רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון נתקלתי הרבה פעמים בשאלה הבאה: "איך אני יכול לנתב התחברויות על פורטים מסוימים למחשבים ברשת עם מודם איי די אס אל פרוץ" או בקיצור "איך לעשות שאני יוכל לקבל קבצים \ לפתוח שרתים שונים עם מודם פרוץ", לכל מי ששאל, הנה התשובה: 1. התחברו למודם על Telnet (לכתובת 10.0.0.138) 2. אל תכנסו למצב Expert! 3. לאחר הופעת הלוגו כתבו nat עכשיו יש 2 אפשרויות, או לפתוח שרתים מסוימים על מחשבים מסוימים ברשת, או לעשות שכל ההתחברויות יועברו אוטומטית למחשב מסוים ברשת. לאחר כתיבת nat: כדי לנתב אוטומטית את כל ההתחברויות למחשב מסוים: כתבו defserver addr IP (את IP החליפו בכתובת ה- IP של המחשב שאליו אתם רוצים לנתב את ההתחברויות) לאחר מכן לחצו Enter כתבו Save לחצו Enter סגרו את החלון. כד…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו. בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית? איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני צריך להקים רשת אלחוטית בבניין בן 4 קומות. צריך המלצה אם יש לנקודות גישה שיצרו רשת אלחוטית רציפה בכל הבניין. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי משרד ובו 11 מחשבים המחוברים בחיבור חוטי ועוד כ-5-4 המחוברים בחיבור אלחוטי. כיום יש לנו מודם אשר מחובר לראוטר, המחובר לעוד לראוטר שמחובר לעוד אחד, סך הכל 3 ראוטרים, מה שמאט מאוד את התקשורת של הרשת. רציתי לדעת מה אני אמור לרכוש על מנת שכל המחשבים יחוברו לראוטר אחד ומשם למודם ולאינטרנט? כמובן שהוא צריך להיות גם אלחוטי, כיוון שיש לנו גם אנשים הגולשים מהטלפון הסלולרי ומחשבים ניידים שמשתמשים בתקשורת אלחוטית. התשתית במשרד היא 30 מגה לשניה בכבלים. מה מומלץ לי לקנות אשר לא יהיה יקר מידי אך גם איכותי ויתן את הפתרון הטוב ביותר. תודה רבה, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני מחובר לאינטרנט אלחוטי במהירות 15MB NGN (בזק, 014)...יש בבית כעקרון 3 מחשבים, אחד מחובר לראוטר אלחוטי של בזק, ובשני המחשבים קיימים כרטיסי רשת אלחוטיים, לאחרונה, החדר שלי הועבר לממ"ד (כולל המחשב), יש לציין שהמחשב שכרגע בממד, היה תמיד מחובר חוטית לראוטר. ונכון לעכשיו הקליטה מאוד חלשה ויש המון תקלות, למרות שבמחשב השני שלא נמצא בממד הכל תקין. * מרחק המחשב מהראוטר הוא 5 מטרים לכל היותר אשמח לשמוע על פתרונות שיכולים לתת לי מהירות מירבית וגלישה ללא תקלות ותקיעות. שמעתי על HOME PLUG של בזק, "רשת על תשתית החשמל", אשמח לשמוע קצת לגבי זה...שמעתי שבמידה ויש עומס של חשמל, אז תהיה אטיות (יש בחדר טלוויזיה,ממיר, מנורות ועוד מוצרי חשמל - יכולה להיות בעיה?) ושמ…
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש הבדל ביניהם? או שהיצרן סתם רצה לעשות 2 צבעים לדגם BR6204WG לבן: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 אפור: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 תודה מראש, Zinger777.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום!!! אני יסביר לכם היום איך יוצרים אתר FTP מאובטח עם ססמא משלכם!!! 1) התקינו את internet information service (iis) Manager ואת FTP servise בהוספה והסרה של תוכניות וב- רכיבי Windows ואפשרות internet information service אחר כך כנסו ל- כלי נהול שבלוח בקרה ותפעילו את iis . חשוב לדעת !!!!! ה- IIS נמצא ב- Windows XP Professional ו NT ו Windows 2000 וכול הזמן שאתם מכבים את המחשב ומדליקים אותו ה- IP משתנה אז תצתרכו כל הזמן לשנותו! 2)אתם תראו בצד את הרשימה הזאת תבחרו FTP ותעשו כפתור ימני על ה- FTP ותלחצו Properties . http://planet.nana.co.il/romadev/Pic1%2Ejpg 3) ובכתובת ה- IP תשנו מ- (All Unassigned) ל- האי פי שלכם המופיע ברשימה! http://planet.nana.co.il/romadev/…
