עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sapinir,

שלום. אני מעוניין להצטרף לאינטרנט בכבלים. באיזה ספק כדי לבחור: נט וויז'ן, קווי זהב, או אינטרנט זהב. (בזק בינלאומי לא כלולים במבצע). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by sim-m12345,

מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by system down,

שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח

4. Started by glassmoon,

שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by pizzaguy,

שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by gab1234,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים

7. Started by sambusak,

שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by vid170,

אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by qwerty1987,

כיצד ניתן לפתור זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Netanel o_0,

יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. (ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by iTK98,

ניתן למצוא את הכתבה פה. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000272462&fid=598 בגדול אני לא יודע מה זה אומר לגבי משתמשים שכבר נרשמו לשירות. התביעה היא של בזק בין לאומי (לא של בזק) בכך שיש לנטויזן "מונופול" בהספקה של חיבור אינטרנט במהירות 7 מגה ביט, ואין אפשרות לספקיות אחרות לספק אינטרנט באותה מהירות דרך הוט. אז כנראה שהחיבור 7 מגה ביט עדיין לא יהיה זמין לנו - בקרוב.

15. Started by Impreza,

התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by GetRich,

כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by supermario,

קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. לחיבור של עד 3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. פתחתי את הפורטים הנחוצים.. יש לי את הפייר-וואל שך windows xp ובכל זאת כשאני מתחבר לאימיול יש לי low id!!! הכיצד אני פותר את בעייתי? אנא עיזרו לי בתודה zxcv :s05:

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Snoopy2006,

שלום, רציתי לשאול לגבי רשת ביתית חוטית של 2 מחשבים ע"ב ראוטר האם יש לאפשר את חומת האש של WIN XP לאחר התקנה ? האם אפשר להתקין חומת אש של נורטון בנוסף לחומת האש של הנתב ? האם חומת האש של הנתב צריכה לעבוד כשמוגדר PORT FORWARDING ? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  23. עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום, התחברתי אתמול להוט ואני מעוניין להשתמש ברואטר פרטי ( ac-1900 ac80 )כדי שה- wifi יסחוב לחדר המרוחק יותר, כי באמצעות ההוטבוקס אני לא מקבל קליטה חזקה. חיברתי את יציאת ה LAN של ההוטבוקס ל WAN של הראוטר שלי, ושיניתי את ההגדרות של ההוטבוקס למצב bridge. מרגע זה אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 20MB. ניסיתי לחבר בכבל את ההוט בוקס ישירות למחשב (כאשר הוא במצב bridge) וגם שם לא עובר את ה 20 MB. האם הוט מורידה את המהירות בbridge? האם יש עוד הגדרה שאני צריך לשנות בhotbox?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??

• 1 תגובה
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים