עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. אקי אז כמו שאמרתי בכותרת חיברתי את הרואטר ואת המחשבים והכל עובד סבבה... ואני מחפש עכשיו איזה תוכנה שמראה לי מידע אודות הרשת. אממממממ אני בעיקרון רוצה לדעת כמה תעבורה המחשב של אחי תופס כרגע וכל מיני פרטים כאלה.. בקיצור תוכנה לניטור רשתות.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

7. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

8. שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by vk,

אני קונה ראוטר BR-6204Wg אני צריך המלצה לכרטיס רשת ושיהיה טווח של איזה 10 מטר בין המחשב ושיעבור דרך קירות בלי בעיות מיוחדות...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by yaron9988,

שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by rosesr,

הרשת עובדת ככה: אינטרנט ADSL PCI>מחשב א' WIN2000PRO>מחשב ב' WINXPPRO עם IP סטטי בשני החשבים שיתוף קבצים יש אבל אין אינטרנט במחשב ב' הGATEWAY מוגדר למחשב א מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה מראש לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by MiGHTyDuCK,

שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by ehudtr,

שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

22. Started by Woltrex,

היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by XMB,

אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים