רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. בנתבים יש פרמטר המציין את מהירותם. ראיתי שלחלק מהנתבים האלחוטיים המהירות היא 54 Mbps. השאלה שלי היא למה המהירות הזאת מאוד גדולה, הרי אין בכלל בארץ קצב של 54 Mbps מחברות האינטרנט. קצב מהירות 54 Mbps בפועל הוא מהירות הורדה של 6750 MBps שזה המון! אשמח לתשובה מפורטת. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
... [= ? מה הכי מהיר? יש כבר 50 מגה לפי מה ששמעתי נכון?כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה אני בזמן האחרון עברתי להשתמש ברשת WIFI ולא ברשת המחוברת ע"י כבל ומאז אינני מצליח להגדיר רשת מקומית (להעברת נתונים בין המחשבים)... נכון אני יכול להישאר מחובר ע"י הכבל במקביל אבל אני רוצה לשים את אחד המחשבים בצמוד לטלווזיה שישמש עמדת מדיה לסרטים וכו' ולכן אני מעוניין להגדיר רשת ביתית ולא רשת אינטרנטית כמו שיש לי כעת... הסתכלתי הדף השאלות הנפוצות אך לא מצאתי שם תשובה תודה רבה לכלכ העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי 'סרטי טבע' על 'דרכי רביה של הדו מיניים' בגלל שאלה קבצים גדולים של עד גיגה אני צריך לאחסן אותו ברשת ולתת לו קישור להורדה . מכירים אתרים כאלה ? מה הגודל הקובץ המקסימלי שאפשר לשלוח בוואלה ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר לדירה חדשה שעדיין נמצאת בבנייה יש לי מס' שאלות לגבי נקודות חיבור/תקשורת - במפרט שהועבר לידי ראיתי שכל חדר שינה/ממ"ד/סלון/פינת אוכל יצויד בחיבורים ואני מצטט מהמפרט: TV,LV,ט' (טלפון),מ' (ככל הנראה מחשב) ונקודות הכנה למערכת קולנוע ביתית בסלון. TV זה החיבור לכבלים/לווין. ט' חיבור לקו טלפון. זה ברור לי. השאלה שלי מזה LV ומ'? מה זה אומר חיבור למחשב? אני חייב להוסיף שמדובר בדירה מתוך פרויקט יוקרתי בת"א. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר אליו 2 כרטיסי רשת, ועוד מחשב עם כרטיס רשת אחד, הגדרתי שהמחשב "שרת" ישתף את האינטרנט עם המחשב השני. זה עבד עד שפירמטתי את השני, וניסיתי להגדיר את כל ההגדרות מחדש וזה מראה לי שהכל מחובר ותקין אבל עדיין אין אינטרנט במחשב השני מה עושים? תודה :][br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 14:52:07 זה די דחוף...
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-