עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by matan5165,

אהלן. אני לא רוצה להיות חופצן אבל אני ממש מבקש שתענו לי עוד היום כי אני חייב להזמין את הראטור היום או מחר. איזה יתרונות יש לינקסיס מול הקומפקס ? והכי הכי חשוב לי, מי מספק קליטה טובה יותר ? compex np27g http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=454910 Linksys WRT54GL http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 אם תוכלו לענות בזמן בקרוב זה יהיה מצויין. תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by dor88,

שלום לכולם.. מה שלומכם? אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור). בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי. ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!! אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים: 1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים. 2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד. השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by House M.D.,

היי. ברשותי נתב WRT54GL, עם קושחת DD WRT. אתמול שמתי לב לאיטיות במחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר, שלא קיימת במחשב שמחובר בקווי. נכנסתי לעמוד הגדרות שלו וראיתי שמהירות החיבור האלחוטי היא 1Mbps. כאשר אין אף מכשיר מחובר באלחוטי (ואחרי ריסטרט לראוטר) המהירות חוזרת ל 54Mbps. אפילו אם רק לפטופ אחד מחובר והוא נמצא ממש ליד הראוטר, עדיין מהירות החיבור היא 1Mbps. זה אף פעם לא היה כך. יש לציין שחיבור אותם מכשירים באלחוטי לנתב של בזק שיש לי D-link 2670U פותר את הבעיה. הסיבה שאני מעוניין להשתמש בלינקסיס היא שעוצמת השידור שלו יותר חזקה. אשמח לעזרה.

4. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by shlomo1441,

שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Black^beret,

קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by tamos2006,

הי, קיבלתי את ההוטבוקס לפני כמה חודשים וחיברתי אותו כמודם, הכל עבד יפה עד היום. נכנסתי להגדרות של הלינקסיס, ואני רואה שהוא לא מקבל אייפי בDHCP. אם אני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס המעפן הזה, הוא כן מקבל אייפי מוזר כלשהוא מהוט, אבל משום מה הראוטר לא. ניסתי לרסט הכל ולא עובד. מה עושים וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לכולם.. יש לי NETBOOK של ASUS דגם 1000HE אני לא מצליח להתחבר לlinksys wrt54gl .. זאת אומרת זה כן מתחבר אני רואה למטה בTASKBAR את התמונה של המחשב מחובר לאלחוטי אבל המנות של הנשלח והתקבל לא זזות, בדפדפן אני לא מצליח לגלוש ובשום דבר, זה כאילו שהוא מתחבר אבל משהו חוסם לא יודע. אשמח לעזרה, תודה. דרך אגב לאחרים כן הצלחתי להתחבר, זאת אומרת לרשת אלחוטית אחרת בסביבה הצלחתי אבל היא רחוקה מאוד וזה איטי. תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא ‏Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by cupidil,

שלום, יש לי Linksys WRT54GL שעובד מעולה כבר כמה שנים. כל ערב כשאני לא צריך אותו אני מוציא מהחשמל ומחזיר למחרת (לספוג קצת פחות קרינה) לאחרונה כל כמה ימים הוא מתאפס ברמות שונות - לפעמים לא מזהה את ה USER/PASSWORD שהגדרתי לו וניתן להתחבר אליו רק עם admin ולפעמים הוא מזהה את ה USER/PASSWD שהגדרתי לו אבל שם הרשת מתאפס ל linksys וכך גם הסיסמא של הרשת. יצרתי גיבוי וכשיש בעיה אני משתמש בו. היום הוא בכלל התחרפן - שיחזרתי מהגיבוי והוא לא קלט את כל ההגדרות שיש בגיבוי, הסיסמא ל ISP ושם הרשת לא נקלטו. ניסיתי שוב כמה פעמים ואז הסיסמא לספק השתנתה ושם הרשת נשאר linksys. אפילו כששיניתי אותו ידנית - לחצתי SAVE והוא חזר ל linksys! עשיתי reset לנתב והבעיה נפתרה. האם לדעתכם יש בעיה בנתב? מה א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by aviad_el,

