עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלומות לכולם, אני מחובר דרך קווי זהב לאינטרנט המהיר בכבלים. קיבלתי ראוטר אלחוטי של גיגהבייט מדגם GN-B49G. הבנתי שכאשר אני מחבר ראוטר הצורך בחייגן מתבטל, אבל אני לא מצליך להגדיר את כל העניין הזה נכון, בנוסף אני לא מצליך להגדיר כך שיהיה אינטרנט במחשב השני ברשת ללא חייגן. כלומר אין שיטוף אינטרנט אמיתי, ואין שיטוף קבצים, למעשה אין בכלל רשת נראה לי. אם תוכלו להפנות אותי למדריכים רלוונטיים להגדרות רשת אלחוטית, ולהגדרות ראוטר. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! רום

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by thrioue,

שלום לכולם!! אני קניתי מחשב חדש, ואחרי שהתקנתי את המערכת ההפעלה אני ניסיתי להתקין דרייברים.. אף אחד מהדרייברים לא עשה לי בעיות, חוץ מזה של ה Ethernet משמע אין לי אינטרנט במחשב החדש.. ניסיתי להתקין את הדרייבר עצמאית (לא מהדיסק של לוח האם) והוא אומר לי את ההודעה הבאה: No network interface card exists in the machine. please plug the adapter to the extention slot of connect a cable to ethernet network device if this computer enables "deep slumber mode" למישהו יש מושג מה העניין? לוח האם Asus P5Q SE2 כרטיס הרשת מובנה בו.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by אוורסט,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by _Cyoher_,

אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by GerberMan,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח ומחשב נייד. שניהם מחוברים לאותה רשת, כשהנייח מחובר פיזית לנתב אלחוטי והנייד מחובר אלחוטית. אין שום בעיה עם האינטרנט והכל טוב ויפה. בנוסף יש לי שיתוף במחשבים והכל ובדרך כלל אני אכן מצליח לגשת ממחשב למחשב, לראות קבצים, להזיז אותם והכל! משום מה אחת לכמה זמן כשאני מנסה לגשת ממחשב למחשב מופיעה לי הודעה שאין הרשאות! (מצורף) ממש מוזר העניין והפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשבים (לפעמים את שניהם ולפעמים רק אחד מהם). בקיצור תמוה ולא ברור, לא פעם ראשונה שזה קורה לי... אני נתקל בעניין הזה די הרבה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה וחג שמח!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by asafmag,

שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by polip,

הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. הראוטר הוא של NetGear מדגם WGT624v3 RV. על האריזה כתוב שהוא תומך ב802.11G ו 802.11B... הכרטיס צריך להיות חזק (המחשב השני נמצא כמה קירות יותר רחוק..) האם זה יהיה טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7651 ? בראל.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by eranmor,

אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor

17. Started by nimrodim,

יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL. אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים. שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP. עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש. במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי. במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום. בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL. פינג בין המחשבים תקין. מיואש - :-[ חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה? שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANP…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש

19. מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by amitaiz,

יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Kukishin,

השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים. אנא התייחסו, תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. היי, יש לי מודם כבלים Motorola SB5101 (חיבור קבוע, ללא חייגן), ומחובר אליו D-Link DAP1160 AccessPoint. עד כה הצלחתי לגלוש מהנייד דרך ה AP קניתי מחשב חדש וכשניסיתי לחבר את שניהם ביחד נהיה מצב שרק אחד מחובר והשני לא. עד לחיבור ה-Desktop, הנייד הצליח להתחבר גם דרך ה-Wireless וגם דרך כבל הרשת. עכשיו, כשחיברתי את ה-Desktop יחד עם הנייד כשהנייד דרך WIFI ואילו Desktop דרך כבל הרשת, הוא לא הצליח להתחבר, והנייד היה מחובר דרך ה-Wireless ואחרי ריסט ה-Desktop התחבר, אבל הנייד לא מצליח להתחבר... חוסר-חיבור במובן של: Desktop - מראה Limited or no connectivity. Laptop - נראה מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאינטרנט.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים