עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by רוני1,

רציתי לדעת האם ישנה אפשרות למחוק אתר מסוים מההיסטורי של האינטרנט ואם כן כיצד????? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by of1978,

יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by mikko,

טוב כבר כמה ימים שיש לי ניתוקים המודם מראה שהוא מסונכרן ותקין אבל שאני בודק בראוטר הוא לא מצליח למשוך כתובת אני מנתק מהחשמל את המודם ומחזיר לפעמים זה עובד ולפעמים לא אני בחיבור ללא חיגן אני מאזור בצפון עוד מישהו יש לו אותה בעיה?

6. Started by Zeev86,

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום, אני משדרג את החיבור דרך הכבלים והספק מ- 5M ל- 12M. הנתב האלחוטי כיום הוא Linksys WRT54GS version 4. שימש אותי בנאמנות רבה כבר כ- 5 שנים. המהירות הנומינלית שלו 54 Mbps. האם לאור השדרוג ל- 12M יש להחליפו? האם הוא יהפוך לצוואר בקבוק? באותה הזמנות האם חשוב לעשות לו עדכון גרסה לקושחה? הוא עובד עדיין בגרסת המקור שהגיע (1.05) כאשר היום יש כבר ורסיה 4.21. האם חשוב לעדכן במיוחד על רקע השדרוג או במידה ואין בעיה אז אין צורך? בברכה ובתודה מראש על התשובה, שי

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדגם מפורט בתיאור, ראוטר נחמד ביותר, אבל הסתבכתי עם ההגדרות של הפיירוול. הבעיות: 1. הרבה דפים לא עולים 2. הגלישה איטית להחריד 3. לפעמים יש התנתקויות לא מוסברות. הבעיות נפתרות אם מבטלים את הפיירוול, אבל אני כמובן מעדיף לעבוד איתו. הבעיה היא, שאין לי מושג איך להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך. בחוברת אין פירוט להגדרות שלו, הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות הוא לפתוח שני פורטים שהייתי צריך. אז מי שמכיר את הראוטר ויכול לעזור לי עם ההגדרות אני מאוד אודה לו. אם זה משנה, אני מחובר דרך אקטקום בחבילה של 1.5M, מודם סמסונג כחול. תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by TomB,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. יש לי נתב של 3com ויש לי באי מיול low id האם זה קשור ומה עושים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by e-d-a,

היי היום חידשתי סופית את החיבור שלי לאינטרנט וזאת החבילה שסגרתי: 59.95 ש"ח לחודש לברק 013 לחבילה של 2.5 מגה ו278 ק"ב העלאה, חצי שנה התחייבות. 40 ש"ח 3 חודש ראשונים ו80 ש"ח 9 חודש נוספים, ל2.5 מגה ו250 ק"ב העלאה, שנה התחייבות. נראה לי סביר אני לא צריך יותר מ2.5 הייתי חודש עם 5 וסתם אין לי צורך בזה... כמה אתם משלמים? אצלי מי? ואיזה חבילה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by dbx22,

תגידו, אם יש לי שני מחשבים מחוברים לראוטר והם משתפים אינטרנט אז כשבמחשב אחד אני מוריד באימיול, במחשב השני ירגישו שאני מוריד או שזה יהיה כאילו ערוץ אחר וזה יהיה נקי? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  14. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by urielka,

יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. התקנתי את הראוטר, הכל עובד, הפעלתי את ה-FIREWALL, ועדיין יש לי גישה לכל האתרים תוכנות זה לא חוסם כלום. עזרה? וקצת פירוט על ההגנות נגד DOS, איך הן עובדות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by ranzip2,

שלום, קניתי LENOVO חדש, אני מנסה להתחבר לראוטר האלחוטי שלי בבית (NETGEAR) ואני לא מצליח. המחשב עובד עם כל ראוטר אלחוטי אחר והראוטר עובד עם מחשבים אלחוטיים אחרים שלי. בתמיכה של NETGEAR הציעו לי להוריד את כל ה FOREWALL. ככל שאני יודע אין FIREWALL והיחידי שקיים הוא של WINDOWS .גם כשאני מוריד את הנ"ל אין אלחוטי. האם יכול להיות שמתחבא שם FIREWALL שהותקן מראש (המחשב הותקן מראש ב LENOVO) ואיך אני מוצא אותו? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן

21. אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…

22. Started by someone,

יש לי נתב של TP-LINK, TL-WR541G, ומן חיבור כזה שמתחבר לUSB במחשב השני שבעצם מחבר את המחשב השני לנתב הזה ויוצר את הרשת.. הבעייה היא, שהאינטרנט באמת עובד בין השניים, אבל אני לא מצליח להקים רשת של שיתוף קבצים ומדפסות.. ניסיתי את האשף של חלונות וזה עדיין לא עובד. מחשב אחד הוא ויסטה ואחד XP. מישהו יודע מה לעשות?..

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by guyfaran,

שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by idan1836,

שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. יש לי את הDC++ 0.668 בעברית, ויש לי מודם ECI 312 שמתפקד כלראוטר. אני לא מצליח להיכנס למצב פעיל וניסיתי כל מה שיכולתי, פתחתי לתוכנה את הפורטים הדרושים ניסיתי דרך UPNP ולפני התוספים שבאים עם התוכנה כמו הקובץ BAT הזה שבודק מה האייפי שלי כל 10 דקות, ועדיין לא הצלחתי. נראה לי שאם יש משהו שאני עושה לא נכון אז הוא נמצא בממשק של המודם ולא של התוכנה. תעזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים