רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קניתי LENOVO חדש, אני מנסה להתחבר לראוטר האלחוטי שלי בבית (NETGEAR) ואני לא מצליח. המחשב עובד עם כל ראוטר אלחוטי אחר והראוטר עובד עם מחשבים אלחוטיים אחרים שלי. בתמיכה של NETGEAR הציעו לי להוריד את כל ה FOREWALL. ככל שאני יודע אין FIREWALL והיחידי שקיים הוא של WINDOWS .גם כשאני מוריד את הנ"ל אין אלחוטי. האם יכול להיות שמתחבא שם FIREWALL שהותקן מראש (המחשב הותקן מראש ב LENOVO) ואיך אני מוצא אותו? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! ברשותי נתב אלחוטי Linksys WRT54GL חדש, מחובר למחשב הזה בקו חוטי ולמחשב הנייד באלחוט. האינטרנט מגיע דרך ה LAN של הקיבוץ, משמע אין מודם. בבית יש כמה חיבורי אינטרנט שנמצאים על אותו הסוויטץ' ( משמע הראוטר מקבל את האינטרנט מסוויטץ' ), ולחיבור נוסף בבית מחובר מחשב נוסף, שכאילו לא נמצא עם הנייד והמחשב הזה על האלחוטי, אבל נמצא איתם על הסוויטץ' המרכזי. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הזה לנייד אני מצליח, אבל מהמחשב השלישי שלא נמצא על הלינקסיס אני לא מצליח להתחבר לשניים האחרים, בגלל הרשת שלהם.. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להכנס לרשת של המחשבים? ואיך זה מתבצע? בתודה גדולה מראש.. גיא
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה, היום עברתי מהכבלים לבזק... קודם כל סתם לדעת: נראה לכם שעשיתי צעד טוב? דבר שני: איזה מודם טוב יש לבזק? לא אכפת לי שהוא יהיה גם ראוטר, אבל אם הוא לא ראוטר שיהיה לו יכולת לעבוד עם ראוטר...
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו? אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)? מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-