רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! התקנתי על הWIN 2000 את הWIN XP כרגע... ב2000 יש לי הגדרות רשת ובהן אני מחובר להאב (שמחובר לאלקטל משודרג) בקיצור, הכנסתי את אותן הגדרות גם בWIN XP ומשום מה לא עובד לי שם... מישו יכול לעבור איתי על כל ההגדרות שצריך בWIN XP... אני חדש איתו מאוד ואין לי מושג איפה צריך מה צריך... בקיצור, אשמח לתגובות מהירות ועוד יותר אם מישו ייצור איתי קשר באיציק 109354512 תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב שעליו יש VISTA ועוד מחשב עם VISTA שיחקתי C&C RED ALERT האחרון והיה סבבה אז חשבתי לחבר אותם לאינטרנט שמתי במחשב אחד שתי כ.רשת וחיברתי למודם במצב הבא: מודם . . . V מחשב 1 . . . V מחשב 2 ואז נוצרה הבעיה שבמחשב ה1 הוא רושם איי פי במחשק 127.0.0.1 ובמחשב 2 הוא רושם 192.168.18 וזה לא ניתן לשינוי עכשיו מה מוזר שבשתי המחשבים יש אינטרנט ורשת אבל אי אפשר לשחק בLAN
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ועוד שני חברים שלי פתחנו אתר שעכשיו בשלבי פיתוח ( אבל כבר אפשר להיכנס להירשם ולהיתרשם ) אבל אני צריך עזרה בקשר לכוכבים של המשתמשים ושם המנהלים... אני מחפש סידרה של כוכבים מכוכב 1 עד 5 שיהיה גדולים, אין לי מושג מאיפה לחפש ואני ממש תקוע עם זה !!! HELP PLZ
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי טוב ויציב שתומך במהירות של 1GB, אני מחובר לסיבים אופטיים של סלקום במהירות 600MB ואני רוצה לחבר מחשב נייח לרשת האלחוטית. הראוטר של סלקום מחובר למערכת MESH של TP-LINK DECO M5, רציתי לדעת קודם אם זה אפשרי להציב את אחד הנתבים של ה-MESH ליד המחשב נייח ופשוט להעביר ממנו כבל לכרטיס רשת? במידה וזה צריך לעבוד, האם החיבור יהיה יציב? ובכלל, איזו מהירות אני יכול לקבל בחיבור כזה? במידה וזה לא אפשרי אז אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי, חשבתי על האופציות למטה: Netgear Nighthawk AC1900 ASUS PCE-AC88 Dual-Band 4x4 AC3100 אם יש מתאם טוב יותר בטווח מחירים הזה אז אני כמובן אשמח לדעת, תודה רבה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם אני יקנה את המוצר DWL - 650 לינק: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=772 אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום בעולם שתומך בזה בחינם? אני רוצה לקנות אותו בשביל להתחבר לאינטרנט כשאני אהיה בחול ספציפית אני אהיה בפארג בודפאסט והאזור ואני צריך אינטרנט (אבא שלי צריך) הכרטיס הזה יעזור?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי. יש לי מודם hotbox, כשאני מדליק את המחשב, התוכנות שעולות ודורשות אינטרנט, מציגות מסך dial up, כשבזמן זה אני כן מחובר ישירות לאינטרנט. המצב מסתיים בכך שלא רק שיש לי 5 מסכי login, אלא גם 5 מסכי dial up מעצבנים שעלי לסגור. מה אפשר לעשות? האם הבעיה בהגדרות המודם? (אני עם המודם כבר כארבע חודשים, ההודעות התחילו להופיע לפני כשבוע)
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-