רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פינג גבוהה בצורה יוצאת דופן אז רציתי לשאול אם יש לכם מוסג למה ומה אפשר לעשות אם זה google.co.il 447 hwzone 287
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לנטרל את הnat במודם שלי... כל פעם שאני מנטרל אותו האינטרנט מפסיק לעבוד.... אז אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... מישהו יכול לעזור...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר מבוטל חומה אש.. זה לא עוזר.. הפעלה חלונות אקספיי SP 2. מודם ECI 312+. הספק בזק בינלאומי. אני קניתי מחשב חדש...מחשב מאוד יוקר... בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים שבהם מותקן XP PRO SP2 , הצלחתי לעשות רשת ביתית יש גלישה באינטרנט במחשב השני , יש העברת קבצים בין המחשבים . אבל כאשר אני רוצה להוסיף את המדפסת שבמחשב A למחשב B כדי שאני אוכל להדפיס דרך מחשב B במחשב A אני לא מצליח למצוא את המדפסת . אני עושה במחשב B הוספת מדפסת עושה חיפוש מדפסת ברשת , הוא מוצא לי את מחשב A אבל לא את המדפסת ... אני אובד עצות אנא עזרו לי .
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית! הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כמובן ההודעה הזאת פונה לכאלו שהם לא לקוחות קיימים ומשומרים ע"י החברה כי להם נותנים הכל (אבל הכל כדי שישארו) זה מתחיל בזה שכל העיסקאות שלהם היום כרוכות בהתחייבות שלא ניתן להפר לא ע"י קנס ולא בשום דרך אחרת . זהו ציטוט של אחראית משמרת של השירות (שלא ננקוב בשמה) לנטויז'ן יש דרך מאוד מעניינת לתת שירות במענה מהיר והוא ע"י יירוט שיחות . עונים לך מהר אומרים לך שעסוקים ויתקשרו אלייך ב 24 השעות הקרובות . (לומרות שהיו נציגים שטענו שזה 48 שעות . והם פשוט משקרים כדי לכסת"ח) אליי חזרו אחרי יומיים ואחרי בערך 20 פניות ביומיים האלו שפשוט יירטו אותי כל פעם ואמרו שיחזרו אליי. מעבר לזה אצלהם אין מס' ימים לביטול העיסקה . הם אומרים שעם השתמשת מספיק דקה באינטרנט דרכנו אז העסקה תקפה ולא ניתן לב…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מחשב נןסף לרשת שכבר קיימת בבית של חברה. הרשת היא כרגע בת 3 מחשבים ,2 מחוברים בכרטיס אלחוטי ואחד ישירות לראוטר בכבל . מה בעצם עלי לדעת ? איך אוכל לדעת איזה הגדרות לקבוע למחשב החדש (בהסתמך כמובן על ההגדרות הקיימות) ? האם הפעלת אשף הרשת (המחשב עם XP ) תספיק ? בקיצור אני זקוקה למורה נבוכים קצר... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ה-TCP/IP Protocol Driver Service, הוא לא מצליח לפעול בגלל שהמערכת לא הצליחה למצוא את הקובץ. את המידע הזה מצאתי מה-Event Viewer id 7000 מה עלי לעשות, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאת 720 עכב השגיאה הנ"ל. יש לי wondows xp Pro תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים דרך רכזת - כולם עם XP pro + SP2. אני משתמש ב-OE 6 כתוכנת אימייל, והגדרתי לה תיקיה מסוימת על המחשב בתור התיקייה שבה מאוחסן כל הדואר (כל התיקיות של OE - דואר נכנס, פריטים שנחמקו וכו'). עכשיו, הצלחתי לשתף את התיקיה הזאת בין 2 יוזרים על המחשב שלי - כל פעם שאחד מהם פותח את האאוטלוק ומקבל דואר, גם השני יוכל לצפות בו. השאלה היא איך (אם בכלל) אני יכול לעשות את זה ברשת? הגדרתי את התיקיה (C:\INBOX) כתיקיה משותפת, סימנתי שכל משתמש ברשת יוכל לעשות בה שינויים וכל זה. כשאני ניגש למחשב אחר ברשת, אני מזהה את התיקיה הזאת דרך "my network places". אני פותח את אאוטלוק, ומשנה את תיקית האכסון ה-default לתיקיה הזו. אני שומר את ההגדרות, יוצא מהתוכנה, אבל כשאנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הובכן אנחנו בונים בית חדש אז ככה שהצעתי להורים שלי רעיון באמת שחוסך המון כאב ראש בכל הנוגע לרשת הקיימת שלנו בבית הישן שהכבלים בחוץ הדבר לא אסטטי וכמו כן לא נוח כל כך כי ישנו רק האב ומחשב אחד שמשתף את האינטרנט הרעיון שלי הוא עכשיו כשאנחנו בונים בית חדש הוא זה שלמה לא לשים בכל חדר שקע של רשת מובנה ... וכל הכבלים יהיו בקיר כמו טלפון וחשמל עכשיו יש לי האב 8 יציאות מודם כבלים עם יציאת רשת השאלה שלי איך אני אמור להקים את הרשת הביתית שלי שתכלול 8 שקעים לפחות פעילים... שכן יש לי בבית 3 מחשבים + מחשב נייד אני רוצה שיהיה שיתוף אינטרנט תמידי מבלי שאצטרך מחשב אחד שתמיד דלוק... ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-