עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AxeOr,

אני רוצה לנתק את המחשב הנייח מהראוטר ולהעביר אותו לסלון, ולכן אני צריך מתאם WIFI, רציתי לדעת אם יש אחד מומלץ והאם אלו שמתחברים דרך USB מהירים מספיק ? הראוטר הוא N600 של בזק תומך ב5GHZ, לא יודע אם זה קריטי. המהירות גלישה בבית היא 40MB ואולי בעתיד תהיה 100MB. בנוסף רציתי לדעת האם שימוש במאריך USB יפגע בביצועים של המתאם? המחשב יושב בקופסא ולא תהיה קליטה טובה לכן רציתי מאריך שיתחבר למתאם ויגרום לו להיות קרוב יותר לסביבה פתוחה..

2. כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. Started by spatz,

רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Alon_Solo,

במחשב נייד מהשנים האחרונות זאת לא בעיה - פשוט מחכים שמערכת ההפעלה תעלה והכל קורה אוטומטית. הבעיה שבמחשבים נייחים אין כרטיסי רשת אלחוטית כסטנדרט. אולי אני רק אקדים ואומר שאני גר עם שותף שלו יש אינטרנט. מבדיקה שעשינו מול הספק הומלץ לנו על נתב אלחוטי ולא על נקודה פרטית לכל אחד (אם אתם יודעים אחרת - זה הזמן לשתף ולהסביר למישהו שלא בדיוק שפיץ בתחום). אני רק נכנסתי לדירה ומעוניין לרכוש מחשב חדש שידע לתמוך ברשת אלחוטית בשביל שכל עניין הנתב בכלל יהיה רלוונטי. המחשב שאני קונה יהיה מבוסס AMD ולוח האם יהיה ככל הנראה עם צ'יפסט של 780G. ראשית אני רק רוצה לוודא סופית שאין תמיכה o\b ל-WLAN ב-chipset ובהנחה שלא לשאול כבר עכשיו אם הרכיב הבא ייתן לי מענה: כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW7128G P…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by srulikg,

מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  7. שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  8. שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?

9. Started by Shay08,

אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by wok2000,

היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר נתב TP-LINK 941 כרפיטר מול HOTBOX של הוט ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Zadu,

היי, יש לי פורום SMF ואני רוצה להגדיר את השליחת מייל לאנשים כאשר הם שוכחים סיסמה לדוגמא. אני רוצה לעשות את זה דרך hotmail. מה ההגדרות SMTP בשביל hotmail לשליחה כזאת?

13. זה כבר דיי הרבה זמן שמדברים על הNGN הזה וזה התחיל כבר משנה שעברה, אבל נראה שבינתיים אין שום התקדמות ? ומצד HOT בכלל נראה שהם נרדמו באמצע שמירה ואין איתם שום התקדמות טכנולוגית בתחום האינטרנט בכלל אני כל הזמן נכנס לאתרים של בזק וHOT כדי לראות אם יש התקדמות כלשהי אבל לא נראה שיש למישהו יש מידע על הנושא הזה שאולי לא פירסמו עדיין?

14. למה המהירות בין המחשבים שמעבירים קבצים איטית ביותר? הכי מהר זה 2 מ"ב יש לנו את הראוטר של D LINK של בזק יש מחשב אחד שמחובר עם כבל ועוד 2 שמחוברים עם wi fi ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by wooper,

שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by Sygnus,

שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. Started by NuXeR,

היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. הי שלום, בבקשה עזרו לי, איך מונעים מהפנייה האוטומטית לאתר מקומי, למשל: אני רוצה לגלוש באתר דיסני הגרסה האמריקאית/אנגלית. אני מקיש את כתובתו www.disney.com וזה מפנה אותי אוטומטית לאתר דיסני הישראלי: www.disney.co.il ניסיתי להקיש את הכתובת הבאה: www.disney.com/ncr ncr- no country redirect אך ללא הועיל אותה בעיה מתרחשת עם האתר של מיקרוסופט, פלייסטישן 4 וכו' בנוסף, נניח ואני רוצה להזמין טיסה ב www.skyscanner.com אז הוא באופן אוטומטי מראה לי את השער בשקלים. מי ביקש?! בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  22. זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות

24. שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.