עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nice,

כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.

3. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. מה היתרונות לכאן ולכאן?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by urielka,

יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by redead,

מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by אלפקה סורית,

אם אתם מגיבים גם, אז תרשמו אם אתם מרוצים מהתשתית, איך השירות, האם יש ניתוקים או בעיות, וכו'...

9. Started by bilbo,

היי מחפש המלצה למודם ראוטר (משולב). כשהדגש הוא יכולת "כיסוי" טובה בדירה. מה נותן תקן N שהוא המתקדם ביותר היום ? האם לשקול לעבור למודם וראוטר בניפרד? האם יש נתב שמסוגל להעביר קצבים גבוהים מספיק לצפייה ב HD ? (לא חובה , מקסימום מעתיקים את הסרט ל HTPC קודם)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. יש לי מודם אלקטל שחור חיצוני 510. כדי להמנע משימוש בחייגן, הפכתי אותו לנתב. כעת אני רוצה להחזירו למודם, הכיצד ? רוב תודות !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. לאחר שנתיים שיש ברשותי מודם מסוג ECI 270 ולאחר תקלות חוזרות ונשנות בזק הואילו בטובם להחליף לי את המודם והם נתנו לי אפשרות לבחור בין 3 מודמים של חברות שונות. ECI 312 אלקטל 510 ואייסטק 600 (משהו כזה) מה עדיף??? תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  13. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן

15. Started by itzik_y21,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  20. אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. הבעיה היא כזו יש לי ראוטר שאליו מחובר עוד 2 מחשבים אחד נייד הבעיה היא בנייד ...שום קובץ לא מצליח לעבור במסנג'ר ....אי סי קיו ....וגם אי מיילים בדר"כ לא מצליח לשלוח (GMAIL) אבל אצלי במחשב הכל בסדר (המחשב שמחובר לאינטרנט ואליו הראוטר) איך אני מתקן את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by ran1809,

יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר?? למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?! יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by NoSbOy2k4,

שתיהיה אפשרת לקבל את המייל גם מתוכנות כמו Outlook. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.