רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תשתית בזק ספקית בזק בינלאומי 15 מגה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ל - ICS. יש לי מודם כבלים TERAYON המתחבר ב USB למחשב. יש לו יציאה 10/100 BASE-T יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לרשת. האם צריך 2 כרטיסים במחשב הראשון וכרטיס במחשב השני כפי שמתואר במדריך? או רק כרטיס אחד במחשב הראשון (שאליו אני מחבר את מודם הכבלים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגית הMIMO (של 3 אנטנות) שיעמוד בדרישות הבאות: 1. שיגיע לפחות לקומה העליונה והמרתף (בהנחה שהוא בכניסה הראשית) 2. איכות קליטה טובה ופתיחת פורטים 3. תפריט לא מסובך 4. שיהיה בסביבות ה300-400 ש"ח בנוסף לכך ארצה כרטיס רשת אלחוטי בטכנולוגית הMIMO שיעמוד בדרישות הבאות: 1. לטווח קליטה ארוך 2. איכות קליטה טובה 3. בסביבות ה200 ש"ח אשמח להצעות והמלצות, אור כהן מה אתם אומרים על זה? הם תומכים בטכנולוגית ה802.11N: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694190 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591789 אני מתלבט בין ה2 וזה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694238
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי ולחברי הבית גלאקסי 3 ו 4 איך שאנחנו מתחברים לוויפי אחרי מספר יש הודעה שמתריעה על "שהחיבור אינטרנט אינו יציב" העניין היותר מוזר שחבר עם G4 כן הצליח להתחבר ואין לו אין השגיאה מה הבעיה כאן?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הגדלתי את האפלואד שלי ל- 512K הבעיה היא שבMSN אני שולח במהירות כלכך איטית שזה מדהים ! וכל שניה זה נתקע...... עכשיו יש ברשותי ראוטר של אדימקס שמוגדרת בו אפשרות שליחת קבצים במסנג'ר... עכשיו האומנם זה שולח אבל ממש משמ לאט !! בICQ זה ממש לא ככה, באיי סי קיו אני שולח ב 64K וגם שאני מעלה לשרתים......... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיר כך שמהירות השליחה תעבוד כמו שצריך... האם יש פורט מסויים למסנג'ר שצריך לפתוח על מנת שישלח במהירות עתק ? אני לא ממש זוכר את הדגם של הראוטר שלי.. אני רק זוכר שהוא מסתיים ב G... זה ראוטר קווי ואלחוטי של אדימקס... אשמח לעזרה כיצד לפתור את הבעיית השליחה האיטית תחת ה MSN MESSENGER רב תודות לעוזרים והמשך יום נהדר לכולם !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי סוויץ של Edimx,שמונה כניסות,אני מחובר לסוויץ אחי והאינטרנט,עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים? אגב המודם הוא:Speed Touch Home AlcTel.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי אני מחובר ל012 בכבלים ללא חייגן בחיבור l2pt אני זוכר שבעבר התחברתי עם חייגן של החברה כאשר הכבל בין המחשב למודם היה מחובר(ללא הראוטר) משהו יכול להסיר לי איך אפשר להתחבר ככה ללא הראוטר אני רוצה לבדוק אם הראוטר דפוק
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-