רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מציקה בזמן האחרון, האינטרנט ממש איטי, הדבר מתבטא בגלישה באתרים בלבד, למשל בHW לוקח לכל דף איזה 20+ שניות ויש כאלו שפשוט לא מסיימים להטען וזה ממש מציק, גם חיפושים בגוגל ובקיצור כמעט בכל אתר יש איטיות. כמו כן, יש גם בעיה שהאינטרנט פשוט "קופא", למשל אני נכנס לאתר אז הוא מתחיל להטען ומפסיק, גם הסמל של הרשת והנורות על המודם לא מהבהבות (כאילו לא עובר מידע), מה לפי דעתכם גורם לבעיה? הספק הוא 012
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? יותר תמיכה ברשת דור החדש? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן חברה!! יש לי מחשב נייח ונייד וברצוני להעביר קבצים מאחד לשני בעמצאות ראוטר. יש לי כבר ראוטר עובד רק מה שאני לא יודע זה איך להגדיר בווינדוס את אופן השיתוף שלהם ואיך ת'כלס מבצעים את העברת הקבצים. אשמח לקבל עזרה תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Asus 604g של בזק. קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR1043ND והבנתי שאני צריך מודם בשבילו. מפוסטים קודמים בפורום הבנתי שניתן להפוך את האסוס למודם בלבד. כיוון שאין לי נסיון בזה, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לכתוב בצורה מפורטת (for dummy) איך עושים את זה. גם לינק להסבר כזה יהיה טוב. מודה לכם מאד.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכל המתעניינים קניתי ראוטר של OVISLINK ועכשיו תוכנות השיתוף שלי לא מורידות שום דבר אני מתאר לעצמי שזה בגלל הפיירוול שיש בו אבל השאלה שלי איך אני מסדר את זה אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות emule ו dc++ תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הוא מתחבר רק למסנג'ר ופעם עשיתי משהו שהוא גלש לחלק מהאתרים אבל לא נכנס למסנג'ר, עד שהגעתי כנראה לפיתרון רק שאני מתקשה לפתור את זה לבד, תגידו לי בבקשה מה אני צריך להגדיר כאן? תגידו בדיוק מה להכניס(חוץ ממשתמש וסיסמא), אני בכבלים עם ספק 012נט ו L2TP. תודה. http://aycu11.webshots.com/image/13530/2002094785840497603_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
טוב אני נכנע לאחר ימים של חיפושים vista משותף ב xp xp נראה בvista אבל דורש תסיסמה הזאת מה שאומר שצריך לשנות משהו בxp,מישו יודע לאיזה סיסמה הכוונה (בטח ברירת מחדל כי אין לי שום סיסמאות) ואיך אני מבטל תסיסמה או נותן הרשאה למחשב הויסטה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ... אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-