עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by motir,

שלום, אני מרכיב מחשב להורים שלי, ומעונין להתקין להם firewall. אני אישית עובד עם Kerio ומאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שאבא שלי יצטרך להתמודד עם ה-popup-ים שמבקשים אישור כל פעם שתוכנה רוצה לצאת החוצה או להכנס פנימה. מצד שני, אם אני עושה disable לזה, אז אין לו שום דרך נורמלית לאשר את MSN למשל, כי ל-Kerio אין preset-ים מוכנים מראש. האם קיים firewall חינמי וקליל (כמו kerio) שיודע לעבוד עם preset-ים כאלה? תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. כאשר ניתן יהיה לפנות מכל מחשב למחשב דרך הרשת מדובר פה על ווינדאוז 2000 ומבקשים ממני שמספרי הרשת יהיו 110.0.0.0 הרי איפה אני מגדיר את זה...את הNETWORK ID כתוב לי ככה ... "כל זוג מחשבים יחובר ברשת LAN פרטית כאשר מספרי הרשת הם 110.0.0.0 ,120.0.0.0, 130.0.0.0 וכך הלאה לפי חלוקה של המרצה בכיתה" זה לפרוייקט........... תודה רבה

3. בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?

4. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by blackorder,

יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. את דעתי על הנושא אפשר לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=58

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by סיון19,

היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by shahark55,

היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, האינטרנט פעל ונמחקו לי הכתובות במחשב הראשי. במחשב השני הקודים הם: 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.0.1 192.116.202.222 192.116.202.99אני מחובר דרך אינטרנט זהב אם אפשר את הקודים של המחשב הראשי אני אשמח. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by nondos,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.

19. Started by amigamerlin,

שלום, אני מתחיל להקים מן אתר קטן. אני משער שהתעבורה בו לא תהיה גדולה מדי (נאמר, 100 איש ליום). ויש לי פנטיום III 1000 תקין שעומד בצד. רציתי לדעת האם מערכת מחשב כזאת (נניח שארכוש דיסק קשיח חדש וכל העניין) תהיה יעילה בתור שרת אינטרנט + שרת DB בהנחה שאני בונה את האתר כמו שצריך ומה שלא אמור להיות מועמס על השרת, לא מועמס עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by choochoo,

שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by ceyal,

שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל

דיונים חדשים בפורומים