רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני מחפש נתב תומך VPN ו-VDSL2 (אני עם חיבור בזק) עם טווח קליטה גדול לדירה של בערך 100 מ"ר עם שתי קירות שמפרידות בין מיקום הנתב לסלון ולחדרים האחרים (בערך מרחקים של 7-10 מטר קו ישיר).תקציב: באזור ה-1000 שקל (אני מוכן להשקיע יותר בפתרון שלם).אין אפשרות להעביר כבלים להגדלת הטווח, כרגע אני משתמש ב-powerline של D-link AV2 2000, זה לא עושה את העבודה מספיק טוב (אני מקבל רק 25Mbps מתוך ה-60Mbps שאני מקבל בפועל מבזק).הנתב שלי מבזק הוא DSL-6850U טווח קליטה די גרוע, בקושי קולטים בסלון וכמובן אין תמיכה ב-VPN בנתב.תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השימוש: קודי - סרטים 1080p, וגלישה רגילה. הבנתי שבכל איזור, מישהו אחר עדיף? ושזה תלוי במרחק מהמרכזיה / ארון תקשורת, חיבור עם עוד שכנים לאותו ארון, משהו כזה? אז אני נמצא בצפון ת"א, איזור מחלף קקל. מה מומלץ באיזור פה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כחלק מקורס אקדמי אני צריך לעשות פרויקט באבטחת רשתות. הפרויקט חייב להכיל קוד שמראה את הרעיון הכללי. למישהו יש רעיון טוב לפרויקט?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה? אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו. עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל. עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע. הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה. יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נתב חדש שתומך ב100 עשיתי השוואה בין שני נתבים שברשותי ואני מחובר כרגע ל100 מגה של נזק ונטוויז'ן אחד bezeq netgear vegn2610 איתו אני מגיע עד 55 מגה ועוד ראוטר שקיבלתי חדש מבזק שאני משלם עליו דמי שכירות שהוא bezeq DLINK 6850U שאיתו אני מגיע ל 70-75 מגה יש אופציה לרכוש נתב זול שיכול להגיע ל75 מגה ואולי גם יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להתחבר לאינטרנט הביתי של פרטנר ואני רוצה לקנות מודם שהוא גם ראוטר שיעבוד לי טוב ושיהיה לו קצב העברת נתונים מקסימלית כדי שבמידה וארצה להגדיל בעתיד את מהירות הגלישה אז לא תהיה לי בעיה. אשמח להמלצה על מודם טוב. תודה :-)
-
- 12 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום ראיתי מודעה שגם אצלנו אלינו הגיע הפריסה של תשתית הUNLIMITED במה זה כרוך? הם אומרים שזה ללא לעלות זה הגיוני?! לפי מה שאני יודע לסיבים יש חיבור שונה זה אומר שכל נק' בקיר תהיה של סיבים? כי בשביל זה צריך גם כרטיסי רשת מיוחדים עם חיבור לסיבים או שיש נק' ראית של סיבים שהולכת למודם ומשם הכל מנותב בRJ? עכשיו לפי מה שאני יודע המהירות העברה של RJ45 היא עד 100M אז מה הפואנטה במהירויות גבוהות יותר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בין HG612 לבין C1000A יש עדיפות לאחד על פני השני אם המחיר דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בסלון הבית נקודת אינטרנט המחוברת לHOTBOX2 של הוט, זה כמובן גם ראוטר, קליטה לא להיט, העניין הוא שבקצה השני של הבית יש לי מחשב PC נוסף שקליטת הוייפיי שם נמוכה מאוד, אני רוצה לחבר חיבור קווי שיהיה יציב וקבוע, הקמת נקודה נוספת עולה 239 ש"ח + עלות חודשית נוספת אני מחפש פתרון הכי יעיל, מדובר על חיבור 100 מגה, ראיתי את הפתרון הזה אבל אני רוצה את הפתרון הטוב ביותר לאיכות קליטה גבוהה, https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14259 אודה לעזרתכם
-
- 15 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
שלום. בעבר הצטרפתי לאקספון (ממש כאשר הם יצאו לאור), ולצערי חוויתי אינטרנט נחות: המון באפרינג ביוטיוב, המון שיגאות דפדפן (שרק לאחר רענון חזר לעצמו). עברו כבר שנתיים מאז, ומעניין אותי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם. תודה
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם ADSL משולב ראוטר, ורציתי לשאול אם יש הגבלה/המלצה לאורך הכבל שיוצר מהקיר עד שהוא מגיע למודם? המודם כרגע מחובר בכבל באורך מטר אחד, והייתי רוצה לקנות כבל יותר ארוך כדי לחבר את המחשב בחיבור קווי ולא אלחוטי.
-
- 20 תגובות
- 11k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שכבר נמשכת זמן רב ואף אחד מהצדדים (ספק ותשתית) לא מוכן לעזור לי. הבעיה היא כזאת: זה קורה כמעט תמיד כשאני מדליק מכשיר חדש, אם זה מחשב נייח או נייד, כשאני בא לגלוש באינטרנט זה מקבל פתאום limited connection ודף האינטרנט רושם שגיאה dns probe finished no internet. חשוב לציין שהבעיה מתחילה כשאני מתחיל לזלול רוחב פס, אם זה טעינת סרטון youtube או טעינת אתר. זה אף פעם לא קורה באיזשהו משחק רשת (כשהמידע שמועבר קטן). הבעיה נמשכת מ-30 שניות עד כמה דקות. לפעמים המודם עובד ולפעמים עושה לעצמו restart. עכשיו מכיוון שזה קורה לרוב כשהמחשב מנסה לקבל כתובת IP, השאלה מה זה יכול להיות? ספק? תשתית? מודם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים. סיימתי לימודי MCSA ו CCNA והתקבלתי לאחת מחברות התקשורת. נכנסתי לתוך מוקד שמתעסק בתמיכה בסיבים אופטיים ותקשורת מתקדמת. הבעיה יא שיש ככ הרבה חומר שרץ לי בראש גם בגלל הקורס וגם בגלל מקום העבודה שזה עשה לי סלט לא קטן. בכל כמה ימים אני פשוט אפתח דיון על משהו ספציפי שלא ברור לי כדי להטמיע אותו טוב טוב בראש. לעניינו... מובן לי ששתי הטכנולוגיות מאפשרות העברת מידע במהירות גבוהה על גבי רשת אופטית.. אבל מה שמעבר לכך? אני למדתי שתקשורת לא עוברת ברמת ה LAYER1 ו SDH לדוגמא עןשה בדיוק את זה :\ (סלט). בכל אופן אשמח להסבר ברור. תודה
-
- 3 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
רוצה לחבר מחשב בסלון בחיבור קווי ( הזרמת סרטים/קודי) ועל הדרך להגביר את האות WIFI בבית. הראוטר הראשי בחדר עבודה ( לא ממ"ד) כ6 מטר מהסלון. של בזק D-Link N600 תןמך בdual band 2.4 +5GHZ המחשב בסלון עם חיבור קווי. רוצה לשים לידו רפיטר עם כניסה של LAN . שיגביר את ה WIFI ועל הדרך המחשב בסלון יתחבר אליו קווית. (יש לי ראוטר ישן של נטגיר N2200 אך הבנתי שה DLINK ךא תומך ב WDS ולא הצלחתי שיעבדו ביחד) מה עדיף? רפיטר שרק תומך ב 2.4GHZ? http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11n-b-g-Network-Wi-Fi-Routers-300Mbps-Range-Expander-Signal/32520830652.html או 5GHZ http://www.aliexpress.com/item/Hig…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL. התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל. בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל. לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי) כבר אינו זמין בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני פותח את סרטון ביוטיוב ככה זה נראה, (כמעט בכל סרטון..) ולא חסר לי רוחב פס. למה??
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תקלטו את ההצעת מחיר המצורפת ב-PDF שדחפו לאח שלי בשביל בית שהוא בונה. הבן אדם בקושי יודע להשתמש במחשב, הם ממש לא טכנולוגיים בבית (עם שני ילדים ביסודי). מדובר בחברה שעושה להם את הבית החכם ובהצעה זו מצויין רק הציוד רשתות (לאחר שכבר העבירו כבלים CAT7 בכל הקירות...). היה חשוב להם שיהיה קליטת WIFI בכל הבית אז דחפו להם ציוד אלחוטי ב-25,000 שח!! התקנה ב-5000 שח.. על מה? לחבר את כל הציוד לחשמל? הכבלים כבר בקירות. אני מחר אמור להיפגש עם מי שנתן את ההצעה המגוכחת הזו. האם אני צודק בהנחה שלי ששום בית פרטי לא צריך ציוד שכזה? כדי לאשפר קליטה אלחוטית בכל רחבי הבית אפשר לשרשר ראוטרים פשוטים. וגם אין שום צורך בסוויטצ'ים של CISCO. amir_network.pdf
-
- 58 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הראוטר שבכותרת, רציתי לדעת עד איזה מהירות הראוטר הזה מוגבל מבחינת הורדה והעלאה?. (לצערי לא הצלחתי למצוא שום מידע באתר הרשמי שלהם).
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום שאני מעאלה דרך דפדפן לחשבון google drive - ממש אחריי כמה שניות, האינטרנט "קורס" באופן חלקי , כלומר לא ניתן לגלוש בשום אתר אך תהליך העאלה ממשיך דרך התוכנה זה לא קורה, אבל לא הצלחתי לשתף מה שאני צריך מבלי לתפוס גודל פיזי בכונן C מה שבעייתי ביותר(משתמש בכמה חשבונות לגיבוי 100GB+). האינטרנט מעולה, 100MB דרך בזק בינלאומי(בלבד) ומקבל 60-70 מגה הורדה בארץ / 3 מגה העאלה מצליח להוריד על 5-6 מגה לשניה בטורנטים (כלומר 50 מגה) למה זה קורה והאם יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-