רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני מחשבים אני רוצה לחברם ברשת, מחשב ראשי (פנטיום4, XP ,מודם כבלים-מוטורולה SB4200 מחובר ע"י כרטיס רשת) יהיה מחובר לנתב והמחשב השני (WINDOWS 98SE,פנטיום 3) זה יהיה המחשב המשני. שניהמחשבים נמצאים בחדרים הסמוכים אחד לשני כאשר קיר מפריד ביניהם. יש לי מספר שאלות : 1. מה עדיף לי לקנות ראוטר אלחוטי או חוטי? 2. האם קיים ראוטר מומלץ שיתאים לחיבור בין שני המחשבים לאינטרנט? 3. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת נוסף למחשב הראשי בנוסף לקיים? 4. האם מערכות ההפעלה XP בראשי ו98 במשני זה זיווג מוצלח או שכדאי לי לשדרג את המחשב המשני ל XP ? תודה למשיבים...
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת של שני מחשבים. האימיול נמצא במחשב שלי, במחשב השני יש את החיבור לאינטרנט. הכל עובד כשורה, חוץ מהאימיול. חשוב:[/b] במחשב עם האינטרנט יש פיירוול של ווינדוס XP שמופעל על החיבור אינטרנט ועל הרשת הביתית. תגידו לי מה צריך לפתוח ואיך בצורה מפורטת בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש עכשיו בכל המחשבים הניידים החדשים את השיטה הזאת של אינטל לתקשורת אלחוטית אתם יכולים להסביר לי מה זה? או לתת לי לינק להסבר על זה עדיף כמובן בעברית טל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
למחשב נייח, לטובת חיבורו לרשת אלחוטית, האם עדיף כרטיס PCI, או הקן חיצוני המחובר למחשב דרך USB ? מה עדיף ומדוע ? ואגב, לא ממש מצאתי התקן כזה לקניה באינטנרט באתרים ישראלים, לי למישהו לינק כזה לרכישה ? (עדיפות גבוהה לחברת DLINK) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים רגילים ומחשב נייד של אבא שלי. אבא שלי משתמש במחשב לצרכי עבודה, גלישה באינטרנט קבלת מיילים . חברים שלו קיבלו עכשיו מחשב נייד שתומך בתקשורת אלחוטית בכל מקום ככה הוא הבין לדוגמא בטיסות לחו"ל שהם יושבים עם המחשב הנייד בטרקלין עסקים פשוט מאוד מדליקים את המחשב הנייד נכנסים לאינטרנט, מקבלים ושולחים מיילים וכל זה בלי כמובן בלי שום כבל ובלי שום הגדרה וקינפוג והם עושים בדיוק אותו הדבר גם בבית האם לפי מה שהבנתם יש איזשהי תשתית מיוחד בבית או בשדה תעופה או בביץ? (דבר שיש סיכוי גדול שיש לדעתי בטרקלין עסקים יש תשתית לתקשורת אלחוטית ותמיכה בכל זה) והאם התקשורת עם אינטל סנקרינו? אחנו רוצים להקים דבר כזה בבית? מה צריך? איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי שניי כרטיסי רשת אחד מובנה בלוח שהוא GIGABIT NFORCE3 בלוח אם EPOX 9NDA3+ והשני 100MBIT של IBM INTEL. האינטרנט מחובר ל IBM והכל עובד מצוייןאבל ברגע שאני מחבר את האינטרנט לכרטיס השני יש לי בעיות גלישה וההורדה איטית יותר ויש גם קפיצות במהירויות מ0 ל60 ואז שוב 0 וככה זה ממשיך. עשיתי PING -T לIP של הכרטיס והכל עבר מצויין במשך זמן רב לא היה שום REQUEST TIME OUT, יש דרך מדוייקת לקבוע אם הכרטיס טוב? הדרייבר שהשתמשתי הוא שלNVIDIAמהחבילה שלהם 5.10.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי+כ.רשת אלחוטי. במחשב שאליו מחובר הכרטיס אין שום בעיות. הבעיה היא כשאני צריך להגדיר את הראוטר לחייגן L2TP. בהתקנה של הראוטר (tew-431brp), אם אני בוחר באפשרות של l2tp אני צריך להכניס את הכתובת ip של השרת שאליו אני מתקשר, אז בדקתי בהגדרות של החייגן הקיים (חייגן כבלים של אינטרנט זהב), וראיתי שהכתובת היא דינמית. אין שום אפשרות לכובת דינאמית בהתקנה של המכשיר, וחיפשתי בPDF שנמצאים על הדיסק שהוא בא איתם, ואין שם כלום. אז התקשרתי לאינטרנט זהב ושאלתי מה אני צריך לעשות, והתומך ענה לי שבגלל שלא קניתי מהם את הרשת הוא ל איכול לומר לי. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי Domain מחובר לארבעה מחשבים. משום מה אחרי זמן מה שכל אחד משמחשבים מחובר לסרבר ללא שימוש ממושך מתבצע ניתוק של הUser ועד שלא מתבצע Restart אין אפשרות לגשת לFile Server אשר על השרת. חיפשתי הגדרות Idle Time בWindows Server 2003 ללא הצלחה הניתוק אינו פיזי היות ויש אפשרות להיכנס למחשבים (ע"י בניית מחיצה בShare) ע"י השרת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים כבר איזה 3 שנים וזה גם גיל המודם.. MOTOROLA SB4200 אני רוצה שיחליפו לי לחדש.. מישהו יודע יזה מודמים הם נותנים היום? תודה..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה פעם להשתמש ברשת המחשבים בביתו לשם יצירת מחשב על קטן ? מצורף קישור להכנת מחשה כזה. http://www.webstreet.com/super_computer.htm מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 הכל עובד מצויין :-) הבעיה היא שאני רוצה לחבר לפטופ אחר במקום הקיים, 2 בעיות : 1. למיטב זכרוני, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל בלפטופ הנוכחי, הייתי צריך להתקין גם תוכנה/דרייברים (לא זוכר אם זה היה כדי שה XP יזהה את הכרטיס, או שזה היה ה Utility שמזהה את הרשת האלחוטית) מישהו יודע מה בדיוק אני נדרש להתקין, ומאיפה אני יכול להוריד את זה ? 2. אני לא זוכר את זה היה בהתקן הזה, או במשהו אחר לגמרי, אבל זכור לי שהתקנתי משהו שהיה חובה להתקין את הדרייבר/תוכנה *לפני* חיבור ההתקן (כרטיס למשל) עצמו. יש למישהו מושג אם עלי קודם להתקין את התוכנה, או קודם לחבר את הכרטיס ? אחח.…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081803,00.html מה דעתכם? אתם מרגישים הבדל?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-