רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הקמתי רשת חוטית בין המחשב שלי למחשב הנייד בעזרת המדריך שפורסם כאן, הכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה לעשות את אותו הדבר רק הפעם WIRELESS, אבל משום מה זה לא הולך לי... שני המחשבים מוצאים איזשהו חיבור שכלל לא קיים אצלי בבית (כנארה של השכנים) אבל האחד לא מזהה את השני במחשב הנייד מותקן כרטיס WI-FI של MSI ובמחשב הראשי שמתי USB ADAPTER של D-LINK. אני מתחבר לאינטרנט דרך חייגן של נטויז'ון.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ברצוני לבנות רשת בין 5 מחשבים ,מחשב אחד בסלון עם מדיה סנטר שאומר לקבל מידע ממחשב בחדר עבודה (סרטים תמונות ) ועוד 3 מחשבים בחדרים אחרים אני לא יודע בדיוק איך לתכנן את זה מה שחשבתי זה שלמחשב בחדר עבודה היה מחבור ראוטר (3COM או LINKSYS)הראטור היה מחובר למודם כבלים או ADSL ,מתוך הראטור שאני מניח גם יכול לשמש כ HUB/SWTICH יצאו 4 כבלים אחד לכל מחשב. הסיבה שאני חשבתי על רשת קווית היא מכיון שהיא יותר אמינה ויותר מהירה מרשת אלחוטית לפי הבנתי (דבר שהיה חושב לסרטים ב HD) המחשב מדיה סנטר בסלון אומר לקבל את הסרטים ושאר הדברים ממחשב בחדר עובדה (עוד שאלה אם רשת קווית מהירה מספיק כדי לשדר סרט ב HD בלי צורך בקודם כל להעתיק את הקובץ למחשב? ). ויש אזישהו מדריך שמראה איך במדיה סנטר אתה מסגו…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הדגם מפורט בתיאור, ראוטר נחמד ביותר, אבל הסתבכתי עם ההגדרות של הפיירוול. הבעיות: 1. הרבה דפים לא עולים 2. הגלישה איטית להחריד 3. לפעמים יש התנתקויות לא מוסברות. הבעיות נפתרות אם מבטלים את הפיירוול, אבל אני כמובן מעדיף לעבוד איתו. הבעיה היא, שאין לי מושג איך להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך. בחוברת אין פירוט להגדרות שלו, הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות הוא לפתוח שני פורטים שהייתי צריך. אז מי שמכיר את הראוטר ויכול לעזור לי עם ההגדרות אני מאוד אודה לו. אם זה משנה, אני מחובר דרך אקטקום בחבילה של 1.5M, מודם סמסונג כחול. תודה.
-
האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם הם מהירים ? איך השירות ? לא משנה מחיר . אני מעוניין בחבילת 1.5 ... הם מהירים ?! תודה !
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-