עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

3. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?

7. Started by yoavsc,

שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. התחדשתי בראוטר ‏Linksys WRT54GL וכרגע לפחות שתי מחשבים מחוברים אליו ישירות עם RJ45 הבעיה היא שיש לי מודם USB (ה ALE 150 ) שמחובר במחשב אחד (מוגדר ועובד כמו שצריך) ורציתי לשתף אותו עם הראוטר כדי שהראוטר יוכל להעביר את האינטרנט לשאר המחשבים (והאייטאצ' ) אבל אני לא בטוח כל כך איך, אני אשמח לכל עזרה בנושא !

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by amit2681,

שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by eyaler,

שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?

12. Started by xDa,

מה נשמע חברים ? אף פעם לא היה לי ככה, אבל בזמן האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים. נע בין 5-20 אחוז. עכשיו, ברמת העיקרון זה קרה לי מאז שצירפתי לבית את הדקו של TP-LINK. חבר הגיע ואמר לי שצריך IP קבוע או משהו כזה, ומה שהוא עשה הוא חיבר את המודם שלי (BE של בזק) לדקו ואת הדקו ישירות למחשב בקו. וניתק את האופצייה של ה WIFI בנתב של BE. איך אני מתקין בצורה הנכונה והטובה את הדקו, בלי שיהיו לי פאקטים ? הוא הרי לא אמור להיות מחובר למחשב ישירות, אני דיי בטוח שהוא גורם הבעיה.. מישהו יודע לומר לי משהו בנושא הזה ? תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין

14. Started by spz,

אז ככה, יש לי 1.5 מגה של הוט, והספקית היא ברק013. במחשב הישן היה יורד לי על 190+220 וזה לפעמים היה מגיע ל300 לפרקים קצרים. הבאתי מחשב חדש היום, חיברתי והכל, ובבדיקת מהירות (גם של ברק וגם של נטוויז'ן) יוצא שאני מוריד בקצב של .150-185 מה פשר הדבר? חשבתי שהמהירות תלויה במודם ולא במחשב עצמו. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  15. אהלן. אתמול בלילה התחילה להיות לי בעייה רצינית עם Lag ופינג בסטארקראפט 2. פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. עשיתי בדיקת traceroute לשרת האירופאי של Battle.net ויצא לי שם סלט רציני (אתם יכולים לראות הכל פה: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2222302448). אמרו לי לדבר עם הספק (בזק בינ"ל), דיברתי איתם ואם הוט שעתיים, עשו לי reset למודם, וכלום, עדיין בעייתי. יש מצב שמישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by salsaman,

יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by daniel5431,

אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by aish,

אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by warezon,

יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים