עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HFDO5,

שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by sTorMx,

פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  9. יש לי שני מחשבים עם אותה גרסת חלונות Xp paek serves 2 חיברתי קבל רשת מוצלב ושני המחשבים מזהים שחובר אליהם כבל. אבל שני המחשבים לא משדרים נתונים אחד לשני ביטלתי את fire wall אבל זה לא עוזר איך אני משמיש את הרשת תודה מראש ski farm

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by Rebellion,

שלום יש ברשותי רשת אלחוטית - עובדת מעולה. אך כששני המחשבים משתמשים במאבי אינטרנט נוצרת איטיות ניכרת וזה בא לידי ביטוי ב"לאגים" במשחקי רשת. עכשיו השאלה שלי היא: האם הלאגים הם כתוצאה מרוחב פס נמוך (1.5MB) המחולק בין שני המחשבים או שמא זה לא אפשרי ששני מחשבים ישחקו במשחקי רשת באותו הזמן(או משהו בסגנון)? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון

16. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2

18. אז ככה, הנה הנתונים הבסיסים של הרשת א - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ב - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ג - מחשב נייח עם 98 SE מחובר לראוטר בשיטה החוטית מכיוון שאין אפשרות של ניהול משתמשים לא הוגדרה סיסמה לADMINISTRATOR ואין אפשרות לשנות את סוג השיתוף ד - מחשב נייד עם XP HOME מחובר לראוטר בשיטה האלחוטית אין אפשרות לביטול סוג השיתוף וניהול המשתמשים ולא הוגדרה סיסמא לADMINISTRATOR ועכשיו הבעיות. מחשב א' וב' רואים אחד את השני והגישה אליהם מלאה, השיתוף תקין - כדי להכנס לאחד המחשבים יש להכניס…

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by rrt,

יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by aquas,

היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש

24. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by arik_bulldog,

הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?

דיונים חדשים בפורומים