עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נגמר לי הסכם אם הנזק[בזק] עכשיו אני משחק 1.6 והיו לי חרא פינגים ל2mb היה לי 40ms שזה די גבוה עכשיו אני צריך לבחור חברה חדשה שתספק לי אניטרנט

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. Started by iliagildin,

שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. Started by HaimTS,

שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. Started by Load,

כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  6. Started by AdiD,

יש פה מספר כותרות שאני שמח להסבר מה ההבדל ביניהם בקצרה: Dynamic IP Static IP PPTP PPPoE L2TP WISP

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by argo8866,

היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, רכשתי דומיין מהאתר של בזק (הבנתי שזה בסופו של דבר מנוהל ע"י domainthenet לפי ה whois) אני רוצה לעשות הפנייה לאתר אחר שלי (WiX), אבל אני לא מוצא שום דרך לעשות את זה דרך הקונסולת הגדרות הפשוטה שהם מספקים זה נראה כאילו יש אפשרות לעשות רק ניהול רשומות ולא לעשות העברה מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה במקרה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אם אני מנסה לפתוח קישור לא מתוך הדפדפן(לא משנה מה) במקוםלהכנס לדף זה מוריד לי קובץ שלו מישהו יכול לעזור???????

11. אני מחובר במודם Siemens SL2-141 דרך בזק / בזק בינלאומי במהירות 8 מגה (שידרגתי לפני חודשיים) ויש לי בעית קליטה בבית - רוב היום אני עובד על לפטופ בחדר אחד ובערב מדי פעם אני יושב עם הלפטופ מול הטלויזיה בסלון או משחק ב-PS3 (אישתי כנ"ל עם הלפטופ שלה). הסימנס בעייתי כי האות שלו לא מצליח לעבור את הקיר וחצי שיש בין הסלון לחדר עבודה (מרחק של 10+ מטר) בצורה טובה ואני צריך לפעמים להתחבר עם כבל רשת ארוך מאוד או להעביר את המודם משקע אחד לאחר באמצע הבית, כאשר גם ה-PS3 מתנתק לפעמים כשהמודם רחוק. מבאס. דיברתי היום עם נציג בזק בקשר למודמים חדשים והוא אמר לי שיש את ה-Dlink 2760U עם תקן N. כמובן בשביל לקבל אותו ב-1.90 ש"ח לחודש אני צריך להוסיף חבילת אנטי-וירוס ותמיכה בעוד 12+ ש"ח בחודש ול…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. Started by joker8834,

שלום , יש לי אפשרות לבחור בין 2 הרווטרים , במסגרת האחריות ואני לא יודע מה לקחת תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by abc2007,

שלום רב, יש לי כבל רשת מוצלב(20 מטר)שחיבר בעבר בין שני מחשבים. כעת נוסף מחשב שלישי ולכן יש ראוטר.הראוטר קרוב פיזית למחשב אחד,למחשב השני הוא מתחבר בכבל ישיר אך מהמחשב השלישי הוא עדיין מרוחק. חיברתי את הכבל שהיה מחובר בין שני המחשבים בין הראוטר למחשב השלישי והרשת וגם האינטרנט עובדים(כלומר מחשב מתחבר לראוטר בכבל מוצלב). השאלה שלי היא האם זה יכול להאט את האינטרנט זה שאני מתחבר לראוטר בכבל מוצלב במקום ישיר?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. שלום לכולם, ניסיתי להעזר בחיפוש בפורום אך לא הצלחתי למצוא את מבוקשי. יש ברשותי ראוטר חדש של בזק dlink 6740u g2, מחובר בתשתית 20 מגה גם בבזק וגם בבזק בינלאומי (הספק). יש לי כמה מחשבים שונים בדירה (לא דירה גדולה במיוחד - סביבות 100 מטר מרובע).. כאשר אני מחבר את המחשב הנייח חוטית אני מקבל מהירות הורדה של 20 מגה כמצופה. כאשר אני מנסה לבדוק את מהירות בלפטופ שלי (מקבוק פרו) המהירות המקסימלית המתקבלת היא בסביבות מגה אחד בודד. כאשר המק מחובר חוטית לראוטר אני מקבל את ה20 המצופה. אשמח לעזרה והדרכה בנושאֿ, חג שמח אור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. Started by j,

שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. יש כל כך הרבה חברות והאמת שאני ממש לא מבין בזה הבנתי רק שאני צריך VDSL למעל 15 מגה לחדר קטן עם מחשב נייד ופלאפון מה אתם ממליצים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.

22. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kshm,

https://hwzone.co.il/community/topic/570420-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%AA%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-10/ בקישור הזה מופיע דיון על בעיה שיש לי כרגע, אשמח אם מישהו יעדכן מה תכלס' יכול לעזור תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ester20880,

שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...

25. Started by yortem,

יש לי כרגע את הראוטר הזה ב-15 מגה מהירות http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני מאוד מרוצה ממנו (לא נתקלתי בשום בעיה בשנים האחרונות) ואני משתמש בו כדי לפצל את האינטרנט ל-3 מחשבים. רציתי לדעת אם אני חייב להחליף ראוטר בשביל לגלוש ב-40 מגה אם אני משדרג את החבילה ואם אני חייב, אז הם יביאו לי ראוטר גם שנותן לי לפצל לכמה מחשבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים