רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול במצב כזה שיש לי מחשב, ראוטר אלחוטי, מודם רשת ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, האם אני יכול להפעיל הכל לבד בלי להודיע לבזק ? או שיש איזהשהוא שינוי באינטרנט שבזק "משדרת" לי ברגע שהמצב הוא על רשת אלחוטית תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
למרות שהרוב המוחץ על נתבים וכרטיסי רשת התומכים בתקן N, מאפשרים שידור וקליטה במהירות מקסימאלית של 300Mbps, ניתן באמצעות תקן N להגיע למהירויות גבוהות הרבה יותר. על ידי שימוש ברכיבים מתאימים, התומכים ב-3 ו-4 אנטנות וזרמי מידע (data streams), ניתן להגיע למהירויות של 450Mbps ואף 600Mbps. ה-TEW-690AP היא נקודת גישה (Access Point) בתקן N התומכת במהירות של 450Mbps וה-TEW-684UB הוא כרטיס רשת, בממשק USB, התומך אף הוא במהירות זו. הסקירה מתמקדת בביצועים האלחוטיים המשופרים המושגים על ידי שימוש ב-3 זרמי מידע (data streams) ומדגימה זאת באמצעות פירוט התכונות והביצועים של ה-AP וכרטיס הרשת. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TEW-690AP/TEW-690AP.htm
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להקים לכיתה פורום פשוט, עדיף VB אבל אני לא יודע איפה מתחילים ולכן יש לי כמה שאלות: 1. זה בחינם? כי הבנתי שיש משהו שעולה שם כסף 2. אפשר למצוא אכסון מספיק בחינם? אני מניח שפורום של 40 איש לא צריך כ"כ הרבה מקום 3. צריך ידע במסדי נתונים וPHP? או שכבר קיים מסד נוח לאדמין? (אני מכיר את המסד של האדמין לקוח אבל אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים, או שזה בעצם נחשב למאחורי הקלעים? זה מן חלון בעברית עם כל המידע על משתמשים וחסימה ושינוי פרטים והכל...) תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום המלומדים! ברשותי (מתוך אילוץ) המודם הנ"ל שקיבלתי אותו מבזק. הוא עובד יחסית בסדר, אך לאחר שהגדרתי אותו לעבוד כנתב (מחובר למחשב אחד ישירות בלבד-על מנת שלא אצטרך לחייג ידנית) הוא מסרב לפתוח פורטים לתוכנות. מהסיבה הנ"ל אני נתקל בLOW ID ושלל בעיות נוספות בתוכנות שיתוף ובתוכנות מסרים. זאת ההודעה שאני מקבל(כאשר אני לוחץ על ADD) : http://myjavaserver.com/~grx1/ER1.JPG אודה מאוד לכל המסייע בעניין, לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שטח איכסון בינוני על שרת טוב השרת מיועד לפורום כדוגמאת הפורום הזה... מישהו יודע מה גודל האיכסון של hwzone? ואני צריך אתר של חברה זולה וטובה לאיכסון.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כרגע אני על WEP-64BIT אני כמובן רוצה משהו כמה שיותר חזק..
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic הוא תומך מאה מגה ?!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני אנסה לבטא את עצמי בצורה חוקית ככל האפשר.. בכל פעם שאני מורידה תוכנה שתאפשר לי "השגת" מוסיקה, סרטים וכו'.. כגון אימיול, שראזה וכדומה, התוכנות פועלות, אבל בצורה איטית להחריד. כשהתקנתי shereaza זה פעל ממש מהר ואחרי שבוע או שתיים נהיה איטי מאווווווד... אימיול ממלא את הפונקציות שלו לעיתים רחוקות, ובאיטיות בלתי נסבלת...ניסיתי להתקין שוב מספר פעמים וכלום לא יוצא!!! ביטורנט אני לא מעוניינת. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות בהגדרות שיזרז את עבודת התוכנה, אבל הורדתי הגבלות... אם למישהו יש מושג מדוע זה קורה, וכיצד ניתן לשנות את המצב, בבקשה דברו!!!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לגולשי הפורום שלום, אולי זה לא המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה הזאת, אבל אני כבר אובד עצות. ברשותי מודם אלקטל, מחובר לרשת האינטרנט דרך בזק WoW של יס 1.5 מגה. החל מאתמול 9.6 בשעות הערב המוקדמות, מהירות האינטרנט צנחה, נוצרו בעיות כלישה, הגלישה איטית לא חלקה, וכן גם משחקי הרשת מושפעים. לאחר שפניתי לספקית (בזק) התבקשתי לסרוק ווירוסים ספייוורים אך שום סריקה לא העלתה תוצאה. מכאן נותרו שתי אפשרויות: * הבעיה היא אצלי במחשב, קו הטלפון, המודם * תקלה איזורית (אזור ראש"לצ). אני מעוניין לדעת האם עוד אנשים נתקלו בתפועה וסובלים ממנה כדי שאני אמנע מבזבוז כסף מיותר על טכנאים, מודמים וכו'. במקרה וזה לא המקום המתאים, אני מבקש סליחה, אך נאמר לי שיש עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה מאת…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-