רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לדוגמא מחשב נייד שנמצא בבית בזמן אחד, אחר כך נמצא במשרד. גם בבית וגם במשרד יש מחשב שולחני שגם עליו עובדים. המטרה: לסנכרן תיקיות מסויימות כמו Favorites ו-My Documents בין שלושת האתרים הפיזיים הללו כאשר הלאפטופ נניח הוא החולייה המתווכת (או אולי האינטרנט יהיה המדיום המגשר). יש הרבה תוכנות כאלה בשוק. השאלה שלי אם מישהו פה כבר התנסה עם כמה מהן ויכול להמליץ. מחיר התוכנה איננו רלבנטי ;-)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=1001240&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=he http://www.netvox.co.il/products/85782 http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=wbr-3408&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=131&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 איזה נתב עדיף? וכרטיס רשת אלחוטי כמובן,יש לי כבלים.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר 192.168.1.1 (קצה של הבית) הוא מחובר לראוטר 192.168.0.1 ( באמצע הבית ) יש בינהם פינג על הנייר הכול סבבה אבל לא , הראוטר השני מחובר למחשב ויש שם תיקיה משותפת אבל אם אני נמצא ברשת הקווית ואני מנסה להיכנס לתיקיה מהראוטר ה1 אני לא מצליח איפה אני טועה ? הכול על הנייר עובר חוץ מהשיתוף מישהו מבין בזה יכול לעזור לי ? TNX
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה בהפעלת משחק מחשב (NFS) ברשת ביתית בין שתי מחשבים. באחד המחשבים מותקן XP PRO ובשני VISTA ,והבעיה היא: שאני מנסה להתחבר בויסטה למשחק שנפתח ב-XP אני לא יכול,וכשאני פותח משחק בויסטה הוא נפתח ומיד מתנתק...למה?? חייב לציין שהמשחק עובד מצויין בין שתי מחשבי XP כך שלדעתי הבעיה היא בהגדרות בויסטה (המשחק אושר בפיירוול). אשמח לעזרה,תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי חברה. נתקלתי בבעיה בשיתוף קבצים בין שני מחשבים, אחד עם XP, ואחד עם VISTA הגדרתי במחשב עם XP תיקיות לשיתוף וכל מה שצריך. כשאני מתחבר מהמחשב עם הויסטה אליו, אני יכול לראות את התיקיות שמשותפות, אבל זה לא נותן לי גישה אליהן. הגדרתי FULL CONTROL, ו EVERYONE ב PERMISSIONS... פיירוול מבוטל... עוד משהו ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי Inspiron 6400 אני לא מצליח להתחבר איתו בעזרת כבל לרשת. למישהו יש מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-