עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.

4. שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by orlf,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם ‎F1-2A5DE T5500 1.66GHz‎ של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by My_Name,

אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.

13. Started by ORrrr,

כאשר אני גולש דרך האינטרנט כשהמודם (PCI) נמצא במחשב השני ואני גולש דרך שיתוף האינטרנט ברשת... כלומר, הכיצד אני יוצר בעצמי משחקים שונים בכל משחק רשת שהוא שוכלו להתחבר אלי.. אני בטוח שנשאלה שאלה דומה כבר לפני הרבה זמן אבל אני לא מוצא החיפוש.. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by aquas,

היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  17. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by amr_2000,

2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?

22. Started by avraham711,

שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים