עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by laredo,

קיבלתי מחשב נייד ליברטו זה מין מחשב נייד קטן מאוד. כל התקני הדיסקים שלו חיצוניים. ההרד דיסק ריק. איך אני מתקין לו ווינדוס? דרך LPT אפשר? עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך לרכוש למחשב כרטיס רשת אלחוטי מעדיף יותר כרטיס פנימי מאשר כרטיס USB הכרטיס מיועד בעיקר להעברת סרטים בגגל זה אני מעדיף Dual-Band כדי שיתמוך בעתיד בראוטר דומה כרגע חשבתי על הכרטיס הזה ‎linksys wmp600n http://home.cisco.com/en-mea/products/adapters/WMP600N תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Tal14,

יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ExenTex,

בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. החלפתי אתמול תשתית וספק מבזק ל- HOT באזור מגורי ההצלחה של הקו מדהימה הורדות ביטורנט 56 mb אפילו הורדה של דבר בודד HD בחו"ל טלוויזיה באינטרנט , מהיר , שוטף , בלי בעיות ( אין עצירות / אין אטיות ) פינג 10ms מדהים הרבה טוב יותר מבזק באיזור מגורי כמו לנסוע במוסטנג והכביש ללא רמזורים , פתוח ורק תלחץ על גז ותקבל . אתרי וידאו YOUTUBE 1080P /4k ועוד אתרים בארה"ב מדהים . תודה לכל העוזרים , אני יעדכן באם יהיה שינוי לרעה

7. אשמח לקבל המלצות על ראוטר אלחוטי. נתונים: בית 3 מפלסים - בלוקים (לא בטון), צריך שתיהיה קליטה טובה מאוד (בשלושת הקומות במיוחד בקיצוניות) המרחק (בגובה) מהמפלס התחתון להעליון הוא כ 5 מטרים (מקסימום). דרוש ראוטר כולל כרטיס רשת מספיק חזק לקליטת הרשת האלחוטית. תקציב עד 400 (ניתן חריגה במקרה הצורך של 100 ש"ח) לראוטר כולל כרטיס הרשת. שיהיה ראוטר אמין, שלא יהיו ניתוקים. ושיספק את הסחורה תודה[br]פורסם בתאריך: 7.05.2010 בשעה 14:45:13 שמתי עין על שני נתבים BR-6524N WRT54GL עכשיו לעוד כמה נתונים. יש לי מחשב נייד במפלס התחתון שכרטיס הרשת שלו בתקן BG ומחשב מפלס העליון שצריך בשבילו כרטיס רשת. חשבתי על לחבר את המחשב הנייד באופן ישיר לראוטר ולקנות כרטיס רשת למחשב השני (בכל מקרה אני צריך ע…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by marvje,

כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הראוטר שלי, אני גר עם עוד 4 שותפים וכולנו חולקים את הרשת שלי. הראוטר שלי עושה עבודה ממש טובה בהתייחס לבית הגדול ולקירות הבטון בחלק מהחדרים. אבל יש לי בעיה עם מישהו שמתחבר אלי לראוטר וגולש ויוצר מצב של עומס משמעותי. ניסיתי להחליף סיסמא אבל עדיין אותו בנאדם מתחבר. אני מעוניין להגדיר אותי ואת כל השותפים שלי לפי ה-MAC כך שנוכל להתחבר כל הזמן ואת כל השאר לחסום תמידית. אני מתכוון שאני והשותפים שלי נתחבר לראוטר כך שהוא מזהה אותנו לפי הMAC שלנו ולכל אחד יהיה IP קבוע, וכל השאר שלא מזוהים עם הMAC שהוגדר לו היתר לא יוכלו להתחבר. אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויוכל לעזור לי תודה רבה :)

11. שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by ganav,

אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by R.R,

אני מתלבט באיזה ביטורנט לבחור מקווה שתעזרו לי

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IP,

אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by assaf990,

ומה ההבדל בין זה לבין חיפוש רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם. אני דביר, יש לי מחשב נייד של MSI, שלא עשה בעיות בשנים האחרונות.. לצערי לפני כשבועיים נתגלתה בעיה בלוח אם, שהביאה לתיקון בו החליפו את לוח האם, ועל הדרך גם הוספתי זכרונות.. מאותו יום אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במקום העבודה שלי. יש לציין כי לפני כן, כאשר היתי מחבר את הנייד לכבל רשת שיוצא מהקיר היתי מתחבר ישר בלי שום בעיה.. כיום כאשר אני מחבר את המחשב לרשת מופיע סימן קריאה והודעת שגיעה. מנהל הרשת ניסה לתקן את הבעיה, והוא ניסה להסביר לי שיש בעיה עם השרת, הוא לא מצליח לזהות את המחשב.. סוג של בעיה עם מחשבים חדשים... לא ממש הבנתי ונראה לי שגם הוא לא מבין.. השאלה אם אפשר לעשות משהו, יש לי תחושה שיש בעיה עם המחשב... אבל כשנסיתי להתחבר מהבית זה עבד.. נסיתי להתחבר לעמדה…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. איך אני יכול לקבל קובץ וידאו 300MB דרך האינטרנט ? ? אני צריך לקבל מספר קבצים גדולים מחו"ל, דרך איזה תוכנה/אתר/תיבת דואר/ השולח יוכל לשלוח ואני אוכל לקבל אותם ?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by avner_s21,

שלום, מישהו יודע איך להגדיר ACL על הסוויץ הנ"ל יש לי כרגע רשת עם 6 סיגמנטים, כולם רואים את כולם. אני רוצה להגדיר שסיגמנט אחד לא יראה את השני אבל שהשני יראה את הראשון נגיד 192.168.1.0 יראה את 192.168.10.0 אבל ש192.168.10.0 לא יראה את 192.168.1.0 הצלחתי להגדיר שאף אחד לא יראה אף אחד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MasterDK,

היי חברים. התקשרו אלי מבזק תשתית (נשמע קצת מפחיד את האמת) ואמרו שבאזור שלי פרסו NGN והם מציעים לי 10מגה באותו המחיר שאני משלם היום ל 2.5, אמרתי למה לא. עכשיו האם צפויות לי בעיות בתשתית NGN (זו תשתית חדשה לא)? וכמובן שיש את הטירטור של ללכת ולקחת מודם חדש על דרך אני שוקל האם כדי לקחת גם ראוטר חדש? יש לי כיום את TP-LINK TL-WR641G הוא מעפן אבל עושה את העבודה, השאלה האם לבזק יש משו יותר טוב להציע? מה שאני צריך זה להחזיק לפחות 3 מחשבים ולפעמים נוסף עוד אחד שפשוט משמש אותי לטורנטים, כמו כן אפשרות ה WIFI חשובה לי. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by EroSenin,

טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by yairgold,

יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.