רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כל הקיצורים האלה ומה פרושם: SNMP TFTP HFC UDP DNS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם אני יקנה את המוצר DWL - 650 לינק: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=772 אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום בעולם שתומך בזה בחינם? אני רוצה לקנות אותו בשביל להתחבר לאינטרנט כשאני אהיה בחול ספציפית אני אהיה בפארג בודפאסט והאזור ואני צריך אינטרנט (אבא שלי צריך) הכרטיס הזה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שמאפשרות רכישה של מוצר, נסיונו בבית (ספציפית מתאם ETHERNET לחשמל) ואם אני לא מרוצה, אני אוכל להחזירם ולקבל את כספי בחזרה. תודה על תשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הרשת עובדת ככה: אינטרנט ADSL PCI>מחשב א' WIN2000PRO>מחשב ב' WINXPPRO עם IP סטטי בשני החשבים שיתוף קבצים יש אבל אין אינטרנט במחשב ב' הGATEWAY מוגדר למחשב א מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה מראש לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-