עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  4. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by TARON,

שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by eladh777,

שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by dino,

שלום, כמו שרשמתי באחת ההודעות אתמול קניתי Switch של ST-Lab. הכל עובד מצויין, הכרטיסי רשת בשלושת המחשבים היו על Obtain IP Adress automatically והאינטרנט עבד סבבה, פשוט חברתי כבל בין המחשב לנתב ותוך שניה הוא היה מחובר לאינטרנט ולרשת של הקבצים. אחר-כך ניסיתי להגדיר IP קבוע לכל מחשב, IP ADRESS: 192.168.1.X SUBNET: 255.255.255.0 GATEWAY: 192.168.1.1 ואת ה-DNS של בזק, גם כאן הכל עבד סבבה. והבעיה שלי עכשיו שאני מנסה לחזור למצב הקודם של ה-Obtain IP Adress Automatically אז אין לי אינטרנט ואני לא יכול להתחבר לרשת, ומה שמעצבן שלא שיניתי הגדרות... פשוט בפעם אחת זה היה על אוטומטי פעם שניה על IP קבוע ובפעם השלישית ניסיתי לחזור לאוטומטי אבל לא נותן לי. תודה לכל העוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

5MB בבזק ובזק בינלאומי פרימיום בראפידשר מוריד על 20-25 משרת שעד אתמול (הדבר האחרון שאני זוכר שהורדתי) הוריד לי על כל הרוחב פס.. ניסיתי להדליק מחדש את הראוטר (simens sl2-141) מה זה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון

19. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by tordek,

יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by yotam360,

האם הראוטר EDIMAX ג'נרי???

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by erezalster,

שלום לכולם. אני כרגע בתהליך של שיפוץ עליית גג אצל ההורים. בעליית הגג יהיו 3 וחצי חדרים שבהם אני ארצה לספק רשת ביתית מהירה. בכל חדר אני ארצה שיהיו שתי נקודות רשת (אחת לטלוויזיה והשניה למחשב). בסלון אני ארצה נקודת רשת למדיה סנטר. חצי חדר העבודה ישמש כחדר שרתים ששם יהיו בערך 4 מחשבים. לכן בחישוב זריז עם כמה נקודות ספר אני ארצה לספק אינטרנט במהירות של Gigabyte לכ16-24 מחשבים (אולי זה גם ישמש למחשבים בקומה השניה). האם אתם יכולים להמליץ לי על Switch שיתאים. האם מישהו עשה כבר פרוייקט שכזה אצלו בבית?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. בבקשה מהר הא ועוד משהו, נזק בינלאומי הבני ז**** עריכה ------------------------------- בבקשה אני ממש ממש ממהר

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by ndv,

יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים