עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sardindin,

יש לי בבית 3 מחשבים נייחים.... ואחד נייד. כרגע אין לי ראוטר, ואני מעוניין בשידרוג האינטרנט ואני יצטרך ראוטר בשביל זה. יש הבדל בין ראוטר חוטי.... לבין ראוטר אלחוטי + חוטי? מבחינת הגדרות? אבטחה? שליטה ברשת? אני מעוניין בראוטר ‏Edimax BR-6214K Router‎ שהוא חוטי, מה דעתכם על הדגם הזה? עדיף לי לקנות ראוטר שהוא גם חוטי וגם אלחוטי? כי בעיקרון זה עדיף בשבילי, רק אם זה יהיה נוח לתיפעול . אם כן על איזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים למסבירים ולמציעים... : )

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by sha1823,

מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by SHAHAHS,

יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by amadeus,

היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by kikkler,

עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by skill,

חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. פתחתי את הפורטים הנחוצים.. יש לי את הפייר-וואל שך windows xp ובכל זאת כשאני מתחבר לאימיול יש לי low id!!! הכיצד אני פותר את בעייתי? אנא עיזרו לי בתודה zxcv :s05:

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by Snoopy2006,

שלום, רציתי לשאול לגבי רשת ביתית חוטית של 2 מחשבים ע"ב ראוטר האם יש לאפשר את חומת האש של WIN XP לאחר התקנה ? האם אפשר להתקין חומת אש של נורטון בנוסף לחומת האש של הנתב ? האם חומת האש של הנתב צריכה לעבוד כשמוגדר PORT FORWARDING ? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by stav_r,

אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by mrsph666,

ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. Started by levy18,

המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by yigal33,

שלום כשאני לוחץ מאפיינים על LOCAL AREA CONNECTION לא מופיע לי לי לשונית SHRING למה? תודה

23. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו האינטרנט... רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת שאני יכול לשים בה קבצים? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים