עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidcohen,

היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי

3. Started by TZ,

בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by ranzip2,

שלום, קניתי LENOVO חדש, אני מנסה להתחבר לראוטר האלחוטי שלי בבית (NETGEAR) ואני לא מצליח. המחשב עובד עם כל ראוטר אלחוטי אחר והראוטר עובד עם מחשבים אלחוטיים אחרים שלי. בתמיכה של NETGEAR הציעו לי להוריד את כל ה FOREWALL. ככל שאני יודע אין FIREWALL והיחידי שקיים הוא של WINDOWS .גם כשאני מוריד את הנ"ל אין אלחוטי. האם יכול להיות שמתחבא שם FIREWALL שהותקן מראש (המחשב הותקן מראש ב LENOVO) ואיך אני מוצא אותו? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. איזה ציוד דרוש לי לחיבור שני מחשבים ברשת לא אלחוטית? שני כרטיסי רשת 10/100 וכבל ?Cable RJ45 cross? ? אני רק צריך לוודא שזה מה שאני צריך. אם זה לא נכון, וצריך ציוד אחר, מישהו בבקשה מוכן להגיד? ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס רשת אחד על מחשב, אני יכול להוסיף עוד אחד ולא יהיו לי בעיות עם זה? אגב אני צריך להתקין כרטיס רשת?! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by AiXC,

אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …

9. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by oOo0oOo,

ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by original,

כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  18. אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Vortex,

הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.