץ או שיש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-