רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושד שהרשת שהקמתי בבית איטית מידי. זו רשת בין שני מחשבים עם כבל מוצלב רגיל. מהירויות שמדדתי בהעתקת קבצים הם: קובץ של 10MB ב-9 שניות, קובץ של 51MB ב-46 שניות. האם זה לא איטי מידי? האם יש בדיקה מקצועית יותר שאפשר לעשות? מהיכול לגרום לאיטיות כזאת? המהירות אינטרנט שלי היא 1.5MB של ברק.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית מורכבת מראוטר ו 3 מחשבים (אחד מהם אלחוטי). אל המחשב שלי אפשר להיכנס מכל מקום ואל שאר המחשבים איאפשר להיכנס משום מקום. כשמנסים להיכנס הוא כותב: [tt]is not accessible. You might not have permission to use the network resource שם מחשב\\[/tt] גם כשאני עושה PING מהמחשב שלי למחשבים האחרים לא מקבל שום חבילות מהם עריכה: לפני הרבה זמן פתחתי כאן אשכול עם בעיה כימעט זהה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340511.10
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-