עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by yossi_s1,

הייי אני מעוניין בהקמת רשת אלוטית, יש לי שלושה כרטיסי רשת ותכננתי לחבר אותם בAD-HOC.. רציתי לדעת האם יש חסרונות מסוג זה לעומט ראוטר? עדיף למכור את אחד הכרטיסים ולקנות ראוטר במקום? ועוד שאלה, הכרטיס רשת שלי מסוגל לדמות AP האם עדיף להתשמש באופציה זו או בAD-HOC? תודה..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by dudy20,

שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by seekHelp,

שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין לדעת האם ניתן לחבר לנתב אלחוטי מחשב אחד באופן חוטי ושני באלחוט? האם זה סטנדרט שקיים בכל נתב או שיש נתבים ספציפים למטרה זו אם בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by לולה,

הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. Started by nsxr51,

יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by shay_1,

שבת שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים בבית שעשיתי להם שיתוף ברשת. שאני מנסה להתחבר לתיקיה ששיתפתי ברשת הוא מבקש ממני סיסמה ושם משתמש (תמונה מצורפת) (כנ"ל לגבי 2 המחשבים הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה בשניהם) לא הגדרתי שום דבר שעשיתי שיתוף ברשת,איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה שלי? *********בעיה נפתרה*********

17. Started by uzana2004,

שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by co-oper,

אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by ben060,

יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by danielbr,

המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Oranili,

שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים