רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רשת בבית של: 3 מחשבים נתב:speedtouch st - 510 -(מודם לשעבר) עם 2.5mb על 250kb סמייל 015+בזק רשת קווית יש לי את הנתב כבר שנתיים וחצי+ הנתב לא משהו - ניתוקים/מתחמם וכו' ואני חושב שהוא כבר עומד "לסיים את חייו" בשבוע האחרון היו לו בעיות , הוא פשוט התנתק לגמרי למשך יום וחצי אחרי בירורים אצל 015 ובזק שאמרו לי , שמבחינתם הכל בסדר ואני מחובר ללא בעיות לא מצאתי סיבה לניתוק החיבור היה חוזר לפעמים אחרי שמנתקים מהחשמל ומחזירים לזמן מוגבל , וגם כשמחשב אחד פועל אז יש חיבור והכל בסדר(לרוב) אבל , שיותר ממחשב אחד פועל אז זה כבר בעיה והחיבור "מת". ניסינו לחבר כבל קצר מהמחשב לראשי לנתב(אחרי שהחלפנו בכבל מאריך) אבל ללא תוצאות והבעיות נשארו אז מה אתם אומרים הוא , הנתב כבר א…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם יש קשר ומה אפשרי לעשות הגיוני שבכרטיס רשת יש הגדרה שצריך לשנות?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, קניתי LENOVO חדש, אני מנסה להתחבר לראוטר האלחוטי שלי בבית (NETGEAR) ואני לא מצליח. המחשב עובד עם כל ראוטר אלחוטי אחר והראוטר עובד עם מחשבים אלחוטיים אחרים שלי. בתמיכה של NETGEAR הציעו לי להוריד את כל ה FOREWALL. ככל שאני יודע אין FIREWALL והיחידי שקיים הוא של WINDOWS .גם כשאני מוריד את הנ"ל אין אלחוטי. האם יכול להיות שמתחבא שם FIREWALL שהותקן מראש (המחשב הותקן מראש ב LENOVO) ואיך אני מוצא אותו? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-