רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום. מכיוון שקיימת איזו שהיא בעיה עם מערכת התגובות בדיון הזה, אשיב כאן על ממצאי: אכן בדקתי איתם כרגע. הנושא מאושר והמצב לדברי הנציג שדיברתי איתו הוא כזה (מי שיודע אחרת, מוזמן לעדכן/לתקן): 1. עבור כל אלו אשר מחוברים בבזק בינלאומי ב 100 מגה בלבד, נפתח מול חברת הוט Pool כתובות ייעודי. אלו ינותבו באופן אוטומאטי דרך הכבל התת-ימי החדש של בזק בינלאומי (כלומר דרך ה "Power NGN"). 2. כל לקוח יכול להתקשר כבר עכשיו לשירות הטכני, והם יבצעו איתכם שיחת ועידה להוט במטרה להעביר אתכם לחיבור ללא חייגן (MPLS). 3. במידה ולא יבצעו אתכם שיחת ועידה - ימסרו לכם מספר אסמכתא איתו תוכלו לפנות בעצמכם לתמיכה של הוט ולבצע המעבר לחיבור ללא חייגן. כל האמור מעלה רלוונטי לאלו אשר אינם מנויים על שירות הגי…
-
- 44 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, הנני עובד עם ראוטר TP-LINK 1043ND וקשוחת DD-WRT בגרסתה האחרונה לראוטר זה. הכל באמת עובד מצויין אך משום מה פעם בכמה שעות הרשת האלחוטית מפסיקה לשדר. כדי לתקן את בעיה כל מה שאני עושה הוא פשוט להיכנס לממשחק הניהול מהרשת הקווית ולאחר מכן לחיצה על "APPLY SETTINGS" בלשונית ה- WIRELESS. (וכך זה חוזר חלילה). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קיים ברשותי כרטיס רשת אלחוטי שלא נמצא בשימוש. יש לי מחשב נייח, ורציתי לדעת האם אפשר לחבר אל המחשב הזה את הכרטיס רשת האלחוטי (USB) וליצור לי רשת ביתית אלחוטית. ככה שמהלפטופ אוכל לגלוש באינטרנט (קיים לו WIRELESS ). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהתוכנה מומולצת לשימושי שליטה מרחוק... עד כאן? הבעיה היא, טוב לא בעיה - יותר תהיה, המחשב שממנו אני רוצה לשלוט הוא מחשב בעבודה שאיך נאמר, מעדיפים שלא יתקינו עליו דברים.. (מעדיפים=אוסרים, אבל מה שהם לא יודעים לא יהרוג אותם...) האם יש איזה תוכנה שליטה שההתחברות אליה מתבצעת ע"י תוכנה שלא צורכת התקנה ? (קובץ EXE שאני יכול לצרוב ולהפעיל מהמחשה השולט..) ראיתי המלצות על האתר www.logmein.com שמאפשר שליטה מרחוק, אבל - קצת מפחיד להשאיר את המחשב שלי שדלוק כל הזמן עם קלינט שרץ כשאני כל השבוע בצבא.... האם יש באתר דרך לעשות תיזמון לפתיחה וסגירה של קלינט..? תודה. בראל.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבד בשיתוף קבצים (בעיקר ביטטורנט), ועכשיו אני נדרש להקים רשת ביתית (שני מחשבים). בעבר היה לי ראוטר והוא פשוט הרג את מהירות ההורדה כי הוא לא תמך במספיק חיבורים. מישהו מכיר ראוטר שלא עושה בעיות לטורנט? חבר המליץ לי על Linksys WRT54GL אבל הוא נראה לי מיושן.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שבטח שמעתם עליה בעבר. הראוטר שלי נמצא בממ"ד ולכן בסלון, המרוחק כ-7 מטרים ממנו, הקליטה חלשה והאינטרנט איטי. אני מקבל את תשתית האינטרנט מחברת HOT במהירות של 12 MB והספק הוא בזק בינלאומי (למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי). שמעתי על מכשיר בשם AP המשמש כנקודת גישה המתחברת לרשת החשמל בלבד - נדמה לי שקוראים לזה Home Plug. זה הכיוון שאני נוטה אליו. אשמח לאישור מצדכם שהמכשיר הזה אכן יפתור לי את הבעיה, להכוונה למודל/דגם מדוייק שעליו אתם ממליצים (מה זה WDS ואיך לקחת את זה בחשבון?) והכוונה לאתר ממנו ניתן לרכוש מכשיר כזה ללא הוצאה מופרזת (ומבלי להזין את מערכת המיסוי בארץ , האם אתרים כגון E-Bay טובים לטובת כך? בתודה רבה מראש, זיו
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר. יש מחשב כף יד אסוס מדגם A636. למחשב יש כמובן WiFI ו- BlueTooth. בבית יש שני מחשבים ניייחים עם WinXP שמחוברים ביניהם ברשת דרך נתב D-Link DI604. החיבור לתשתית הוא דרך הכבלים, מודם מוטורולה. הרשת היא קווית ולא אלחוטית. העסק עובד ממש טוב. איך אני יכול לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט? האם צריך לקנות נתב אלחוטי ולחבר אותו לנתב הקווי הקיים ? אם כן יש לכם המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח ? אני מעדיף פתרון שיאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט של האסוס ללא תלות שאחד המחשבים הקבועים יהיה דולק.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
עברתי לכבלים וקיבלתי מודם thomson עם מהירות העלאה 512 אחרי בערך שעתיים שאני מפעיל את האימיול האינטרנט מתנתק המודם מסונכרן ומה שקורה זה שהבעיה היא בחיבור בין המחשב שלי למודם. אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא פותר את זה - רק אתחול למודם. השאלה היא, אם הבעיה נעוצה במספר היציאות שאימיול פותח ואם כן אז איזה מודם יכול להסתדר עם זה. אם לא אז אני כבר לא יודע איפה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם THOMSON שיש לו בעיה בחיבור רשת הוא מתנתק לפעמים בגלל שהמודם לא תקין. אם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל רשת(ללא ראוטר) הוא מתנתק לפעמים. ואם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל USB אז הוא עובד מצויין. עכשיו יש לי אייפון ומוטורה מיילסטו שמן הסתם אני רוצה לגלוש בWIFI במקום דרך סלקום. עכשיו בשביל שהWIFI יעבוד אני מחבר את המחשב לראוטר עם כבל רשת, ואת הראוטר למודם גם עם כבל רשת(הUSB מנותק). הראוטר מחייג דרך PPTP כי את הL2PT אני לא מצליח לחבר(012 פועלת על L2PT). עכשיו כל כמה דקות זה מתחבר ומתנתק ואי אפשר לעבוד נורמלי. השאלה שלי אם אני יוכל לחבר את המודם למחשב דרך USB ואת הראוטר למחשב דרך כבל רשת. ואז הראוטר מתקשר דרך המחשב עם האינטרנט ולא הפוך.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם!! אני חדש פה... :) לפני כמה ימים עשיתי שיתוף אינטרנט עם פרוקסי של www.analogx.com ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים... הבעייה היחידה היא שבמחשב הכליינט (זה בלי המודם) אני לא מצליח להיתחבר לא למירק ולא לקאזה... ובמחשב הסרבר (זה עם המודם) אני מצליח ... מה אני יכול לעשות??? תעזרו לי בקשה... זה חשוב מאוד בשבילי... :(
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-