עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. Started by adlanm,

שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by fitch,

שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by amir85,

עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by cocooi,

אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by רועי202,

מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  19. יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריכה כרטיס רשת בשני המחשבים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by Rin,

בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.