רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי Inspiron 6400 אני לא מצליח להתחבר איתו בעזרת כבל לרשת. למישהו יש מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אני נמצא בדירה עם שניים\שלושה מחשבים. 2 לפטופים, 1 נייח שכנראה יחובר לראוטר. בין המחשבים מפרידים 3 קירות אחד ברזל מזוין (ממד) עד היום עבדתי עם שני ראוטרים של 3com 3crwer100-75. אבל הם התחילו לעשות צרות, נותנים פחות מהירות, בעיות קישוריות. חיבור של ראוטר אחד בממד נותן בחדר שלי קליטה נמוכה, ניתן להתחבר רק בלי הצפנה. הבנתי שיש תקן N שמגדיל טווח קליטה, שני הלפטופים תומכים. איזה ראוטר לבחור? אני מחפש משהו אמין! דגש על אמין, ובמחיר עדיף לא בשמיים. משהו שנותן יחס תועלת מול מחיר טוב. תודה רבה יבגני
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ככה - אני משתמש בפיירוול sygate כבר הרבה זמן ומרוצה מאוד ממנו. עד לאחרונה הייתי מחובר בכבלים עם מודם פשוט והכל היה בסדר. עברתי ל ADSL נתב siemens sl2-141 והכל עובד מצויין חוץ מהעלאה לHTTP, וגם אתרי בדיקת מהירות כגון speedtest.net מגיבים להורדה אבל כלום בהעלאה. בנתב כל הפורטים פתוחים. אין בעיה בהעלאה בתוכנות שיתוף. זה בטוח בעיה של SYGATE, מכיוון שכשאני מעביר לפיירוול של חלונות הבעיה אינה קיימת (אני מנחש מכיוון ששל חלונות חוסם רק IN ולא OUT?) כאשר אני מגדיר לSYGATE לאפשר תנועה חופשית ב 10.0.0.138 (ה GATWAY של הנתב) או 10.0.0.1 (הIP הפנימי) אז הבעיה נפתרת. השאלה - האם בכך אני מחטיא את המטרה של הפיירוול וחושף את המחשב לסכנות? *עריכה: המחשב מחובר ישירות לנתב בכבל רשת, בדקתי גם…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש נתב שחייב לעבור שלוש קירות רגילים אין ממ"ד . בחנות שאני קונה המחיר של WRT54GL וה BR6216MG פחת או יותר זהים מי מביניהם בעל טווח יותר גבוה כשהכרטיס רשת שלי הוא EDIMAX EW7128G עם אנטנה . כמו כן האם יש הצדקה לעוד 150 ש"ח הבדל מ 3CRWER10075 וה 6204WG האם ההבדל באיכות כה ניכר ? אין צורך בשיתוף מדפסת וחיבורי USB ל נתב רק צריך שיהיו לו 2 חיבורים ל קווי ואמינות וטווח טובים . הרשת האלחוטית תשמש רק לגלישה באינטרנט , לא משחקים או שיתוף קבצים אבל חייב שתהייה זמינה ועם אות חזק שלא יעלם כמו כן אסור שהנתב יפול מחובר אליו קווית מחשב עבודה שחייב להיות אונליין כל הזמן גם אם אין בן אדם שיושב לידו .
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה אני בזמן האחרון עברתי להשתמש ברשת WIFI ולא ברשת המחוברת ע"י כבל ומאז אינני מצליח להגדיר רשת מקומית (להעברת נתונים בין המחשבים)... נכון אני יכול להישאר מחובר ע"י הכבל במקביל אבל אני רוצה לשים את אחד המחשבים בצמוד לטלווזיה שישמש עמדת מדיה לסרטים וכו' ולכן אני מעוניין להגדיר רשת ביתית ולא רשת אינטרנטית כמו שיש לי כעת... הסתכלתי הדף השאלות הנפוצות אך לא מצאתי שם תשובה תודה רבה לכלכ העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-