רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית, חייגן אוטומטי כמובן. רציתי לדעת האם ניתן ומומלץ לאחסן/לגבות שם קבצים? אם אני מעביר לשם קבצים, מפרמט את המחשב, אני יכול להעביר אותם בחזרה למחשב אחרי הפרמוט? עריכה: הצלחתי לעשות תיקייה אבל עדיין נשארו קצת שאלות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בקיצור אחים שלי יש לי שאלה לא קטנה... אני רוצה להפוך כבל מוצלב CAT5 , לכבל CAT5 STP (שלא מוצלב). (אני לא קמצן וילך לקנות כי הכבל הזה דיי ארוך ואני לא יקנה שוב כבל ארוך), אז ככה, יש לי שתי ראשים לשתי הצדדים, ויש לי תמכשיר שמהדק, את הכבל הזה אני הצלבתי בזמנו נתנו לי הוראות והכל ועכשיו אני לא יודע איך , הופכים אותו ל CAT5 STP איזה סדר והכל... בבקשה תעזרו ולילה טוב :-*
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הוא לא רושם HIGH ID וגם לא LOW ID זה מה שרואים בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-