עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה שהמחשב הראשי יהיה 3\4 מהמהירות שיש בחיבור 1.5 ושהמחשב השני שמחובר אליו יקבל רקק חיבור לאיטנרנט ועוד 1\4 שנשאר ... הקיצור להגדיר לנווט תמהירות

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Dante_9,

התקנתי כבר את NO-IP ויצרתי לעצמי IP קבוע. אני רוצה להגיע למצב שבמחשב של אחר אני יכול להשתלט על שלי בעזרת ה- Remote Desktop Connection

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ArielN,

אהלן אנשים אני זקוק לעזרה קטנה. יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לחלק את קצב ההורדה והעלאה לחצי - שווה בשווה בכל מחשב. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא יודע איך להשתמש ואני לא רוצה לעשות סתם שטויות.. אז יש מישהו פה שמבין ויכול לעזור לי? יש לי 2 מגה adsl. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by benor,

שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by malcolmx9,

אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אהלן. עשיתי רשת ביתית באמצעות הראוטר edimax והכל הלך חלק. אחלה ראוטר דרך אגב עכשיו, יש לי בעיה של lowid באימיול הודות לפיירוול של הראוטר. הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים בפיירוול נכנסים שם לאייפי דרך הדפדפן, ואז NAT. ושם יש 3 אפשרויות דומות של פתיחת פורטים. 1) Port Forwarding 2) Virtual Server 3) Special Applications כולן כל כך דומות, באיזו מהן להשתמש לפתיחת פורטים מסוג זה? כלומר שני פורטים - אחד שהוא 5773 והשני 5783... אה.. וכמובן שהפורטים יישארו פתוחים תמיד, ולא ייסגרו לאחר כמה שעות. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  10. גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by eladb21,

אחים שלי אני חייב קרדיטים לאימיול דחוף!!! תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KF,

שלום היום נכנסתי לאינטרנט.... וכמעט לכל אתר שאני נכנס מופיעה לי ההודעה למעלה.... השאלה שלי האם להתקין אותה או לא ? (אני לא רואה את כל הבאנרים) האם זה קרה בכלל שהחלפתי מסך היום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Gold shark,

שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by doktor,

צ'לום . יש לי רשת ICS , אני המחשב המשני והשאלה היא האם אני יכול באיזהשהיא דרך לארח כתובות אייפי סתומרת לדוגמא לשמש כהוסט במשחק כמו NBA או לעשות שרת רדיו על המחשב המשני. לפי דעתי הבעיה היא שיש לנו אותו אייפי..מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אני לקוח של 013 איידיאסל 1.5 עם ראוטר ואני יודע שמשהו דפוק אצלי באינטרנט הקטע הוא שאני לא יודע בידיוק מה.... הבעיה התחילה מאז שהתחברתי ל-012 כבלים 750 לפני שנתיים וחצי בערך מאז הספקתי לשנות ספקית מ-012 ל-013 וגם שיניתי מכבלים לאיידיאסל אפילו הספקתי לקנות מחשב חדש ושום דבר לא פתר את זה. לדוגמא באימיול.. מאז שהתחברתי ל-012 האימיול פשוט לא זז ולא משנה מה אני מנסה לעשות המהירות לא עוברת את ה-10 פעם אפילו השארתי את זה יומיים שלמים רצוף דולק ( בתקופה עוד שלא היה לי ראוטר והייתי מחובר דרך 012 בכבלים אז לא קשור לפורטים או לשום דבר אחר שיכול לדפוק את המהירות ) ושחזרתי זה הוריד על 5 קילובייט וסיים איזה 50 מגה מכל קובץ. אני בטוח במיליון אחוז שההגדרות שלי תמיד היו טובות כי אני דיי מב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות רווטר ,אבל אני לא בטוח איזה אני צריך. הרווטר צריך לשרת שלושה מחשבים, הוא צריך לתמוך בבחיבור לכבלים,אבל עדיף אם אפשר שהוא יתמןך גם בADSL תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by RazTK,

שלום לכם, חיברתי את שני המחשבים שלי בעזרת כבל לכרטיסי הרשת. כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני אני נתקל בהודעה: אני מצליח להתחבר רק ממחשב אחד לאחר.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by WaRez.,

כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by fffSSS,

בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים