עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asmon,

אני צריך תוכנה שתוכל להגביל את מהירות ההורדה,שליחה של המחשב השני. זה לא ראוטר, אלא רשת רגילה. וכמובן המחשב השני מחובר למחשב הזה. אבל אני צריך תוכנה שאני אוכל להתקין רק פה, כי אם הייתי רוצה להתקין שם אז פשוט הייתי מתקין תוכנה רגילה להגבלת מהירויות. תודה. אה ומשהו אחר מ bandwidth conntroler

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם רכשתי סטרימר (popcorn hour) שיכול להתחבר לרשת הביתית רק באמצעות כבל, ללא wireless. הבעיה - אני צריך למקם אותו ליד הטלוויזיה, רחוק מהראטור האלחוטי שלי. אני לא רוצה למתוח כבל, ולכן מעוניין לקנות נתב זול שיהיה שלוחה אלחוטית של הראוטר שלי - וכך אוכל לחבר את הסטרימר אליו באמצעות כבל, והנתב יתממשק לראוטר האלחוטי דרך wireless מה הפתרון הזול המומלץ לצורך כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by yoni ^_^,

שלום לכם יש לי כבלים ומודם Tj 715 וספק בזק 1.5 בנוסף לכך יש 2 מחשבים בבית והשתמשתי במדריך (המחשב שלי הוא הראשי ודרכו מתחברים לרשת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כדי להגדיר אינטרנט גם למחשב השני הבעיה היא שכעת למרות שלמחשב השני יש אינטרנט לי אין בכלל גישה ל FTP בכלליות לא משנה מה, אני בכלל לא יכול לגשת לזה מאחר וזה חסום לאחר שהורדתי את החיבור של המחשב השני, הגישת FTP חזר בלי בעיה וטופל אבל להם אין אינטרנט אז אני תקוע מה אפשר לעשות כדי שיהיה לי גישת FTP וגם שיהיה להם אינטרנט בנוסף לא רק שלי אין FTP דווקא למחשב השני אין בעיית התחברות ל FTP

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by skuki1,

חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. Started by ofer_shm,

היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by orkamara,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by vip133,

התקנתי את התוכנה speedfan הכי חדשה ויש שם קטגוריה של Internet temp והחום של הפרמטר הזה הוא 86 ככה וזה מסמן שזה חםםם. רציתי דבר ראשון בבקשה לדעת מזה? והאם זה יכולה להיות הסיבה שבגללה יש לי לאגים והפרעות במשחקי רשת? תודה לעוזרים

16. Started by g1zey,

קניתי מחשב חדש ותחילה הגדרתי רשת בינו לבין הישן (שניהם הריצו XP 32BIT) ולא הייתה כל בעיה... עכשיו התקנתי במחשב החדש Windows XP Pro x64 Version 2003 SP2 ו2 המחשבים מחוברים לאינטרנט אך כשאני מנסה להגדיר רשת ביניהם לשיתוף קבצים אני נתקל בבעיה הבאה: An error occurred during configuration of the network on this computer תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by gbguy,

קודם כל, קראתי את החוקים וראיתי שמותר לפתוח אשכול כזה, אם לא מצטער ולא רציתי לפגוע באף אחד. אז כך: מאז תחילת השנה (ספטמבר 2008) התחלתי ירידות במהירות, אבל זה לא כ"כ היה אכפת לי. בזמן האחרון אני כן צריך את כל ההורדות מכל מיני סיבות. אז אני נתקעתי עם הבעיה, והחלטתי להתקשר לנטוויז'ן, סידרו לי את הבעיה, אך לאחר תקופה של חודש הבעיה חזרה. לא שווה לי יותר להתעסק עם נטוייז'ן מבחינה כלכלית, כי רק השיחה עולה הרבה מאוד. לכן הייתי שמח לדעת מה המצלתכם על ספק אינטרנט.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by treva42,

בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by yaari,

אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by crik,

שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה

דיונים חדשים בפורומים