רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת , חיבור PCI, עם אנטנה וכבל שאפשר להאריך/כבל ארוך (חובה) תקציב.. נמוך.. ראיתי שיש Edimax EW7128G ב80 וכל השאר ב170+ השאלה אם יש הבדל.. תודה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המצב אצלי ככה: יש לי 3 מחשבים. 2 באותו חדר שכרגע מחוברים בחיבור ישיר (ללא ראוטר, האב, סוויץ' וכדומה) בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב שלישי שיהיה בחדר שלי (קומה מעל). הדברים שאני צריך לפי הבנתי: ראוטר 4 חיבורים כבל 20 מטר מהראוטר למחשב החדש כבל 10 מטר מהראוטר למחשב 2 שנמצא באותו חדר כבל הכי קצר שיש לחיבור הראוטר מחשב 1 שיהיה לידו (או שהראוטר מגיע עם קבל לחיבורו עם מחשב אחד??) אני מעוניין גם לחבר מודם כבלים לראוטר. עם איזה כבל מחברים אותו? להוסיף גם את הקבל הזה לרשימה עכשיו לשאלות: איזה ראוטר הכי מומלץ? (כמה שיותר זול. בסביבות 250 ש"ח אני חושב..) צריך לקנות כבלים מוצלבים או לא מוצלבים? איך מחברים את המודם לראוטר? (עם איזה סוג של כבל?) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוונים להציע תכניות מתחרות לסלקום ופרטנר ?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי פייברבוקס של הוט ושני מיני פייברבוקסים שלהם . האינטרנט אל חוטי זוועה - אין צורך להדגיש אתם בטח יודעים . גלישה על תדר 2.4 ומוגבל ל60 מגה לשנייה. אני מחפש לשפר את הביצועי WIFI באופן משמעותי באחד החדרים (יש לי 200 מגה גולש על 30 ) חשבתי על : 1.האם אפשרי לחבר למיני-פייברבוקס באחד החדרים DECO MESH M4 או כל נתב ולהגדיר אותו רק כנקודת גישה ? נאמר לי שלא ואני פה כדי לוודא . אם לא - אשמח לשמוע הצעות מכם . כרגע הפתרון הזול והנוח בשבילי הוא לקנות יחידה אחת של דקו ולחבר את זה למיניפייבר מאחר ואני רוצה שירותי טלוויזיה בחדר גם כן . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי נתב עם קושחה צד שלישית שהתקנתי DDWRT, אני רוצה לבדוק את הביצועים של מהירות הורדה והעלאה שהנתב מסוגל לתת. לכן אני יודע שאני צריך לבדוק מהירות של WAN-LAN ומהירות LAN-WAN. ברשותי יש את התוכנה IPERF, כיצד לבדוק איתה LAN-LAN אני יודע. אך ברגע שזה קשור לWAN אני מסתבך. אני מחבר את מחשב א' לLAN , מגדיר את הנתב על DHCP אוטומטי (DYNAMIC IP) , ומגדיר במחשב ב' IP סטטי ומחבר את מחשב ב' ליציאת WAN. מה שקורה זה שאין תקשורת בין המחשב שמחובר לWAN (מחשב ב') לנתב, וגם לא למחשב א'. מחשב א' הIP שלו הוא 192.168.1.113 הנתב הוא 192.168.1.1 ומחשב ב' 192.168.1.121. לפי ההגדרות האלה לא הצלחתי לעשות את הבדיקה. כיצד אני צריך להגדיר את מחשב ב' (WAN) ככה שאני כן יוכל לעשות את הבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני זקוק לסכמה לחיבור של של 2 הצדדים לחיבור קונקטר רשת RJ45, מן הסתם יש לי את הלוחץ, הקונטור וחוט CAT7. בנוסף אני צריך להגדיר ראוטר של DLINK מדגם DIR 615 למצב גשר. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר מסוג TP LINK מסוג TL-WR641G וכרטיס רשת TL WN650G/TL תצורה: ספק: ברק רוחב פס:2 מגה מחשב אחד מחובר למודם טומסון ב USB (כבלים) עם חייגן -גם *** דבר לא להתקרב. אליו מחובר הראוטר. מחשב שני מרוחק כ 10 מטר באותה קומה. עוד LT מתנייד בתוך הבית. יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1.לגבי שליטה מרחוק/שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת הקיימת,על המחשב שמחובר למודם הרצתי את ה WIZARD של ה XP הגדרתי את התיקיות כ SHARED במחשב שאליו אני רוצה להתחבר. במחשב השני(שמחובר אלחוטי) הגדרתי IP סטטית, הרצתי את אותו WIZARD כאשר ה GROUP עם אותו שם- אך עדיין אני לא רואה את הכוננים ברשת, עברתי על הגדרות FIREWIRE (בשני המחשבים) .אז מה בעצם צריך לעשות?האם הגדרתי בצורה לא נכונה? 2.הצלחתי לפתוח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת כיצד אני יכול לעשות שהאינטרנט יתחיל לעבוד בעת הפעלת המחשב? נכון להיום אני צריך להפעיל תוכנה בשם Wireless Utility להכניס סיסמא ואז האינרנט עובד. אפשר איכשהו לעקוף את זה ולעשות חיבור קבוע? מדובר על 10 מגה של NGN וראוטר מסוג NETGEAR WIRELESS N
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המודם הזה יתאים לסיב של סלקום? https://www.aliexpress.com/item/4000747557354.html
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שתפו תוצאות https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=356b211d-7791-4786-b6f7-e9099117375f הוטנט
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לספר לכם על שתי בעיות שעולות לי: בעיה ראשונה, ברגע שאני עושה Enable DMZ בראוטר של Edimax BR-6424n, לא משנה אם אני מחובר ב-VPN או מה שאני עושה, יש לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ומה שקורה בעצם הוא שאני לא יכול לגשת בכלל לראוטר ורק הוצאה של החיבור מהחשמל והחזרה פותרת את הבעיה. בעיה שנייה היא שכאשר אני מנסה להתחבר ב-VPN לעבודה (VPN רגיל, לא צ'ק פוינט או תוכנות צד שלישי), הוא מנסה לאמת שם משתמש וסיסמא (ז"א, שהוא מגיע לצד השני) ואז אני מקבל הודעת שגיאה ופתאום יש את אותה בעיה שיש לי מהבעיה הראשונה שרק ניתוק של החשמל והחזרה פותרת את הבעיה. הפתרון לבעיה השנייה היא בעצם לשים את ה-IP של המחשב שלי ב-DMZ ואז זה מתחבר. וכמו שאמרתי, זה יוצר בעיה אחרת. האם מישהו נתקל בדבר כזה? …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב עם ויסטה אני מסגול להכניס ולהעתיק קבצים ממחשב עם XP אבל ב XP למרות שלפי מה שהבנתי נתנתי תהגדרה הנכונה בויסטה הוא לא נותן לי להכניס לתייקה (שרואים אותה)ואומר שגישה חוסמה תדוה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי... אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון... יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת. אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב? אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד ] וטלפון של הוט. את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק... אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית והכל עובד לי כמו שצריך חוץ מהשיתוף קבצים מה שקורה זה שבמחשב שמחובר לרוטאר אני יכול לראות את אותו המחשב ברשת! ובמחשב במחןבר לאלחוט אני לא רואה את המחשב הזה(המחובר באלחוט) ברשת!!!!! והאשף של windows xp לא עוזר השם של הרשת הוא אותו שם ולמחשבים יש שמות שונים
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לחנות חשמל וביקשתי מהם כבל CAT6, מחברים ושקע קיר. המחבר שנתנו לי הוא CAT6 בעוד השקע הוא CAT5e. מה שמעניין אותי זה שהמחשבים שיהיו מחוברים יהיו עם מהירות 1G. האם מניעה כלשהי מבחינת החיבור הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
לא מזמן התחברתי לADSL מבזקבינלאומי לחבילה של חצי מגה והיתי רוצה לדעת למה בקאזה ובאימש אני מוריד על 30 40 K ודרך אקספלורר אני מוריד 60+- 2. האם מהירויות אלו בסדר אם לא מה לעשות 3. יש לי מודם חיצוני USB של ALE070 אם שמעתם אז איך הוא 4.מה ז"א להפוך לפרו ואיך ניתן לעשות זאת תודה.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-