רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אם יש דרך קלה ומהירה להעביר את כול התוכן של מייל של יוזר מסויים למייל של יוזר אחר דרך הESM ?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כאשר ניתן יהיה לפנות מכל מחשב למחשב דרך הרשת מדובר פה על ווינדאוז 2000 ומבקשים ממני שמספרי הרשת יהיו 110.0.0.0 הרי איפה אני מגדיר את זה...את הNETWORK ID כתוב לי ככה ... "כל זוג מחשבים יחובר ברשת LAN פרטית כאשר מספרי הרשת הם 110.0.0.0 ,120.0.0.0, 130.0.0.0 וכך הלאה לפי חלוקה של המרצה בכיתה" זה לפרוייקט........... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-