רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שרצה במחשב ברשת מקומית ופורצת ססמאות של משתמשים במערכות הפעלה Windows 2000 ו-Windows XP המחוברים לרשת המקומית באמצעות Brute Force. התוכנה צריכה לכלול אפשרות של הגדרת מסיכות של אותיות, מספרים, תווים מיוחדים, Upper-Case ו-Lower-Case, כך שניתן יהיה לצמצם את החיפוש ולקצר אותו באופן משמעותי. בסיום הסריקה, התוכנה צריכה להציג את הססמאות של המשתמשים. זה לא WAREZ! התוכנה לא נועדה לפריצה למחשבים, אלא לבדוק את איכות הססמאות שהמשתמשים ברשת המקומית בחרו.
-
- 17 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קניתי היום ראוטר אלחוטי של level one ואחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי איכשהו להגדיר את הרשת , אולם במחשב הנייד שלי, בהתחלה הייתה מהירות סבירה ואז פתאום כמעט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט כי שום דבר לא זז מה יכולה להיות הבעייה? ואם הבעייה ברינפוג של הראוטר או של הכרטיס רשת אז אם מי שיודע מה ההגדרות שצריך לשנות? (יש לי אינטרנט זהב 2 מגה ) תודה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אדימקס עכשיו אני פתחתי בראוטר את הפורטים הדרושים שאיתם האימיול עובד אך הוא לא משנה כלום עדדיין יש LOW ID יש לי ואינדוס 2000 איך אני פותר את זה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הפיירוול חוסם לי את Azureus. יש לי פיירוול של נורטון (שבעבר, כשהיה לי מחשב יחיד, לא היתה לי איתו בעיה) ופיירוול מובנה בנתב של בזק b-focus 312+. עכשיו בזה של נורטון הגדרתי את אזורס כתוכנה מורשה עם גיש מלאה לאינטרנט וכמו כן הוספת את פורט ברירת המחדל של אזורס 6881 לרשימת הפורטים המותרים בנורטון. אלא,שעדין כאדר אני עושה בדיקת פורטים באזורס הוא מציין בפני: פורט לבדיקה 6881 ... שגיאת חומת-אש אני מניח שהבעיה אם כן בפיירוול שבנתב. האם אני צודק? איך אני ניגש לפיירוול בנתב ומה עלי לשנות שם? תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני שוב זקוק לעזרה שלכם מה הבדל בין br6104kp br6104k br6024 הם של חברה edimax הם טובים גם לעבודה עם adsl
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קראתי בפורום שהחברות המומלצות הם Dlink ו Edimax. אני מעוניין בנתב אלחוטי 2 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים ניידים PCMCIA 1 כרטיס רשת אלחוטיי למחשב נייח PCI תמיכה מלאה של כולם בתקן G כמובן. התקציב הכולל לנושא הוא כ 1,200 ש"ח. מבקש לשמוע האם עדיף Dlink או Edimax, ועבור החברה המומלצת, איזה דגם לרכוש. רוב תודות.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ה "אשה" זאת המצאה של החברה בשביל *אחסון *שיתוף *הדפסה הנה קישור דיי שובניסטי..... מוצר יעיל לדעתי - כונן של 300GB שיושב ברשת ללא מחשב והוא גם שרת הדפסה.. רק חבל שהמחיר לא נמוך כ"כ.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מערכת אלחוטית G נתב אלחוטי כרטיס רשת PCI אלחוטי כרטיס רשת אלחוטי ללפטופ 1. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על מערכת מומלצת מלאה (כלומר, חברה ודגמים ספציפים של כל הרכיבים) 2. קראתי על כל מיני נתבים מוזרים הכוללים שרת מדפסות, USB HUB, מרכז בידור ושאר ירקות. מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר, ולומר מה יכול לכלול נתב אלחוטי שכזה, ומה כדאי לרכוש ? המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים אני קצת מבולבל אני מחפש נתב יש לי היום שני מחשבים מחוברים דרך ics וזה עובד טוב אבל יש לנו מחשב נוסף ואני לא רוצה עוד כרטיס רשת אני מחפש נתב אני רוצה גם לחבר את המדפסת והסורק שכול המחשבים יכולים לשתמש בו אני מחפש נתב טוב עד 400 שקל אני מובר דר adsl והמודם שלי הוא של סמסנוג מי יכול לעזור לי אני יודע שישי כאן הרבה חומר
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-