עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראשית שלום לכולם. ערכתי חיפוש באתר ולצערי לא מצאתי תשובות לשאלות שלי, אמנם ראיתי את מדריך האבטחה והקמת רשת אלחוטית, אולם לא מצאתי בו כיצד להגן בעזרת WEP WPA וכ"ו, כי כנראה שאין לראוטר שלי אופציה זו. נתחיל מההתחלה: ברשותי לאפטופ של HP עם כרטיס רשת אלחוטי, כמו כן יש לי כרגע גם מודם BFOCUS ROUTER 312+ שהוא מודם חוטי, עד כה התחברתי איתו בצורת DHCP ( ללא חייגן, השתמשתי בספר הוראות שצורף עם הראוטר). אמא שלי הביא לי ממקום העבודה שלה WAP של חברת PLANET מדגם WAP4000. את היציאת רשת מהראוטר החוטי שלי (להלן נקרא לו BFOCUS) חיברתי לכניסת הרשת של WAP שלי. לאחר מכן הכל טוב, נכנסתי לכרטיס הרשת הוא זיה לי מספר רשתות, מצאתי את הרשת שלי (אצל אמא שלי בעבודה זה נקרא TEACHERS, לכן התחברתי אליו…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by sgoldfel,

שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח לפני כשבועיים קניתי לאמא שלי מחשב חדש , לוח אם של asrock conroe 945g, יש לו כרטיס רשת onboard של realtek. במחשב שלי בחדר יש את אותו הלוח והכרטיס (מן הסתם..) בבית יש לנו רשת בין המחשבים. הבעיה היא שכל כמה זמן האינטרנט במחשב שלה מתנתק ובו זמנית ה-mbps שלה יורד מ 100 ל 10, וכדי לתקן את זה צריכים לעשות reset למחשב אבל אחרי כמה זמן זה קורא שוב. התקנתי את הדרייבים הכי מעודכנים לא רק לכרטיס רשת אלה לכל החומרה במחשב - וזה לא מסתדר. הבעיה הזו קוראת רק אצלה במחשב.. מישהו אי פעם נתקל נתקל בבעיה כזו? אם כן אני נורא שמח לקבל עזרה.. שנה טובה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by chenrp,

היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Liran.D,

שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by shaihood,

הינה זה הנתב: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1763552&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=25 וזה המידע באתר החברה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 ולגבי הכרטיס הינה הוא: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1855165&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=26 הינה עוד נתב של D-link (רק אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=4008 יש לי מספר שאלות: (כי אני גם לא כל כך מבין בעסק הזה) - העם הנתב הראשון באמת יעביר נתנים ברשת במהירות 54 מגה ביט לשניה כמו שכתוב או פחות? - ואיזה נתב אתם ממליצים לי הכי לקנות מבין שניהם? ואם יש לכם כל מיני המלצות אתם יכולים לכתוב לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by nore0,

תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אם מהירות האינטרנט גבוהה אז יש םחות או שזה קשור למהירות העלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by pak82,

אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by surfface,

חברתי נייד ומחשב בעזרת כבל מוצלב ויצרתי רשת ישירה בינהם ,זה עבד ואני יכול להעביר קבצים בינהם ולראות את הכונן קשיח אך בנייד שהוא המשני בנייד אני לא מצליח לגלוש , אייך לפתור את זה? המחשב שהגדרתי ראשי מחובר אליו המודם ואני גולש רגיל

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

היי חבר'ה, המודם שלי עושה בעיות(Rotal RTA1320a) ואמרו לי להחליף אותו בבזק סטור, איזה מודם אתם ממליצים לי לקחת?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by amirn,

יש לי מחשב נייד ישן, שהכרטיס רשת שלו תומך רק ב802.11B וב WEP. (עד כמה שמצאתי בהגדרות) מה האבטחה הכי טובה שאני יכול להגיע בנתב האלחוטי? (כרגע שיניתי את הסיסמה של ה ADMIN והפעלתי WEP) האם כדי להפעיל הסתרת SSID ו/או MAC FILTERING? האם יש מצב להוסיף תמיכה ב WPA ע"י דרייבר חדש לכרטיס? או שזה עניין של חומרה? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by nati86,

שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by yoniby,

שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by Elrond,

האם כבל מסוכך 8 גידים מספיק לרשת 1GB? יש מגבלת מרחק מסויימת קטנה מרשת רגילה של 100MB?

25. Started by avi_lilah,

שלום חברים יש במצע באחת בחנות 6104wb +כרטיס usb ew - 7106 במכיר טוב מאוד מה אתם חושבים על המוצר?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים