רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=1001240&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=he http://www.netvox.co.il/products/85782 http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=wbr-3408&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=131&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 איזה נתב עדיף? וכרטיס רשת אלחוטי כמובן,יש לי כבלים.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם. קניתי קבל רשת מוצלב(לא יודע אם זה חשוב) אבל אני עושה הכל כמו שצריך ואני לא יכול להיכנס לרשת! אני יכול להיכנס למחשב השני אבל המחשב השני לא יכול להיכנס אלי! אולי אני עושה משהו שגוי? אולי יש איזה שהו מדריך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
... [= ? מה הכי מהיר? יש כבר 50 מגה לפי מה ששמעתי נכון?כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט זהב ולבזק adsl 1.5 128 88 שקל לזהב 130 שקל לבזק מוריד על 190 בערך מעלאה על 15 בערך פינגים במשחקים בערך 140-180~ סהכ אני משלם דיי הרבה 218 התקשרתי לזהב כדי להוזיל והם אמרו לי ש60 שקל משולב גם לבזק ולזהב זה ללקחות חדשים.P: אז איזה ספקית טובה יותר כדי לקבל פינג 140-180 ,1 וחצי כמובן128 או 96 העיקר שפינג יהיה 140-180 ומחיר משולב או לא משולב עד 100 שקל. ובלי התנתקויות, עדיף adsl אני לא יודע מהם ההיתרונות של כבלים, ללא התחיבות.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה קינפוג קצת מוזר, ולכן מהחיפושים שהרצתי פה לא מצאתי עזרה בנושא. העניין הוא כזה: יש לי ראוטר אלחוטי שאני רוצה שהוא יקלוט רשת, ויעביר אותה דרך כבל רשת למחשב (נייד לצורך העניין) עם כרטיס רשת. עכשיו בגדול יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי, שמאיפה שהוא נמצא לא קולט משהו ויש הרבה ניתוקים. ולכן אני רוצה לקחת את הרואטר האלחוטי שיקלוט במקום שיש בו ליטה טובה יותר ועם כבל רשת יעביר את המידע בצורה טובה. אילו הגדרות אני צריך לשים במחשב ואילו בראוטר ? ניסתי להגדיר אתמול ACESS POINT בנתב וזה לא עבד לי. אשמח לעזרה ותודה לכל מי שיעזור... נ.ב. לינק לראוטר
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-