רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב, זה התחיל אתמול וקרה כמה פעמים בעבר, מהירות הגלישה צונחת פי20 מ-15 מגה למטה, 0.8 למעלה ופינג של 20 ל...טוב ספיד סטסט יעשה את העבודה בשבילי: מה שמרתיח יותר, שפעם, אחרי בדיקה של ספידטסט, אם עושים עוד בדיקה, הכל נורמלי! כאילו הם משחררים איזה חסימה שלא נוכל להתלונן על האיטיות. אבל עכשיו זה לא עובד, ובכלל זה מעצבן להפעיל ספידסטס שאני רוצה לגלוש באינטרנט.. בעיה מוכרת? יש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים (משרדית) שמחוברת לאינטרנט דרך קו אחד. האם יש אפשרות לחסום חלק מהמחשבים לכל האתרים חוץ מאתרים מסוימים, בזמן שבמחשבים האחרים הכול יעבוד כרגיל? תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מחליף ראוטר או מחליף רק כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם כבר.. מתי בזק מתחילים למכור חבילות של מהירות עד 1GB?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אשאל את השאלה החשובה בשבילי: המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך מודם וחיגן ככה שאני מקבל IP מתי שאני מתחבר דרך החייגן ואין בעיה לגשת למחשב שלי מרחוק עכשיו, יש לי במחשב תוכנה בשם VMware Workstation מקווה שאתם מכירים ושם יש שרת לינוקס, עליו אני רוצה להתחבר מרחוק דרך הכתובת האיפי שקיבלתי בזמן ההתחברות בעזרת החייגן השאלה היא איך אני עושה את זה? שאלה שנייה: דוד שלי מחובר לאינטרנט 24.7 בעזרת מודם ראוטר שעליו מחוברים עוד שני מחשבים אחד בכבל רשת והשני אלחוטי וכל 3 המחשבים מקבלים אינטרנט יפה עכשיו, באחד משלושת המחשבים פתחתי פאב FTP ואני רוצה להביא לאנשים מבחוץ לרשת להכנס עלי למחשב ולהוריד ממני את הקבצים המשותפים איך אני מביא להם את הכתובת של המחשב המשטף? כי כתובת ה IP …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום. הבעיה היא שהראוטר מתנתק לי פתאום, הנורה של הPPP נכבאת ואחריה הנורה של הDSL נכבאת, זה קורה כמה פעמים ביום . הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141 ויש לי 5מגה בייט מהירות אינטרנט. כמה דברים שעשיתי ולא עזרו: 1.החלפתי את כל הפילטרים בבית לפילטרים חדשים מהחנות 2. טכנאי של בזק התקין לנו פילטר ראשי 3.טכנאי של בזק החליף לנו לראוטר SIEMNES SL2-141 שום דבר לא עזר ועדיין יש התנתקויות כמה פעמים ביום וזה פשוט בלתי נסבל. אני לא יודע מה גורם לזה, וזה לא קורה לשכנים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט 3 מגה אני רוצה לחבר 2 מחשבים למחשב שלי בסה"כ 3 מחשבים המטרה היא אך ורק משחקים ואולי העברת נתונים כמו משחקים 1. מה החלקים שדרושים לי אם אפשר קישורים מאיפה לקנות ? 2. הסבר מקוצר להתקנה... 3. האם אפשר לחסום תגלישה באינטרנט ב2 המחשבים הנ"ל אם כן איך? תודה
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה עם הרשת, אשמח לעצות איך לפתור את זה. יש לי שני מחשבים שמחוברים פעמיים אחד עם השני, חיבור אחד דרך הראוטר וחיבור אחד ישיר. איך אני מגדיר לWIN באיזה כרטיס להשתמש מול המחשב השני (לא דרך הראטור), החיבור הישיר הוא 1Gb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DSL-G256DG DLINK שיש לו אפשרות חיבור HDD ע"י USB ושיתוף ברשת. אממה - בזק אומרים שהשירות עולה כסף (10 שח לחודש כמדומני) ואני לא רוצה לשלם להם ... יש אפשרות לפתוח את האופציה הזו בראוטר לבד ? (בתפריט של USB בראוטר הרשימה ריקה ואין שום אפשרות קנפוג) בתודה גד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. הי, התחלתי לעבוד בעבודה משרדית, יש לי שם מחשב. האם הבוס / מישהו יכול לראות מה אני עושה, בלי שאשים לב לכך? האם יש איזהשהי דרך לדעת, שמישהו כרגע צופה בי? 2. האם קיים דבר כזה, שהמסך מקליט כל מה שהוא מראה, כמו מצלמות אבטחה? ואז נגיד בסוף היום אפשר לראות מה עשיתי במהלך כל היום? , שבוע, חודש? .. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-