עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?

2. היי לכולם.. לפני שבוע שדרגתי את המודם SAMSUNG שלי לראוטר לפי מדריך ברשת, ולמשך שבוע הכול היה חלק... אך אתמול התחילו הבעיות אחרי כמה דקות שהראוטר מתחבר, הוא מאבד את ה SYNC, ונורת ה-ADSL מתחילה להבהב... בדקתי את דף ההגדרות של הראוטר בדף הADSL שמראה את מצב ההתחברות לרשת הADSL, והוא תמיד נע בין שלושת המצבים האלו: EXCHANGE ACTIVATION TRAINING בד"כ הוא היה צריך להתחבר, אז הדף היה מראה מצב SHOWTIME, אבל עכשיו קורה רק לכמה דקות, אם בכלל.. אם אני מאתחל ת המודם מחדש, הוא אכן מתחבר, אך אחרי דקה או שתיים הוא שוב מתנתק.. לפעמים הוא שוב מתחבר, אבל שוב הוא לא מחזיק מעמד.. כל המכשירים בבית מחוברים דרך פילטרים, ולא שינית שום דבר שיכול לגרום לבעיות סינכרון, כך שאני מניח שהבעיה הי…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by lazy-bones,

יש כזה דבר?? רשת דרך כבל USB? איך אני מחבר? איזה תוכנות אני צריך? איזה כבל? עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by dark,

בכמה ימים האחרונים האינטרנט איטי ואני לא יכול להוריד קבצים בכלל בקושי תמונות הוא מראה לי עשיתי סריקה של Ad-Aware ועדיין יש את הבעיה, אני חושב שזה בגלל הפלאשגט שהתקנתי ובאותו יום מחקתי מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by iMeash,

שלום. יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית שאני צריך לפתור. יש 3 מחשבים בשימוש בבית וכולם צריכים לקבל אינטרנט טוב מהראוטר. אני מחובר ל 100 מגה בתשתית של הוט עם הראוטר שלהם. מחשב אחד מחובר בכבל ואין לו בעיה. מחשב שני נמצא בסלון ונעזר בעזרת מגדיל טווח דגם "EDIMAX N300". המגדיל טווח לדעתי לא מבצע את העבודה כמו שצריך משום שהמחשב הזה משמש בעיקר לצפייה בסרטים אך הדבר בלתי אפשרי בגלל האינטרנט האיטי שהוא מקבל. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד? הבנתי שיש אינטרנט דרך נקודות החשמל בבית וזה פתרון עדיף על המגדיל טווח שברשותי. מצד שני אין לי מושג איך זה עובד והאם זה באמת ישפר את החוויה. אם יש עוד דרכים נוספות אשמח לדעת עליהן ולקבל הסבר. המחשב השלי…

8. אני צריך לחבר מחשב וממיר של יס לכבל רשת אחד 8 גידים. האם אפשר להשתמש בכבל מוצלב? החיבור מגיע מהתעלות בקיר למחשב, ואז לממיר- אני רוצה מהירות מקסימאלית במחשב. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by MGABAY,

אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..

10. Started by totbod1,

בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?

11. ברשותי ראוטר כזה, אותו אחד הלבן שבזק נותנים. יש לו שקע USB. אני מנסה לברר איך אני יכול לחבר אליו הרדיסק חיצוני כדי לעבוד איתו דרך הרשת האלחוטית, אבל לא כ"כ מבין כיצד. אשמח לשמוע ממישהו שכבר הצליח כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by leibeyal,

ערב טוב, היום לקחתי מבזק סטור ראוטר NETGEAR תקן N, הראוטר מחובר פיזית למחשב הנייח (מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי), והוא גולש כמו שצריך. הבעיה היא במחשב הנייד (מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה) כאשר אין אפשרות לגלוש בגלל הסיבה הרשומה בכותרת. אשמח לעזרה. חג שמח וכשר!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?

18. Started by fuck off,

ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום, אני מחפש ראוטר תומך WDS עד 400 ש"ח, שישמש אותי כ AP אלחוטי (כלומר ללא צורך בחיבור קווי בין שתי הנתבים). תודה ראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום יש לי מדריך להפיכת המודם רשת שלי ROTAL RTA 1320 לנתב... במדריך כתוב "בחר מחשב וקבע את כתובת ה IP שלו ל 10.0.0.X ומסכת רשת המשנה היא 255.255.255.0... קבע את כותב שער ברירת המחדל ל 10.0.0.138 או שתקבע את כתובת המחשב בעזרת DHCP" את הקטע של הX הבנתי אבל איפה אני מכניס את כתובות ה IP האלו... בבקשה תעזרו לי !!!

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by gczobel,

היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.