עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by MODI,

רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. שלום, יש לי הוטבוקס שאליו מחוברים בכבלים המחשב שלי ומתאם רשת אחד (TP-Link TL-WPA8630). המתאם רשת השני מחובר אצל אחי וממנו יש כבל למחשב שלו. כשהמחשב שלי כבוי, הפינגים שלו במשחקים כמו CS וLOL הם על 50-100. ברגע שהווינדוס במחשב שלי עולה, הפינגים שלו קופצים ל300-800. אני מניח שהמחשב שלי לוקח את כל רוחב הפס למרות שאני לא עושה כמעט כלום (רק לגלוש בכרום בלי תוספים מעלה לו את הפינגים). שני המחשבים מריצים Windows 10. האם ניתן לטפל בזה?

6. לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by GREATTHUNDER,

יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by eladh777,

שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by motir,

שלום, אני מרכיב מחשב להורים שלי, ומעונין להתקין להם firewall. אני אישית עובד עם Kerio ומאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שאבא שלי יצטרך להתמודד עם ה-popup-ים שמבקשים אישור כל פעם שתוכנה רוצה לצאת החוצה או להכנס פנימה. מצד שני, אם אני עושה disable לזה, אז אין לו שום דרך נורמלית לאשר את MSN למשל, כי ל-Kerio אין preset-ים מוכנים מראש. האם קיים firewall חינמי וקליל (כמו kerio) שיודע לעבוד עם preset-ים כאלה? תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by danielbr,

המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Vortex,

הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Dubek,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by barhanin,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. Started by Shino,

שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים