עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by kokimoki,

שלום , יש לי שכן עם רשת סגורה. שלא כל כך מבין במחשבים . שאלתי אותו אם אני יכול לגלוש איתו והוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא נתן לי את הסיסמא לרשת מסוג Wep . הבעיה שהרשת לא נקלטת בכל הבית , בגלל זה אני צריך Repeater או Router שתומך בap אלחוטי . רציתי לדעת במידה ואני קונה Ap אלחוטי ומזהה את הרשת שלו ומכניס את הwep שלו הכל עובד בסדר ? או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר שלו , למה לא נעים לי לבקש ממנו וגם אין לי את הסיסמא לראוטר שלו. והאם זה כל כך יעיל וטוב כמו שזה נשמע ? תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  4. אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by גרגורי,

שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. Started by Gamma,

הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Kfir2,

אני מחובר ברשת אלחוטית אל מחשב אחר. במחשב השני יש תיקייה משותפת שאני רוצה להתחבר אליה. איך אני מתחבר אליה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...

10. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מודם-ראוטר ישן של בזק (6749U של DLINK), שאמנם לא עושה לי בעיות מיוחדות, אך מהירות החיבור לאחת הנקודות בבית (דווקא הקרובה שבהן) היא איטית, ולאותו מחשב לוקח זמן רב להתחבר לרשת מהפעלתו. חשוב לי שיהיה פשוט להפעלה ולחיבור. מתלבט בין הדגמים המומלצים של PCMAG שניתן לרכוש גם בארץ - TP-Link Archer C7 AC1750 Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 D-Link AC1200 Wi-Fi Router אשמח להמלצה גם על דגמים אחרים שאין בארץ , מחיר עד כ 150 דולר - זאת במידה ושינוי הנתב באתר ישנה את המהירות של מחשב הסלון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

12. Started by shelley duncan,

מופיע כזה ערך בנתב בהפניית פורטים

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  13. Started by A.Z.P,

היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…

14. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by cheneilat,

ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. שלום, יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים לרשת האינטרנט דרך המודם\ראוטר 2WIRE. פתחתי פורטים מסויימים דרך התוכנה של המודם אבל התוכנות שמשתמשות בפורטים עדיין עובדות לאט. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת איזה פורטים פתוחים למחשב שלי? וגם איך אני יכול לבדוק את מהירות הפס שלי (אני יודע מה בזק ונטויזן אומרים שרוחב הפס, אני רוצה לבדוק את זה אישית). איך אפשר לעשות את זה? תודה.

18. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…

20. Started by jambo222,

שלום טכנאי של הוט נתן לי מגדיל טווח ואני לא יודע לאן לחבר אותו, יש לי הוטבוקס מיני פייבר ומוקה

21. Started by shimon956,

טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  22. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.