רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים עם ראוטר, וכאשר אני מנסה לקבל תיקיות שמחשב אחר שיתף, אז יש לי הודעת שגיאה: (אני המנהל ואני לא יכול להתחבר לשני המחשבים האחרים, והם לא יכולים בכלל להיכנס ל-WORKGRUP) משהו כזה... * יש לי windows xp * האינטרנט עובד, אך השיתוף לא.... * מה צריך לעשות? לפתוח פורטים או משהו בראוטר, או שלהגדיר משהו בחיבורי רשת אולי.... * אולי להוריד את הפירול של הוינדוס? * עוד שאלה קטנה: האם אפשר לעשות ריסט לראוטר- שכל ההגדרות ימחקו, וגם הסיסמא תימחק?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי, הצורך העיקרי הוא למשחקי רשת,מכיוון שיש לי בבית XBOX 360 אני מתכוון לשחק ברשת,ואני צריך ראוטר אלחוטי מכיוון שהאקבוקס נמצא בחדר על הגג, ולכן אני צריך ראוטר טוב,בלי ניתוקים שיעשה את העבודה טוב טוב ובלי בעיות. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח (חריגה עד 350) המרחק שיהיה בין הראוטר לאקסבוקס הוא משהו כמו 20 מטר....
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-