עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, רכשתי דומיין מהאתר של בזק (הבנתי שזה בסופו של דבר מנוהל ע"י domainthenet לפי ה whois) אני רוצה לעשות הפנייה לאתר אחר שלי (WiX), אבל אני לא מוצא שום דרך לעשות את זה דרך הקונסולת הגדרות הפשוטה שהם מספקים זה נראה כאילו יש אפשרות לעשות רק ניהול רשומות ולא לעשות העברה מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה במקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אם אני מנסה לפתוח קישור לא מתוך הדפדפן(לא משנה מה) במקוםלהכנס לדף זה מוריד לי קובץ שלו מישהו יכול לעזור???????

3. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by abc2007,

שלום רב, יש לי כבל רשת מוצלב(20 מטר)שחיבר בעבר בין שני מחשבים. כעת נוסף מחשב שלישי ולכן יש ראוטר.הראוטר קרוב פיזית למחשב אחד,למחשב השני הוא מתחבר בכבל ישיר אך מהמחשב השלישי הוא עדיין מרוחק. חיברתי את הכבל שהיה מחובר בין שני המחשבים בין הראוטר למחשב השלישי והרשת וגם האינטרנט עובדים(כלומר מחשב מתחבר לראוטר בכבל מוצלב). השאלה שלי היא האם זה יכול להאט את האינטרנט זה שאני מתחבר לראוטר בכבל מוצלב במקום ישיר?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  11. Started by j,

שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  12. יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.

14. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by kshm,

https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ester20880,

שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...

17. Started by yortem,

יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by etobi,

Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. Started by Gil Zigelman,

שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!

20. שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by Snir999,

אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  22. מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  23. אני מחובר לHOT 100MB + ספק בזק בינלאומי אתמול העוצמות(POWER) היו באזור ה4dBmV והיום אני רואה שזה הכפיל את עצמו וזה סביב ה8dBmV ולא נגעתי בכלום והראוטר לא ריסט את עצמו או משהו.. גם הערוץ הוא אותו ערוץ של 129000000Hz.. איך זה קרה לדעתכם? ועוד שאלה, לפני מספר חודשים יכולתי להתחבר לערוץ של 267000000Hz ועכשיו הערוץ הכי גבוה שאני יכול להתחבר זה 129000000Hz...למה זה השתנה והאם לדעתכם HOT שינו משהו באזור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. היי, הרגע התקנתי את הקושחה, אני חייב לציין שאני מרוצה ולא מבין למה עד עכשיו לא התקנתי אותה. עומבד מצויין, מקבלים חיווי מלא על תעבורה, זיכרון ו LOAD על ה CPU קצת לקח לי זמן להתרגל אבל אני מרוצה, עניין ה crotab המובנה הודות ללינוקס ניתן לבצע תחזוקות שוטפות על הנתב, ניקוי חיבורים מתים.. וכד' מאוד מאוד מרוצה וממליץ. אגב לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל אין יש שיפור התעבורה, טוחן את ה 2.5 שלי בביטורנט וגולש ללא בעיה מיוחדת. מומלץ מאוד..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.