עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 08:53:57 Nישהו מכיר משהו ?אגב, אם מישהו יודע איזו דרך , או תוכנה, להגבלת process זה יהיה טוב אני מחפש תוכנה להגבלת process או דרך כלשהי, מישהו יודע? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי דבר כזה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by shaihood,

הינה זה הנתב: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1763552&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=25 וזה המידע באתר החברה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 ולגבי הכרטיס הינה הוא: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1855165&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=26 הינה עוד נתב של D-link (רק אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=4008 יש לי מספר שאלות: (כי אני גם לא כל כך מבין בעסק הזה) - העם הנתב הראשון באמת יעביר נתנים ברשת במהירות 54 מגה ביט לשניה כמו שכתוב או פחות? - ואיזה נתב אתם ממליצים לי הכי לקנות מבין שניהם? ואם יש לכם כל מיני המלצות אתם יכולים לכתוב לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by urielka,

יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. אני משתמש בזה כדי להיכנס למחשב אחר ברשת השאלה שלי. האם זה אפשרי שאני אוכל להתחבר לחשבון שלי בזמן שאחרים משתמשים במחשב בחשבון שלהם. כי במידה ויש מישהו במחשב הוא צריך לעזוב אותו כדי שאני אוכל להתחבר יש איזה פאטצ או משהו שיכול לאפשר את זה?

6. Started by Garbil,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. Started by AiXC,

אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, נכון להיום יש לי רשת חוטית רגילה בין שני מחשבים ויחד איתה שיתוף אינטרנט. כל פעם שאחד המחשבים נכבה הרשת נופלת ויחד איתה האינטרנט במחשב המשני. ניסיתי כל סוג הגדרות אפשרי וזה לא פתר את הבעיה. החלטתי לקנות ראוטר ובעזרתו לנתב את האינטרנט לכל אחד מהמחשבים בנפרד. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח. יש עדיפות לאלחוטי אבל לא חובה. איך הראוטר הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 כמובן שאם יש פתרון אחר במחיר זול יותר משמעותית (אפילו לא אלחוטי) שיגרום לכך שפשוט האינטרנט לא יהיה תלוי באחד המחשבים תציעו גם אותו.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Biatch,

אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by vorlon_,

שלום אני מתכנן להקים רשת בבית. הרשת אמורה לתמוך בכ 4-5 מחשבים. כמו כן החיבור לאינטרנט הוא בכבלים, למרות שיכול להיות שבעתיד הוא ישתנה ל ADSL. הייתי רוצה לדעת איזה נתב מומלץ לרשת שכזאת? יש לציין שהרשת לא אמורה להיות אלחוטית. תקציב עד 400-500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by beniloew,

אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by ילד-hw,

שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by Bypass,

שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  20. הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום יש לי את המודם הנ'ל http://161.58.152.42/BFOCuS/B-FOCuS_312_Heb29704.pdf אני מחובר לבזק בינלאומי. הגדרתי את הראוטר הכל טוב יפה ועובד כבר למעלה משנה. עכשיו יש לי שם משתמש וסיסמה של אינטרנט זהב. כששמתי את השם משתמש והסיסמה הללו במקום אולי של בזק בינלאומי זה לא עבד. לא קיבלתי אינטרנט. דרך אגב השם משתמש והססמה של אנטרנט זהב בטוח עובדים . בלינק שפירסתי זה ההגדרות שמוגדרות אצלי. אולי צריך הגדרות שונות ? מה אני יכול לעשות שזה יעבוד על הפרטים שיש לי מאינטרנט זהב . מישהוא ידע ? שאלה שנייה : בביית יש שני מחשבים . ברגע שאני מוריד משהוא או גולש באניטרנט אח שלי משתולל כיוון שהוא משחק כל הזמו במשחק רשת.. האם יש דרך שאני יכול להיות לגמרי מנותק ממנו ? יעני כל אחד יקבל 1.5…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש

24. Started by tomersbar,

השאלה בכותרת. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים