עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by tiger3,

Intel EtherExpress Pro/100+ ל - win98

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. יש לחבר שלי רשת של D-link אשר מתחברת לתשתית של כבלים. הרשת פעלה בסדר גמור עד אשר הוא החליט להתקין תוכנות אנטיוירוס,antispyware וחומת אש. הוא הריץ את האנטיספייוור ניקה את המחשב שלו (ובאמת הוא עובד יותר מהר) מה שכן, הרש לא עובדת. הכרטיס של הpcmcia שלו הוא של D-link מדגם DWL-650+. הדריבר שלו, airplus , מותקן ומראה עוצמת אות ואיכות טובים (מעל 80%) אבל לא ניתן לגלוש או להתחבר למסנג'ר. ניסינו להתקין את הדריבר מחדש, להגדיר שרתי DNS של הספק בחיבור ואפילו להסיר את התוכנות שהוא הוסיף - כלום לא עזר אם למישהו יש רעיון נוסף, אנחנו מוכנים לנסות הכל

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by bommer,

יש תוכנת רשת טובה שאפשר לכתוב על הצג של מישהו ברשת שלדוגמא אני לוקח שליטה על המחשב לדקה ואז הסמן של העכבר לא זז עד שמי שכתב את זה מפסיק !! מה השם של התוכנה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? אני חייב לדעת את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by badolev,

אני משתמש בדפדפן AVANT BROWSER ורציתי לדעת אם הוא נחשב לדפדפן טוב ? ומה הם הדפדפנים הטובים או המומלצים מכל הבחינות כולל כמות המשאבים שהוא לוקח כאשר אני פותח כמה דפני אינטרנט. תודה. ???

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Dmoney,

המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by simla101,

אוקע אז המצב הוא כדלקלמן! יש לי 2 מחשבים. עכשיו הבעיה היא שאת הראוטר שלי נתתי וכל פעם שאני מתנתק אחי מזמבר לי בשכל "ארזזז המחשב לא עובדדד!" אז הבנתי שאני יכול לעשות מחשב שהוא ראוטר. לתקוע לתחת שלו 3 כרטיסי רשת 1 למודם 1 לכל מחשב ונגמר הסיפור עכשיו. איך אני עושה את זה? הבנתי שיותר קל לעשות את זה עם לינוקס או משהו...אבל מפה אני לא בטוח. פשוט לעשות אשף הגדרת רשת? הבעיה היא שהמחשב השלישי הוא נורא נורא חלש (איזה סלרון 533) ולהריץ עליו XP זה כבד (עם 128 ראם). פתרון מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RazTK,

אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by musari,

יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. תודה....

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Antonimo,

על הסרבר הזקרתי בנושא אחר... מי יהיה נדיב כדי להסביר לי איך עובדים עם זה כדי להקים פורום משלי???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  17. שלום אני מחפש דרך לחבר בין 2 מחשבים, ולפי הבנתי הפתרונות הכי טובים הם האב\ראוטר.(אני מעדיף לא להשתמש ב3 כרטיסי רשת). אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין ראוטר והאב, מה הכי מתאים לחיבור 2 מחשבים ואם אפשר, דגמים מומלצים בטווח של עד 300 שקל. בתודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GunBlade,

זה אפשרי לחבר אנטנה חיצונית לכרטיס רשת אלחוטי PCMCIA? אולי רק לחלק מהדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

20. Started by miki26,

שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...

21. Started by Croopy,

יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by -אייל-,

שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by sagi_10,

היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.