עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. Started by godar111,

שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by sky-net,

בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by abarbotel,

היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by h_yoav,

אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by ELiA,

יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by Rin,

בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by The-Fox,

לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

17. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

18. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל

20. יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  22. היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

דיונים חדשים בפורומים