עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ben060,

ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. שלום יש לי את המודם הנ'ל http://161.58.152.42/BFOCuS/B-FOCuS_312_Heb29704.pdf אני מחובר לבזק בינלאומי. הגדרתי את הראוטר הכל טוב יפה ועובד כבר למעלה משנה. עכשיו יש לי שם משתמש וסיסמה של אינטרנט זהב. כששמתי את השם משתמש והסיסמה הללו במקום אולי של בזק בינלאומי זה לא עבד. לא קיבלתי אינטרנט. דרך אגב השם משתמש והססמה של אנטרנט זהב בטוח עובדים . בלינק שפירסתי זה ההגדרות שמוגדרות אצלי. אולי צריך הגדרות שונות ? מה אני יכול לעשות שזה יעבוד על הפרטים שיש לי מאינטרנט זהב . מישהוא ידע ? שאלה שנייה : בביית יש שני מחשבים . ברגע שאני מוריד משהוא או גולש באניטרנט אח שלי משתולל כיוון שהוא משחק כל הזמו במשחק רשת.. האם יש דרך שאני יכול להיות לגמרי מנותק ממנו ? יעני כל אחד יקבל 1.5…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אני צריך שם של ראוטר שמתאים לחיבור כבלים, שב-100% לא תומך בחיבור עם חייגן ועובד רק עם חיבור קבוע. אני חייב אחד שאי אפשר לעשות לו כל מיני שינויים ובכך שיתמוך בחייגן, אלא אחד שאין סיכוי שיתמוך בשרתים/חייגן. תציינו שמות אם יש לכם בבקשה, זה יספיק

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by vipnisim,

יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. יש לי רשת פשוטה של 2 מחשבים מחוברים בנתב של smartcom הכל עובד תקין רק ה- emule לא מצליח להתחבר בהגדרות של הנתב כבר עשיתי Port Forwarding ובכל זאת לא עובד

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by elkaifa,

שלום יש לי מודם ECI312+ שהפכתי אותו לנתב,ולצערי הרב כשאני מעמיס UPLOAD גבוה של בערך 10KBPS ,הוא מתחיל להתנתק ולפעמים אפילו אינו מגיב, בכלל עד שמכבים ומפעילים מחדש,ולפעמים מפסיק להסתנכרן לבזק. הענין הוא שהחלפתי עוד אחד כזה ויש את אותם בעית פחות או יותר. חזרתי לאלקטל PRO ונראה שכאן הכל בסדר אין בעיות,אבל יש קצת חסרונות איןUPNP ואין DMZ,והממשק על הפנים ,ואני לא יכול לעבוד. האם נראה שהבעיה ברשת של בזק בציוד קצה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by arik100,

אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by eladh16,

אהלן חברה. יש לי שאלה קטנה. לעיתים אני משחק במשחקי רשת, כמו קאונטר סטרייק או battlefield ושמתי לב למשהו. כשאר נכנסתי היום לסרבר ריק לחלוטין משחקנים בקאונטר סטרייק, אז המשחק עובד לי חלק. אני לא מתכוון ללאגים, אלה המשחק לא עובד בקירטועים קטנים. אבל באותו זמן ששיחקתי, אני הורדתי דברים מסוימם בביטורנט ובהורדות ישירות. אז הפינג שלי נע בסביבות 80-130. מכך אני מבין, שהפינג הגדול לא עושה את הקירטועים, אלה הסרבר עצמו. אפילו אם אני נכנס לסתם סרבר עם 12 שחקנים בקאונטר סטרייק, והפינג שלי על 12, אז המשחק עובד כזה בקירטועים. אין לאגים, אלה רק קירטועים למשך כל המשחק. אני לא מדבר על קירטועים למשך כל שניה, אלה על קירטועים מתחילת המשחק ועד סופו. כיצד ניתן להפסיק את הקירטועים האלה. כלומר לת…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. Started by online,

לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by below_z,

אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by sagi_10,

שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by dbenyakar,

הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?

22. Started by danielmihl,

אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסוג National Semiconductor Corp. DP83815/816 10/100 MacPhyter PCI Adapter חשבתי שיש לי איתו בעיה אז התקנתי אותו מחדש. לאחר ההתקנה נעלם לי כל מה שהיה לי ב- Network Connections. כולל ה- Local Area Connnection. אבל הפלא ופלא האינטרנט עובד! אזי הבעיה ככל הנראה מהווינדוס. מה עושים חברים? אני ממש אודה למישהו שיעזור לי 1 על 1 במסנג'ר. nir@gdolim.net בכל אופן אשמח לכל עזרה שהיא. תודה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים