עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  3. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by XsteRaz,

שלום לכולם אני מחזיק בHOTFIBER בוקס וגם בPS4. יש לי בעיה שאני לא מצליח לדבר עם כמה אנשים בצ'ט וגם זה עושה לי בעיה במשחקי אונליין הגורם לבעיה זה NAT TYPE 3 שמופיע לי בPS4,אני כעיקרון עשיתי כמה דברים שחשבתי שיעזרו כמו פתיחת פורטים וכד' אבל שום דבר לא עוזר אני לא מצליח לפתוח את זה לNAT TYPE 2 או 1 מיותר כמובן לציין שדברתי עם התמיכה טכנית שלהם ואין להם מושג על מה אני מדבר.היא רק פתחה לי פורטים שרציתי אצלהם. מישהו יכול לעזור להגיד STATIC IP בפייברבוקס? אולי זה יעזור לי אני פשוט לא מצליח להבין איך להגדיר את זה שם. אם יש אפילו מדריך בעברית ספציפית לפייברבוקס ואפשר לשים לי אותו ואני אסתדר תודה רבה!

5. שלום רב נכנסתי לכל ההגדרות שיש בראוטר הזה דרך 10.0.0.138 לא מצאתי בשום מקום דרך לבטל את ה FIREWALL , אני לא רוצה אותו עובד...... למשיהו יש עצה , קראתי את הספרון שבא עם הראוטר ושם כתוב... 4.5.3 Firewall/NAT Services You can enable or disable Firewall and NAT by clicking on Setup and under LAN Setup, select Firewall/NAT Services. By unselecting the Enable Firewall and NAT Services button the firewall and NAT services is disabled for all WAN connections. The apply button will temporarily save this connection. To make the change permanent you need to click on Save Settings (at the side of the page). At the system commands page, click on Save All. הבעיה היא שאין תחת ה LA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  9. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  10. ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?

11. היי לכולם.. לפני שבוע שדרגתי את המודם SAMSUNG שלי לראוטר לפי מדריך ברשת, ולמשך שבוע הכול היה חלק... אך אתמול התחילו הבעיות אחרי כמה דקות שהראוטר מתחבר, הוא מאבד את ה SYNC, ונורת ה-ADSL מתחילה להבהב... בדקתי את דף ההגדרות של הראוטר בדף הADSL שמראה את מצב ההתחברות לרשת הADSL, והוא תמיד נע בין שלושת המצבים האלו: EXCHANGE ACTIVATION TRAINING בד"כ הוא היה צריך להתחבר, אז הדף היה מראה מצב SHOWTIME, אבל עכשיו קורה רק לכמה דקות, אם בכלל.. אם אני מאתחל ת המודם מחדש, הוא אכן מתחבר, אך אחרי דקה או שתיים הוא שוב מתנתק.. לפעמים הוא שוב מתחבר, אבל שוב הוא לא מחזיק מעמד.. כל המכשירים בבית מחוברים דרך פילטרים, ולא שינית שום דבר שיכול לגרום לבעיות סינכרון, כך שאני מניח שהבעיה הי…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by lazy-bones,

יש כזה דבר?? רשת דרך כבל USB? איך אני מחבר? איזה תוכנות אני צריך? איזה כבל? עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by dark,

בכמה ימים האחרונים האינטרנט איטי ואני לא יכול להוריד קבצים בכלל בקושי תמונות הוא מראה לי עשיתי סריקה של Ad-Aware ועדיין יש את הבעיה, אני חושב שזה בגלל הפלאשגט שהתקנתי ובאותו יום מחקתי מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by iMeash,

שלום. יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית שאני צריך לפתור. יש 3 מחשבים בשימוש בבית וכולם צריכים לקבל אינטרנט טוב מהראוטר. אני מחובר ל 100 מגה בתשתית של הוט עם הראוטר שלהם. מחשב אחד מחובר בכבל ואין לו בעיה. מחשב שני נמצא בסלון ונעזר בעזרת מגדיל טווח דגם "EDIMAX N300". המגדיל טווח לדעתי לא מבצע את העבודה כמו שצריך משום שהמחשב הזה משמש בעיקר לצפייה בסרטים אך הדבר בלתי אפשרי בגלל האינטרנט האיטי שהוא מקבל. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? הבנתי שיש אינטרנט דרך נקודות החשמל בבית וזה פתרון עדיף על המגדיל טווח שברשותי. מצד שני אין לי מושג איך זה עובד והאם זה באמת ישפר את החוויה. אם יש עוד דרכים נוספות אשמח לדעת עליהן ולקבל הסבר. המחשב השלי…

17. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MGABAY,

אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..

19. Started by totbod1,

בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?

20. ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by leibeyal,

ערב טוב, היום לקחתי מבזק סטור ראוטר NETGEAR תקן N, הראוטר מחובר פיזית למחשב הנייח (מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי), והוא גולש כמו שצריך. הבעיה היא במחשב הנייד (מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה) כאשר אין אפשרות לגלוש בגלל הסיבה הרשומה בכותרת. אשמח לעזרה. חג שמח וכשר!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.