רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של חברת Edimax דגם Br-6104k הוא אצלי בשימוש כבר יותר מחצי שנה, מאז שרכשתי אותו תמיד כשהוא מופעל יש לו מן רעש של זרם חשמלי [ממש מעצבן !!] חלק אמרו לי שזה רעש של הנורות, לפי דעתי זה משהו אחר. מישהו יודע מהם? איך אפשר לטפל בזה אולי ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של edimax br6204wg בן 6 שנים הראוטר (אלחוטי) והמודום מחוברים למחשב ישירות אבל הכל איטי יש לי אינטרנט cnvhru, 12 מגה של הוט מודם thomson model:tcm425 אני צריך המלצה בבקשה לראוטר חדש למשחקים שלא היה מחובר ישירות למחשב הוא היה בסלון ושהיה חזק מספיק בשביל משחקים ברשת ועוד שאלה לידע כללי. זה שהראוטר מתחת לרגליים שלי הוא עושה קרינה או פוגע בי איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-