רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-