רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הראוטר האלחוטישל רוטל מחברת בזק שהוא גם מודם יש בו פיירוול מובנה, השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט שהאימיול צריך?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חיברתי כבל רשת למחשב השני ומה אני עושה עכשיו ?? עשיתי לפי המדריך וזה לא הביא לי הודעה כזאת מה עושים אני משתגע פה :bash: :bash: אני עם כבלים 012 עם חייגן מודם motorola sb4200 ומחובר למחשב שלי עם USB ========== זה מה שיש לי ואחרי שאני עושה OK בADVANCED זה מה שזה רושם לי שני מנסה להיתחבר
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מנוי בכבלים ובבזק בינלאומי, חבילת 1.5 מגה. נגמרה לי ההתחייבות, התקשרתי לבזק והם נתנו לי מחיר לספק 89 ש"ח. בכל מקרה חברת הכבלים מציעה את חבילת ה 3 MB ב 80 ש"ח. בזק איכזבו אותי (לקוח שלהם 5 וחצי שנים). בזק התחילו לדבר איתי על איך שהם החברה עם רוחב הפס הגדול ביותר ורק נטויזן שהיא כביכול מתקדמת יותר יש לה 6GB רוחב בעוד שלהם יש 13.2GB. בקיצור - דיברתי עם ברק - 49 ש"ח - 3MB/150K דיברתי עם נטוייזן - 59 ש"ח - 3MB/278K לא יודע אם קריטי לי האפלואד אבל זה יכול להיות נחמד... בקיצור - שניהם לכלכו על ברק בטענה שהיא החברה הקטנה בארץ עם רוחב פס מזערי - בעוד שבפורום פה קראתי רק טובות על ברק - מה לעשות? מה לקחת? ומה באמת טוב? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד שבו מותקן ווינדוז 7 64 ביט והוא המחשב שיש בו את כל הסרטים והסדרות והכל. יש לי מחשב נוסף עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. במחשב עם הווינדוז 7 כאשר אני נכנס לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים ברשת הביתית אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעמיים. כאשר אני נכנס במחשב שלי עם הויסטה לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעם אחת וכאשר אני נכנס אליו חסרה תיקיה שקיימת במחשב עם הווינדוז 7. נוצר לי בלגן שלם עם הרשת הביתית. אשמח אם תעזרו לסדר.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים נייחים. האחד מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים, והשני לא מחובר לאינטרנט לעת עתה. ברצוני לחברו לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית בתקן החדש (g?), אך אינני בטוח כי ברשותי הידע הנדרש לעשות זאת. ברצוני לשאול מספר שאלות: - אילו רכיבים הנני צריך לקנות עבור כל אחד מהמחשבים (בשני המחשבים מותקן כרטיס רשת רגיל), חוץ מנתב אלחוטי? חשבתי להקצות בסביבות ה 400-450 שקל לנתב, ועד 200 לכל כרטיס רשת. האם דרוש עוד רכיב? - כיצד לחברם? וכיצד לגרום לכל העסק לעבוד (מבחינת התעסקות בתוכנה והגדרות)? - כמו כן, הנני מחפש המלצות לנתב אלחוטי. החבות המוכרות לי מהידע המעט שיש לי בתחום, הם D-Link, Edimax ו 3Com. יש למישהו המלצה ספציפית על אחת מחברות אלו, או על נתב מסויים? כמו כן, האם קי…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-