עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. .......???

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by niva401,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. Started by idang,

אני משתמש במדפסת רשת מסוג HP LaserJet 4250 וכשאר אני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה the handle is invalid ממה זה נובע ואיך מתקנים בעיה כזו ? ? ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by ***אלירז***,

יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ויש לי מהירות אינטרנט של 5MB ועכשיו קיבלתי עוד מחשב בבית ואני רוצה שהוא יקלוט את האינטרנט מהראוטר, טווח מחירים: 100 ~ 150 אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. Started by Shay17,

איך אפשר להעתיק את הפרוקסי למסמך טקסט מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Anonymous&ssl=&country=&latency=&reliability=&sort=reliability&desc=true&pnum=12#table כאן יש הסבר קטן אבל לא כל כך הבנתי http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. שלום אני פותח כאן הודעה בשם חבר שלי שלא יכול להתחבר לאינטרנט... אז ככה, יש לו תשתית של HOT עם הספקית ברק ואת מערכת ההפעלה ויסטה ואת המודם THOMSON TCM425 ואנחנו לא מצליחים להתחבר לאינטרנט כי זה תמיד רושם שיש שגיאה 815 וגם דיברנו עם ברק ואין להם מושג מה לעשות אחרי שניסינו ביחד להריץ כל מיני פקודות בדוס. כל מי שיכול לעזור שיעזור ואם צריך עוד פרטים רק תגידו.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אקדים ואומר שקראתי וביצעתי את כל מה שכתוב במדריכים המפורטים המופיעים בראש הפורום ועדיין הבעיה שלי לא נפתרה. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP. מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם DSL - USB, והמחשבים מחוברים ביניהם ע"י כרטיסי רשת וכבל cross-over. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במחשב השני. כאשר השתמשתי ב-wizard של windows ליצירת רשת ביתית זה הודיע לי (במחשב עם המודם) שהוא לא מצליח לקנפג את הרשת ושאני אעשה זאת ידנית. ניסיתי לסגור את ה-firewall וזה לא עזר... אשמח לסיוע מהיר. תודה.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. יש לי ראוטר של EDIMAX שמספק לי הגנה כלשהי (אני לא מפעיל את הפיירוול הבנוי בתוכו, אין לי כח לזה בינתיים) האם מקובל / לגיטימי להפעיל בה בעת גם פיירוול בתכנה כמו למשל ZONE ALARM (הסיבה העיקרית היא כדי לחסום כמה תוכנות מלגשת לאינטרנט) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by Gil28,

המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by temstet12,

יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by N.S,

יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  14. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות, הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשר לפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'... אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...! תודה,

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  15. יש ברשותי מודל אלקטל שאותו הפכתי לראוטר כל המחשבים מקבלים ברשת גולשים באינטרנט ללא שום בעיות . ברצוני לפתוח שרת FTP על אחד המחשבים בתוך הרשת הביתית אך משומה כל מה שנסיתי לא עבד לי ... אחרי שהפכתי את המודם לפרו עשיתי את הדבר הזה : create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 113 <enter> 0.0.0.0 <enter> 113 <enter> אחרי שפתחתי את הפורט הזה בשביל ה IDENTD זה עבד לי בהצלחה .... אולם כאשר ניסיתי לפתוח שרת אפטיפי ולהשתמש באותו הפקודות כמו ה IDENTD (רק בשינוי הפורט) לא הצלחתי ניסיתי אפילו כמה פורטים ושם דבר לא הצליח לי ניסיתי אפילו להגדיר את השרת שישתמש בפורט 113 על המחשב שלי (אחרי שסגרתי את התוכות שמתמשות בפורט 113) וגם אם זה לא הצלחתי להכנס …

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426788.0 הלכתי לפי האשכול הנ"ל וזה לא עובד לי...זה כן מתחבר לרשת(אדימקס=AP) אבל אין גלישה...האייפי שאני מושך זה איי פי של האדימקס ולא של הסימנס. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by Shlomi32,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....

22. Started by iveco,

הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?

23. Started by !elad!,

אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?

24. גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים