עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Woltrex,

היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by bar123,

ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by kobishenko,

שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by hichcock,

שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by Gold shark,

שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by TARON,

פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…

10. שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  12. צהריים טובים. מזה יומייםשאני מקבל את השגיאה הבאה: וכעבור כ-2 דקות +- ההתחברות של האינטרנט נופלת. את השגיאה אני לא מקבל בפרק זמן קבוע, כל פעם זה משתנה. מה זה יכול להיות? ביצעתי סריקות מרגלים ווירוסים, המחשב נקי מהכל.. מבקש את עזרתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by tsvika,

בין ראוטר, האב (hub), וסוויטצ'??

14. Started by asdasdasd,

היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

22. יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Blue Eyes,

שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.

25. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים