רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השיט הרגיל...אז ככה תנסו לעקוב יש לי את המודם הנ"ל רציתי חייגן כזה שמתחבר אוטומטי אז עדכנתי לו גרסא (שימו לב שהוא לא משמש כראוטר בשלב זה של הסיפור,אני עדיין עם חייגן רגיל והכל.) בקיצור..אני בא להפעיל את תוכנה ה DC++,בקושי פועלת. לא מורידה לא מוצאת קבצים לא כלום. ניסיתי לכבות את הפיירוול של ה"ראוטר" למרות שהוא במצב מודם בכלל. לא עזר! אז אמרתי נשתמש בו בתור ראוטר...וזה מה שעשיתי. קינפגתי אותו כמו שצריך בדיוק לפי הספר,פתחתי את כל הפורטים הקיימים החל מ 1 ועד ל 65535. (שימו לב,אני עובד עם פיירוול חיצוני של McAfee. טוב,התוכנות עכשיו עובדות מצויין. גם האמיול וגם ה DC++ רק מה..הרצתי בדיקת אבטחה און ליין באתר של SYGATE ומה מסתבר? כללל הפורטים חשופים! למרות הפירוול.. מתחנן חברים תע…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש
-
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-