רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה... יש לי מגה וחצי מגה בייט מהירות באינטרנט יש לי ראוטר Internet Broadband Router ושלושה מחשבים מחוברים אל הראוטר.. אז עכשיוו ככה לכל אחד זה מוריד מקסימום על 35...זה עוד בסדר אבל שאני נגיד מכבה מחשב אחד נשארים 2 עדיין זה מקסימום 35...וגם ששתיים מכובים ורק אחד דולק זה מוריד על 35.... וזה לא מנצל את כל הרוחב פס...מה זה? יש פתרון? או איך להגדיר שמתי שמחב אחד מכובה אז השניים האחרים יקבלו יותר רוחב פס וכנל גם לשני מחשבים מכובים...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לא משנה סוג החיבור העיקר שיתחבר לשכנים תקציב עד 100$ אפשר מebay ,dealextreme ושוט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני בברק-נטויז'ן, לאחרונה אבא שלי החליט לעבור לחבילה של אורנג' של טלפון VOIP יחד עם אינטרנט של אורנג'. הכל נעשה דרך הSMARTBOX שלהם, מה שמשמש גם כנתב אלחוטי, וכביכול נותן עדיפות לקו הVOIP כאשר זה בשימוש. אחרי דיבור קצר איתם, נאמר לי שכעיקרון אם יש לי רק VOIP אחד, אין סיבה שקישוריות של 1.5 תגביל אותי כשאני משחק. בכל מקרה, רציתי לברר אם למישהו פה יש את הנ"ל (וגם אם יש לכם 2.5 ומעלה), ואם יש לו בעיות עם העניין? ובכללי, איך אורנג' בכל העניין הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אם אפשר ממש מההתחלה נסיתי לחבר ובמחשב השני מופיע למטה שני המחשבים וזה כותב שזה מקבל אבל אני עדין לא יכול להיתחבר לאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קראתי את המדריך.. ויש לי כמה שאלות 1) מה אני עושה עם המודם שלי? לאן הוא מתחבר? 2)מה זה נתבת,access point וראוטר? הממ וזהו...
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו האינטרנט... רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת שאני יכול לשים בה קבצים? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-