עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XMB,

אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Lioriii,

היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  3. שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  6. היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by yizakl,

מבקש עזרה ליצירת כבל מוצלב יש מהו סדר החוטים בכבל מוצלב

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by רינת22,

איך אני מעלה לפה תמונה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by mrsph666,

ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by pyosef,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by kishi,

היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by stojakovic,

עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by creek,

ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?

19. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם! ובכן...השאלה בכותרת. לדוגמא הכרטיס הנ"ל : 3com 3C905CX עדיף על כרטיס רשת של ה-MOBO?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אני אמור לקבל את המודם מהם? ולקנות לעצמי ראוטר? או שאני אמור לקנות את שתיהם? כי אני מוצא ראוטרים למכירה אבל לא מוצא מודמים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by amisu,

התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by mzlbat,

היי קיצר יש לי 8 מיגה וכאשר שדרגתי בבזק אמרו שישלחו אליי טכנאי כי הקוו לא איכותי , היום בא מישהו ולא עשה כלום ואמר שזה מעל המינימום ואמר לי שאצלך נותן להם 14 ( משהו כמו בקליטיה בראווטר מאנג'מנט סיגמנט ) וזה טוב ל 8 מיגה למבינים בינכם 14 זה בסדר ? ההורדה בסדר זה מוריד מאתרים טובים 1 מיגה לשנייה אבל השאלה אם זה יפריע ל פינג במשחקים ? והאם אפשר אתר לבדיקת פינגים ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.