רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
קודם כל קניתי את הראוטר הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 והכרטיס רשת הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=12 לאחר שאמרו לי ש-B זה נמוך לקחתי G. אני צריך עזרה איך אני מסדר את הרשת ושהיה אינטרנט שיתוף מדפסת וכמובן, רשת. במחשב אחד שמתי את הכרטיס והוא מזהה אותו והכל בסדר במחשה השני אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כשהמודם מחובר ל-WAN והראוטר עצמו מחובר למחשב בחיבור מספר 1 מתוך 4 החיבורי הרשת שיש לראוטר. ככה אני אמור לחבר את המודם? אם לא איך? בבקשה תנו לי מדריך, אם אפשר מדויק לדגם הזה. תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את שני הנתבים הללו, אחד מהם אני יתן מתנה למישהו והשאלה מה להשאיר לי, מבחינת איכות ואמינות איזה מהם עדיף?בעיות התנתקות וכו' דרך אגב ל 3COM יש שתי אנטנות יש לזה איזהשהיא משמעות?או יתרון? או שזה סתם גימיק או אקט עיצובי? אשמח לקבל ממכם תשובה. the Z-Guy
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חשבון דואר POP בשני מחשבים מחוברים ברשת ומה שאני צריך לעשות זה שבימקום שיוריד חלק מהדואר במחשב א וחלק במחשב ב אז אמרתי טוב בו נעתיק את הקבצים של הדואר(INBOX וכו') לשרת(ששמתי) ונשנה את ההגדרה של הSTORE FOLDER אבל זה לא נותן לי לעשות כזה דבר :'( האם יש דרך להגדיר שרת דואר או שאני אקבל את הדואר בשרת ואקרא בשני המחשבים זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד מהמירק והמהירות לא עוברת את ה 1kb בשום מקום יכול להיות שהספק חסם את הפורט? ואם כן אז איך אני עוקף את זה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להגביל את מהירות ההורדה,שליחה של המחשב השני. זה לא ראוטר, אלא רשת רגילה. וכמובן המחשב השני מחובר למחשב הזה. אבל אני צריך תוכנה שאני אוכל להתקין רק פה, כי אם הייתי רוצה להתקין שם אז פשוט הייתי מתקין תוכנה רגילה להגבלת מהירויות. תודה. אה ומשהו אחר מ bandwidth conntroler
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-