רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדווס אקס פי באינטרנט אקספלורר 6 וכל פעם שאני פותח אותו ומנסה להקליד שם של אתר הוא לא פותח לי אוטומטית את הרשימה של כתובות שכבר נכנסתי אליהם (כלומר הוא לא משלים אותם לבד) ואני צריך להקליד את הכל... עכשיו אם נגיד אני כותב בשורת כתובת hwzone.co.il הוא לא ייכנס לי לאתר.. רק לאחר איזה דקה וחצי.... רק אם אני אכתוב http://www.hwzone.co.il רק ככה הוא ייכנס... וזה קורה בכל אתר גם באתריפ שלא מחייבים כתיבת הכתובת המלאה.... נראה כאילו משהו איטי במחשב.. אולי זה בהגדרות של האקספלורר.. לא יודע... והקטע שלפעמים איכשהו זה מסתדר ושוב חוזר ואין לי מושג למה.. בתודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה, הנה הנתונים הבסיסים של הרשת א - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ב - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ג - מחשב נייח עם 98 SE מחובר לראוטר בשיטה החוטית מכיוון שאין אפשרות של ניהול משתמשים לא הוגדרה סיסמה לADMINISTRATOR ואין אפשרות לשנות את סוג השיתוף ד - מחשב נייד עם XP HOME מחובר לראוטר בשיטה האלחוטית אין אפשרות לביטול סוג השיתוף וניהול המשתמשים ולא הוגדרה סיסמא לADMINISTRATOR ועכשיו הבעיות. מחשב א' וב' רואים אחד את השני והגישה אליהם מלאה, השיתוף תקין - כדי להכנס לאחד המחשבים יש להכניס…
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה ביום שבת האחרון קניתי ראוטר אלחוטי של 3Com מדגם OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. את הראוטר הזה חברתי מצד אחד למודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שמבעוד מועד שדרגתי אותו למצב של ראוטר ומצד שני למחשבים שלי (הנייך והנייד). עכשיו הבעיה שלי היא כדיקלמן, אינטרנט בשני המחשבים שלי הנייך והנייד יש, אבל רשת בין השניים אין לי, וזאת על אף ששניהם מוגדרים לעבוד תחת אותה קבוצת עבודה שהגדרתי בשם HOME כמו כן הגדרתי מתן אפשרות לשיטוף קבצים. עלי לציין שגם הפעלתי את אשף הרשת של WINDOWS XP PRO בשניהם וגם זה לא ממש עזר הצלחתי באיזה שלב להגיע למצב שהם רואים אחד את השני אך לא מצלחים ליכנס, כלומר מהנייך לנייד הצלחתי וההיפך לא כי הוא פשוט כל פעם היה מבקש ממני להזין שם משתמש וססימא.…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מנוי בכבלים ובבזק בינלאומי, חבילת 1.5 מגה. נגמרה לי ההתחייבות, התקשרתי לבזק והם נתנו לי מחיר לספק 89 ש"ח. בכל מקרה חברת הכבלים מציעה את חבילת ה 3 MB ב 80 ש"ח. בזק איכזבו אותי (לקוח שלהם 5 וחצי שנים). בזק התחילו לדבר איתי על איך שהם החברה עם רוחב הפס הגדול ביותר ורק נטויזן שהיא כביכול מתקדמת יותר יש לה 6GB רוחב בעוד שלהם יש 13.2GB. בקיצור - דיברתי עם ברק - 49 ש"ח - 3MB/150K דיברתי עם נטוייזן - 59 ש"ח - 3MB/278K לא יודע אם קריטי לי האפלואד אבל זה יכול להיות נחמד... בקיצור - שניהם לכלכו על ברק בטענה שהיא החברה הקטנה בארץ עם רוחב פס מזערי - בעוד שבפורום פה קראתי רק טובות על ברק - מה לעשות? מה לקחת? ומה באמת טוב? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהמירק והמהירות לא עוברת את ה 1kb בשום מקום יכול להיות שהספק חסם את הפורט? ואם כן אז איך אני עוקף את זה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com ויש לי באי מיול low id האם זה קשור ומה עושים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! לאחרונה לקחתי על עצמי כפרויקט לבנות ולהתקין מחשב מדיה בבית (HTPC). אני מעוניין שהוא יוכל לבצע סטרימינג, אבל ביתי בעייתי: הראוטר בחדר העבודה, ואילו הסלון נמצא בקומה למעלה. בעקרון יש שם קליטה, אבל כנראה לא מספיק בשביל להזרים מדיה (למטה עובד, למעלה לא*). מהירות החיבור היא 10MB של בזק (תשתית+ספק), והמודם הוא של D-LINK, דגם DSL-2650U. ההזרמה תתבצע מהמחשב למטה למחשב בסלון (ומשם לטלוויזיה! או, יום שמח בו זה יקרה!) שאלתי היא: מה כדאי לי לעשות? לשדרג לראוטר בתקן n? איכשהו להעצים\להקפיץ את הסיגנל? (אם כן - אשמח למדריך\לינק\פירוט בנושא) או אולי בכלל לוותר על הרעיון, להבין שהמחשבים רחוקים מדי ובאים מתרבויות שונות מדי, שהזרמת מדיה אלחוטית לא תעבוד ושאני צריך להשקיע בדיסק…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקינו לחבר שלי רשת אתמול, וכמובן שהראוטר מבצע חסימה כלשהי ולכן באימיול יש לו Low-ID. בראוטר שלי של ST Lab יש משהו שנקרא DMZ שמאפשר לבטל את הפיירוול על אחת מהכתובות ברשת. האם אני יכול לעשות משהו דומה אצלו, או שיש אולי דרך אחרת שאפשר לפתוח את החסימה של האימיול? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-