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך מעבר דירה שכולל המון באלאגן ואין לי כמעט וזמן להבין מי נגד מי, אני ב- ADSL בבאנדל עם נטוויזן, הציוד שיש לי זה מודם אזטק 600 E נדמה לי והנתב זה 871W של סיסקו, בחיבור בראשוני טכנאי בזק טען שאני לא יכול להתחבר עם 40 מגה ומעלה עם הציוד הקיים ושאני צריך מודם חדש, עכשיו השאלה האם אני יכול להביא מודם שהוא רק מודם ושיתמוך לי בקצבים ולהשאר עם הנתב, או שעדיף לי נתב משולב חדש, אם כן אז אנחנו כבר קרובים מאוד לבלק פריידי, איזה ממליצים ? עדיפות לסיסקו כמובן, שימוש ביתי בלבד ++, חשוב שיהיה כבר עם פורטים של גיגה, תודה ניר
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הראוטרים שמקבלים היום מבזק לVDSL תומכים בAP? כרגע אני משתמש ב2 ראוטרים מבזק (siemens sl2-141). במידה ואשדרג לVDSL הראוטר שאחבר יוכל להשתמש באחד הסימנסים כAP? או שאוכל להשתמש בציוד החדש רק כמודם ולחבר אותו לסימנס שישמש כראוטר וחיבור לAP? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה למומחי הרשת. מדובר במנוי נטוויז'ין עם תשתית בזק במהירות 15 מגה (באיזור המדובר זו המגבלה). בבית יש 2 קומות ובכל קומה ראוטר אלחוטי. מאחר והיו בעיות ברשת הציוד הוחלף בציוד חדש. קומה ב: מודם ראוטר tp-link vr600 - משמש מודם, ו DHCP. משרת מכשירים ב WIFI בעיקר (עד 2 בו זמנית). קומה א: ראוטר linksys ea6200. משתמש כנקודת גישה wifi (עד 32בו זמנית), מחובר ל DVR, ל switch שמחובר ל TV ,לראוטר בקומה ב (עם כתובת קבועה ברשת של ה tp-link, אבל עם כתובת שאינה ב pool של ה dhcp). הבעיה כעת היא איטיות (גם חוטי). מידי פעם לא עולה מ 300mbs. אני די שלם עם הבחירה של הציוד (תקנו אותי אם אני טועה), כך שאני מניח שמדובר באיזו הגדרה שפספ…
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא ההורים שלי טסים לארה"ב ואני מתכנן להרכיב רשת אלחוטית ביתית. איזה חלקים צריך ? כי אין לי מושג בתחום.. אני אודה לכם מאוד אם תכתבו מה אני צריך לקנות ותצרפו דגם + מחיר. =]
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה בערך, לאחר כמות הבעיות והיציבות עם התשתית/הראוטר של הוט, חפשתי אפשרות להשתמש ברוטר פרטי. במקום לקנות ראוטר פשוט וזול רציתי לוודא שלא יהיו יותר בעיות יציבות עקב שימוש כבד בבית. בסופו של דבר קניתי ראוטר מחברה שקוראים לי ubiquiti הנקרא Unifi Dream Machine Pro https://store.ui.com/collections/unifi-network-unifi-os-consoles/products/udm-pro מאז שחיברתי אותו לא הייתי צריכה יותר להתקשר להוט כדי להתלוננן על יציבות האינטרנט. לפני שבוע בערך, בזק התחילה לפרוש את תשתית הפייבר שלהם באזור שלי והתחלתי לחקור את האפשרות להתחבר לתשתית שלהם עם הראוטר שלי (יש לו כניסתwan sfp/sfp+ בצד ימין) האם אני חייבת לקנות את הרסיב sfp מבזק או…
-
- 9 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. האם מישהו כאן משתמש בציוד רשת של UBIQUITI? אם כן, אשמח לדעת איזה ציוד בדיוק יש לכם. לי יש כמה וכמה מכשירים שלהם, אני באופן אישי חושב שהאיכות שלהם היא משהו חסר תקדים בתעשייה, בטח שכשמדובר על מכשירים ברמת אנטרפרייז ללא עלויות של רישונות וכו. יחד עם זאת, עושה רושם שהם כמעט לא מוכרים בארץ בעוד שבארצות הברית הם סופר מפורסמים.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תקלטו את ההצעת מחיר המצורפת ב-PDF שדחפו לאח שלי בשביל בית שהוא בונה. הבן אדם בקושי יודע להשתמש במחשב, הם ממש לא טכנולוגיים בבית (עם שני ילדים ביסודי). מדובר בחברה שעושה להם את הבית החכם ובהצעה זו מצויין רק הציוד רשתות (לאחר שכבר העבירו כבלים CAT7 בכל הקירות...). היה חשוב להם שיהיה קליטת WIFI בכל הבית אז דחפו להם ציוד אלחוטי ב-25,000 שח!! התקנה ב-5000 שח.. על מה? לחבר את כל הציוד לחשמל? הכבלים כבר בקירות. אני מחר אמור להיפגש עם מי שנתן את ההצעה המגוכחת הזו. האם אני צודק בהנחה שלי ששום בית פרטי לא צריך ציוד שכזה? כדי לאשפר קליטה אלחוטית בכל רחבי הבית אפשר לשרשר ראוטרים פשוטים. וגם אין שום צורך בסוויטצ'ים של CISCO. amir_network.pdf
-
- 58 תגובות
- 15.7k צפיות
-