היי, יש לי בעיה קצת מורכבת, אז אני מתנצל מראש על ההסבר המסובך.. יש לי ראוטר של linksys WRT54GL ועד לא מזמן עבדתי עם תשתית כבלים וספק 012 והכל עבד מצויין. לאחרונה עברתי ל-014 בזק בינלאומי, בהתחלה הכל עבד טוב, אך לאחר שבועיים פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט... כלומר יש ping ל-google.com אבל לא מצליח להתחבר ב-IE. בשיחה עם המחלקה הטכנית אמרו לי שיש בעיה עם הראוטר הזה ושצריך להוריד את ה-MTU ל-1450... (היה על AUTO קודם). אכן לאחר שהורדתי את ה-MTU ל-1400 היה ניתן לגלוש אך פתאום משהו אחר הפסיק לעבוד.. אני מתחבר למחשב בעבודה דרך חיבור VPN, עם remote desktop. ולאחר שהקטנתי את ה-MTU יותר לא הצלחתי להתחבר למחשב בעבודה עם remote desktop. זה היה נראה כאילו מתחבר אך לא הייתי מקבל את המסך l…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arik100,

מישהו פה הצליח להפעיל L2TP יציב עם LINKSYS WRT54GL?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomo1441,

שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by grove,

כפי שידוע לכולם בארץ תדר 5GHZ עדין לא הותר לפי משרד התקשורת וישנה חברה בארץ הלינק שלה כאן למטה שמוכרת את המוצר הזה כנראה כמה יחידות בודדות ממליץ לאנשים לרכוש לפני שיגמר המחיר טיפה יקר אבל שווה מקוה שעזרתי http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=8339

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shlompis,

למרות ששוטטתי פה רבות טרם הצלחתי לקבל החלטה לגבי דגם הנתב שארכוש. אני מוצא הרבה סטירות במה שרשום בהודעות שנות פה, וגם באתר זאפ', אם כי את מה שרשום שם אני לוקח יותר בעירבון מוגבל. גם אני מחפש נתב אלחוטי ( לטובת מחשב נייד ) לבית, אך גם עם חיבור חוטי (לטובת מדפסת רשת ומחשב ישן ) רוב ההמלצות הם לדגם WRT54GL של חברת Linksys. יש גם המלצות לדגם WRT54G. אם הבנתי את ההבדלים ביניהם, הראשון הוא מוצר פתוח לשינויים ולתקנה תוכנה צד שלישי, והשני מוצר סגור. נושא גרסאות התוכנה רק הוסיף לבלבול :s05: לא הצלחתי לבין באיזו גרסה נפתרה בעיית החיבור לתשתית הכבלים. נתקלתי היום בדף הבא : http://buy.digitalsupport.co.il/product.asp?productid=235 1. האם המשמעות שעולה מהדף הנ"ל שאין הצדקה …

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by yaronam,

יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by renegade,

התקנתי את linux mandrake snf 7.2 בכל המחשבים ברשת, רק הICQ והמסנג'ר מזהים את האינטרנט אבל הINTERNET EXPLORER לא מזהה את האינטרנט... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

אהלן עשיתי את מה שהיה כתוב במדריך ראוטר לינוקס.. ויש לי כמה בעיות קטנות! אני לא מצליח להגדיר את האיסיקיו כמו שצריך.... ו... האם אפשר לשתף גם את כונני הרשת של המחשב שהוא השרת (הלינוקס...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bg1948,

מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by sn388,

שלום! יש לי בעיה ב- local area connection- מופיעה הודעת שגיאה- the network did not assign a network address to the computer ולוקח זמן עד שניתן להתחבר לאינטרנט. מה מקור השגיאה ומה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liad88,

שלום רב, נמחק לי הlocal area connection. בנוסף, כרטיס הרשת שלי כבר לא מופיע במנהל ההתקנים אז כרגע אני לא מתקין driver. האירוע קרה לאחר שמישהו שעבד על המחשב מחק קובץ בשם registry או משהו כזה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.