רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק. הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר. בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת. אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור) חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מודם של תומסון tcm425 שקיבלתי מהוט, והספק זה בזק בין לאומי (אחרי שעברתי מברק בגלל הסיבוכים של הפינגים הגבוהים שם) שאני מחובר בלי חייגן. למודם יש שני יציאות: אחד USB והשני Ethernet עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לחבר שני מחשבים למודם (אחד דרך חיבור USB ואחד דרך חיבור עם כבל אתרנט) וכך לכל אחד יהיה גישה לאינטרנט בלי התערבות של המחשב השני? תודה, ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי עוד פעם העיה בהגדרת רשת ביתית ואני לא יודע איך להגדיר אותה.. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי local area connection 2 מה עושים בשביל להחזיר את הרשת ??
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שתיהיה אפשרת לקבל את המייל גם מתוכנות כמו Outlook. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום מצאתי מודם אלקטל בארכיון שלי.אבל עד כמה שאני זוכר בתקופה הראשונית שלו כבר אז שנאתי חייגן והגדרתי אותו כנתב כלומר ממצב HOME למצב PRO. הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להחזיר אותו למצב HOME מה התהליך ואיך מתקינים את הקושחה. (יש לי אותה באיזה מקום..) מה הכתובת IP שצריך להקליד על מנת להכנס לאלקטל?? זכור שיש איזה תהליך שמריצים ב RUN על מנת לעדכן או לשנות את הקושחה שלו. אשמח לעזרה בנושא. נושא נוסף אני מחפש מכשיר שבצד אחד יהיה לו כבל רשת ובצד שני אנטנה אלחוטית.עד כמה שאני יודע זה ניקרא אקסס פויינט אבל אני לא בטוח.מטרתו של המכשיר הוא המחשב שלי שמרוחק מהנתב פיזית ואין לי מקום בתוך המחשב לכרטיסב אלחוטי.אני רוצה לחבר אותו בכבל רשת רגיל והוא ימיר לי את זה לרשת האלחוטית. תוד…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, בקיבוץ בו אני גר יש פריסה של סיב אופטי עד לבתי החברים. קיים ראוטר שמתחבר אליו סיב וממנו אני רוצה להוציא שני כבלי רשת ארוכים לחדר מרוחק שבו יש קליטת WIFI חלשה והמון תקיעות וניתוקים. אני מעוניין להעביר את הכבלים דרך הקיר החיצוני בתעלת התקשורת הקיימת. אילו כבלים רצוי לקנות? האם יספיק כבלים עם מוכנים בשני הצדדים, או שכדאי לחבר לשקע ומשם להוציא כבל קצר יותר למחשבים? האם לאור כך שמדובר בסיב אופטי עד הבית, כבל רשת LAN רגיל מספיק או שאפשר להעביר גם כבל של סיב אופטי עד למחשבים מהראוטר עצמו? יש לי כבר כבל LAN אחד שיוצא מהראוטר עד לטלוויזיה בסלון. תודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, האינטרנט פעל ונמחקו לי הכתובות במחשב הראשי. במחשב השני הקודים הם: 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.0.1 192.116.202.222 192.116.202.99אני מחובר דרך אינטרנט זהב אם אפשר את הקודים של המחשב הראשי אני אשמח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-