עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ELiA,

יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

4. Started by shabo,

שלום לכולם.. לאחר שהגדרתי פורט ברוטר, אני מקבל מהאתר www.canyouseeme.org תשובה שלילית לפורט.. להלן הצעדים שביצעתי: 1) הגדרתי אי פי סטטי 2) ביטלתי את הפיירול של ווינדוס 3)ברוטר הגדרתי את הפורט (60003) תחת הכותרת "Virtual server" (רוטר של אדימקס) 4) בתוכנה שיתוף הקבצים (bitcomet) בחרתי את האפשרות listing port והתוכנה לפעמים מזהה אותי ולפעמים לא.. כשאני נכנס לאתר ובודק את הפורט הוא לא מזהה לי בכלל.. מישהו אולי יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא מזהים אותי? פיספסתי משהו? אולי יש משהו עם האנטי ווירוס? יש לי קספרסקי.. (אני בודק באתר כשאר bitcomet פתוח..)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by TARON,

שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by elad2k,

הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by kobbyc,

היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.

15. אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by Zadu,

יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.