עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Signal King 150Mbps USB Wireless Adapter 150M WiFi 48DBI Antenna High Power | eBay כרגע יש לי WPA2-PSK [AES] נראות לי חזקות מאוד ה48 DBI זה כשהם במצב קליטה של WIFI? ובכללי איך הן יתנו קליטה טובה במחשב? (הראוטר נמצא בממד יחד עם מגדיל טווח)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. המטרה שלי היא להשתמש במודם-ראוטר כסוויטצ' בלבד בגדול. מדובר על asus am604g. אני מחובר בחיבור ללא חיגן במודם כך שחיבור שלו ישיר למחשב מאפשר חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ליציאת LAN ואת המחשב ליציאה אחרת (קווית) יש אינטרנט והכל בסדר (תפקוד סטנדרטי של סוויטצ'). הפואנטה שאני רוצה להתחבר אלחוטית כלומר איכשהו להגידר שהWIFI יתפקד גם באותה צורה של חיבור LAN מבחינת הראוטר. אשמח לעזרה ותודה מראש.

4. Started by shtrum,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. כאשר האימיול מגיע למהירויות גבוהות המחשב עושה ריסט פתאומי ואני מקבל הודעת שגיאה ntldr.exe is missing וכדי שהכל יעבוד כמו שצריך אני צריך לעשות כיבוי הבעיה מתרחשת רק כאשר האימיול מגיע למהירות גבוהה אני מנסה להבין מה הקשר בין הודעת השגיאה לתפקוד האימיול אימיול 0.46a XP SP2

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  7. Started by kolxxx,

שלום, אתם בטח כבר מכירים את הסיפור... יש ברשותי נתב hotbox ובניין רב קומות. הקליטה בקומה התחתונה חלשה וחשבתי להשתמש ב-repeater כדי להגביר ולשחזר את האות שמגיעה מhotbox. הנתב שברשותי הוא netgear dgn2200 והוא תומך WDS. השאלה היא: איך אני מבצע את ההגדרה של netgear dgn2200 כrepeater? האם hotbox חייב להיות תומך WDS בשביל לבצע את ההגדרה הזאת? קראתי את המדריך באתר של netcheif אבל לצערי כל ניסיונותיי כשלו. קודם כל אשמח לדעת אם הדבר אפשרי. שנית, אשמח לדעת איך לבצע את זה בצורה מעשית. תודה מראש... ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by kokimoki,

שלום , יש לי שכן עם רשת סגורה. שלא כל כך מבין במחשבים . שאלתי אותו אם אני יכול לגלוש איתו והוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא נתן לי את הסיסמא לרשת מסוג Wep . הבעיה שהרשת לא נקלטת בכל הבית , בגלל זה אני צריך Repeater או Router שתומך בap אלחוטי . רציתי לדעת במידה ואני קונה Ap אלחוטי ומזהה את הרשת שלו ומכניס את הwep שלו הכל עובד בסדר ? או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר שלו , למה לא נעים לי לבקש ממנו וגם אין לי את הסיסמא לראוטר שלו. והאם זה כל כך יעיל וטוב כמו שזה נשמע ? תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  11. אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by גרגורי,

שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. Started by Gamma,

הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kfir2,

אני מחובר ברשת אלחוטית אל מחשב אחר. במחשב השני יש תיקייה משותפת שאני רוצה להתחבר אליה. איך אני מתחבר אליה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...

17. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מודם-ראוטר ישן של בזק (6749U של DLINK), שאמנם לא עושה לי בעיות מיוחדות, אך מהירות החיבור לאחת הנקודות בבית (דווקא הקרובה שבהן) היא איטית, ולאותו מחשב לוקח זמן רב להתחבר לרשת מהפעלתו. חשוב לי שיהיה פשוט להפעלה ולחיבור. מתלבט בין הדגמים המומלצים של PCMAG שניתן לרכוש גם בארץ - TP-Link Archer C7 AC1750 Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 D-Link AC1200 Wi-Fi Router אשמח להמלצה גם על דגמים אחרים שאין בארץ , מחיר עד כ 150 דולר - זאת במידה ושינוי הנתב באתר ישנה את המהירות של מחשב הסלון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

19. Started by shelley duncan,

מופיע כזה ערך בנתב בהפניית פורטים

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  20. Started by A.Z.P,

היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…

21. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by cheneilat,

ראיתי שהמקרה הזה הפך לתופעה... בדיוק סיימתי לעשות פורמט והתקנתי את WINDOWS 7 הגדרתי חייגן (תשתית HOT + ספק 012) והתחלתי לגלוש והצלחתי להוריד המון דברים בהצלחה. התקנתי AVG ועידכונים של WINDOWS ופתאום אני לא מצליח להוריד יותר קבצים (נתקע על 99%). ביטלתי את AVG אבל זה גם לא עוזר.הורדתי מכמה דפדפנים וגם ללא צלחה. ראיתי כמה אשכולות על זה אבל לא הצליחו להגיע לפיתרון. מישהו יכול לייעץ?

24. שלום, יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים לרשת האינטרנט דרך המודם\ראוטר 2WIRE. פתחתי פורטים מסויימים דרך התוכנה של המודם אבל התוכנות שמשתמשות בפורטים עדיין עובדות לאט. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת איזה פורטים פתוחים למחשב שלי? וגם איך אני יכול לבדוק את מהירות הפס שלי (אני יודע מה בזק ונטויזן אומרים שרוחב הפס, אני רוצה לבדוק את זה אישית). איך אפשר לעשות את זה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים