עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by japani,

שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  3. האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!

6. קניתי מחשב נייד, וחיברתי אותי דרך כרטיס רשת נייד, למחשב השולחני שבביתי שחובר לנתב, האינטרנט בנייד עובד, אבל במחשב השולחני שחובר לנתב לא, יש מצב שאני צריך אולי לקנות עוד כרטיס רשת כדי יעני לחבר את המחשב השולחני לרשת. (קיים בו כרטיס רשת שחיברתי לנתב)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by Cheif,

כמובטח, לסקירה שפורסמה לפני כשלושה שבועות על המודם/נתב משולב D-LINK DSL-2650U שבזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה, נוסף פרק הדן בביצועים הקווים והאלחוטיים של הנתב, בטווח הפעולה שלו ויכולת העמידה שלו בעומסים. LINK ישיר לפרק הביצועים -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm#PERF. LINK למדריך כולו -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

• 1 תגובה
    • 7.4k צפיות
  8. Started by bringoroo,

יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by jehuda levran,

שלום רב יש אפשרות לתת כתובת ip שיזהה שהוא במיקום של ארה"ב בלי שיפגע בביצועי המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by matan_18,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Axel Foley,

אני מחובר לרשת דרך ראוטר שמחובר למודם ADSL. פתאום בלי שום אזהרה החיבור התנתק וקיבלתי הודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה... בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב" שאר המחשבים ברשת עובדים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  13. כיום יש לי את מה שבזק נתנו, ולמעשה אין לי בחדר כמעט אינטרנט. המרחק בין הראוטר לחדר הוא כ-20 מטר אווירי, אך עם 5 קירות בדרך. או לחילופין מרחק לא אווירי של כ-30 מטר. מחפש ראוטר חזק, כמובן בתקן הכי עדכני שיש. אני היום על תשתית של בזק ואינטרנט של בזק בינלאומי, ולכן אם אסיים עם שלי אצטרך אני מניח גם מודם. למיטב הבנתי ישנם ראוטרים משולבים עם מודם, וניתן גם להביא מודם חיצוני. אשמח לקבל המלצות לכאן ולכאן ומה יותר עדיף. בתודה רבה מראש, ושנה טובה, זיו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by Shmoe,

אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by xroil,

האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …

21. שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. שלום, התקנתי אימיול גרסה 0.47c אבל לא את הגירסה הרישמית שמופיעה באתר הבית של אימיול, האימיול הזה הגיע עם הפורטים הבאים : TCP - 45074 UDP - 55563 . אישרתי לאימיול את הגישה לאינטרנט ופתחתי את הפורטים הנ"ל ידנית בפיירוול שלי, ( COMODO ) פיירוול מצוין דרך אגב... עכשיו למרות הכל שאני מנסה להיתחבר האימיול רושם לי את זה : אזהרה DonkeyServer No1 - No answer from your 45074 port. Please review your network config סגרתי את הפיירוול ואז ניסיתי להיתחבר והאימיול רשם לי את אותו הדבר ככה שזה לא בעיה בפיירוול. אני יודע שבאימיול הרשמי והמקורי מאתר הבית של האימיול ישנם פורטים אחרים, שונים מאלה של האימיול שהתקנתי אז השאלות שלי זה האם אני יכול להגדיר באימיול שלי את הפורטים שמופיעים באימיול ה…

23. Started by nondos,

ברשותי שני מחשבים עם שני כרטיסי רשת אלוחטיים וראוטר במחשב אחד ישנו אינטרנט ADSL אני מצליח לציור קשר בין המחשבים בעזרת הראוטר. איך אני מגדיר את הראוטר לשתף אינטרנט מאחד המחשבים??? הצלחתי לחבר את המודם ישירות לראוטר ולשתף אבל זה לא טוב לי כי אין לי שקע טלפון ליד המיקום של הראוטר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. Started by ForresT,

יש לי 2 מחשבים,שנייהם מחוברים למודם אחד. אני רוצה לנתק את השני,אבל לא בצורה פיזית(שהקבל אליו ישאר מחובר).אפשרי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by PITAMAR,

האם ניתן להפוך ראוטר LINKSYS דגם WRT54GSv4 לריפטר ואם כן איך? הרשת הקיימת אצלי בבית זה מחשב בממ"ד מחובר לראוטר D-LINK 2650U של בזק ושני מחשבים נוספים בחדרים באותו מיפלס ויש כל הזמן ניתוקים. אני מחפש פתרון ומעוניין להשתמש בלינקסיס כריפטר, האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.