עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BenC,

שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by idanohh,

אני יודע שזאת פעם שנייה שאני מפרסם וזה כי לא קיבלתי תשובה... אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת מכיוון שאני כבר ימים מנסה לקבל תשובה אך לשווא בבקשה תעזרו קצת ... אגב התוכנה לשמה אני רוצה לפתוח פורט היא אימיול תודה רבה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

מי שרוצה להתחבר לאינטרנט אז תוך דקות יש לו אינטרנט אבל להתנתק מהאינטרנט יותר קשה מ"תוכנית ההתנתקות" האוריגינאלית!!! מזיינים את השכל שעות וימים ולא מנתקים מדברים איתם בעברית והם בשלהם תחכה שניה תחכה שניה למה אתה רוצה להתנתק למה ככה תנתקו כבר לא אני יבוא אליהם עם פטיש 5 וירסק להם את המשרד בסוף

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by shlomik1,

שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות. 1.מה זה access point? 2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט 3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  7. מה היתרונות לכאן ולכאן?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Bug,

אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by shtrum,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by turbo_G,

שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by black colt,

אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by tavlins,

שלום אני משתמש בווינדווס אקס פי באינטרנט אקספלורר 6 וכל פעם שאני פותח אותו ומנסה להקליד שם של אתר הוא לא פותח לי אוטומטית את הרשימה של כתובות שכבר נכנסתי אליהם (כלומר הוא לא משלים אותם לבד) ואני צריך להקליד את הכל... עכשיו אם נגיד אני כותב בשורת כתובת hwzone.co.il הוא לא ייכנס לי לאתר.. רק לאחר איזה דקה וחצי.... רק אם אני אכתוב http://www.hwzone.co.il רק ככה הוא ייכנס... וזה קורה בכל אתר גם באתריפ שלא מחייבים כתיבת הכתובת המלאה.... נראה כאילו משהו איטי במחשב.. אולי זה בהגדרות של האקספלורר.. לא יודע... והקטע שלפעמים איכשהו זה מסתדר ושוב חוזר ואין לי מושג למה.. בתודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by LQDForce,

שלום לכולם. כרגע יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME ויש לי המון בעיות ניתוקים, לפעמים המהירות קישור שלו יורדת כמעט לאפס והאתרים נתקעים באמצע, או שהמודם נתקע במצב מסויים ולא מסתדר עד שמנתקים אותו מהחשמל. אני מחפש המלצות על מודם ADSL מבזק, אני לא רוצה מודם USB, מפני שאני מתכוון לחבר אותו ישירות לראוטר זול D-LINK DI-604 ולא רוצה כאבי ראש עם מחשב מארח. אז מה שאני בעצם שואל - איזה מודם הכי כדאי ל ADSL ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. Started by ISRAELN2,

שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין להוריד גירסה מעודכנת ל- VPN CLIENT (להתחבר לנתב PIX שך CISCO ) האם יש לינק להורדה (מערכת הפעלה XP ) נ.ב. לא מצאתי באתר של CISCO. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Vashu,

שלום כולם, לפני חודש אבא שלי קנה מחשב נייד, ועוד חודש אני מקבל מחשב חדש. אנחנו רוצים לעשות רשת בין שלושת המחשבים, אבל לפני זה אני צריך לברר כמה דברים אנחנו רוצים לעשות בין שני המחשבים הנייחים רשת חוטית, ולמחשב הנייד חיבור אל-חוטי בשיטת Wi-Fi. זה אפשרי? ואם כן, כמה זה יכול לעלות, ואיך (כלומר, מה צריך לקנות בשביל לעשות את זה) אני גם ממש ממש לא מבין ברשתות, אבל לפי מה שקראתי, אני רוצה ראוטר, וסוויץ'. אם תוכלו לתת לי המלצות למוצרים (כרטיסי רשת, סוויץ' וראוטר) שאתם יודעים שטובים ומחברות טובות. אה, ואני נוטה להעדיף לרשת החוטית את התקשורת של ג'יגה את'רנט. תודה מראש לכל העוזרים ^^

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JediMaster,

שלום לכולם! התקינו לחבר שלי רשת אתמול, וכמובן שהראוטר מבצע חסימה כלשהי ולכן באימיול יש לו Low-ID. בראוטר שלי של ST Lab יש משהו שנקרא DMZ שמאפשר לבטל את הפיירוול על אחת מהכתובות ברשת. האם אני יכול לעשות משהו דומה אצלו, או שיש אולי דרך אחרת שאפשר לפתוח את החסימה של האימיול? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום, אז ככה אני עובד עם רכזת של STlab ואני מקבל עכשיו מודם Alcatel 510 משהו כזה אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו ולהתקין עליו חייגן תתנו לי בבקשה מדריך או הסבר איך לעשות את זה בתודה איתי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by black colt,

אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 והוא מוגדר כ pppoe במודם הקודם שהיה לי (מודם PCI פנימי) עבד על pppoa מה ההבדל בין pppoa ל pppoe ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה רציתי לשאול לגבי ראוטר כמה עולה אל חוטי וכו' אל חוטי אני לאדע כי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזה ויהיה בעיות תמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב.... תודה מראש ,מריק

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  25. אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים