רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים,אחד מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. השאלה שלי היא כזאת במחשב שמחובר לראוטר מוגדר בהגדרות TCP/IP כתובת IP קבועה כולל הכתובת של הראוטר וכו' האם אני צריך להגדיר אותו דבר במחשב השני עם הכרטיס רשת האלחוטי או שני יכול להשאיר את ההגדרה על DHCP שיקבל כתובת אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-