רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים,אחד מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. השאלה שלי היא כזאת במחשב שמחובר לראוטר מוגדר בהגדרות TCP/IP כתובת IP קבועה כולל הכתובת של הראוטר וכו' האם אני צריך להגדיר אותו דבר במחשב השני עם הכרטיס רשת האלחוטי או שני יכול להשאיר את ההגדרה על DHCP שיקבל כתובת אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי זוג ראוטרים 3CRWER100-75. מחוברים ב - WDS. המחשב שלי מחובר לראוטר שמחובר לראוטר השני שמחובר למודם (ומשם לאינטרנט). יש לי בעיית ניתוקים קטנים שאני חווה כל יום. העניין המיוחד בזה שאם אני לא פונה לרשת זה לא מתחבר לי חזרה, אז הפעלתי סקריפט בדיקה שבודק לי תקשורת לראוטר השני. זה התוצאות של הזמני ניתוקים שהיו לי היום עד עכשיו. לא משהו מיוחד, ממש עניין של 3 דק'... אבל אני רוצה לדעת יותר ככה שאני צריך להפעיל לוג מערכת איך אני עושה את זה בראוטר שלי? תודה יבגני
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני פרסמתי לפני כמה ימים ב eBay שאני מוכר switch, ואני ממש נואש ואין שום bids :-[. יש לי הרגשה כבדה מאוד שאני מוכר במחיר גבוהה מדי.. אז ככה, כמה אתם חושבים ש switch של Trendnet דגם TE100-S5P שווה? (ביחס לארה"ב!)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום אז יש לי מחשב שעליו יש VISTA ועוד מחשב עם VISTA שיחקתי C&C RED ALERT האחרון והיה סבבה אז חשבתי לחבר אותם לאינטרנט שמתי במחשב אחד שתי כ.רשת וחיברתי למודם במצב הבא: מודם . . . V מחשב 1 . . . V מחשב 2 ואז נוצרה הבעיה שבמחשב ה1 הוא רושם איי פי במחשק 127.0.0.1 ובמחשב 2 הוא רושם 192.168.18 וזה לא ניתן לשינוי עכשיו מה מוזר שבשתי המחשבים יש אינטרנט ורשת אבל אי אפשר לשחק בLAN
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר XEROX PHASER 3117, אני מעוניין להפוך אותה למדפסת רשת. אשמח לקבל המלצה לשרת מדפסות עם חיבור USB, בסביבות ה100 ש"ח. כנראה שאני אזמין מאי ביי. תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-