רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכל הדברים האלה כל-כך, אז עקבתי אחרי מדריך להפיכת מודם Alcatel למודם PRO, ואז חיברתי את הכל לHUB עם 8 יציאות, ועכשיו שאני מנסה להכנס למספר אתרים (כדוגמאת ebay.com, imdb.com) זה פשוט מנסה להטעין אותם שעות. עכשיו, רוב האתרים האחרים שנכנסתי אליהם, פועלים מצויין (כן, אפילו אם הם בחו"ל), אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את הבעיה? אני מחובר דרך נזק בינלאומי, כאמור משתמש במודם Alcatel SpeedTouch, וכמעט כל שאר האתרים עובדים. ובבקשה הסברים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אמרו לי שיש בעיות קליטה עם הכרטיסים האלחוטיים האלה . אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שלא יעשה בעיות קליטה ? מדובר ברשת ביתית פשוטה שהמרחק מהכרטיס לראוטר הוא 4-5 מטר ודלת של החדר שמפרידה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית אני חדש באתר ואני ממש מופתע מהידע ומהמאגר הנפלא שיש כאן בכל הקשור לתחום המחשוב. ובאשר לשאלתי ובקשתי: אני מתחיל ללמוד הנדסת רשתות MCSE בשבוע הבא, לשם כך התחדשתי לי במחשב חדש (מי שירצה מפרט אשלח לו:-) בכל אופן אני מתכונן למצוא עוד 1-2 מחשבים שישמשו לי כקליינטים. את כל המחשבים אני מעוניין לחבר בראוטר. השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים. עשיתי חיפוש ומצאתי רק המלצה אחת בנושא וגם היא על ראוטר מחברה לא מוכרת. על מה אתם הייתם ממליצים לי בכדי שאוכל להתאמן על כל הרשת. לגבי מדריך אני מאמין שכבר אמצא משהו פה, ואם יש לינק ישיר למדריך זה בכלל יהיה אחלה :-) אהה ורק הערה: לגבי טווח מחירים- 200-500 ש"ח תלוי באיכות והרבה בהמלצה שלכם. הערה 2: המחשבים כנראה יהיו אחד ליד השני …
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מודם של תומסון tcm425 שקיבלתי מהוט, והספק זה בזק בין לאומי (אחרי שעברתי מברק בגלל הסיבוכים של הפינגים הגבוהים שם) שאני מחובר בלי חייגן. למודם יש שני יציאות: אחד USB והשני Ethernet עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לחבר שני מחשבים למודם (אחד דרך חיבור USB ואחד דרך חיבור עם כבל אתרנט) וכך לכל אחד יהיה גישה לאינטרנט בלי התערבות של המחשב השני? תודה, ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים יקרים. קיים ברשותי נתב מסוג- נתב Edimax BR6204WG ע"פ בדיקה שעשית ראיתי שהוא תומך WDS. ברצוני לקנות נתב נוסף בידיוק מאותו סוג, ע"מ לחברו כAccessPoint. כעת יש בפני 2 שאלות: 1. האם הנתב מהסוג הזה יכול לשמש כAccessPoint? 2. האם את הנתב שאני רוצה לשמש כAccessPoint אני יכול לחבר בלי כבל לנתב הקיים (זה כל הכוונה של WDS, לא?)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את שני הנתבים הללו, אחד מהם אני יתן מתנה למישהו והשאלה מה להשאיר לי, מבחינת איכות ואמינות איזה מהם עדיף?בעיות התנתקות וכו' דרך אגב ל 3COM יש שתי אנטנות יש לזה איזהשהיא משמעות?או יתרון? או שזה סתם גימיק או אקט עיצובי? אשמח לקבל ממכם תשובה. the Z-Guy
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ECI312+ שהפכתי אותו לנתב,ולצערי הרב כשאני מעמיס UPLOAD גבוה של בערך 10KBPS ,הוא מתחיל להתנתק ולפעמים אפילו אינו מגיב, בכלל עד שמכבים ומפעילים מחדש,ולפעמים מפסיק להסתנכרן לבזק. הענין הוא שהחלפתי עוד אחד כזה ויש את אותם בעית פחות או יותר. חזרתי לאלקטל PRO ונראה שכאן הכל בסדר אין בעיות,אבל יש קצת חסרונות איןUPNP ואין DMZ,והממשק על הפנים ,ואני לא יכול לעבוד. האם נראה שהבעיה ברשת של בזק בציוד קצה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-