רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית, חייגן אוטומטי כמובן. רציתי לדעת האם ניתן ומומלץ לאחסן/לגבות שם קבצים? אם אני מעביר לשם קבצים, מפרמט את המחשב, אני יכול להעביר אותם בחזרה למחשב אחרי הפרמוט? עריכה: הצלחתי לעשות תיקייה אבל עדיין נשארו קצת שאלות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות למחוק אתר מסוים מההיסטורי של האינטרנט ואם כן כיצד????? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל קליינט ברשת של שני מחשבים כדי שלא יגנוב את כל רוחב הפס יש איזה תוכנה שעושה את זה או משהו כי אני לא רוצה לסגור את הרשת רק להגביל את השליחה ואת ההורדה של אותו קליינט
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית שעד לא מזמן פעלה כך: המחשב הראשי (שלי) חובר לנתב בכבל רשת והמחשב השני חובר בצורה אלחוטית. לאחרונה, כנראה בגלל תקלה - היציאות של הנתב לכבלים נהרסו ולא פועלות יותר. החלטתי בינתיים לחבר את המחשב שלי בצורה אלחוטית וגיליתי שכשאני מחובר לבד (!) אני מקבל פחות מ-50% ממה שאני אמור לקבל (חבילה של 1.5 מגה, הורדתי פעם 180 היום 70). האם זו תקלה טכנית, או שבאמת בחיבור אלחוטי מאבדים כל כך הרבה כוח?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הקמתי רשת חוטית בין המחשב שלי למחשב הנייד בעזרת המדריך שפורסם כאן, הכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה לעשות את אותו הדבר רק הפעם WIRELESS, אבל משום מה זה לא הולך לי... שני המחשבים מוצאים איזשהו חיבור שכלל לא קיים אצלי בבית (כנארה של השכנים) אבל האחד לא מזהה את השני במחשב הנייד מותקן כרטיס WI-FI של MSI ובמחשב הראשי שמתי USB ADAPTER של D-LINK. אני מתחבר לאינטרנט דרך חייגן של נטויז'ון.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-