רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לכלבים 3/278, ויש לי בעיה מציקה מאוד, אני מוריד מהמחשב שלי במקסימום 280 וזה כולל אתרי בדיקות מהירות ישראליים, וכמה הורדות בו זמנית, ואני אמור לקבל מן הסתם יותר... ~375, במחשב השני ברשת שמחובר אלי בכבל מוצלב אין בעיה והוא מוריד על המהירות המקסימלית ללא שום בעיה, יש לציין שהמודם כבלים גם מחובר למחשב שלי, אין לי שמץ של מושג איך הבעיה הזו צצה פתאום, ושיחזור מערכת לא יעזור לי כי אין לי שיחזור לנקודה מוקדמת יותר מה 7 לנובמבר (וגם אז הייתה הבעיה המדוברת) ולכן זה לא ממש יעזור לי... יש לי במחשב מותקן NOD32 וזון אלרם, ככה שלא נראה לי שספייוור, סוס טרויאני, או וירוס כלשהו חדר למחשב ושיבש לי את הקונפיגורציה, אין לי שמץ של מושג איך לתקן את הבעיה, וממש לא בא לי לפרמט את…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מחשב מיועד להורדות לותוכנות שיתוף קבצים. הבעיה שלי היא החיבור בין שני המחשבים- 1. אין לי מסך נוסף כדי לשלוט על המחשב הזה 2. אני יכול לחבר את המסך של המחשב שלי דרך מפצל גם למחשב הורדות ואז לשלוט בשניהם דרך מסך אחד , הבעיה היא שזה מוריד לחלוטין מהביצועים של המסך 3. ישנה אפשרות שאני מחשב את המחשב לרשת מחשבים שלנו בבית, הבעיה היא שאם אני מוריד דברים לא נכונים כמו וירוסים וכדומה, הם יכולים בקלות לפלוש למחשב של אבא שלי , שם יש קבצים מאוד חשובים שקשורים לעבודה של אבא, האם יש דרך לחסום לחלוטין את המחשב של אבא מכל הרשעים? 4. במקרה הגרוע ביותר אני אאלץ לחבר את המחשב הורדות לחיבור אינטרנט משלו . שמעתי שיש תוכנות בשם VNC שמאפשרות לשלוט על מחשב מסוים דרך …
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-