עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by mazam,

אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. יש לי ברשת בייתית מחשב אחד עם Windows XP Professional x86 SP2, ומחשב אחד עם Windows Vista Ultimate x64. במחשב עם ה-Vista אני יכול להיכנס למחשב עם ה-XP ולהעתיק משם קבצים בכל גודל. לעומת זאת, במחשב עם ה-XP אני יכול להיכנס למחשב עם ה-Vista ולהעתיק קבצים מאוד קטנים. אבל, כשאני מנסה להעתיק קבצים גדולים (מעל 1GB), אני מקבל הודעת שגיאה: Error Copying File or Folder Cannot copy File: Access is denied מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה

8. Started by psyco,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לקנות נתב בסכום של עד 350 ש"ח. הנתב יהיה בבית 100 מ"מר, קומה אחת. חשוב לו מאוד שלא יהיו ניתוקים מהראוטר (כגון האדימקס שלי). קראתי הרבה על הלינקסיס WRT54GL. השאלה היא האם יש לו ניתוקים או בעיות מסוימות. החיבור שלו נטוויז'ן+HOT במהירות 1.5M עם הנתב יעבדו 2 מחשבים ניידים. חשוב לו מאוד שתהיה קילטה בכל הבית, ולא יהיו ניתוקים של הנתב. לא צריך כ.רשת אלחוטיים. תודה לעוזרים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Lioriiii,

שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by OnlyOne,

היי סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שלי לשדרג תמהירות של האינטרנט אחרי שאני סובל עם חבילה של 750KB ספק+תשתית ב110 (שלא תחשבו ההתחייבות ניגמרה לפני חצי שנה אבל לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי) בקיצור אני לא מעוניין בבלגן אז אני מעוניין להשאר בברק 013 כספק ובזק כתשתית אז השאלה שלי האם אני צריך להחליף מודם?(החלפתי לפני חצי שנה בערך למודם רשת זה שנותנים עם הפורט אחד)? אני מעוניין לשדרג ל 1.5 או ל2 היותר משתלם מן השתיים והזול יותר אלה אם כן מדובר בכמה שקלים בודדים דיברתי עם נציגה מברק והיא הציעה לי מסלול של 1.5 מגה עם התחייבות לשנה ושהמחיר נישאר אותו הדבר גם לאחר השנה התחייבות 49.99 ועם בזק עדיין לא דיברתי על תשתית בקשר לעסקה שברק ניסו לתת לי אני מבין שהיא לא שווה שאפשר להש…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by m.l,

יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by hitman47,

אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Dj_ToXic,

קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Gold shark,

שלום. אני מעוניין לקנות ראוטר משהו זול לא יקר .... עם אפש אז גם תנו לי לינק עכשיו אני לא מעויין בראוטר כמו Cisco שכל אחד עולה כמו הבית שלי (יש לי כב מספיק כאלה)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by Cr4ck,

האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  24. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים