רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם... מי שמכיר את הראוטר הזה אני מאוד אשמח עם הוא יפנה אלי ויעזור לי עם ההגדרות... תודה מראש.. ;D
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכל הדברים האלה כל-כך, אז עקבתי אחרי מדריך להפיכת מודם Alcatel למודם PRO, ואז חיברתי את הכל לHUB עם 8 יציאות, ועכשיו שאני מנסה להכנס למספר אתרים (כדוגמאת ebay.com, imdb.com) זה פשוט מנסה להטעין אותם שעות. עכשיו, רוב האתרים האחרים שנכנסתי אליהם, פועלים מצויין (כן, אפילו אם הם בחו"ל), אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את הבעיה? אני מחובר דרך נזק בינלאומי, כאמור משתמש במודם Alcatel SpeedTouch, וכמעט כל שאר האתרים עובדים. ובבקשה הסברים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! ברשותי נתב אלחוטי Linksys WRT54GL חדש, מחובר למחשב הזה בקו חוטי ולמחשב הנייד באלחוט. האינטרנט מגיע דרך ה LAN של הקיבוץ, משמע אין מודם. בבית יש כמה חיבורי אינטרנט שנמצאים על אותו הסוויטץ' ( משמע הראוטר מקבל את האינטרנט מסוויטץ' ), ולחיבור נוסף בבית מחובר מחשב נוסף, שכאילו לא נמצא עם הנייד והמחשב הזה על האלחוטי, אבל נמצא איתם על הסוויטץ' המרכזי. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הזה לנייד אני מצליח, אבל מהמחשב השלישי שלא נמצא על הלינקסיס אני לא מצליח להתחבר לשניים האחרים, בגלל הרשת שלהם.. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להכנס לרשת של המחשבים? ואיך זה מתבצע? בתודה גדולה מראש.. גיא
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-