עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. ערב טוב, המצב שלי טיפה מסובך: יש לי רשת עם 2 מחשבי PC רגילים שמחוברים ע"י כבל רשת ל- Router (שהוא גם מודם ADSL - של CONEXANT). יש לי גם WRT54GL - Linksys) Wireless Router) שמחובר ע"י כבל רשת לאותו Router שמוזכר למעלה. אל הנתב האלחוטי מתחברים 2 מחשבים ניידים (כמובן ע"י קישור אלחוטי). תצ"א של האירוע: נכון לעכשיו יש חיבור לאינטרנט בכל המחשבים... הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור שיתוף בין הניידים לנייחים (שיתוף קבצים \ מדפסות וכו'). * שיתוף בין הנייחים לבין עצמם קיים (ואותו דבר אצל הניידים). הבנתי שאני צריך להגדיר את הנתב האלחוטי כ- Switch (או לבטל NAT או להגדירו על מצב - infrastructure ) בקיצור, לא ממש ברור לי בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לקשר בין 2 הרשתות האלו. תוד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המצב הוא ככה : בית של שתי קומות,יש ראוטר של d-link 2670U וראוטר של Edimax AR-7024WG שמצאתי בבית,והוא עובד מצויין. עכשיו,מה שניסיתי בהתחלה הוא לשים את ה d-link למעלה,ולחבר כבל רשת מן המחשב הנייח שלי אשר נמצא למעלה אל ה d-link ,מה שגרם שלא הייתה קליטה בקומה למטה ולכן המצב בלתי אפשרי. ניסינו למצוא דרכים להעביר כבל רשת מן הקומה למעלה אל ה d-link שיהיה למטה,בשביל זה צריך כבל של 30 מטר והשאלה היא איזה כבל צריך לקנות,כבל רשת פשוט 30 מטר יעשה את העבודה או שיש כבלים טובים יותר עדיפים. חשוב להדגיש כי הכבל יעבור מחוץ לבית ולכן הוא צריך להיות עמיד בפני מזג האוויר השונה..חום קור וכו'. אני רואה שיש כבל סוגים שונים של כבלים : מוצלב,cat5,cat6 וכו'..איזה מהם אני צריך ? הולך להיות לי רשת N…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  5. היי חברים, אתמול הגדרתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים באמצעות המדריך שבסטיקי וזה עובד נהדר. אבל קיימת בעייה כשאני מנסה להשתשמש בתוכנת Bit-Torrent (אני חושב שזה ההתקנה של Lion Networks) ולדעתי זה נובע מהגדרות פורטים לא נכונות. מישהו פה יוכל לעזור ולהדריך אותי בהגדרה נכונה של התוכנה כדי שתוכל לעבוד עם ה-ICS? תודה מראש וחג שמח לכולכם!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. היי, אז ככה, אצלי בבית קיים מודם אלחוטי של בזק N600 ובנוסף מודם VOIP יעודי של 012. כיום המודם VOIP נפטר אחרי עבודה של למעלה מ10 שנים. אני רוצה להשתמש בפונקציית VOIP של המודם האלחוטי של בזק ולנצל אותו. בזק לא רוצים לתת תמיכה מאחר ואני לקוח של 012, ו012 לא יכולים לתת תמיכה למודם אלחוטי של בזק. להסרת הספק, אם אני אפנה ל012 ואבקש מודם חדש הם יתנו לי מודם אלחוטי חדש עם פונקציית VOIP בתוספת תשלום חודשית של 10ש"ח. וזה מיותר כי יש לי אחד כזה של בזק. אם אני אפנה לבזק ואעבור אליהם אז אני אשלם יותר על קו טלפון ביתי על בסיס אינטרנט ממה שאני משלם ל012. אני יכול לרכוש מודם VOIP יעודי חדש אבל אני קודם רוצה לבדוק אם אני יכול להשתמש במכשיר…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הראוטר הוא: edimax BR-6104K(G). אני רוצה לפתוח בו פורטים, רק כדי לעשות את זה צריך להגדיר איי פי קבוע, חשבתי שהגדרתי את זה, אבל לאחר כיבוי הראוטר בסוף השבוע והפעלתו לאחר מכן האיי פי השתנה.... יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אוקיי לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים והוא רוצה לחבר את זה לראוטר ....אצלי יש ADSL ככה שמגדירים פשוט סיסמא ושם מישתמש בPPPOE ....... אם אני לא טועה בכבלים זה PPTP או L2TP ....אבל זה לא מצליח....... מישהו יכול פשוט להגיד לי איך עושים את זה שלב שלב........להיכנס לראוטר וכל זה אני יודע.....אבל איך להגדיר את האינטרנט האם זהPPTP או L2TP ..... וכל האייפי וכל זה.......תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by asafmag,

שלום! יש לחבר שלי בעיה בלהגדיר את ף הבית, ניסיתי ללכת לכלים->אפשרויות אינטרנט->ולהגדיר את זה ם, אבל התפריט של זה ננעל ואי אפר לשנות את האתר תודה מראש אסף

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by the big A,

קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. עשיתי פירמוט למחשב שלי אצלי נמצא המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) המחשב של אחי מחובר דרך כבל מוצלב לרוואטר מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ? וצריך להוריד דרייבר לרוואטר ?

14. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by nbd,

שלום.. רציתי לחבר את המחשב שמחובר עם כרטיס USB אלחוטי למדפסת שנמצאת במחשב שמחובר ישירות לראוטר איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום לכם, יש לי שני ראוטרים של אדימקס, ואני רוצה להגדיר אחד מהם כ-AP כדי להגדיל את הטווח קליטה. Edimax 6204-WG - נמצא בקומה עליונה ומחובר ישירות למחשב עם כבל רשת - אינטרנט מחובר וגולש. Edimax BR-6424n - אני רוצה להגדיר אותו AP בקומה התחתונה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב נייד בצורה אלחוטית, ובנוסף לזה כדי שאני אוכל להתחבר לרשת של ה-PS3. ניסתי להגדיר אותו בעצמי, אבל ללא הצלחה :\ חיברתי אותו עם כבל ישירות למחשב הנייד, לא חיברתי אותו ליציאה של ה-WAN אלא לאחת מתוך הארבע יציאות של ה-LAN. אני חייב לציין שיש לי גם אפשרות לחבר אותו קווית לראוטר בקומה העליונה, אם זה משנה משהו או הופך את ההגדרה ליותר פשוטה. נכנסתי לממשק של הראוטר, והגדרתי בו Universal Repeater וקישרתי בינו לבין ה-SSID …

• 2 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. שלום... אני מקווה שכאן יוכלו לעזור לי אחרי שבערך 4 נציגים טכניים חסרי יכולת של בזק ובזק בינלאומי לא הצליחו לעזור.... קודם אני אתאר את מצב החומרה בבית: בסלון: מתאם HPNA של בזק מחובר לשקע טלפון בקיר. אליו מחובר מודם\ראוטר של TP LINK (דגם TD-W9970) - הראוטר הזה מוגדר בהצלחה עם שם המשתמש של חשבון האינטרנט, והוא מוציא רשת אלחוטית תקינה עם סיסמא והכל. בחדר ממ"ד: מתאם HPNA של בזק (מס' 2) מחובר לשקע הטלפון בקיר אליו מחובר ראוטר של D LINK עם כבל רשת. (דגם DSL-6850U) אל ה-D LINK מחובר גם מחשב נייח, גם עם כבל רשת. לא הגדרתי כלום ב-D LINK מעולם. והוא עדיין גורם לכך שיש לי אינטרנט (תקין ועובד) במחשב הנייח. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. טוב... הקמתי רשת ביתית שחולקת אינטרנט בלבד (דרך HUB) ובתוך התיכנות של הROUTER (מסוג אלקטאל) הוקם פיירוול פנימי. ובטח רובכם יודעים שכשיש פיירוול, שליחת קבצים בMIRC וקבלת קבצים בICQ אינה אפשרית. אומנם יש אופציה לבטל את הפיירוול הפנימי בתוך הפרוטוקול של הROUTER. הפקודה הולכת בערך ככה:nat defserver addr 10.0.0.2 כש10.0.0.2 זה האיי פי שלי. ובכן. הביטול של הפיירוול עבד מצויין והצלחתי שנית לשלוח קבצים בMIRC (מה שאיפשר לי להריץ שרת DCC) ולקבל בICQ, אומנם המחשב השני שמחובר לרשת (שעובד על Windows 98 SE) איבד את הגישה לאינטרנט. נאלצתי להחזיר את הפיירוול. אני יודע שיש דרכים לפתוח פורטים מסויימים ובכך בעצם ליצור "תעלה" בתוך הפיירוול אבל קראתי יותר מדי מקורות שטוענים דברים שונים. אני צ…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by nuctornal wisdom,

אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר של אדימקס והבעיה היא שאין גישה בין שני המחשבים. במחשב אחד יש ווינדוס XP ובשני 98. אני רואה שהרשת עובדת ע"י זה שאני שולח קבצים בין שני המחשבים במהירות של 1800KB/S. נגיד אני במחשב של הXP נכנס ל-My network places ואז לקבוצת עבודה שאצלי היא מוגדרת כ MSHOME אני רואה שם את שני המחשבים ואז שאני מנסה ללחוץ על המחשב השני הוא לא נותן לי. קראתי פה בכמה מדריכים קודם אבל לא הצלחתי לסדר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

יש לי רשת ואני רוצה לדעת מה לעשות כדי שאני יוכל לראות מה שיש במחשב השני וכבר עשיתי share אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by joni,

שלום ! פירמטתי את המחשב שלי וכעת אני רוצה להתחבר לאיטרנט ..... בביתי יש לנו רשת אל חוטית wirless connection אצל כל המחשבים . כעת בconnections שלי יש רק אחד lan כיצד ניתן להכין עוד אחד שיהיה wirless connection בבקשה פירוט שלב אחר שלב זה מאד דחוף לי .... תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. קודם כל תודה מראש לעוזרים! הייתי מעוניין במדריך קצר שיעזור לי לקנפג את הרשת האלחוטית הראשונה שלי! התייחסות לSECURITY לדברים שעלולים להאט את האימיול מה עוד יכול להיות...אה איך הלינקסיס מחייג לרשת אוטומטית במקום החייגן ועוד כל מיני דברים שיחליקו לי את העסק! תודה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.