עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם יש תוכנה טובה המציגה על המסך את כל הרשתות האלחוטיות הזמינות באיזור בו אני נמצא ? הדרישה היא שהתוכנה תציג רשימה של כל הרשתות האלחוטיות שהיא מזהה באוויר, ולצד כל רשת היא תציין את פרטיה (שם הרשת, סוג האבטחה וכו')

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by dan_sas,

שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by rollita,

נתקלתי ב- http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=188742&sid=10 אני מבין את האיך אבל לא את הלמה. הסבר לכתבה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, עכשיו גיליתי שיש לי חבילת אינטרנט של 2 מגה הורדה של בזק בינלאומי. במקרה שלא ביקשתי שום דבר מיוחד, כמה אמור להיות לי קצב העלאה? תודה.. (בבקשה תגידו 16)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום. אני מעוניין לקנות ראוטר משהו זול לא יקר .... עם אפש אז גם תנו לי לינק עכשיו אני לא מעויין בראוטר כמו Cisco שכל אחד עולה כמו הבית שלי (יש לי כב מספיק כאלה)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום. אני חייב הסבר מפורט איך אני פותח פורטים בשביל האימיול. יש לי ראוטר Edimax 6104Wg אני כמעט בטוח שזה הדגם.. האימיול אז הוא עם סרט שחור על העיניים ואמרו לי שזה אומר שמשהו חוסם אותו. אז אם אפשר בבקשה עסבר אני ישמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. אוקיי העניין הוא כזה : יש 2 מערכות , כל אחת מהן מחוברת לראוטר בכרטיס רשת 100 , הראוטר עצמו הוא 100 . מחשב אחד הוא מחשב עבודה לכל דבר , מחשב שני , הורדות בלבד . במחשב העבודה יש בנוסף לכרטיס הרשת הרגיל , 2 כרטיסי רשת מובנים , אשר מבוטלים כרגע , שניהם 1000 . שקלתי להוסיף למחשב ההורדות כרטיס רשת 1000 בנוסף , ואז לחבר ישירות בין המחשבים כדי לאפשר קצב העברת נתונים גבוה יותר . השאלה היא , אם ניתן בכלל להגדיר בצורה כלשהי , שיציאה לאינטרנט תתבצע דרך כרטיסי ה100 , וההעברת קבצים תתבצע דרך כרטיסי ה1000 . תודה . פבל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BlackTalon,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g (שאין לי מושג אגב מה זה אומר). אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אז אני צריך המלצה לראוטר. אני לא יודע מחירים אז שיהיה מחיר סביר. אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על מה זה אומר- Wi-Fi 802.11b/g, ובמה נמדד ראוטר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  10. אני מחובר ברשת ביתית יחד עם מחשב אחר , כשאני מנסה להיכנס לתיקיות מסויימות במחשב האחר כגון תיקיית הפרוגרמס פיילס אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה להיכנס ... וכו'... למרות שהתיקיות האלו משותפות עכשיו שאלתי היא כזאת ..האם אני יכול לשנות את ההגדות של המחשב האחר ( שיתוף מלא של כל התיקיות) והאם אני יכול גם להיכנס באיזה שהיא דרך לכל תיקייה שאני רוצה . מהמחשב שלי . אני רוצה להבהיר שהרווטר הוא st-lab .

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אלדד,

יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by oded6188,

ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום אני רוצה לחבר את ההורים לאינטרנט המהיר. בנטוויז'ן זה עולה 79 ש"ח ובברק 65 ש"ח. בשניהם מהירות 750K וכולל תשתית ADSL. האם נטוויז'ן היא באמת ספקית האינטרנט הכי טובה עם השירות הכי טוב ששווה להוסיף להם 14 ש"ח בחודש או שזה מיותר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Y-L,

כמוזכר בכותרת יש לי מודם משודרג לראוטר של חברת ECI מוחבר לSwitch ומשם לשני מחשבים עכשיו אני מעוניין שלכל מחשב ברשת יהיה IP קבוע אבל ברגע שאני נותן IP (לדוגמא 192.168.0.1) למחשב מסוים דפי אינטרנט (כמובן באותו מחשב שהוגדר הIP) לא עובדים (ושאני אומר דפי אינטרנט אני מתכוון לדפי אינטרנט בלבד Kazza, Emule וICQ למשל ממשיכים לעבוד). כרגע זה נמצא על "obtain an IP adress automatically" אחרת שום דף אינטרנט לא יפעל לי (וכן לא רק באקספלוור אלה גם בפיירפוקס). אני חושב שזה קשור למשהו בהגדרות של המודם אבל אין לי מושג מה השמח לתגובה ממי שבאמת מכיר את המודם ומכיר את התופעה ואם בכלל אפשר להיתעלות עליה. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Hydr0,

מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום, התסכלתי על הנתב הזה בימים האחרונים וחשבתי להוסיף אותו לרשת בבית במקום תצורת המחשב שרת שאניעדיין עובד איתה.. (כבר מזמן מחפש לשים נתב אבל טרם מצאתי משהו שיתאים) בכל אופן הנתב הנ"ל נראה די מושלם מכל המאפיינים שאסוס מציגים בו אבל יש לי כמה שאלות לגביו: 1. האם הוא תומך במודם PPTP? או שבכל זאת צריך לפרוץ את האלקטל שלי ולהפוך אותו ל PPOE? 2. האם הוא אמין - ז"א לעבודה רצופה כל עוד יש חשמל בשקע, האם הנתב יעשה ריסטים מעצמו עקב חימום יתר או זכרון שנגמר וכו'...? תאני השימוש הם חדר רגיל - ממוזג כשהמזגן עובד אחרת חלון פתוח יהיו מחוברים אליו נגיד 3 מחשבים קווים ומדפסת פחות או יותר... 3. בזאפ רשום שיש לו גם 4 יציאות קוויות מובנות, באתר של אסוס לא ראיתי את זה בכמה דקות שחיפשת…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by simla101,

קניתי נתב edimax 6104bw (אני חושב שזה השם המדויק) ויש לי חיבור ADSL עם מודם אלקטל...הום טאץ'... איך לעזאזל אני אמור להגדיר? ניסיתי בערך כל דבר וזה לא הולך בבקשה אני ממש נואש ואני לא רוצה לדעת שהלכו לי 390 שקל לפח!

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  24. יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בצורה הכי פשוטה שיש עם כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת. המודם נמצא אצלי והמחשב משפחה נמצא בשיתוף עם האינטרנט וכמובן שהגלישה במחשב משפחה מותנת בחיבור המחשב שלי לאינטרנט מה שדורש פתיחתו כמובן. היום אני בצבא, ואני הולך לישון מוקדם בערך ב11 ואחותי צריכה את המחשב אחרי השעה הזאת והבעיה היא שב11 אני הולך לישון וסוגר את המחשב בגלל הרעש שאני לא יכול לישון איתו והחום (לנסות לקנות מאווררים שקטים לא יעזור כי אני פשוט לא יכול לישון עם הרעש הכי קטן שיש) והתחיל להווצר ריב וכעס גדול בין אמא שלי ואחותי נגדי, הם רוצים שאני יעביר ואני לא רוצה להעביר את המודם כי זה ייפגע סכה"כ ברוחב הפס שמגיע אליי, גם בנוחיות, וגם בשליחת קבצים באיי סי קיו וכו'... הם רוצים להבי…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים