עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dante_9,

לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. את דעתי על הנושא אפשר לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=58

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by ריקלר,

מצטער על הטעות במשלוח מספר הודעות זהות

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים

7. Started by X0r3z,

שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by arik100,

אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by xtract1,

אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by the ferret,

היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by DT Tunong,

היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by רוני1,

משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. 1. כיצד נכנסים למסך ההגדרות של הנתב? 2. מה זה MAC ADDRESSES? קראתי שצריך להגביל את הכתובות הללו ברשת אבל אינני יודע כיצד... 3. דגם הנתב שלי הוא BEFW11S4 של חברת LINKSYS. האם הוא מספק אבטחה נורמלית או שמא מומלץ לשדרגו?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב כי הוא נתקע באיזה משחק אז פתאום ראיתי שהכרטיס רשת הראשון שלי לא מזוהה... מה הבעיה ? עשיתי ריסטרט , לאחר הריסטרט הזה כבר נידפק הוינדוס הוא הראה לי כאילו USER חדש ואידיוטי במקום הUSER שלי(וניכנסתי לUSER שלי!) וזה היה USER דפוק לאאלה אי אפשר היה לעשות כלום ואפילו הSOUND לא עבד ובקיצור USER שנוצר בטעות על ידי המערכת. לUSER הזה המערכת קראה "TEMP" אבל בתפריט כניסה הוא לא היה רשום. היה רשום רק את הUSER שלי אבל שניכנסתי אליו הוא נכנס לי לTEMP אז העתקתי את הקבצי USERDATE שלי ועכשיו הכל בסדר! אבל, הבעיה עם השיתוף אינטרנט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47531;start=msg428822#msg428822) צצה שוב(תקראו ותבינו) ו…

18. Started by TomB,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. מה היתרונות לכאן ולכאן?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by badmama,

יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by elad-k1,

איך אני פותח פורטים יש לי את התוכנה azureus ואני משתמש בפורט 6881 איך אני יכול לוודאות שהוא פתוח ואם יש לו פיירוול איך אני מוציא תפיירוול מימנו ?? ואם צריך ליפתוח עוד פורטים בשביל שירד לי מהר?? יש פורט יותר עדיף מימה שאני משתמש 6881? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.