רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נתב + כ. רשת USB/PCMACIA שיתאים למחשב נייד. הנתב יהיה אצלי במחשב הביתי והכ. רשת יהיה אצל אחותי במחשב נייד. דרישות: - תקן g - לפחות 54mbps. אם יש אפשרות ל-108mbps יהיה נחמד. - גלישה באינטרנט ללא הפרעה. - בהתחלה , העברת קבצים קטנים ושימוש אולי במדפסת (להדפיס דרך הרשת) - בעתיד, הוספת מחשב ביתי לנתב והעברת קבצים כבדים (לא בטוח יתממש). - אבטחה חזקה שהראוטר מציג. - לא כולל מודם מובנה ושיתאים לכבלים ולבזק. - אופציה לחיבור רשת קווית. - קינפוג יחסית קל ולא מסובך מדיי. - יציב ללא נפילות רבות. אופציונלי: פיצ'רים :} ראיתי את הערכה הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1488&products_id=6204 מה דעתכם ? אשמח לתגובות + המלצות. בברכה ותודה, FireAngel
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי קומות נפרדות של הבית. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אך זה לא העיניין כרגע... אני רוצה לדעת כמה דברים. א) אילו רכיבים אני צריך בשביל להקים את הרשת האלחוטית הזאת? ב) הבנתי שאני צריך ראוטר. שמעתי על Router G . משהו בסגנון. אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר של הרכיבים ושל הראוטר. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני המחשב השרת וכשאני משתף קבצים למחשב הלקוח הכל בסדר. אבל כשאני משתף קבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת אני מצליח לעשות תיקייה ב-add network place ורואים אותה אבל כשאני מנסה להיכנס אליה הוא לא מליח ורושם לי את הדבר הבא: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי B Focus Router 270PR וחיברתי אותו ל 3Com OfficeConnect Wireless 11b cable\dsl gateway אני משתמש במודם 270PR כנתב ובOfficeConnect לסוויץ' שלי אני משתמש בחיבורים של הרשת לא ברשת אלחוטית! משום מה שאני מחבר אותם אני לא מקבל אינטרנט לכל מחשב יש משהו שאני צריך להגדיר בסוויץ ? בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים (שניהם מריצים חלונות XP עם SP2), סוויצ' של NWAY ומודם/נתב ADSL של ECI (מבזק -BFOCUS 270). שני המחשבים מצליחים לגשת לאינטרנט. אבל, הבעיה היא שדרך הרשת הביתית אני מקבל גישה רק למחשב אחד. כלומר, כאשר אני מנסה לגשת למחשב שלי מהמחשב של אח שלי, יש גישה מלאה, לכל הקבצים המשותפים (אני נכנס לWORKGROUP ורואה את שני המחשבים ). אבל כאשר אני מנסה לגשת באופן הפוך, כלומר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי, אני לא מצליח. אני לא מצליח לפתוח אף תיקיה משותפת , אני לא רואה שום מחשב בWORKGROUP אפילו לא את המחשב שלי. (אני די בטוח שזו אותה קבוצת עבודה, קראתי לה ALPHA ובדקתי שאכן כך מוגדר בשני המחשבים, אגב , אותיות קטנות ורישיות לא משנות פה , נכון?). הוא כותב שגיאה : …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-