רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום. הבעיה היא שהראוטר מתנתק לי פתאום, הנורה של הPPP נכבאת ואחריה הנורה של הDSL נכבאת, זה קורה כמה פעמים ביום . הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141 ויש לי 5מגה בייט מהירות אינטרנט. כמה דברים שעשיתי ולא עזרו: 1.החלפתי את כל הפילטרים בבית לפילטרים חדשים מהחנות 2. טכנאי של בזק התקין לנו פילטר ראשי 3.טכנאי של בזק החליף לנו לראוטר SIEMNES SL2-141 שום דבר לא עזר ועדיין יש התנתקויות כמה פעמים ביום וזה פשוט בלתי נסבל. אני לא יודע מה גורם לזה, וזה לא קורה לשכנים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה עם הרשת, אשמח לעצות איך לפתור את זה. יש לי שני מחשבים שמחוברים פעמיים אחד עם השני, חיבור אחד דרך הראוטר וחיבור אחד ישיר. איך אני מגדיר לWIN באיזה כרטיס להשתמש מול המחשב השני (לא דרך הראטור), החיבור הישיר הוא 1Gb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DSL-G256DG DLINK שיש לו אפשרות חיבור HDD ע"י USB ושיתוף ברשת. אממה - בזק אומרים שהשירות עולה כסף (10 שח לחודש כמדומני) ואני לא רוצה לשלם להם ... יש אפשרות לפתוח את האופציה הזו בראוטר לבד ? (בתפריט של USB בראוטר הרשימה ריקה ואין שום אפשרות קנפוג) בתודה גד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. הי, התחלתי לעבוד בעבודה משרדית, יש לי שם מחשב. האם הבוס / מישהו יכול לראות מה אני עושה, בלי שאשים לב לכך? האם יש איזהשהי דרך לדעת, שמישהו כרגע צופה בי? 2. האם קיים דבר כזה, שהמסך מקליט כל מה שהוא מראה, כמו מצלמות אבטחה? ואז נגיד בסוף היום אפשר לראות מה עשיתי במהלך כל היום? , שבוע, חודש? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו). השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ??? ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות? נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75 ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מספר שאלות מרתיחות 1) האם אי אפשר לבצע factory reset לנתב? 2) בכניסה הראשונה לעמוד ההגדרה של הנתב (שעולה אוטומטית עם פתיחת הדפדפן) מופיעות לי שגיאות 230/108 והתפריטים לא זזים. כמו כן כשאני מגדיר פרטי ספקית הפעולה נכשלת אבל הפרטים מעודכנים בכל זאת ??? 3) כשאני מגדיר ססמאת אבטחה לאלחוט זה מודיע לי שהססמא עודכנה בהצלחה אבל כשאני מנסה לגשת לאלחוט הססמא לא נכונה. ולא זה לא נובע מבלבול אצלי. 4) אני מצליח לגשת לאלחוט דרך dell inspiron 1520 אבל לא דרך eee 1005ha שמותקן עליו אובונטו. למרות שה-eee כן מתחבר לחוטי. האייקון של ההתחברות לרשת באובונטו פשוט ממשיך להסתובב ונכשל אחרי דקה. 5) אני לא מצליח לגשת לפאנל הניהול המקורי של הנתב עם שם משתמש/ססמא admin. פשוט לא נותן. א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! אנסה להסביר בקצרה: מחובר ב- ADSL ע"י מודם ATZECH 600E ונתב של אדימקס BR6524N כאשר אני מחובר ישירות למודם ומחייג עם חייגן של בזק הכל נפלא!! ברגע שאני מתחבר דרך הנתב חיבור אלחוטי אני מקבל כרבע רוחב פס ז"א ב - 4 מגה מהירות ההורדה משרתי HTTP לא עוברת את 100 דיברתי עם PIKOK ונאמר לי שהראוטר לא מגביל טרפיק ושיש לדבר עם בזק אבל עדיין לא עונים לי.....מעצבן! בבקשה רעיונות??
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בסלון ראוטר LINKSYS EA8500 אליו מחובר ראוטר של TP LINK שמשמש כמודם בלבד (ברידג') הכל טוב ויפה והכל עובד ואפילו עובד מהר. הבעיה שכשאני בחדר שינה ה WIFI זוחל כי הוא די רחוק ומאחורי 2 דלתות וקירות. יש לי AP מדגם LAPAC1750 של LINKSYS שבעבר חיברתי קווית ועכשיו הדבר לא מתאפשר. אני חושב לשים אותו באמצע הדרך כדי שיתן לי WIFI טוב גם בחלק של החדר שינה. השאלה היא אם אני יכול לחבר אותו לחשמל ולהגדיר אותו ללא כבל רשת או שהוא חייב חיבור קווי ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-