רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת. באמצעות אינטרנט סלולרי. האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ? ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אם הרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצת מכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני משתמש בשירות זה בשביל לעקוב אחרי מחירים ולא מזמן שמתי לב שאתר שלהם וגם אפליקציית כרום התחילו להגיב לעט, אף לרוב לא טוענים. נסיתי בדפדפן אחר וראיתי אותה בעיה. רק אחרי שהתחברתי דרך ספק סמייל 012 לא היו בעיות יותר והבנתי שזה נובע מ-HotNet דיברתי עם תמיכה של CAMEL ואמרו לי שהכל בסדר מצד שלהם... זה מה שאבי רואה כאשר אני מחובר דרכם: כאשר אני רואה מודעה זאת, למטה אני רואה שאתר טוען כמה דקות... אני גם עשיתי IPCONFIG /FLUSHDNS, ניכוי אוגיות, מטמון ושיניתי DNS לגוגל שגם לא עזר. יש עוד דרך לפתור בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית, אחד ליד הראוטר והשני בקומה מתחת. בין שני הקומות עובר כבל רשת שאליו חיברתי שני שקעי RJ45. קיצר חיברתי את המחשב שבקומה התחתונה לראוטר (wrt54gl) וקיבלתי IP דינאמי. הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לממשק של הראוטר מהמחשב הזה (לפעמים הוא מגיע לשלב ההזדהות) בנוסף, שמתי לב שהווינדוס מודיע לפעמים שהחיבור נותק ( " a network cable is unplugged" ) עשיתי ping לראוטר ויש איבוד של כמה פקטים (ראו תמונה) (עם המחשב השני שליד הראוטר אין איבוד פקטים ואני יכול לגשות ממנו לממשק של הראוטר. מן הסתם הבעיה היא בכבל שבין שני הקומות השאלה מה אני יכול לעשות? ממה זה נובע? על הבעיות הנ"ל מעידות?(למה יש בכלל איבוד פקטים?) קיצר אני אשמח לקצת עזרה תודה !! **עדכון** חיברתי את המ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם יש דרך סבירה לגלות איזה Router מפיץ את הWi-Fi. בעיקרון זה נקרא SSID, הייתי רוצה לגלות דרך השם של הרשת איזה Router והIP שלו. ניסיתי לנטר את החיבור שלי לרשת אחרת דרך tcpview ולא עזר, wireshark מסניף רק פאקטות נכנסות (אלא אם יש דרך גם החוצה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Asus מציגה כרטיס רשת קווי, התומך במהירויות מעל 1G, המיועד לשוק הצרכני. האם זה המוצר שיהפוך מהירויות אלו לסטנדרט החדש? http://www.netcheif.com/blog/?p=6958
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם של בזק TPLINK2650U עכשיו יש לי 15 מגה תשתית בזק ו 30 מגה ספק ב 012 עם גימר עכשיו יש לי שאלה למה יש לי פינג בזמן האחרון גבוה בארץ כלומר עם אני שולח פינג בדוס זה מראה לי פינג נורמלי 14-17 וכשאני ניכנס לאותו שרת במשחק רשת זה מראה לי פינג 30-35 למה זה ככה ואיך להגדיר הכי טוב בשבילי את ה MTU בוינדוס 7 לגבי החומרת מחשב שלי I7 860 4 DDR
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ראוטר 3crwer200-75 של 3COM התומך בתקן G .עד כה הייתי במהירות של 5 מגה בתשתית בזק והראוטר היה משדר בצורה תקינה.אתמול עברתי להוט וושידרגתי למהירות 12 מגה.עם חיבור כבל ישיר למחשב אני מקבל את המהירות המקסימלית אך באמצעות הראוטר אני מגיע ל2.5 -3 מגה מקסימום.לא מצאתי איזשהי בעיה מה גם שידרגתי את הקושחה של הראוטר.ידוע לכם האם הראוטר אינו תומך במהירות 12 מגה שאליה עברתי?ואם כן האם יש לכם איזשהו פיתרון.תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם לאחר פירמוט מחשב והתקנת וינדוס XP כולל SP3 רציתי לשדרג מאקספלורר 6 ל-7. אחרי ההתקנה הכל עבד תקין. לאחר כיבוי המחשב והדלקתו היום, לא ניתן להיכנס לשום דף אינטרנט (לא אקספלורר ולא מתוך המחשב שלי). חשוב לציין שאני כן מחובר לאינטרנט (מסנג'ר מתחבר וניתן לעשות פינגים לאתרים). היסרתי אקספלורר 7 וחזרתי ל6, הבעיה עדין לא ניפתרה, מלבד זה שעכשיו ניתן לגלוש באתרים דרך המחשב שלי. חשבתי שהבעיה באקספלורר עצמו והתקנתי FIREFOX, אך אותה בעיה. כל הדפדפנים לא פועלים והדרך היחידה שלי עכשיו היא דרך המשחב שלי.. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כה ההצעה הכי טובה הייתה מנטויז'ן: 39 ש"ח לשלושה חודשים ללא התחיבות! זה כמובן ל-ADSL כאשר לבזק אני משלם 50 ש"ח לשנה בהתחייבות. עכשיו בזק בינלאומי הסכימו לתת לי את אותה החבילה עם אותם התנאים רק בכבלים וזה בלי חייגן כלומר אני מקבל IP מהספק. לפי נסיוני האישי, חייגן מביא צרות. אני רוצה להדליק את המחשב ולקבל IP מהספק ולא לחייג כדי לקבל ממנו IP. חייגן זה דבר בעייתי, הוא תלוי תוכנה (משאבים, תוכנות שמשפיעות עליו, TMU וכו') בעוד שחיבור עם IP ישיר הוא הכי "טהור" שיש: מודם הכבלים שולח MAC Address ומקבל מה-DHCP כתובת IP אינטרנטית של הספק עצמו, ככה שאני לא חלק מהרשת הפנימית של הכבלים ואני לא צריך חייגן VPN. האם אני צודק - האם זה אכן המצב בבזק בינלאומי והאם הם היחידים כיום באפשרות עב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עברתי לאחרונה ממודם USB קטן ומקולל למודם רשת גדול ומקולל אף הוא מכיוון שאין לי רשת ביתית לא טרחתי לפתוח אותו לראוטר (b-focus 270) יש לי בעיה קטנה עם כרטיס הרשת ככל הנראה. כשהמחשב עולה, והמודם מחובר, לוקח למחשב כמעט דקה לסיים בוט. כשאני בודק ב- network connections באותו שלב, רואים שהבעיה היא שם, כי הווינדוס אקפלורר לא מצליח לפתוח שם כלום (כשבשאר המקומות כן) כשאני מנתק את המודם מכרטיס הרשת, או מהחשמל, אין בעיה ב-בוט אני משתמש בווינדוס xp, דרייבר האחרון מהאתר של realtek, אבל אני לא מכיר בדיוק את כל המאפיינים של הכרטיס, ולא יודע מה לשנות באופציות שאלותי: מה תוקע לי את הסטארט אפ? איך אני פותר את זה? מה זה network adress, ומה אני צריך לרשום שם עם המודם הזה? האם אפש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים שכרגע נמצאים ברשת ומחוברים ע'יי כבל מוצלב . על אחד יש כרטיס רשת אחד והוא מריץ ווינדוס XP PRO ועל השני יש שני כרטיסי רשת והוא מריץ ווינדוס XP PRO ו FC1 ( לא יודע אם זה משנה ) . אני מתחבר לאיטרנט בעזרת מודם Alcatel Speed Touch Home . אני רוצה לקנות ראוטר שישמש כפיירול ( אבל לא חייב ) ושישתף את האיטרנט בין שני המחשבים ( זה בעצם התפקיד של ראוטר לא ? ) עכשיו אני לא מבין בכלל בנושא הזה וכמה עולה אחד כזה לכן אני צריך המלצות שלכם על ראוטר טוב מחברה אמינה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( לאחר בדיקה, מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns אלטרנטיבית. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 מודם ADSL של ECI (B-FOCUS 270( אין לי רשת.. ואני לא מצליח לשלוח קבצים לא באייסיקיו ולא במירנדה יש לציין שאני כן מצליח לקבל קבצים. כשאני לא מצליח לשלוח אז או שזה פשוט טוען מלא מלא זמן ורושם לי שזה מחכה לתשובה היוזר או שזה רושם לי: Can't establish connection to user ולאלה שאני שולח להם אין רשת ואין FIREWALL וגם לי אין רשת או FIREWALL שאני יודע עליו תודה לעוזרים (ד"א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי)
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכלל מה נדרש לעשות?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך נקראים כבלי רשת רגילים (לחיבור בין מחשבים/hub/switch) rj משהו לא? ולשאלתי השנייה: מה הבדל בין כבל מוצלב לכבל לא מוצלב?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-