עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fitch,

שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. אשתי התקשרה אלי ואמרה האינטרנט מחובר אבל לא עובד. אז הלכתי מקרוב עד רחוק. קודם כל אתר 014 - עבד, וואלה עבד, אבל כל מה שבחוץ כמו youtube לא עבד. מעניין מה נפל הכבל או הDNS. יקח לי איזה שעה או יותר להגיע הביתה אז תעדכנו בנתיים. בעבודה זה עובד - בדקתי כשחזרתי הביצה שיחקתי קצת עם הגדרות הwireless ופתאום האנטי וירוס אומר שהוא סים לעדכן. כנראה איזה התעללות במחשב הנייד המסכן שלה (1000HE ) שעבד באותו זמן על סוללה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by arik100,

יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by h_yoav,

אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  9. קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc

11. Started by Oranili,

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by idan_20,

אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com

17. שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

19. היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by crs2007,

שבת שלום אנשים יקרים. קיים ברשותי נתב מסוג- נתב Edimax BR6204WG ע"פ בדיקה שעשית ראיתי שהוא תומך WDS. ברצוני לקנות נתב נוסף בידיוק מאותו סוג, ע"מ לחברו כAccessPoint. כעת יש בפני 2 שאלות: 1. האם הנתב מהסוג הזה יכול לשמש כAccessPoint? 2. האם את הנתב שאני רוצה לשמש כAccessPoint אני יכול לחבר בלי כבל לנתב הקיים (זה כל הכוונה של WDS, לא?)? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  24. תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by Oranili,

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.