עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רציתי לשחק באינטרנט במשחק באינטרנט מול חבר שלי ואין לנו סי די קי מקורישל המשחק אז חבר שלי אמר שיש איזו שהי תוכנה שמאפשרת "כאילו רשת" בין שני המחשבים! ושהמשחק יזהה את שני המחשבים כרשת! האם קיים כזה דבר??! ואם כן איך זה עובד?!! ואם אפשר לתת לינק במידה וזה נכון! תודה מראש!!

2. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by whodosntlikeomri,

שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת עם כבל. שתפתי תיקיה במחשב השרת ונכנסתי ל"מיקומי הרשת שלי" הכנסתי את התיקיה ששתפתי לעבוד\לפעול במחשב הלקוח\אורח נכנסתי גם ל"מיקומי הרשת שלי" ושם לא הצלחתי להכניס את התיקיה ששתפתי במחשב השרת כלומר מהמחשב הלקוח אני לא יכול להתחבר לתיקיה שמשותפת במחשב השרת. * אני משתמש בשיתוף פשוט. * בשני המחשבים יש מערכת XP. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by ceyal,

שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל

7. תודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. מישהוא יודע איך לפתוח פורטים ב קרספי אינטרנט סקיורטי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל). קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות). אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה …

11. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by choochoo,

שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?

15. Started by shtrum,

שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by D-Bang,

הקמתי רשת חוטית בין המחשב שלי למחשב הנייד בעזרת המדריך שפורסם כאן, הכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה לעשות את אותו הדבר רק הפעם WIRELESS, אבל משום מה זה לא הולך לי... שני המחשבים מוצאים איזשהו חיבור שכלל לא קיים אצלי בבית (כנארה של השכנים) אבל האחד לא מזהה את השני במחשב הנייד מותקן כרטיס WI-FI של MSI ובמחשב הראשי שמתי USB ADAPTER של D-LINK. אני מתחבר לאינטרנט דרך חייגן של נטויז'ון.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  17. יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by hosham,

שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by kronin,

אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by Googleness,

יש טעם להתקין על XP את הפרוטוקול IPV6? זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by tom123,

אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by mor873,

הנתונים : מחשבים: 1.מחשב רגיל עם Windows XP 2.מחשב נייד עם Vista Home basic ראוטר : BR-6204WG EDIMAX יש לו 4 כניסות קוית + אנטנה אלחוטית . החיבור שנעשה ועובד לי האיטנרט : המחשב הרגיל מחובר קוית והנייד אלחוטית ושניים עובדים טוב מאוד (אחרי שהשפרצתי דם) בגלל שהכל היה דפוק בהתחלה בגלל חוסרים של דרייברים וקשוחה וכו') השאלות: 1.האים ניתן לבצע קשר בניהם להעברת קבצים (מחשב רגיל מחובר קוית ונייד אלחוטית עם ויסטה). 2.האם ניתן להדפיס ברשת עם הנייד שמחובר אלחוטית ולא קוית . 3.התחלתי להקים משהו ובנייד ראיתי את המחשב השני אך לא הצלחתי "לחדור" אליו (אבל לאחר כל מיני שטויות הוא נעלם) אז מנקים הכל בשביל להתחיל מהתחלה . תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by avner_s,

יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by gania23,

אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי... עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומט עכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpg בתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.