עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG עכשיו שאני מנסה לכנס לאתר הזה 192.168.2.1 אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ופה הבעיה שאני רושם שם משתמש וסיסמא אז הוא רושם לי PASSWORD WRONG קיצר שסיסמא לא נכונה ולא שיניתי את הסיסמא אז מישהו יודע איך אני יכול להפס את הסיסמא או שם משתמש צריך עזרה בזה דחוף חברה תעזרו לי פליז??????????????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??

4. Started by Blackflys,

אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. שלום , אני שוקל להרים LANPARTY ויש לי כמה שאלות תכניות ( צריך לנתב 150+- מחשבים) 1. כל מה שאני צריך זה נתב אם מספיק כניסות או כמה נתבים וכבלי רשת נכון? 2. יש צורך בהגדרות מסויימות? 3. איזה מפצלי רשת אתם ממלצים? 4. האם יש מצב שהרשת תקרוס או שתהיה בעיה? 5.אם יש לכם עצה רעיון וכו' אשמח לשמוע בברכה בר

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by poisonir,

שלום רב. יש לי HUB ויש לי גם כבלים שמחברים בין ההאב למחשבים. עכשיו אחרי שאני מחבר את המחשבים, מה אני צריך לעשות כדי לצור רשת ? כאילו לדאוג שהמחשבים יהיו ברשת בייחד ? נ.ב- הכוונה יש לי 8 מחשבים לחבר, יש לי האב שמתאים ל-8 מחשבים, 8 כבלים. לעשות את אותה הדרך בכל אחד מהמחשבים??? עריכה: אני לא צריך לשתף אינטרנט!!! רק שיהיו ברשת ביחד שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני...

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by swg,

אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. אני צריך עזרה אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אחד פנטיום 2 עם ווינדוס 98 השני אטלון 2100+ ןאני רוצה שיהיה שם רשת אינטרנט ומדפסת משותפת בבקשה בגיבו ותעזרו לי להבין איך אני עושה את זה אני חשבתי על נטב אל-חוטי שאני מחבר לכל מחשב שמתחבר גם למדפסת (אנידיי בטוח שיש במתפסת חיבור רשת) טוב אז אם יש לכם הערכות איך לעשות את זה וכמה זה יעלה לי אז תכתבו tnx to all

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by WiseGuy,

שלום ואהלן יש לי כבל של רשת רשום על האריזה cat 5e ftp cable 3mb הייתי רוצה מדריך מפורט לחיבור הרשת בין שני המחשבים מהחיבור של הכבל ועד הגדרות הרשת תודה לעוזרים סלאם עליכום

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by Kill4u,

ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by NyKoN,

יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל פרו והאב עכשיו, קניתי כרטיס רשת חדש באיזה 50 שקל ככה.. ולפי מה שאומרים ומה שהצלחתי לעשות במחשב אחר , צריך רק לסדר את ההגדרות ולחבר את הכרטיס רשת לאינטרנט אז עשיתי את הכל והגדרתי את כל ההגדרות וזה לא עובד ואז שמתי לב שבהגדרה של המודם לrecieved buffer זה עומד על 64 כשמחשב אחר זה עומד על 48 אז בדקתי אם אפשר על הכרטיס רשת שלי לעשות גם 48 ואי אפשר... אפשר 16, 32, 8 ו64 השאלה שלי אם הרסיבד באפר קשור לבעיה שלי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט? אם לא אז מה הבעיה? אם כן אז איך אני מסדר שיהיה 48? עריכת המודר: כותרת + תאור

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. Started by davidel97,

שלום, אני גר בבית עם 2 קומות , המודם והראוטר נמצאים בקומה העליונה ושם הקליטה טובה. הבעיה אצלי היא למטה, הקליטה שם גרועה לפעמים איטית לפעמים מתנתק סתם, בקיצור - מעצבן. היום הגדלתי תשתית וספק ל12MB ועדין הקליטה למטה מעצבנת. זה המערך שלי : ראוטר TP LINK דגם : TL-WR641G כרטיס אלחוטי(למעלה) : TL-WN321G אקסס פוינט (נמצא למטה אמרו לי שזה יעזור לבעיות קליטה) : TL-WA501G כרטיס אלחוטי (למטה) : TL-WN620G מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיו לי בעיות קליטה והתנתקיות (של שתי הכרטיסים) ? לקנות נתב וכרטיסים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by lom.co.il,

אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by avihy_1989,

שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by NIVs,

אני משתף במחשב של אבא שלי מדפסת והכול עובד. מחשב אחד מחובר עם כבל לEDIMAX שלי ואני יכול להדפיס. אבל החשב השלישי שמחובר באלחוטי מזהה תמדפסת ושאני מאשר תהדפסה לא יוצא כלום.. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Levish2002,

שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Tamirrr,

טוב קודם כל אני רק רוצה לומר שהמדריך שלכם למעלה מצוין...זה מדריך אולי חמישי שאני מנסה רק הוא עובד לי עכשיו...יש לי שתי מחשבים אחד עם 2 כרטיסי רשת (אחד למודם ואחד למחשב השני שבו כרטיס אחד) והאינטרנט כבלים עם חייגן (עובד בשתי המחשבים ביחד תודות למדריך שלכם) עכשיו אני רוצה לשתף את הכוננים (כמו שיש בבתי ספר) הבנתי שזה דרך מיפוי אות כונן אבל לא ממש הבנתי מה עושים שמה...אם מישהו יוכל להסביר לי אני ממש אודה לו

25. הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים