עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by Buffer,

היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by raul987,

יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by The Coolest,

עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by rrt,

יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. ברצוני לבנות רשת בין 5 מחשבים ,מחשב אחד בסלון עם מדיה סנטר שאומר לקבל מידע ממחשב בחדר עבודה (סרטים תמונות ) ועוד 3 מחשבים בחדרים אחרים אני לא יודע בדיוק איך לתכנן את זה מה שחשבתי זה שלמחשב בחדר עבודה היה מחבור ראוטר (3COM או LINKSYS)הראטור היה מחובר למודם כבלים או ADSL ,מתוך הראטור שאני מניח גם יכול לשמש כ HUB/SWTICH יצאו 4 כבלים אחד לכל מחשב. הסיבה שאני חשבתי על רשת קווית היא מכיון שהיא יותר אמינה ויותר מהירה מרשת אלחוטית לפי הבנתי (דבר שהיה חושב לסרטים ב HD) המחשב מדיה סנטר בסלון אומר לקבל את הסרטים ושאר הדברים ממחשב בחדר עובדה (עוד שאלה אם רשת קווית מהירה מספיק כדי לשדר סרט ב HD בלי צורך בקודם כל להעתיק את הקובץ למחשב? ). ויש אזישהו מדריך שמראה איך במדיה סנטר אתה מסגו…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by My_Name,

אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by ORrrr,

כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by goory,

כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Mad Season,

אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  25. יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים