עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

3. יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by עינב,

שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

9. Started by tkcg2k,

בכבל רשת יש 8 גידים, צריך רק 4 כדי שהרשת תעבוד. בשביל מה השער אם אפשר לפרט.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by elad2k,

הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by DRz,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי

16. יש לי רשת פשוטה של 2 מחשבים מחוברים בנתב של smartcom הכל עובד תקין רק ה- emule לא מצליח להתחבר בהגדרות של הנתב כבר עשיתי Port Forwarding ובכל זאת לא עובד

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. שלום, אני ADMINISTRATOR, על דומיין מסויים. צריך להתקן בכל המחשבים FLASH, כמובן שהדבר דורש אדמין לוקאלי. אני יכול לעבור מחשב מחשב בעזרת היוזר שלי או ב-ACTIVE FIRECTORY, ולתת הרשאות לוקאליות של אדמיניסטראטור, אך הדבר יקח ממני זמן. האם מישהו מכם מכיר דרך קצרה יותר? אולי דרך GROUP POLICY? תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by billlgoldberg,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Tomerm,

ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by tsvika,

בין ראוטר, האב (hub), וסוויטצ'??

22. Started by D-M-X,

(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.

24. שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.