רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בקצוות שונים של הבית בית לא קטן. שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית עם ראוטר רגיל של אדי מקס. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשב הרביעעי לרשת אבל אין לנו כוח לעשות תשתית לחוטים אז מתחשק לנו לעשות אלחוטית. עכשיו מה שאני מחפש זהו ראוטר שיספק לי את הצרכים. קיבלתי הצעה מפתה מאיזה אחד לקנות יד שניה במאתיים ומשהו את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2231&scat=281&tcat=45 נראה לי לא רע בכלל אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם. אז תגידו לי כל מה שבא לכם אם זה שהוא מסריח ולא להתקרב אליו או אם הוא טוב וכדאי לי או אם בכלל ללכת על משו אחר ופירוט על מה ללכת יתקבל בברכה תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, למשרד קטן בשלבי הקמה נחוצה רשת לשני מחשבים (קצת מצחיק לקרוא לשניים רשת, אבל שיהיה...) כל מה שנחוץ כרגע זה שיתוף אינטרנט ושיתוף קבצים. אנחנו מתכננים שבסוף כל יום כל מחשב יגבה את עצמו על המחשב השני בין השאר. בגלל אופי המידע שאנחנו עובדים איתו, רשת אלחוטית לא באה בחשבון מטעמי בטיחות. מאחר ומחשב אחד כבר מחובר כרגע לאינטרנט, חשבתי פשוט לקנות לו כרטיס רשת נוסף ולחבר אותם ישירות עם כבל רשת. המרחק בין המחשבים הוא כ-15 מ', האם צריכה להיות בעיה עם כבל ארוך כל-כך ? אילו פתרונות אבטחה בסיסיים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ואיזה מהם אני צריך בשביל לחבר מחשבים לסוויץ'?
-
- 25 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לום.. שדרגתי את מודם SAMUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיוו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? האם זה יפתור את בעיית ה LOWD באימיול?? תודה רבה מראש.לום.. שדרגתי את מודם SAMSUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? אני מעדיף להתקין פירוול על המחשב עצמו במקום שיהיה פירוול בראוטר.. אני צריך את פעולת הראוטר רק כדי לשתף אינטרנט בו זמנית במחשבים ברשת שלי.. האם זה יפתור א…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מחר אני הולך לקחת מבזק מודם בחינם. רציתי לדעת איזה מודמים אפשר להפוך לנתבים, והאם הם שווים משהו כנתבים. ולמרות שהתשובה ברורה האם יש בהם פיירוול? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט האלחוטי של HOT (במהירות 1.5/128). הבעיות התחילו כשחיברתי את הראוטר מתוצרת Linksys. קיבלתי מHOT ונטויז'ן IP קבוע, ולכאורה הכל עבד כראוי, אבל.. כל שעה בערך, יש לי ניתוק בתקשורת (של כמה שניות). חיברתי בלי הראוטר והכל עובד כראוי. קראתי איפשהו שיש בעיה בפרוטוקול התקשורת בין הראוטר לבין HOT. האם זה נכון?? עוד מישהו שמע על זה?? ??? מה ההגדרות הנכונות לחיבור הראוטר אל HOT? איך מונעים את הניתוקים הבלתי נסבלים האלו? רעיונות??
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר אלחוטי netgear mgr614 עשיתי הכל לפי ההוראות אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. כשאני לוחץ על test אני חוזר למסך ההתחלה. האם יש למישהו איזה שהוא פתרון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לאחר שנתיים שיש ברשותי מודם מסוג ECI 270 ולאחר תקלות חוזרות ונשנות בזק הואילו בטובם להחליף לי את המודם והם נתנו לי אפשרות לבחור בין 3 מודמים של חברות שונות. ECI 312 אלקטל 510 ואייסטק 600 (משהו כזה) מה עדיף??? תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחברתי שוב בניגוד לרצוני לבזק כתשתית אינטרנט( רציתי כבלים כי הם יכולים לספק לי מהירות של 5.1 מגה אבל הם הגיעו והחליטו שזה רעיון טוב לשפץ לי את הבית, כלומר לקדוח חורים ב3 קירות לפחות- אני לקוח של YES . משום מה בזק אומרים לי ששהם לא יכולים להגביר את המהירות הנוכחית שלי שהיא 750 כי התשתית לא מספיק טובה. אני גר בנצרת עלית ויש לי חברים שיש להם 2 מגה עם בזק כך שאני לא מבין במה הבעיה אך בזק גם לא רוצים לדבר על זה יותר מידי) בקיצור התחברתי אליהם שוב והפעם דרשתי, על פי המלצות חבריי מודם כרטיס רשת ולא USB. לקח זמן לשכנע אבל הם הסכימו השאלה שלי היא כזאת איזה מודם לקחת ? מה לחפש בין סוגים שונים של מודמים אילו מאפיינים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית שהקמתי, או כל רשת אלחוטית אחרת (ניסיתי 5). לראוטר עצמו הוא מתחבר (הממשק ווב עולה). הוא אפילו מצליח לעשות פינג החוצה אל כתובות ברחבי הרשת, אבל על גלישה ודוא"ל אין מה לדבר. אמנם רואים פעילות מסויימת במחוון התקשורת, אבל בפועל שום אתר לא עולה ושום דואר לא נע (באחת הפעמים הצלחתי לקבל אבל לא לשלוח). ניטרלתי פיירוולים. הסרתי לחלוטין את נורטו. זה קרה פתאום, בלי סיבה נראית לעין. ברשת חוטית ובדיאל-אפ הוא מתחבר בלי בעיות (כרגע אני גולש באותה רשת, באותו מחשב, רק מחובר בחוט). חלונות XP SP2. היש ישועה? משתמש באאוטלוק אקספרס, אקספלורר ומוזילה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אז ככה אני מתכוון לעבור דירה , ואני מתכוון להתגורר עם מישהו. לו יש מחשב נייד ולי שי מחשב נייד ו PSP כולם יש להם יכולות אינרנט אלחוטי כמו זה ב HOT SPOT עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם יש דרך לרכוש מודם שיתחבר לקו וישדר אינטרנט אלחוטי ששלושת המכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית? כמובן שלכל מחשב יש סיסמת ספק שונה! האם בעצם זה אפשרי שמודם של בזק יתפקד כ HOT SPOT? ואם כן , אז הוא יהיה חייב להתחבר לאיזשהו מחשב? כי ככה זה מאבד מהאלחוטיות שלו תודה רבה עריכה: ואם זה בכלל אפשרי אז לא כל הבניין יולו להחבר דרכי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-