רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שהוא לא מחובר לשום מחשב( חוץ משלי) אין לי כרטיס רשת ואני גולש בצורה טובה . התמיכה התכנית של ברק אומרים שהם לא תומכים בזה בלי כרטיס רשת ושהם לא יודעים מה לעשות הבעיה התחילה שבוע שעבר עשיתי GHOST היה לי זון ארם מחקתי את התוכנה ושהפעלתי את אימיול הוא מראה שהוא מאחורי חומת אש . יש קשר בין שתי הדברים? (בין זה שמחקתי את התוכנה להגבלה על ההורדה) דיברתי אם ברק נציג התמיכה אמר לי זה משהו בפורטים שינתי את הפורטים אבל קיבלתי הודעה שיש התנגשות ב: IP מזה אומר התנגשות IP? יכול להיות שחומת האש של הראוטר מגביל אותי או שזה ברק עושים הגבלות על גולשים כרגע אני גולש בלי אנטי ווירוס השאלה אם אני יתקין זה יפתור את הבעיה ? האם זה קשור שאין לי כרטיס רשת ? מה אני אמור להגיד לנ…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לעשות שיתוף ביניהם עקבתי אחרי המדריך בwww.netcheif.com עשיתי enable net bios בשניהם יש אותו workgroup עשיתי שיתוף תקיות בשני המחשבים ואין בשני המחשבים firewall הבעיה היא שהמחשב שלי מזהה את המחשב השני כלומר שאני עושה view workgroup computer רואים את המחשב השני אבל דרך המחשב השני אי אפשר לראות את המחשב שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מבקש להתנתק מהכבלים,מה הפעולות שהם עושים? האם הם מנתקים את את המודם ע"פ ההגדרות שנמצאות אצלם וחוסמים את הגישה מהמודם הספציפי הזה? במידה ואני עובר דירה,ומבקש להתנתק מהוט, ויש לי נקודה פעילה ותקינה של הוט בדירה שאליה אני עובר , האם אפשר יהיה להתחבר עם אותו מודם של הוט (שלקחתי מהדירה הקודמת) לנקודה הזו ולגלוש באינטרנט אחרי שהתנתקתי מהוט? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שידרגתי את מהירות האינטרנט ל5 מגה והחלפתי את המודם הישן M-ADSL-USB-C50 למודם חדש AZTECH 600E המודם הישן הוא USB והחדש ETHERNET האם עדיף מודם USB או ETHERNET?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות X360 ELITE . שאלה ראשונה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תעזרו- זה נכון שהדגם של ה ELITE כולל תמיכה מובנית ב WIFI? עכשיו יש לו מודם USB ממש ישן של בזק, אז כמובן שהוא צריך להשתדרג. הצעתי לו לקחת מודם של בזק- ולחבר לו ראוטר חיצוני. הוא התקשר אליהם, והציעו לו מן "מודם-ראוטר" זה מן ראוטר שמחברים לקו, והוא אלחוטי. זה שווה משהו? ז"א איך הקליטה שלו? וכמה חיבורים רגילים(עם כבל) אמורים להיות לו? אם אני רוצה, אפשר להחליף אנטנה? ז"א זה חיבור סטנדרטי? אין לי כרגע פרטים על הדגם, אבל עם זיכוי על המודם הישן שלו, הם הציעו לו אחד כזה ב 10ש"ח למשך 24 חודשים. כדאי לו לקחת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים הפסיקו 2 המחשבים שברשת הביתית שלי לתקשר. הרשת קיימת פחות מחודש, ועד עכשיו עבדה פיקס. המחשבים מחוברים בכבל ישר עם סוויץ'. חיבור נפרד לאינטרנט (ואפשר להתקשר מהאינטרנט בשני המחשבים בהצלחה). אינטרנט בכבלים. למישהו יש רעיונות מה קרה פתאום? בחיבורי רשת אני רואה את הכוננים של שני המחשבים, ובתקשורת הוא כותב לי שהם מקושרים, אבל תכלס הוא לא נותן להיכנס לכוננים של המחשבים ברשת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מודם ראוטר Siemens sl2-141 אשר מחובר לאינטרנט ולמחשב. ברצוני לחבר למחשב נוסף בביתי אשר הינו רחוק מהראוטר הקיים ראוטר נוסף linksys wrt54g, כדי להגביר את הטווח. חפשתי בפורום ובגוגל איך עושים זאת, אך כל ניסיונתיי כשלו. לפי מה שהבנתי 2 הראוטרים תומכים באופציה הזאת (wds) אבל למרות זאת איני מצליח לחבר ביניהם. איך עושים את זה? תודה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
זה התחיל היום/אתמול, פעם בכמה דקות (10 נגיד) האינטרנט מפסיק לעבוד, ויש משולש צהוב עם סימן קריאה על הסימן של הרשת. בגלל שזה חוזר לעבוד אחרי 10-20 שניות אני לא מספיק לברר מה הבעיה (דרך ה"פתרון בעיות" או כל דבר כזה) זה לא בעיה במחשב - זה קורה בכל המחשבים בבית. הדגם של הראוטר - מישהו יודע מה יכול לגרום לדבר כזה? מה כדאי לבדוק?
-
- 21 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היינו לשמור בו תוכנות ולהריץ עליו תוכנות לפחות כאלה שלא דורשות התקנה יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני כיום בתשתית של הוט כולל הספקית של הוט ואני מרוצה, יש לי אבל רק 30 מגה.. אם אני עובר לסיב אופטי זה באמת עולם אחר? איפה ההבדל בעצם? לא משנה איזו חברה, כל עוד היא תומכת בסיב האופטי כדאי לי לעבור? זה יציב? או שהציוד של החברות עושה בעיות וניתוקים עדיין?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום קניתי ראוטר L2TP, ולפי ההוראות לאחר שחיברתי את המודם לראוטר ואת הראוטר למחשב(בדקתי את כל החיבורים וה"WAN" בראוטר אף היבהב, וכך גם המודם הראה פעילות תקינה) אבל כאשר ניסיתי לכתוב את כתובת הIP שצויינה בהוראות ההתקנה של הראוטר, הדפדפן לא הציג לי כלום :'(. אני מקווה שתעזרו לי, דרך אגב אני חדש כאן ומקווה להשתלב, אני די מבין במערכות מחשבים אבל כנראה תחום הרשתות והאינטרנט הוא לא התחום החזק שלי .
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
עד עכשיו שנים הייתי עם TPLINK W9980 , בשני בתים שונים ובשניהם היו בעיות של התנתקויות רק של ה WIFI לפעמים.. אני מחפש מודם ראוטר חזק שיחזיק שנים ויתאים לכל החברות פה (בזק\אנלימיטד\כל הפייבר וכו..), שיהיה בו וקטורינג וכל מה שצריך.. לא מבין בזה הרבה.. אבל מעדיף לא TPLINK תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הראוטר האלחוטי שלי 3COM שבק. מחפש להחליפו לראוטר אלחוטי N איכותי ואמין עם פורטים של ג'יגה. שיחזיק מספיק connections ולא יחנק עם קו של 12 מגה בכבלים. מחוברים אליו 2 מחשבים בכבל ועוד כ-6 התקנים באלחוט. רוצה יכולת להזרים סרטי HD ברשת ( אפשרי ?? ) חייב לקנות היום. תודה מראש מנו
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-