עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mono1litus,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. Started by arik_bulldog,

הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?

4. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by MiGHTyDuCK,

שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

יש לי זוג ראוטרים 3CRWER100-75. מחוברים ב - WDS. המחשב שלי מחובר לראוטר שמחובר לראוטר השני שמחובר למודם (ומשם לאינטרנט). יש לי בעיית ניתוקים קטנים שאני חווה כל יום. העניין המיוחד בזה שאם אני לא פונה לרשת זה לא מתחבר לי חזרה, אז הפעלתי סקריפט בדיקה שבודק לי תקשורת לראוטר השני. זה התוצאות של הזמני ניתוקים שהיו לי היום עד עכשיו. לא משהו מיוחד, ממש עניין של 3 דק'... אבל אני רוצה לדעת יותר ככה שאני צריך להפעיל לוג מערכת איך אני עושה את זה בראוטר שלי? תודה יבגני

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש

11. Started by avz,

יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שאני מנסה לחבר לרשת. נכנסתי כמנהל לספריות שאני רוצה להעביר ושיניתי את ההגדרה שלהם ל"shared", אבל אני מקבל הודעה על המחשב הקיים ברשת (עליו מותקן ווינדוס 10) " windows cannot access....שם התיקיה" אבל האות של הכונן מופיעה לי. חוזר ואומר, שיניתי את ההגדרה של התיקיה. רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by TerMiT_BoY,

שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. Started by geigera,

שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by dudy20,

שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אני לא ממש מבין בדברים האלה אז זה בסדר שיהיו לי שתי חיבורים לאינטרנט??? ויש לי רשת... http://img50.imageshack.us/my.php?image=cghv2ar.jpg

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by ido-nava,

יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by zvkel,

עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.

22. לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש

23. Started by Buffer,

היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Elad_m,

שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Oranili,

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים