רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט זהב ולבזק adsl 1.5 128 88 שקל לזהב 130 שקל לבזק מוריד על 190 בערך מעלאה על 15 בערך פינגים במשחקים בערך 140-180~ סהכ אני משלם דיי הרבה 218 התקשרתי לזהב כדי להוזיל והם אמרו לי ש60 שקל משולב גם לבזק ולזהב זה ללקחות חדשים.P: אז איזה ספקית טובה יותר כדי לקבל פינג 140-180 ,1 וחצי כמובן128 או 96 העיקר שפינג יהיה 140-180 ומחיר משולב או לא משולב עד 100 שקל. ובלי התנתקויות, עדיף adsl אני לא יודע מהם ההיתרונות של כבלים, ללא התחיבות.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי את השגיאה: resume data save fails: The file or directory is corrupted and unreadable write fails,flush fails האם יש מה לעשות או למחוק את הקובץ ולהתחיל מחדש...?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה speedfan הכי חדשה ויש שם קטגוריה של Internet temp והחום של הפרמטר הזה הוא 86 ככה וזה מסמן שזה חםםם. רציתי דבר ראשון בבקשה לדעת מזה? והאם זה יכולה להיות הסיבה שבגללה יש לי לאגים והפרעות במשחקי רשת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב ECI 270PR. אני רוצה לחבר לו SWITCH ואז לחבר לו שלושה מחשבים שיש ברשותי בבית. מה דעתכם על ה-SWITCH הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338 שאלה נוספת, מה ההבדל בין סוגי הכבלים CAT5 ו-CAT6? הבנתי שגם באמצעות כבלי CAT5 אוכל להקים בעתיד רשת בקצב של 1Gbps. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אז המצב הוא כזה, הכל היה טוב ויפה, רציתי להדפיס משהו, הדלקתי את המדפסת, פתאום נפל האינטרנט, אמרתי מקרה (דא זה קרה כמה פעמים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות) בכל מקרה, מאז עד עכשיו היו פינגים גבוהים, החלטתי לבדוק באמת אם זאת הסיבה. ניתקתי את המדפסת, בום האינטרנט חזר להיות רגיל. מה? אין לי מושג אני מחובר לבזק, ומשתשמ בנתב B שלהם (כןכן יודע שהוא חרא), בכל מקרה, המדפסת מחוברת אליו ישירות ויש לה כתובת איפי סטטית. ממה זה יכול להיגרם?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-