עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tamirrr,

אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  2. היי אני מחובר בADSL של בזק. יש לי מודם RTA 1320 יש לי אותו כבר די הרבה זמן, ומקונפג להיות גם ראוטר וגם מודם ADSL וכו' - מחובר לSWITCH ומשם למחשבים שיש לי בבית. לאחרונה (שבועות אחרונים) יש לי בעיית התחברות קשה אני יכול להיות מחובר כמו עכשו, ואחרי כמה דקות (לאחרונה כל איזה 5-10 דקות זה קורה), המודם פשוט מתנתק. יש לו 4 נורות, והנורה שמתכבת זה נורת הPPP ולעיתים (לא תמיד) גם נורת הDSL מתכבה. לרוב המודם אחרי איזה 3-5 דקות חוזר לעצמו (כלומר הנורות כולן נדלקות והוא מתחבר לרשת) וחלק מן המקרים לא, ואני חייב לכבות ולהדליק אותו. אני חייב לציין שזה ממש מעצבן ומשגע אותי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by GetRich,

כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by amitey,

ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

6. Started by eliXir,

עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  7. יש לי בבית רשת של EDIMAX6574N אליה מוחברים 3 מחשבים באופן חוטי... ועוד מחשב אחד באופן אלחוטי (שאליו מחוברת מדפסת שמשותפת ברשת) לאחרונה קניתי מחשב נייד של סוני.. vaio NW130J.. לאחר שחיברתי את הלפטופ לרשת אני לא רואה את המחשב כחלק מהרשת.. כלומר שאני משתף קבצים מהלפטטופ אני לא רואה אותם ברשת במחשב הנייח (המחשב לא מופיע כחלק מהרשת) וכך גם להפך.. עכשיו אני רוצה לסדר שאני אוכל להדפיס ישירות מהמחשב הנייד (הוא נועד לאוניברסיטה.. ככה שאני מעריך שיש הבנה מדוע זה חשוב) איך אני מסדר את העניין? (אם זה לא היה ברור מכל הנייחים אני מצליח להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב האלחוטי בו המדפסת מחוברת..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  8. יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?

9. Started by HFDO5,

שלום יש לי מחשב עם חיוג לאינטרנט 56K (כן כן כמו של פעם) בהגדרות שלו אם אני לא שם לו שרת פרוקסי מסויים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ולא לאף אתר ב ICQ הגדרתי לו FIREWALL HTTP והכנסתי שם את כל הפרטים אבל לא בכל תוכנה שדורשת אינטרנט יש מקום למלא FIREWALL וגם אם יש ברובן אין את האופציה של שרת FIREWALL HTTP איך אני יכול להגדיר שכל תוכנה תעבוד אוטומטית דרך השרת? יש איזה תוכנה שיודעת להעביר את כל התעבורה של האינטרנט שלי אוטומטית דרך השרת שאני רוצה? או איך אתם מציעים לי לעבוד עם תוכנות שאין בהן הגדרות של FIREWALL HTTP? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. יש לי נתב מדגם SIEMENS SL2-141 עכשיו למחשב השולחני הוא מחובר עם כבלים והכל עובד כמו שצריך... אבל אני לא מצליח להתחבר אליו עם הנייד... אני עכשיו נמצא ב Network and Sharing Cener (ויסטה) הוא אומר לי שהמחשב הנייד שלי הצליח להתחבר למודם אבל הוא מראה לי שאין תקשורת בין המודם לאינטרנט עצמו... אבל מהמחשב למודם יש תיקשורת תקינה לחלוטין... לפי דעתי זה אולי בעיות הגדרות DNS? אני אשמח לקבל את עזרתכם. אם זה חשוב אני מחובר עם בזק ובזק בין לאומי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום , אני עובר היום לתשתית של בזק באינטרנט , הטכנאי אמור להגיע עוד מעט. איזה מודם הכי טוב לקחת בבזק ? ואם זה משנה אז הראוטר שלי הוא EDIMAX 6204WG ויש לי גם D-LINK 604 תודה רבה על העזרה

14. שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?

15. Started by whitiger19,

ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by LioR CoHeN,

במקרה הגיע לידי אחד כזה: http://www.speedstream.com/datasheet_5360.html אין בקושי פרטים ואין כלום... מישהו מכיר ויכול לתת לי נתונים עליו? איך בדיוק אני מפעיל אותו או איך לדוגמא אני מגיע לממשק שלו? (לדוגמת ALCATEL PRO שאפשר לעשות לו TELNET או דרך HTTP ל 10.0.0.138)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לנו רוחב פס גדול אני לא יודע כמה..... (הוא מחלק את זה לכל בנאדם לכמה שנראה לו) ולי הוא שם 10K וזה מזה מעצבן .... לפני איזה שבועיים הצלחתי למצוא שיטה להפיל את המערכת אינטרנט לכמה שניות.... ואז אחרי שעשיתי ריסטרט היה לי 120K שזו המהירות הנורמלית.... אבל עכשיו הוא דיבר עם איזה טכנאי אני חושב והם עשו איזה משהו שההגבלה של האינטרנט חוזרת אחרי שתי שניות... יעני אחרי שאני עושה את הדבר הזה זה עולה ל120 ואחרי שניה (זה לא מספיק להראות לי 120) וזה חוזר ישר ל10 או לכמה שהוא שם וזה ממש לא הרבה.... עכשיו: בקונפיגורציה של הכרטיס שלי (ADSL) יש אפשרויות : ADSL MODE..... (כמו שרואים בתמונה) VPI\VCI ששמה זה מספרים שבעיקרון לא אמורים לגעת בהם אבל אין לי מושג מהם אומרים.... ו PROTOCOL שיש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by itzik_y21,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by knows all,

אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  22. התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by bd,

תשמעו אני צריך לפתוח פורטים לאימיולל איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by The-Crush,

שלום אני מעונין לשתף 2 מחשבים לאינטרנט וכמו כן אני מעוניין ששתי המחשבים יוכלו להעביר ממחשב אחד למחשב שני קבצים... והאם תוכלו להמליץ לי על חברה טובה של ראוטר ומחיר סביר של עד 500 ש"ח גם שיהיה גם אלחוטי....תודה.. ויש לי שאלה קצת טיפשית אבל אני לא כל כך מבין - ראוטר זה גם מודם כמו שמקבלים בדרך כלל? :s05: ותודה מראש על כל מי שיעזור לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.