עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by h_yoav,

שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום רב לכולם, אני מאוד מקווה לקבל עזרה בתופעה שמטרידה את מנוחתי בימים האחרונים. אז ככה, יש ברשותי שלושה מחשבים. לצורך העניין, אני אגדיר אותם כמחשב A , מחשב B ומחשב C. מחשבים A ו- B הם העקריים ומחשב C אינו דומיננתי ומשמש לאחסון קבצים בלבד. על כל שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP SP2 כולל כל העדכונים האחרונים מ Windows update . במחשבים A ו- B מותקן Zone Alarm suite שזה פיירוול + אנטיוירוס. במחשב C מותקן קרספסקי אנטיוירוס ופיירוול מובנה של SP2 . שלושת המחשבים מחוברים ברשת באמצעות נתב + פיירוול מובנה בנתב. יש בניהם אינטרנט משותף + שיתוף קבצים. המערכות הפעלה מותקנות לפחות 8 חודשים על גבי המחשבים. את הנתב התקנתי לפני 2-3 חודשים. מאז שהתקנתי את הנתב, לא ניתקל…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by urich,

טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Liran Cohen,

אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by ido h,

שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by elad-k1,

רציתי לדעת אם firewall מאיט את האינטרנט יש לי firewall של וינדוס הרגיל מקושר כולל חומת אש רציתי לדעת אם זה מאיט את הקצב של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת איזה ספקית יותר כדאי לי לקחת (כבלים לצערי בבניין) בשביל גיימינג, אני צריך פינגים נמוכים ולא איכפת לי ממש ממהירות גלישה העיקר פינגים....... זה טיפה דחוף אז תודה רבה אם תוכלו לענות! תודה, דניאל

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by TerMiT_BoY,

שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by vk,

אני קונה ראוטר BR-6204Wg אני צריך המלצה לכרטיס רשת ושיהיה טווח של איזה 10 מטר בין המחשב ושיעבור דרך קירות בלי בעיות מיוחדות...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by amir85,

עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by 69,

רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.