עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדגם מפורט בתיאור, ראוטר נחמד ביותר, אבל הסתבכתי עם ההגדרות של הפיירוול. הבעיות: 1. הרבה דפים לא עולים 2. הגלישה איטית להחריד 3. לפעמים יש התנתקויות לא מוסברות. הבעיות נפתרות אם מבטלים את הפיירוול, אבל אני כמובן מעדיף לעבוד איתו. הבעיה היא, שאין לי מושג איך להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך. בחוברת אין פירוט להגדרות שלו, הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות הוא לפתוח שני פורטים שהייתי צריך. אז מי שמכיר את הראוטר ויכול לעזור לי עם ההגדרות אני מאוד אודה לו. אם זה משנה, אני מחובר דרך אקטקום בחבילה של 1.5M, מודם סמסונג כחול. תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by deso,

אני עדיין זקוק לראוטר :-\ עד 350 ש"ח, חברה טובה (רצוי D-Link / Edimax) שיהיה חוטי, שיתמוך בחיוג לא-אוטומטי LPTP וכל ההגדרות.. שיהיה לו Firewall ושיהיה ראוטר טוב תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 והוא מוגדר כ pppoe במודם הקודם שהיה לי (מודם PCI פנימי) עבד על pppoa מה ההבדל בין pppoa ל pppoe ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. הי, אני לא בטוחה אם השאלה שייכת לפורום הזה... מקווה שכן. אז לשאלה: אני מחוברת לאינטרנט בכבלים. כאשר אני מתנתקת, אני לא יכולה להתחבר חזרה. המחשב נותן לי כל מיני הודעות שגיאה. הוא אומר לי לעשות restart למחשב על מנת למחוק הגדרות קודמות.. כאשר אני עושה restart זה לא משנה, הוא עדיין לא נותן לי להתחבר. רק אחרי הרבה זמן (גם אם לא עשיתי restart ) רק אז הוא מאפשר לי להתחבר. יש לי הרגשה שהמחשב איכשהו שומר הגדרות או משהו כזה להרבה זמן ואז הוא "חושב" שהוא עדיין מחובר ולכן לא נותן לי להתחבר. האם זה קשור איכשהו ל-refrash rate ואם כן (וגם אם לא) יש למשהו רעיון איך לשפר את הדבר המעצבן הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by elad-k1,

איך אני פותח פורטים יש לי את התוכנה azureus ואני משתמש בפורט 6881 איך אני יכול לוודאות שהוא פתוח ואם יש לו פיירוול איך אני מוציא תפיירוול מימנו ?? ואם צריך ליפתוח עוד פורטים בשביל שירד לי מהר?? יש פורט יותר עדיף מימה שאני משתמש 6881? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by dol222,

שלום יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק. הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר. בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת. אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור) חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

חיברתי שני מחשבים - כל אחד עם win xp home אחד לשני ע"י כבל מוצלב כשמחשב אחד מחובר ל ADSL ורק עליו מותקן norton internet security 2004. לפני התקנת התוכנה אפשר היה לגלוש בשני המחשבים והתאפשר שיתוף קבצים , לאחר מכן אי אפשר היה לשתף קבצים אך אפשר לגלוש, הבנתי שצריך להגדיר את המחשב האורח ב trusted zone - מה הדרך לעשות זאת - האם צריך להגדיר כתובות IP חדשות למחשבים וכו' או האם אפשר דרך הרשת שיצרתי לגרור את ה איקון של המחשב האורח ל trusted zone וההגדרות יסתדרו לבד כי כאשר ניסיתי להזין את הכתובת IP של המחשב האורח ב TS הדבר לא השפיע כלל. אני מתנצל על זה שאני כותב שאלה דומה לשאלה קודמת שלי אך הדבר חשוב לי מאוד. בברכה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…

13. אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  14. קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by drevil,

באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. היי, יש לי רשת אלחוטית, חייגן אוטומטי כמובן. רציתי לדעת האם ניתן ומומלץ לאחסן/לגבות שם קבצים? אם אני מעביר לשם קבצים, מפרמט את המחשב, אני יכול להעביר אותם בחזרה למחשב אחרי הפרמוט? עריכה: הצלחתי לעשות תיקייה אבל עדיין נשארו קצת שאלות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by yarl,

שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by beniloew,

אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by idov,

שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by sagi_10,

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Bypass,

שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by davidmath,

אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?

25. Started by Dante_9,

לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.