רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לא משנה סוג החיבור העיקר שיתחבר לשכנים תקציב עד 100$ אפשר מebay ,dealextreme ושוט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי הפינג שלי עלה ל300-500... לפני כן הוא היה 20 בhwzone ...והוא היה 40 בCS-S עכשיו בhwzone הוא 500 ובCS-S הוא 350...(בשרתים ישראלים) עשיתי סריקת ווירוסים (kaspersky) וזה לא מצא כלום...זרקתי עם spybot וזה לא מצא כלום וזרקתי עם ad-ware וזה מצא אחד ומחק אותו... אני לא מפעיל שום דבר ברקע (חוץ מzonealarm ו kaspersy..אבל תמיד הם פועלים) גם לאחר שביטלתי את הפיירוול זה ממשיך... הפינג ממש לא יורד...הוא ככה כבר 24 שעות (בהתחלה חשבתי שזה ירד מעצמו...) מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד את הפינג? וממש בכלל הפינג עלה? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש בבזק דבר כזה שזה רשת שבאה על הקו טלפון (אני לא רוצה חוטי כי יש בית 5 קומות וזה מסובך ההתקנה!!!) האם הרשת הזאתי על קו הטלפון טובה? האם היא מתנתקת ויש בה גם אינטרנט אלחוטי לכן היא נחמדה אבל רוב הזמן אני לא ישתמש בו אלא ב בטלפון האם זה משבש את הטלפון ומי שיש לו האם זה מומלץ או לא?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המיתוג הוא לפי החוקים של STP גם ב- UNICAST? כלומר יכול להיות ש-FRAME יעבור מסלול ארוך כי אחד הפורטים במסלול הקצר הוא NONDESIGNATED?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי דומיין על שם חברה מוכרת,פנו אלי בשביל הצעת מחיר,יש הצעות בכמה למכור?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז כך אני ב10.0.0.138 ושאני נכנס לעמוד הזה מופיע לי כזה חלון של שם משתמש וסיסמא אני מנסה לשים תסיסמא שהגדרתי לפני 5 דקות ואת השם משתמש וזה לא נכנס !! בבקשה עזרההההההההה דחו :'(:'([br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 12:43:54 בבקשה עזרה...זה נורא נורא נורא נורא דחוףףף
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה זה הMAC ADDRESS(בLAN ובWAN) מה זה הREMINING LEASE TIME? מה זה הDOMAIN NAME SERVER (כלומר לROUTER יש כבר IP משלו אז של מה הDNS הזה (למעשה יש שניים(מן הסתם מחקתי אותם בתמונה))) [/LI]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
^ חווה את זה בעיקר מפעילות מוגברת של הורדה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לשדרג את המהירות ל 2.5 מ 1.5 מבחינת עלויות הם זהות בשני השיטות האם יש עדיפות לכבלים על פני בזק (ADSL) או אולי להיפך יש לציין כי יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO עדכנית. הדגש הוא על יציבות החיבור.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: שלום לכולם.. אני עוד בן אדם אומלל שהפך בטעות את המודם שלו ל 510.. ניסיתי עשרות פעמים להחזיר אחורה לפי האתר FRESH אבל כלום, אחד האנשים בפורום שלח אותי לת'רד הזה והנה ראיתי אור בקצה המערה.. אך לצערי גם זה לא עבד.. בשלב שלאחר הפעלת המודם לאחר שאני לוחץ: REMOVE PASSIVE כמו במדריך, בתקייה DL מופיעים לי אך ורק שתי קבצים והם: START.CMD ו- USER.INI. אין לי את הגרסה 721... מוזר! מעבר לכך.. כמו בהמשך, לאחר מחיקת ה PASSIVE והעלאת 281 הוא לא נהיה PASSIVE.. אני חייב לעשות SET PASSIVE ואז הוא נהיה כPASSIVE, ולאחר פעולת הSWITCH המודם מפעיל את עצמו מחדש וכאשר אני נכנס לממשק הWEB אני רואה את ה-UI של 510.. מישהו יכול לעזור לי? כי אני רואה המון אנשים שהצליחו בקלות... יש או…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-