רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב להורים שלי, ומעונין להתקין להם firewall. אני אישית עובד עם Kerio ומאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שאבא שלי יצטרך להתמודד עם ה-popup-ים שמבקשים אישור כל פעם שתוכנה רוצה לצאת החוצה או להכנס פנימה. מצד שני, אם אני עושה disable לזה, אז אין לו שום דרך נורמלית לאשר את MSN למשל, כי ל-Kerio אין preset-ים מוכנים מראש. האם קיים firewall חינמי וקליל (כמו kerio) שיודע לעבוד עם preset-ים כאלה? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה להיות מפורט ככל האפשר בשביל לא לקבל תשובות שיטחיות: העניין הוא כזה, יש לי ראוטר של אדימקס - BR6204WG, יש לי נייח שבו המודם מחובר וגם הראוטר ויש לי גם נייד (שאותו נעזוב לבנתיים). אתמול גלשתי והכל היה יפה מאוד... פתאום (איזו דרמטיות), הגלישה הפסיקה לי ולא הצלחתי להיכנס לשום אתר. (בנייד הכל עדיין הצלחתי לגלוש יופי). התקשרתי לכל התמיכה שרק יכלתי לקבל (ברק + כבלים) ושניהם לא ידעו פיתרון. אמרו לי לבצע התקנה מחדש לו כי יש לי בתיקיית חיבורי רשת 2 חיבורים: LOCAL ... רגיל וLOCAL..3 והחשב לא יודע לפי מה להתחבר. טוב אמרתי (אני מתקדם לכיוון הבעייה)... ניתקתי את הראוטר והתחברתי דרך המודם - הכל טוב. הבעייה היא: כאשר אני מנסה להתקין את הראוטר דרך האתר 192.168.2.1 אנ…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכם, האם יש למישהו איזה שהיא דרך יעילה לחיבור כרטיס רשת אלחוטי נוסף למחשב הביתי, כך שיוכל לגלוש בנוסף בלי שום קשר לכרטיס רשת הרגיל הקיים אשר גם הוא מחובר לאינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים פנטיום 4 ופנטיום 3 הם מחוברים בנהם בכבל רשת. יש שיתוף לאינטרנט לתיקיות בניהם וכו אני משתמש במערכת הפעלה xp pro בשניהם. שאלתי היא במחשב הישן אין סי די רום לצריבה ומותקן נרו תוכנת צריבה ובמחשב פנטיום 4 יש צורב וגם צורב די וי די ברצוני לצורב מהמחשב הישן לחדש יותר ברשת האם זה אפשרי,ובבקשה תרשמו לי כיצד לעשות זאת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-