עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Burned,

קיבלנו היום ראוטר מודם מבזק כמתנה על הצטרפות ל-4 מגה (לפני כמה חודשים). השאלה שלי היא מה יותר טוב, הנוכחי - Linksys WR54TG או החדש - ASUS AM 604g היתרון בחדש הוא שזה גם מודם.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by gal atedgi,

יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל). קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות). אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה …

5. אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by chair,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by laufgas,

היי חברים. יש לי שאלה. אני כרגע מתגורר בחו"ל ויש לי אינטרנט Wimax. רציתי לדעת אם יש בעייתיות מסויימת לחבר את המודם של ה-Wimax לראוטר, ובכלל מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לראוטר? זה אותו הדבר כמו עם חיבור ADSL?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. אני גר במרכז ת"א dand4@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by eitangabay,

שלום יש לי בבית ראוטר של אדימקס תקן N. אני קונה HTPC ורציתי לשים בו כרטיס רשת אלחוטי, תקן N. אני לא מחפש משהו מיוחד, פשוט שיעשה את העבודה. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by stav_r,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לספר על רשתות , כעיקרון אין לי בעיה באנגלית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by Tal14,

אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד, אבל במחשב השני ברשת שלי זה גם לא עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. ניסיתי לאפס את הראוטר וזה לא עוזר. חוץ מזה,שאני בודק בcmd בעזרת nslookup לאתר הספציפי הזה אני מקבל home.gateway can't find only-music.co.il:server failed., ואם אני כותב כתובת של אתר אחר שלא קיים אז זה כותב non-existent domain, ולאתר שקיים זה עובד בסדר - כותב את הכתובת של הראוטר שלי, ומתחת כיוזר לא מזוהה זה כותב את האייפי של האתר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by ecdotil,

מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by cateye,

חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by adidasnizgoda,

בזמן האחרון לי, כמו לעוד הרבה אנשים לפי הפורום, יש בעיות במהירות ההורדה דרך הביטורנט. לפי מה שנראה, ספק האינטרנט (נטוויז'ן) פשוט חוסם אותי. ניסיתי הצפנה דרך היוטורנט אבל זה לא עבד. מישהו יודע על דרך אחרת להצפין שאולי תעבוד ותפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום וחג שמח! לאחרונה לקחתי על עצמי כפרויקט לבנות ולהתקין מחשב מדיה בבית (HTPC). אני מעוניין שהוא יוכל לבצע סטרימינג, אבל ביתי בעייתי: הראוטר בחדר העבודה, ואילו הסלון נמצא בקומה למעלה. בעקרון יש שם קליטה, אבל כנראה לא מספיק בשביל להזרים מדיה (למטה עובד, למעלה לא*). מהירות החיבור היא 10MB של בזק (תשתית+ספק), והמודם הוא של D-LINK, דגם DSL-2650U. ההזרמה תתבצע מהמחשב למטה למחשב בסלון (ומשם לטלוויזיה! או, יום שמח בו זה יקרה!) שאלתי היא: מה כדאי לי לעשות? לשדרג לראוטר בתקן n? איכשהו להעצים\להקפיץ את הסיגנל? (אם כן - אשמח למדריך\לינק\פירוט בנושא) או אולי בכלל לוותר על הרעיון, להבין שהמחשבים רחוקים מדי ובאים מתרבויות שונות מדי, שהזרמת מדיה אלחוטית לא תעבוד ושאני צריך להשקיע בדיסק…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. אהלן חברים, אני מחפש לקנות כרטיס רשת USB של 2000MW, הכרטיס יתחבר לאנטנה כיוונית 24DBI מדגם TL-ANT2424B. חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב על BT5. עכשיו הבנתי שיש הרבה כרטיסים סינים שמוצהר עליהם 2W אבל בפועל נותנים הרבה פחות, בגלל זה רשמתי בכותרת 2W אמיתיים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הכרטיס איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by StrikeEagle,

שלום לכולם, אני לקוח של הוט (ספק + תשתית) במסלול של 200 מגה. הנתב שברשותי הוא HOT Box 2 הבעיה היא שהרשת מפסיקה לעבוד מידי פעם - המחשב מחובר אבל בפועל אין אינטרנט. תופעה זה קורה רק ברשת האלחוטית (חיבור קווי עובד טוב). מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה בשידור של המכשיר. דיברתי עם התמיכה של הוט מס' פעמים ללא הועיל. בנוסף יש בעיות קליטה גם בטווח של 5 מטרים מהמכשיר (ללא קירות). האם אפשרי לקנות ראוטר פרטי מאמאזון לדוג' ולהחליף את ההוט בוקס? במידה וכן כמה התהליך הזה מורכב? תודה לעוזרים

24. Started by Mysteriu,

הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by eytan243,

שלום ! אני בונה רשת פנימית לעסק שאני פותח דרך adsl במהירות 5MB אז על איזה מודמים אתם ממליצים העדפתי היא או b-focus 312+ או ALCATEL speed touch 510 על מה אתם ממליצים ומדוע? תודה מראש !

דיונים חדשים בפורומים