עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by warezon,

יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Internal,

בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by IME3,

מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. Started by wow,

יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם מודם שהו גם ראוטר (בשני המחשבים יש לי XP PRO),והאב רגיל. השאלה שלי היא איך מתחלק הרוחב פס ז"א מה קורה למשל שאחד המחשבים רק דלוק ולא עושה כלום ומה קורה גם שאחד המחשבים מכובה האם הרוחב פס גדל,קטן במקרים כאלו? דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by ohadbx,

אז ככה יש לנו כרגע 2 מחשבים בבית (אחד אצלי בחדר ואחד בסלון) שמחוברים ברשת והמחשב שלי מארח את האינטרנט. בקרוב נקנה מחשב חדש שיחליף את זה שבסלון, ככה שיוצא שיש מחשב מיותר שאין ממש מה לעשות איתו. חשבתי בהתחלה סתם לפרק ולהתעלל ו, אבל אולי תוכלו להציע משהו יותר טוב שקשור להקמת רשת. התנאים וההגבלות: *3 מחשבים עם 3 כרטיסי רשת, בכולם הולך להיות מותקן XP. *מודם אלקטל speed touch home (שמעתי שאפשר לפרוץ ולהפוך אותו ל pro ולנתב, לא יודע איך זה יעזור לי). *מהירות חיבור אינטרנט בעדיפות ראשונה אצלי ועדיפות שנייה במחשב בסלון (משחקים והורדות דורשים יותר רוחב פס מאשר ICQ). * תקציב של כמה מאות שקלים בודדים, לא יותר מדי. *יש לי ידע בסיסי ביותר ברשתות (את הרשת הנוכחית הקמתי לבד) אבל ה…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by mrsph666,

אני יודע שזה Voice over Bandwidth וש-012.נט התכוונה להשיק את השירות, אבל מה זה, ואיך זה יתרום לנו, הלקחות הפוטנציאליים? תודה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by orlupo,

עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. לצורך הקמת רשת אלחוטית בין שתי מחשבים עם חיבור WOW לאינטרנט עלות VS איכות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום! התקנתי על הWIN 2000 את הWIN XP כרגע... ב2000 יש לי הגדרות רשת ובהן אני מחובר להאב (שמחובר לאלקטל משודרג) בקיצור, הכנסתי את אותן הגדרות גם בWIN XP ומשום מה לא עובד לי שם... מישו יכול לעבור איתי על כל ההגדרות שצריך בWIN XP... אני חדש איתו מאוד ואין לי מושג איפה צריך מה צריך... בקיצור, אשמח לתגובות מהירות ועוד יותר אם מישו ייצור איתי קשר באיציק 109354512 תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. Started by eyaler,

שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by MalGano,

מצטער על הפיגור, אבל רציתי לשאול אך אפשר להגדיר את חיבור ה-ADSL דרך מודם ה-b-FoCus 270PR בחלונות אקס.פי באופן אופטימלי. זה נשמע מוזר, אבל אמרו לי שב-XP סוף-סוף יש אפשרות לזיהוי ADSL ולא כמו ב-98 להיות מוגדר כ-ISDN. אז כאשר התקנתי את החיבור דרך דיסק נזק, זה עדיין באופן מוזר הוגדר כ-ISDN. יש לי XP Pro SP1. אם יש איזה משהו שאפשר להציע, אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by heya,

יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  23. או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by 100BATISTA,

יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by stav_r,

אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים