רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי סוויץ של Edimx,שמונה כניסות,אני מחובר לסוויץ אחי והאינטרנט,עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים? אגב המודם הוא:Speed Touch Home AlcTel.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כשאני לוחץ מאפיינים על LOCAL AREA CONNECTION לא מופיע לי לי לשונית SHRING למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נזק בילאומי ואני רוצה לעבור לברק איך הם בכלל והיא השירות החדש שלהם לגיימרים יהיה שווה את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
למרות שהרוב המוחץ על נתבים וכרטיסי רשת התומכים בתקן N, מאפשרים שידור וקליטה במהירות מקסימאלית של 300Mbps, ניתן באמצעות תקן N להגיע למהירויות גבוהות הרבה יותר. על ידי שימוש ברכיבים מתאימים, התומכים ב-3 ו-4 אנטנות וזרמי מידע (data streams), ניתן להגיע למהירויות של 450Mbps ואף 600Mbps. ה-TEW-690AP היא נקודת גישה (Access Point) בתקן N התומכת במהירות של 450Mbps וה-TEW-684UB הוא כרטיס רשת, בממשק USB, התומך אף הוא במהירות זו. הסקירה מתמקדת בביצועים האלחוטיים המשופרים המושגים על ידי שימוש ב-3 זרמי מידע (data streams) ומדגימה זאת באמצעות פירוט התכונות והביצועים של ה-AP וכרטיס הרשת. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TEW-690AP/TEW-690AP.htm
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-