עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by carman6,

פעם כשרציתי לשלב שני ראוטרים שבזק נותנת לרשת אחת כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית אמרתםלי שזה אפשרי והבאתם לי אתר טוב כזה עם הרבה מדריכים ובין היתר מדריך לגבי הנושא הזה. אפשר אותו שוב? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS). יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף. הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים. לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה. במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב. עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ל…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by aviran,

שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אקדים ואומר שקראתי וביצעתי את כל מה שכתוב במדריכים המפורטים המופיעים בראש הפורום ועדיין הבעיה שלי לא נפתרה. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP. מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם DSL - USB, והמחשבים מחוברים ביניהם ע"י כרטיסי רשת וכבל cross-over. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במחשב השני. כאשר השתמשתי ב-wizard של windows ליצירת רשת ביתית זה הודיע לי (במחשב עם המודם) שהוא לא מצליח לקנפג את הרשת ושאני אעשה זאת ידנית. ניסיתי לסגור את ה-firewall וזה לא עזר... אשמח לסיוע מהיר. תודה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by nir.barak,

טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by mani007,

ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by club_501,

עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  16. Started by esaly,

חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. השאלה בכותרת, תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. היי חברים! לפעמים כשאני נרשם לאתרים מסויימים או סתם נכנס לאפליקציות בפייסבוק אני מקבל הודעה קטנה או סתם כיתוב על המסך שבו מופיע הsecret key שלי. זה נראה אוסף של 32 אותיות ומספרים בצירוף שנראה חסר הגיון לחלוטין - בשורה אחת. דוגמה לאחד כזה: 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b חג משח!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. שלום מס' שאלות קטנטנות ברשותי ראוטר TP LINK - TL-WR641G וכאשר אני נשאר בקומה הראשונה של הבית הוא קולט מצוין אבל בזמן שאני יורד קומה הוא מפסיק לקלוט (לפטופ או PC ) שניהם לא קולטים אפילו אות חלוש ! בעזרת (TL-WN620G) חשבתי לקנות ראוטר נוסף חזק יותר עם עוצמה גדולה יותר אבל לא נראה לי שזה יעזור , שאלתי היא אם אקנה ראוטר נוסף דוגמת TP LINK שלי ואנסה לחייג דרכו לאינטרנט האם זה יעבוד ? כלומר ראוטר מס' 1 יהיה החייגן הראשי ושלי יחייג אליו ודרכו יתחבר אל האניטרנט ככה אני אגדיל את טווח הקליטה וגם את העוצמה . מה עושים ? ? ? המלצות על ראוטרים יתקבלו בברכה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. Started by jepe,

יש לי שני מחשבים אאיך אני מחבר אותם כרשת? אחד מחובר לאינטרנט במודם RTA 1320 במהירות 1.5 מגה. איך אני יכול לחבר את השני ביחד לאותו חיבור? ואיזה נתב ואיזה חוטים צריך ,אם בכלל? והבנתי שצריך איי פי קבוע ,איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by t-macc,

האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by MaoR_KilleR,

שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים