רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מחשב קולנוע ביתי נמצא בשלב בחירת המפרט, שהוא סגור כמעט עד הסוף. מה שנשאר פתוח הוא רשת אלחוטית. יש לי ניסיון רב בהתחברות לאינטרנט ובשימוש בנתב חוטי לחיבור בין מחשבים סמוכים. לצורך מחשב הקולנוע הביתי נדרשת רשת אלחוטית לחיבור בין 2 מחשבים בלבד המחשב האחד של הקולנוע הביתי נמצא בסלון והמחשב השני, המקבל תכנים דרך האינטרנט, נמצא בחדר העבודה, כאשר המרחק בי החדרים הוא די קטן, בסביבות 5 - 6 מטר. השאלות: 1. לחיבור אלחוטי בין שני מחשבים בלבד, האם יש צורך בנתב אלחוטי, או שמספיק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד בכל מחשב? 2. מבקש המלצה לכרטיס (ונתב, אם נדרש) אלחוטיים, שיתנו העברת נתונים בקצב גבוה מאד, או קצב גבוה מספיק לנגינה בזמן אמת של תכני Full HD (1080p) . יש חריצי PCI פנויים בשני המחשבי…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר סימון אוטומטי להודעות כ"נקרא" לאחר פרק זמן מסוים נניח שעה מרגע קבלת ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תראו מה הבעיה שלי. יש לי מס' אתרים שבשביל לגלוש בהם צריך לשנות בכתובת פשוט מס' של העמוד. (זה מונע POP-UPS ועוד מכה דברים) בשאלה שלי היא האם יש תוכנה שבלחיצת כפתור תשנה בשבילי את המס' של העמוד, אני רק צריך או כל הזמן 1 למעלה או למטה. אולי יש איזה אפשרות לעשות זבר כזה בHTML או JAVASCRIPT?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-