רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
בוקר טוב , יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) . המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות . מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) . עד כאן הכל בסדר.. השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ? * כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי.. תודה מראש למי שעוזר .
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אם אפשר ממש מההתחלה נסיתי לחבר ובמחשב השני מופיע למטה שני המחשבים וזה כותב שזה מקבל אבל אני עדין לא יכול להיתחבר לאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי נתב 655 עם רשת N - ראיתי מגוון רחב של אנטנות חיצוניות להגדלת הטווח עד 19 dBi לרשת הB/G אבל עוד לא ראיתי לN. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אנטנות מתאימות ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר למחשב אחר ברשת אני מתבקש להכניס שם משתמש וססמא... עכשיו לאף מחשב אין לי ססמא ואני לא יודע מה אני אמור להכניס שם... שם משתמש במחשב שלי/שם משתמש במחשב השני... כמובן שהוא לא נותן לי להתחבר לאף מחשב. המחשב שלי הוא היחיד ברשת עם ויסטה, כל השאר XP PRO... והכי מוזר שמחשבים אחרים מתחברים למחשב שלי (לויסטה) בלי בעיות. אבל לאחרים צריך שם משתמש וססמא...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בעזרת ALT+TAB להעביר מעברית לאנגלית וההפך. בדקתי באייסיקיו ובקאזה אם יש לי את אותה בעיה שם והיא לא קיימת אז הבעיה לא במקלדת אלא בדפדפן. אח"כ הורדתי פיירפוקס וגם שם יש את אותה בעיה. זה ממש מעצבן כי אני כל הזמן צריך להעביר את השפה מהסרגל כלים. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-